Új privát üzeneted érkezett!

Hát a munkakedvem ma a béka feneke alatt van :? Olyan pocsék, ködös, szomorú idő van.

Ma reggel ahogy intéztem a dolgom kocsival elfigyeltem, hogy mennyi ökör embernek van jogosítványa. Akkora köd van nálunk, hogy a látótávolság nincs 100m, de nem kapcsolna világítást még véletlenül sem. A biciklisekről meg már nem is teszek említést sem... :twisted:

királylány

Megjöttem a boltból.Megyek képeket nézni.

Dia,a cicák miatt porszívózunk ennyit :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Dia.
Vácon is egy külön állatfaj él az autósokból... :-(

Vagy megy, mint a barom, vagy annyira nem tud vezetni (bizonytalan, indokolatlanul lassú, össze-vissza indexel, előbb satuzik, utána indexel majd kanyarodik, és sorolhatnám...), hogy az már fáj...

Én nem szoktam száguldozni sem, de annak örülök, hogy Pesten tanultam, és megszoktam, mennyi hülye van az úton, így merek BÁRHOL közlekedni...

A Blogra tettem egy műalkotást. Sztem beteszem a gmailbe is, mert annyira büszke vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Első Babások, majd Ti is így fogtok csöpögni MINDENTŐl, amit Törpikéitek tesznek. :wink:
Én csak olvadozom... :-) Hülye-szentimentália Anya. :-)

szilvás76

Szilvi nagyon ügyes ez a gyermek! Na az enyém nem tud ilyet produkálni még. Mondjuk egyikünk sem nagy rajztehetség.

Nem volt indokolt a soronkívüliség. Itt mindenkinek meg volt már az eredménye csak nem reklámozzák. Ha eltérés van akkor szólnak telefonon, vagy esetleg te érdeklődhetsz, de még véletlenül sem mondták volna, hogy a héten meg is lesz az eredmény. Egyébként igazad van, mert régen még uh sem volt. Anyukám mesélte, hogy őt is csak azért kültdték el uh-ra mert kicsi volt a hasa. A másik meg tényleg nem mérvadó már az AFP vizsgálat, de azért egyel több ok, hogy a kismama izguljon.

királylány

Jippi idesüssetek :) de szép vonalzók.De túl nagy tudom.
Most kicsit nézegetem aztán valamelyiket kitörlom v.felcserélve használom majd őket.

Szilvi,műalkotás-nagyon aranyos.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi nagyon jók ezek az egyedi vonalzók!

királylány

:-) Dia. Tegnapig az enyém-gyermek se csinált, még hasonlót sem! :-) Na, abbahagyom az olvadozást...

Évi, mindkettő jó. Amíg nem írja ki a profilban, hogy hosszú az aláírás, hagyd... :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti, megnéztem Katicácskát! :-) Nagyon csini.
A pocak meg... Kicsi ő még... Majd kinövi...
Én olyan voltam, hogy hosszú pálcika lábak és kezek, meg egy pocak. Gesztenye-Guszti(na) :-)

szilvás76

Szilvi már kiírta,az aláírás s a blogcím már nem fért ki :)
De a kapcsolati vonalzó szar: a kapcsolatunk nem 3 hanem 24 nap híján 4 éves...na mindegy

evilany

Ényém baba van ám a vonalzón :lol: de már nem ilyen picur ám,no nem ám :wink:

evilany

Tündéri nem? (na ő nem az enyém)
Kép

evilany

Na elmentem pogit sütni nem rontom itt a levegőt

evilany

Sziasztok!

Hát Barbi tudom nem vigasztal de ma reggel írtó szarul ébredtem fáj a fejem (sose szokott fájni) aztán pár lépés után rohantam az én róka családomhoz... :( szóval kitartás neked is!!

Mindjárt nézem én is a műalkotásokat meg a képeket csak még ebédet kell csinálni aztán lassan mehetek dolgozni is... már annyira utálom nincs türelmem az emberekhez annyi hülye jön be... de legalább kivételesen most szabad hétvége. Marci is jön hozzánk :), majd szurkoljatok, hogy sikerüljön neki az esküvőre öltönyt találnunk.
Jó lenne ha tudnánk a kölcsönzőből kölcsönözni mert a kis cuki öltönyök is horror árakon vannak és már nem tudom húzni mert a mostani hétvégén kívül még egy hétvégén van itt szóval meg kell vennünk. Máskor meg ugye nem adja őt ide a kedves anyuka... :(

Nem tetszik a vonalzóm :( Évi a tiéd viszont nagyon tuti lett :D

(képzeljétek szegény macskuszom sántít... :( remélem hamar rendbe jön.....)

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Andyy jobbulást,neked is cicának is :)
Vonalzót tudsz Te is csináltatni velük (nagyonbaba.hu)

evilany

Hahó!

Vagyunk ám mi is....
Vásárolok ezerrel... Sepsiszentgyörgy olcsóbb, mint Debrecen....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]H írta:lombikbabaahó!

Vagyunk ám mi is....
Vásárolok ezerrel... Sepsiszentgyörgy olcsóbb, mint Debrecen....

Szia
És közben pihentek? :wink: mit vásároltok?

evilany

Úgy látszik, ez a hét nem kedvez a cicáknak!

A mi "cirmosunk" is járt a dokinál a héten kétszer is, és sajna az egyik szemfogát ki kellett venni.
Már napok óta nem evett rendesen, hányt, és látszott, nem százas.

A kihúzott fog íny alatti része volt rossz. Mára már köszöni szépen, és a szürke cicánkat (Rudi) úgy hajtja el a tányértól, hogy csuda...

Szegény állatkák, nem tudják mondani, hogy mi a baj, de ahogy néznek... Meg úgy egyébként... Csak mire kisakkozza az ember, hogy mi lehet a baj? Még jó, hogy a doki "ráhibázott", és nem kezdte el valami (fizikailag és anyagilag) horror kivizsgálásoknak kitenni...

szilvás76

Szia Ircsi!
Most én is szívesen lennék ott! :-)
Mit vásárolgattok? Babacuccot, vagy magatoknak? :wink: :lol:

szilvás76

Ircsi pont ma délelőtt gondoltam rád, hogy vajon apukádtól jelentkezel e. Ezek szerint igen. Tök jó. Miket vásároltok?

Macskuszoknak jobbulást.

királylány

Az én Nagyapám Vízaknáról (Ocna Sibiului) származik, az nincs is olyan messze tőletek. :-)
Egyszer el szeretnék menni oda...

szilvás76

Vásárlás
Sok-sok babaholmi (ruhák, kiságy, komód) és persze magamnak is ruhák...

Királylány
Nem apukám, hanem após. (az én szüleim, sajnos, már nem élnek :cry: )
Net van itt is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi azt gondoltam, hogy van ott is csak nem tudtam bejelentkezel e. :lol:

királylány

Ircsi majd hozz képet :wink:

evilany

Évi, nagyon pöpec vonalzók, ki ne töröld!!!

Kép
xtina75

Tina az alsó rosszul számol :? lehet kérek újat :)

evilany

De aranyos a kis UFO-kám ugye? :D

evilany

:-)

szilvás76

De Évi miért számol rosszul: a kapcsolatotok 3 éves és 24 nap múlva évforduló. Te meg azt mondod, hogy 24 nap híjján 4 éves. Az pont ugyanazt jelenti, nem?

Ircsi kíváncsi vagyok a zsákmányra, de ezzel a jelek szerint nem is lennék egyedül.

Most értem haza a gyerekdokitól, a legifjabbnak torokgyulladása van, ezért is mentem el hozzá: kellett az antibiotikum. Most itt füt engem és nyügös. Megyek és begyógyszerelem.

Puszi: Barbi
Vendég

Barbi,neeeem,akkor írja azt hogy 3 éves és 11 hónapos.... :oops: 8)

Jobbulást a legifjabbnak...

evilany

Húú na most kivagyok,utolsó adag pogi bent,csirkepaprikás kész,kiporszívóztam és pihegek...ledőlök,az első vendég fél 4 rejön...

evilany

Hú Évi állati jók ezek a vonalzók! :)
Ne merd bántani!!!!!! :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika, terhesvitaminok ugyanúgy része a gyógyszermaffia kontra mindentcsaktermészetesencsoport harcnak, mint minden gyógyszer, étrendkiegészítő, és vitamin. Minden vitaminkészítménytől lehet hízni - illetve nem magától a vitamintól hízol, hanem növeli az étvágyadat, én a Centrumtól dagadtam egyik évben tíz kilót pl. De tény, hogy Adrival sokáig szedtem az Elevitet, és húsz kiló ugrott fel sajna. Most az első trimeszter után egyből abba is hagytam a szedését, csak kalciumot meg C-vitamint eszem. Viszont az óriásbébi az egy marhaság, az genetikai kérdés. Adri 3750 grammal, és 55 centivel született, ami ha nem is kicsi, de átlagos méret.
Nálunk a hálózsák egész addig szuperül bevált, míg Adri fel nem állt, utána aréna volt belőle, mert abban nehéz felállni. Nyáron nem használtunk, mert akkor egy szál bodyban aludt a kis kincsem.

Évi, szerintem is jó a vonalzó, 3 éves és 24 nap múlva évforduló az ugyanaz, mint 24 nap híján 4 éves :lol: legalábbis az én univerzumomban :lol:
Meg király, hogy saját fotók vannak rajta!

KépKép

KépKép
stelly

Barbi, Döncinek jobbulást!!!

Évi, szuperek a vonalzóid!

Ircsi, helló! jó vásárolgatást!

még csak ezt az oldalt néztem át... el vagyok havazódva...

Szilvás, nagyon ügyes a gyerkőcöd! és nyugodtan csöpögj! :) át tudom érezni, hogy mit érzel, bár enyém gyerek nem alkot még ilyesmit... picike ahhoz! de ma pl. felfedezte a parkoló autók között az egyiket, egy lila színű suzukit, és büszkén mondta is, hogy lila! :D

amúgy meg már ezer éve képeket akarok betenni nektek gyerekemről, még pocakbeli hónapjaiból, csak kicsit körülményes... :) na majd talán ma. ha nem bánjátok! meg egy szülés előtti pocakosat...

sophie27

Évi, én egyből levettem, hogy Tiéd gyerek van a vonalzón! :)

és a másik, a számolással kapcsolatos aggályod! sajnos ez a nagyonbabás nem számolja napokra, csak hónapra, illetve évre, szóval ez van! de amúgy értjük ám, hogy mindjárt 4 évesek vagytok :P

na. olvasok még tovább...

sophie27

Clárika, hálózsák nálunk sem bejövős... Beni elég korán elkezdett forogni, meg minden egyebet, szóval, ha az utcsó kajálásnál beöltöztettem, tuti, hogy leverte a víz, ha pedig a kezembe bealudt, akkor a kiságyban már nem tudtam úgy beöltöztetni, hogy nem ébredjen fel rá. szóval nálunk nem volt használva szinte 1x sem! remélem, hogy nálatok beválik! nyáron egyébként egy textilpelus volt a takarója, ha olyan meleg volt! ;)

Királylány, gratula az APFhez! tudod már a baba nemét? és akarod, akarjátok tudni!? (kíváncsi leszek, hogy bejön-e az én statisztikám...) Bencénél nem nézted, hogy mennyi volt!? ;)

Évi, egy kis ebédet ide is küldhetnél... nincs semmi kajám, de most már nem állok neki főzőcskézni!

ja, és terhesvitaminok! én csak 1 hónapig szedtem elevitet, mikor 13 hetesen véreztem picit (együttlét után). a gyerekem 39. hétre született 4120g és 60 centi! :) szóval nincs szerintem sem összefüggés. abban már inkább, hogy ugye a terheléses cukornál, csak a cukrot nézik, ami nekem szuper volt, viszont az inzulinommal gázok vannak, biztosan akkor is voltak, és attól simán lehetett ilyen óriás babám! :)

sophie27

Clárika.

Én az Elevitet anno 3 hónapig szedtem, utána nem, és Bende 4.4 kg lett. (Elevit= székrekedés, farkasétvágy. Nekem ez lett tőle, szóval most kihagyom)

Most a Femibiont szedtem kb 1 hónapig, de a 12. héten azt is abbahagytam. Igyekszem sok gyümölcsöt enni és kész...
Most elkezdem majd tolni a kalciumot, de mást (hacsak az orvos nem mondja) nem fogok szedni.

szilvás76

Sziasztok, Lmentem.
Ha nem jönnék (ismét egy zsúfolt hétvégének nézünk elébe) akkor jó pihit Mindenkinek!

szilvás76

Sophie én nem szeretném tudni, szívem szerint kivárnám míg megszületik. Apa már nagyon szertné tudni mi lesz. Tippelhetsz ha gondolod, hogy szerinted mi lesz. Megpróbáltam utánaolvasni a neten, de ez az 1 alatt lány, 1 fölött fiú...., hát nem tudom. Tudok több ellenpéldát is. Bencével 2.5 volt, határéeték. Nem tudom hogy Te miből tippelsz, de kíváncsi vagyok a véleményedre. Aztán vagy bejön, vagy nem.

Szilvi jó hétvégét!

Lassan én is lépek. Holnap is dolgozom délig.

királylány

Sziasztok!
Évi! csúcs a vonalzód!!!! :D
Marhára fáj,kapar,szúr a torkom...majd megfulladok a köhögéstől (mintha ki akarna ugrani a tüdőm)...javaslatok vannak?Tényleg szívesen veszem...nem szeretnék gyógyszert szedni...bár iszom a homeos Stodal szirupot és párom csinált pörkölt cukrot és felöntötte...most azt kortyoégatom...Ha hétfőre nem javul,lehet orvos lesz belőle :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Királylány!
Utólag bár...de késve nem :D Gratulálok én is a jó eredményhez!!!!
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nagyon fini ez a lötyi :D
dobostorta ízű :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok ismét,

Megérkezett a Torch-vizsgálatom eredménye, az IgG a régi fertőzés, az IgM a jelenlegi, vóót nekem mindenem, de jelenleg minden oké:

Cytomegalovirus (CMV) IgG pozitiv Primer Cytomegalovírus fertőzést átvészelt. IgG maradványantitest.
Cytomegalovirus (CMV) IgM negativ
Herpes simplex 1&2 IgG pozitiv Primer HSV 1 vagy 2 fertőzést átvészelt. IgG maradványantitest.
Herpes simplex 1&2 IgM negativ
Rubeola vírus IgG pozitiv Rubeola átvészeltség vagy vakcináltság.
Rubeola vírus IgM negativ
Toxoplasma IgG pozitiv Fertőzést átvészelt.
Toxoplasma IgM Negativ

Kép
xtina75

Én még mindig szedem a Gravidát, de nem merem abbahagyni, mert nagyon félek, hogy kihullik a fogam, vagy tönkremegy....
Belehalnék, ha nem lenne fogam!!!!!!!!!!!!!!
Inkább hízzak el, aztán lefogyok....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Clárika, alapból vannak problémák a fogaiddal? Vagy kevés kálciumot fogyasztasz? Csak nem leszel fogatlan! Mondjuk, a fogak elvesztése számomra is egy traumával érne fel...

Egyébként, szerintem se kell aggódni, én is azt gondolom, amit a többiek: főként genetika, hogy mekkora lesz a baba. Van olyan ismerősöm, akinek a második babája 4 kiló felettire sikeredett, az első és a harmadik meg "átlagos" súlyú volt. És egyik terhessége során sem szedett terhesvitamint.

Szilvás, Dia: autósok... Férjem már komolyan röhög rajtam, hogy ő milliószor többet vezet, mint én, és velem minden 10 percben történik valami mesélnivaló.

Köd vs lámpa használata: ha egyszer köd van délelőtt 11-kor, akkor tök mindegy, hogy nappal van, be kell kapcsolni és kész.

Meg olyan apróságok, hogy ha ideiglenesen az úton (ráadásul felezővonal mellett, mintha balra akarna kanyarodni) parkol az ember a saját sávjában jobb oldalt, akkor nem villogtatja a bal oldali indexét, totálisan megtévesztve ezzel a mögötte közlekedőket...

Bmaass, jobbulást a fiadnak!

Tina, örülök a jó eredményeknek!

Esküvőkről majd részletes beszámolót, fotós dokumentációt kérek én is :wink:

Ircsi, mesélj majd, hogy éreztétek magatokat apósodéknál! Meddig maradtok?

bekri

Sziasztok!

Ma hazahozták a kiságyat :D jaj nagyon szuper, olyan mintha vadonatúj lenne, nagyon masszív és jóó nagy :) (70X140) el fog a kis babuci veszni benne :D úgy, hogy jó vétel volt :) a matrac is szuper :)

Most már egyre jobban rám tör a vásárlási láz... még az a szerencse, hogy nincs meg a szoba mert így legalább kicsit visszatudom fogni magam.

Andi

KépKép
andy83

Ha már a vitaminokról van szó, én elevitet szedek igaz nem minden nap veszem be... az a baj nem tudok gyümölcsöt enni szinte alig akad olyan gyümi amitől ne lennék rosszul.. pedig idáig bármit ehettem de most szinte mindegyiktől szörnyű gyomorégésem lesz. A gyümölcslevekkel ugyan ez, egyedül max baracklevet tudok inni.

Kicsi és nagy betegeinknek meg jobbulást!

Andi

KépKép
andy83

Lekopogom, nincs probléma a fogaimmal, de annó édesanyámnak elporladtak utánam a fogai.... és nem egy hanem az összes!!!!!
És nagyon félek!
Vagy csak egyek kálciumot? mi kell ahoz hogy be is épüljön? B6?

Clárika
Kép
clárika

jah, és én is elég könnyen török, pedig őm is szedett kálciumot annó...... :(

Clárika
Kép
clárika

Jóreggelt kismamik és pompomlányok!

Kép

Bea, köszi! Én is nagyon örülök neki. Lehet akár cicám is, átestem a toxon. Bár a két kutty mellé... egyszer azért szeretnék majd egy kis verest :-) Vagy inkább egy ilyet:

Kép

Esetleg egy ilyet:

Kép

Czukik nagyon.

Kép
xtina75

Dögrovás hegyekben!
Dönci este kilenckor 40 fokos lázzal próbált aludni, persze sikertelenül. Levetköztettem egy felhúzott body-ra és egy pelenkára, hátára a lapockája közé a body alá fizes ruha, a gyerekbe lázcsillapító, aztán vártam. Bö egy óra telt el, mire elkezdett a láza lefelé menni, eltartott hajnali kettöig, aztán megint fel, pörgött négyig, aludt hétig úgy ahogy, de nem adtam neki hajnalban se lázcsillapítót, mert nem volt már 40 fokon. Olyan 38 körül lehetett, azt meg hagytam. Az még a produktív láz kategória. Rettenetesen csúnyán köhög, próbálom sokat itatni, hogy azzal is tartsuk a lázat az alacsonyabb régióban. Kedve szuper, a szemei nem szürkések, jó szar a perifériás keringése, még lázrózsára se telik az arcán, hidegek a kezei-lábai, mint egy kis békának. Most itt rohangál a többivel, akik szintén határesetek. Regöböl döl a sárga orrtartalom, a lányok rettenetesen köhögnek. Majd a regeli mellé kiosztom étvágygerjesztönek kinek-kinek a maga kis köptetöjét... :(
Nagyon várom, hogy hasson az antibiotikum. Ha délutánra nem megy le a láza, akkor vagy a szer nem hat erre a bacira, vagy mégis vírus és akkor cseszhetem. Ha meg nem megy le a láza és nem iszik rendesen, be kell vigyem a kórházba. Nem nagyon kívánom magunknak ezt a túrát, föleg nem napközben, mert akkor egy doki ügyel az egész körzetre és az neki olyan 250 beteg ellátását jelenti, szarik az apróságokra, sok óra várakozás és egy pillantás után hazazavar. Viszont ha éjjel megyek - ez az én specialitásom -, mondjuk hajnali kettö felé - ha már egy kicsi aludtam, hogy legalább annyira ki tudjam nyitni a szemem, hogy az autóval be tudjam löni az utat -, akkor maga a nyugalom van. Lejön az osztályos doki, szép ráérösen megnézi a gyereket és eldöntjük a sorsát. Ált. ott szoktak tartani, ismernek már, hogy nem megyek minden aprósággal orvoshoz, föleg nem az éjszaka közepén. Regö miatt évekig törzsvendégek voltunk, gyakorlatilag minden hónapban lenyomtunk egy hetet tüdögyulladással (minden nátha így végzödött és csinálhattam vele, amit akarok, akkor is). Legutóbb egy éve voltunk, akkor Dönci nyitott egy furcsa apró köhögéssel. Nem volt láza, nem volt semmi más feltünö, de nekem valami nem tetszett ezen az egész nap 3x hallott apró köhintésen. Mondtam is a páromnak, hogy biztos tökéletesen hülyének néznek a kórházban éjszaka ilyesmivel, de én beviszem, mert valami nem kerek a dologban. Alig ért be a doki az ajtón, Dönci rávigyorog és köhint. Ismert ez a doki is minket, mosolygott vissza, mondta, hogy remélem bekészültem a következö két hét kórházra, mert ez a köhögés az a bizonyos rsv okozta, aminek így fél éves babánál fele sem tréfa. Hozza a tesztet, de ö is biztos, hogy nekem van igazam, mert annyira tipikus. Hát így is lett. Nyertünk két hetet a karanténban. Teltházas volt a kórház, kitelepítettek minket az újszülött ill. koraszülött osztályra egy szobába, ahonnan nem mehettünk ki, nem fogadhattunk látogatót és mindenki úgy beöltözve jött be hozzánk, mintha a sertésvészt hordoztuk volna. Mondta a doki, hogy nagyon korán csíptem el a bajt, lesz ez még durvább is és lön. Regö egy hétre rá szintén beköltözött ugyanezzel a kórházba. Nála nagyon rossz lapokkal indítottunk, mert az rsv (ami kora tekintetében nem tipikus) mellé kifogott valami mást is és semmi nem vitte le a 40 fokos lázát, döntötték bele az infúziót és a végén már a rezerv lázcsillapítót. Nagyon durva volt. 10 perc alatt leesett a láza normál höre, egy órát lent, majd ugyanolyan gyorsan vissza a 40-re. Kész voltam. Regö a normál fertözön kapott helyet, a háremében. Jó dolga volt, mint mindig. Nagyon szeretik öt ott, mert nincs vele gond, elvan szülö nélkül, gond nélkül végigcsinál minden kezelést, kijön mindenkivel. Nem is ül csak a legszükségesebb idöben a fogságban, amúgy viszik magukkal a növérek és ö meg szórakoztatja öket.
Na azért ezzel együtt nem kívánom magunknak a kórházat, ha egy módja van.

A pomponos lányoknak egy kis bíztatás kitartás tekintetében: egy 33 éves britt asszony 13 éve szeretne gyereket. Tavaly december elején szerencsésen meg is szülte elsö gyermekét, egy kislányt 18 vetélés után (!). Vannak idegei! Kiderült, hogy a terhesség ellen a szervezete antitesteket termel és ezért nem maradnak meg a babák. De egy újfajta kezeléssel sikerült lekötni a baj okozóit és íme egy egészséges baba lett a kitartásának jutalma. Minden elismerésem az anyukáé!

Na mentem betegeket ápolni.

Puszedli: Barbi
Vendég

Lázasan, de nagy jókedvvel. Na erre kössetek masnit! :)

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?