Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok! Köszi a reakciókat! Közben új fejlemény van!A párom spermavizsgálata során kiderült, hogy bakteriális fertőzése van!! teljesen kétségbe estem, de a SZ doki azt tanácsolta szedjen xy nevű antibiotikumot és 10 nap szedés után 4 nap pihi és utána ismételjék meg a vizsgálatot.A gond csak az, hogy mi vidékiek vagyunk és 400 km oda -vissza az út. De mivel semmi papírunk nincs a vizsgálati eredményekről, a házi orvos nem ír fel semmilyen gyógyszert, így holnap a párom autózhat Pestre egy r... dt receptért:Semmi eredményt nem faxolnak vagy postáznak le.Lehet, hogy emiatt a fertőzés miatt nem jött össze eddig a baba, és lehet, hogy az én myomámnak semmi köze az egész dologhoz??? Ki tudja ezek után mit csináljak!! Vágassam a hasam vagy ne, ez itt a kérdés?! Lehet , hogy értelmetlen lenne? Mindenesetre megvárom a párom új vizsgálatát és a saját vizsgálatomat is és majd után adöntünk, hogyan tovább!! Nem lesz egyszerű menet!!
hajni67

Rodina, Mako, a lényeg, hogy mindannyian jó hiireket kaptatok/kaptunk!Talán majd legközelebb talizunk!Hétfőhöz drukk nektek!

Hajni, remélhetőleg a baci hamar eltünik az antibiotikum hatására!Aztán majd gyertek, hogy mi lesz a folytatás!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

muzsi, és veled mi volt ma uh-n?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

És akkor a 6mm-es petezsákocskám :)
Kép

M
muzsi

Woody, a fenti kép készült ma! :) Nagyon nagyon örülök neki :)
Egyébként mindent rendben találtak. :) Továbbra is sok folyadékot kell innom, mert van egy kis folyadék a hasamban, de a doki szerint nem sok.

M
muzsi

Mako!
A francba! Én azért nem szólítottalak meg, mert azt hittem, hogy te a pároddal jösz, és egyedül voltál! Csak ezért bizonytalanodtam el!
Hát, nagyon sajnálom.
Már nekem múltkor sem sikerült találkoznom Lujzicival!
Pedig olyan jó lenne dumcsizni!

Hétfőn ki jön?

Muzsi!

Nagyon szép a 6 mm-esed! Pedig mintát is akartam venni rólad!

rodina74

Nagyon aranyos a kép!
Olyan mint az enyém volt. (nagyon hasonlítanak egymásra) :D :D :D

Gratulálok!!!

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mako!
Te ma hanyadik napon voltál, hogy 13 mm a mnyh-d? Ez elég jó vastagság!

rodina74

Szia 1975, üdv a klubban! Kép Bármikor is tesztelsz, küldök varázslatot, hogy pozitív legyen: Kép

Navikám küldöm a segítséget a bogyóidnak Kép főleg a hármaskánakKép, és nagyon szorítok a holnapi randihoz velük. Ezek szerint bevállalod a hármat? Nagyszerű! Sok sikert a táblagyártáshoz, remélem hétfőn nekem is beírhatsz valami jót :wink:

1%ot én az IVF Medical Alapítványnak adom

Rodina, ma én is levágattam a hajam..és úgy tűnik, hogy talán nem is hullik annyira, lehet tényleg jó volt rá a vas. Küldöm a további tüsző- és mnyh növesztőket Kép

Mako nagyon drukkolok a bogyók sikeres ébredéséért és küldöm a varázsport: Kép

Muzsi csúcs vagy, már háromszor oda-vissza elolvastam 7-től itt ülök és azt hittem én vagyok a hülye, de nem létezőnek tartottam, hogy nem találom mi volt veled!!!???? De most már látom, nagyon helyes a kiskölök :wink: , gratulálok hozzá :lol: :lol: és problémamentes babásságot kívánok, csodás hónapokat! Kép
vörösmacska

Heni Kép
vörösmacska

Sziasztok!

Egész nap Heni járt a fejembe, szomorú volt a napom a hír miatt. Tudjátok, nekünk egyszerre volt a beavatkozás, és annyira szorítottam neki.

Rodina, szuper hírek, drukk az inszemhez.

Mako, de jó, hogy hétfőn beülti :D neked is szorítok már előre is, illetve a fagyiovisoknak is!

Hajni, a mióma és a fertőzés is akadályozhatja a babát. De szerintem nem árt megműttetned magad, a lapar nem nagy műtét és inkább tiszta lappal indulj. Legalábbis szerintem.

Macs, de jó, akkor végre kezdhettek. Igen, én is úgy tudom, hogy holnap muszáj menned. De látom már, mégis hétfőn kell menned, akkor jobb is ez így. Ezek szerint akkor is lehet kezdeni.

Üdv 1975, szorítok!

Navared köszike a táblit! Holnapi beültihez drukkok mennek. És a harmadikkának is szorítok ám!

Sajti, szokásos babaragacsok suhannak. A biostrippem 25-én lesz.

Babe, már 12. hét? nem semmi, gratula. Szegény párocskád, jobbulást neki.

Muzsi gratula a pötyihez, nagyon tündérbogyó!

Én továbbra sem érzek nagy dolgokat a pocimban, semmi extra jelet, de azért reménykedem. Hétfőn vagy kedden tesztelek.
vayacon

Rodina, Mako, ezek szupppper hírek!!!

Hajni, nem kell aggódni. Ez a bacifertőzés minden második emberben meg van, azt mondta Sz. Ezt csak azért kell most kiírtanotok, mert nem indulhattok beavatkozásra, ha nem vagytok teljesen sterilek, egészségesek.
Ez egy elég drága beavatkozás és egy fertőzött spermussal nem dolgozhatnak.
Nem emiatt nem sikerült eddig a baba, ne izgulj :) És nagyon sokunk párjának volt ilyen bacija, ezt az antibiotikummal gyorsan ki lehet írtani. Fontos, hogy félévente kell ismételni, mi a következő lombik előtt megint tesztel a párom, mert tényleg tisztának kell lennie.
Én írtam pü-t neked, hogy én mit tennék a miómával: konzultálnék egy miómákat műtő szakemberrel...
mieza

sziasztok,

Heni!!!
A sírás biztos segít rövidtávon, de kérlek ha tudsz térj majd vissza! Az itteni csapat és a szeretet - amit remélem érzel!!! - hosszú távon remélem segíteni fog Neked. kívánok erőt a folytatáshoz és küldök léleksimit!

babákhoz és petezsákokhoz gratula! mindenkinek küldöm a ++++ energiákat!

én még mindig a menzire várok, hogy kezdhessünk, egyre türelmetlenebbül... :-(
VarázsMacs!
én is, mint itt sokan jobban hiszek a varázslásodban mint bármi másban. a következő körben küldesz nekem is egy újabb adag varázsport?
nagyon köszi

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szia Zsbmc, Anyám, még mindig nem jött meg? :?: Tyűűű akkor gyorsan küldöm a mensihozó bűbájt Kép

Küldöm a várományosoknak a pozitív tesztet meghozó mágiát is: Kép.

Vaya, hát azt azért nem tudom pontosan, hogy lehet- , fogunk-e kezdeni, csak annyit, hogy hétfő este megyek és majd meglátjuk...

Egyébként ma megint beszélgettünk a Főnökkel ezekről a dolgokról és még mindig normális, nem sürget, azt csinálok amit akarok, ahogy gondolom, ahogy hozza az élet, ez nekem nagyon sokat jelent, mert ettől voltam a legidegesebb.
vörösmacska

Na libbenek, pááá

Jóéjt!
vörösmacska

Sziasztok!

Rodina, Macsek: Ma fodrásznap volt? Nekem is, ilyen nincs. Ez jelent valamit? Telepátia? Gondolok rátok és mindenkinek megadrukk.

Mieza: ma ujra voltam a csodadokinál, megvettem a bérletet, kaptam számlát az ep-be. Hétfőn kivizsgálás. Remélem fog minden használni, kedden megyek ujra már a leletekkel. Neked hány alkalom kellett, mig javult és hány alkalommal jártál ott összesen?

Zsu: mail ment, és még egyszer boldog névnapot neked és minden Zsuzsának!

üdv a babavároknak megadrukk a vágyakozóknak

kispatak
Vendég

Lányok, mindenkinek köszönöm a drukkokat, de bocsássátok meg nekem, h. nem reagálok mindenki hsz-ára :oops: ui. baromi fáradt vagyok... nemrég jöttünk torkos csütörtökről és tele vagyok :D ráadásul úgy puffad a hasam... ez vmi víz lehet benne?, mert az Utro még nem fejthette ki a hatását... :roll:

Muzsi, gyönyörű a zsákocskád!!! Gratula hozzá, te vagy most a Muzsim, azaz a Múzsám :lol:

Majd azért jövök egy kicsit holnap is, de lehet, csak holnap után... :oops:
Pussz mindenkinek és gondoljatok néha rám :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

heni
nem hiszem el, pedig azt hittem hogy sikerül, vége volt a szülinapnak, mosogatás , fürdés mondom a férjemnek hogy dög hulla vagyok, de megnézem henit, erre .... hát nem is tudom mit mondjak, én is bőgtem mind a két inszem után, sírj csak ha ez esik jól, és soha ne add fel, tudom hogy nem könnyű most munkahely nélkül de remélem hamar találsz másikat. én szoritok neked.
Tudod ma volt 4 éves a fiam és a rokonságban vki már 2szer szült míg én csak bőgtem hogy nincs igazság én miért nem???? és most hogy itt a baba mostmár tudom hogy most van itt az ideje. mikor ezt más mondta akkor nem esett ám jól nekem, de mindig mondta a férjem hogy nincs ez véletlen és fentről tudják hogy mi a jó nekem, és várjak türelemmel.... ami nehéz.

mako
nagyon szoritok neked is és remélem sikerül pihenj sokat és próbáld meg kicsit "vissza"szeretni a túróba mert tudom hogy a multkor már megutáltad.....

mindenkinek drukkolok nagyon .

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok,

Csucsu,
Remélem megjött már.

Andi,
Nagyon örülök h jól sikerült a tali Sz. ügynökkel.

Woody,
Szupi h rendben volt a cukrod.
Remek kis házassági évfordulós ajándékotok lesz.

Pancsi,
Kérek fogorvos elérhetőséget, hol dolgozik ?

Navared,
Nem semmi csajszi lehettél ott a műtőben. Hát igen h várhatják el az embertől h még a műtőben is csendben legyen ? :lol:
Remek hírek, jaj nagyon drukkolok Nektek mára.

Muzsi,
Nem árt ha van egy ismerősöd aki jó ezekben az ügyekben, vagy netes szakembernek írsz esetleg.
UH – oh gyönyörű kép. Gratulálok.

Mieza,
Remek h legalább volt a csajban annyi h bocsánatot kért.
Azt meg nagyon jól tetted h leültél a főnökökkel.
Tényleg nagyon vigyázz Magadra, és az este 6 utáni hazamenetel csak akkor elfogadott ha reggel 10-re jársz 8)
„gratulálok” ezeknek a drágalelkű állattartó embereknek. Hát fulladjon bele a műcicijébe a nő is meg a pasija is.

Sajt,
Édi lehet a kutyusotok.
Húúúúú ettől a tortás üzenettől libabőrös lettem. Érdekes.

Babe,
Egy szóval sem mondtam h hülye az orvosod. Csak Te kérted h javítsunk ha másképp tudjuk és már korábban is mint 12 hetesen lehet a szívhangot hallani.
Marci és most Csodababa esetében is írom a kis noteszomba h mikor mi volt, le is ellenőriztem mielőtt leírtam, mindkét esetben átkapcsolta az UH készüléket és hallgattuk a szívdobogást. Sőt amikor Csodababa kiderült akkor is ezzel kedveskedett a dokim h szívhangot nézett nekem elsőnek.

Macsek,
Tessék ma menni !!!! Aham nagyon helyes h beszéltél K2-vel, akkor hétfőn !
Remek h főnököt megcsípte valami és normális, tartson ez az állapot naon naon sokáig.

1975
Üdv itt, drukk drukk.

Rodina, Mako,
Remek hírek.

Hajni,
Továbbra is azt mondom amit a többiek, Szűcs doki meddőségi ügyekben szakember.

Lukácsné,
Születésnap hogy sikerült ?

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Jó reggelt!!

Itt olyan köd van,nem látni ki az ablakon. :shock:

Először is:

Macsek!!
Köszi a varázslást!!Ma megjött.Végre..végre.. :? :? 32.napon.

Kubus!!
Neked is köszi,a Rám gondolást. :lol:

Babe!!
Várunk ma a hírekkel,no para,rendben vagytok. :lol:

Navikám!!
Nagyon drukkolok mára!!Ügyes leszel. :)

Vaya!!
Úgy izgulok Éretetek!!! :lol:

Kihúzták a bölcsességfogam szerdán,még szenvedek vele. :cry: Alig tudok enni,csak pépeset.Jó kis fogyókúra.

Ja és nem kaptam sehol méhpempőt.Hol a fenébe tudnék venni????Segítsetek!!!
csucsu99
Budapest

Nagyon BOldog Névnapot Kívánok a Zsuzsáinknak!!!!
csucsu99
Budapest

Jé,megváltozott a vonalzóm,de miért??Ki változtathatta meg??? :oops:

Csajok!!S.O.S!!

HA vasárnap van a 3. napom,nem baj,ha hétfőn lesz a vv-el?????
csucsu99
Budapest

Zsuzskáknak mára boldog névnapot kívánok :)

andi

Kép
andrea-1

Zsuzsannáknak nagyon boldog névnapot!

Kép
vörösmacska

Csucsu,

na végre h megjött, én a megnyugtatás végett telefonálnék.

Köszönjük a köszöntést, én is boldog névnapot kívánnék druszáimnak. :-)))))))))

Nálunk minden oké leszámítva h szinte egész héten vukkal voltam elfoglalva, hihetetlen jó fogyókúra ez is. Mondjuk az a gáz h egy-egy hányás alkalmával tökre begörcsöl a hasam.
Tetű melegfront elmehetne már vagy valami mert meghalok !!!

kubuspace

Nem fogjátok elhinni mi történt!

1/2 8-kor hívott - munkába tartottam - a K doktornő, hogy Tanár úr ma mindenféleképpen meg akar nézni... :shock: :lol: :lol: mert ugye kezdeni szeretnénk??? - kérdezi. Köpni nyelni nem tudtam a meghatódottságtól, HHHÁááááááát persze, hogy kezdeni szeretnénk!!!!!! Úgyhogy délután 1/2 3-ra be kell mennem, addigra visszér K ügynök nemtudoménhonnannnnn a küldetésből!!!! Kérek szorításokat! Niagara nem érdekel :wink: Ez kérem nem futószalag :lol: :lol: :lol: :lol: Mostmár bejöttem egy-két dolgot elrendezni, de aztán húzok haza, mert nagy a bundám, épp hazaérek és jöhetek vissza.. nem baj, reeepüülök!!!!

Pusszantás, nem olvastam vissza, ne hari :oops: , majd este jövök! Csók
vörösmacska

Vörösmacs,
hihetetlen jó, ez egy jel !!!! Ügyes légy ma. :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Sziasztok Csajszik!

Henike: Nagyon szeretünk és mielőbb várunk vissza :!: :!: :!:

Muzsi: Gratula a 6milishez :!: :!: :!:

Zsu: Sok Boldog névnapot! Vannak már rosszullétek? Én tegnap produkáltam az elsőt a kisfiam tisztába tevésekor....
És alig megy le pár falat a torkomon, nálad, hogy vannak ezek a dolgok?

Maccs: Nagyon szorítok, és mindenki másnak is aki ma megy a BMC-be.

Janka

Kép

Kép
janka78

Csajok, ne lepődjön meg senki, de csináltam ilyen iwiw jelöléseket, aki még nem volt meg....

Macsek: Remélem hogy sikerül kicsit kicselezned ma Niagarát, bár látom úgy fel vagy dobva, hogy végre ez sem érdekel! :) Rendben lesz itt minden meglátod. Majd írd meg. Holnap megnézem.

MI ma megyünk az uram "torára" valami búcsúkocsmázásra a kollegáival. Ma van utoljára a régi helyén, hétfőn meg már az új melóba kezd. Mondtam neki, hogy ezzel a változással fog megkezdődni a mi felívelésünk!!!!!!!!!! :)))))))) Innentől csak pozitív dolgok fognak velünk történni.... Azt mondta erre, hogy ja.. akkor vesz is ma egy lottót... :))))

andi
andrea-1

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, én is boldog névnapot kívánok Kubuspace-nak, Muzsinak, Zsuzsinak....jaj remélem nem hagyok ki senkit sem :oops: !

Janka, nálam még mindig émelygés van, tegnap fájt egy kicsit a hasam alja, jól be is tojtam, nehogy valami baj legyen belőle.Szóval nagyon izgulok a jövőheti uh miatt!Szerintem nálam is kijönne, ha tisztába kéne tenni valakit..., de én így vissza tudom tartani, ha rám jön.
Vendég

Sziasztok Csajok!
Csak gyors bekukk, mert délbe húzok haza, zuhany, fazonírozás stb., és 16:00-ra meg vissza a Dokihoz. Már úgy várom, hogy lássam a Kis Drágámat.
Drukkokat kérek szépen.
Az Én drukkjaim is mennek, akinek szüksége van rá, legfőképpen Navinak most asszem.
Hajrá Navi!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu,
Nagyon boldog Neved Napját kívánok Neked, és természetesen minden Kedves Zsuzsannának is.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az Én vonalzóimis átváltottak. MIÉRT???? :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép

babe3

Nagyon édesek vagytok, köszi az üdvözléseket és a drukkokat, varázsport stb. Ma reggel az első gondolatom azok a lányok voltak, akik ott csücsülnek a BMC folyosóján, várva vérvételre, vizsgálatra, leletre, infóra. Vagy már az eredményre....Nagy drukk!!!
Heni, drága! Teljesen átérzem, de ne csüggedj, a hullámvölgy után mindig hegy jön! amúgy én is elvesztettem a munkámat, csődbe ment a cég, majdnem 4. hónapja vagyok itthon. Már az is megviselt, mikor 3 diplomával a munkaügyi hivatalban ültem, és flegmáskodott a velem szemben ülő kb 20 éves ügyintéző lány. (a végén be is szóltam, hogy vegyen magán erőt, mert neki spec azért van munkája, mert nekem és más több száz ezernek nincs) Ami persze a legrosszabb, az a bizonytalanság, mert nem tudom, mi lesz és hogy fogok megint munkába állni, ha esetleg most nem sikerül. Mégha sikerül is, a próbaidőmön nem fognak elengedni a köv. lombik miatt...

Ha elkap az aggódás, csak arra gondolok, hogy a sors annyi mindent elintéz, úgy, hogy sokszor észre sem vesszük. Bízom benne, hogy neked is a legszuperebbül intézi majd a dolgodat!

pussz
1975

Most már tudom, egy kis infó a nagyonbaba.hu-ról:

Kedves Felhasználóink!

2010. február 19-től megszüntettük általános vonalzóinkat. Mostantól kizárólag egyedi vonalzókat készítünk nektek, természetesen továbbra is ingyenesen és a jövőben sem kell érte fizetni!
Küldjétek el saját választott képeteket e-mailben, az info@nagyonbaba.hu e-mail címre, és hamarosan saját, egyedi vonalzóra tudjátok cserélni a most látható átmeneti vonalzókat.

Megértéseteket köszönjük!

Nagyonbaba.hu

Hát ezért :cry: :cry:

Kép

Kép

babe3

Kedves 1975!
De Bunkó vagyok, hát nem is köszöntöttelek. Isten hozott itt Nálunk, és mielőbbi pocakosodást kívánok Neked is.
Hát igen, ez a munkaügy nagyon c@r ügy. Régen legalább megvolt a létbiztonság, ami ma már teljesen elveszett. :x :x

Kép

Kép

babe3

Babe, köszönöm szépen!

1975, ez a munkahely gond nagyon sokakat érint, nekem sincs munkám január óta, csődbe ment a cég, ahol eddig dolgoztam, és most csak májusig kapom az álláskeresőit, utána, ha addig nem találok melót (kismamiként meg még nehezebb)akkor októberig még nekem kell fizetni a tb-t.
Vendég

Sziasztok!

Minden Zsuzsannának nagyon boldog névnapot szeretnék én is kívánni :lol: :lol: :lol: :lol:

Babe:este gyere majd mi volt!de tuti minden ok lesz!!!!

Navikám:nem haragszunk és gondolom ezt mindenki nevében irhatom hogy nem reagáltál sorainkra!talán megbocsájtható :wink: :wink: :wink: pihizzél!!!!!!!!!!!!

1975:Szia!üdv itt nálunk!drukk a ++teszthez!!!!!!!

:lol: :lol:
sting1982

Muzsikám:Nagyon Szép a kis petezsákod!

és ez a Múzsa is kifejezés is tetszik! :lol: :lol:
puszika vigyázz magatokra!!!!!!!!!
sting1982

igen, tényleg sz@r. Zsu, nálam is hasonlóan, álláskeresőit kapok, aztán utalgathatom a 4500 Ftokat az APEH-nek.
Persze küldök önéletrajzokat, de válasz nuku, annyi sem, h bújj seggembe!
Babe, igen, régen legalább a munkával nem volt gond, mindig volt hova bemenni dolgozni, mégha nem is volt szuper állás, legalább a havi fizetés miatt nem kellett aggódni.
1975

Muzsi!! Gratula a petezsákocskához!! Én biztos képernyővédőnek is kitenném az enyémet! :)
Navi, igyál rengeteget, meg napi egy kaukázusi kefir is hasznos!! Jó pihenést!

Lányok, nektek az utrotól nincs iszonyú hőhullámaitok este? Az elmúlt két napban jött elő, csavarni lehet a vizet az ágyneműből...
1975

Vörösmacs!

Látod a Jóisten figyel rád! Fel vagy nála írva valahol, a pozitív listában! Ez egy milyen bíztató kezdés!!!
HAjrá! Várjuk a jó híreket!

Nagyon boldog névnapot kívánok a ZSUZSÁKNAK!

Babe!
NAgyon szurkolok délutánra!

rodina74

Lányok!

HA a 14. napo megcsinálják az inszemet, akkor az ovitrellet 36 órával előtte kell beszúrni, igaz?
Ja, és mit vigyek majd az inszemre? Jöhetnek a jótanácsok!

rodina74

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a diicséreteket! Szerintem is naggggyon helyes kis petezsákocska :)

Navared, nagyon sokat gondolunk Rátok! Remélem már tenégyen jöttök haza!Pihenj sokat, no meg a kaja-pia előiirásokra figyelj oda! (De ezt nem is kellett volna leiirnom :oops: ) Mennek a ragacsok ezerrel!!!

Vörösmacs, köszike a jókiivánságokat Neked is!!(Szerda este csak azért jöttem még vissza a fórumra, hogy lássam a nekünk szóló varázslatod:) Be is jött, s remélem mind bejön majd a továbbiakban is!Köszii!) Szoriitok, hogy március a legboldogabb hónapok egyike legyen az életetekben!!!Remélem a főnök párfordulata kitart!
Huhúúú, remek, akkor este gyere az infókkal! Hattttalmas drukk a mához!

Kubus, igen, neten fogok első körben informálódni, kikérni szakemberek tanácsát, hogy amikor már a megfelelő hivataloknál kérdezősködöm, akkor legyen valami a tarsolyomban.
Vaya, Sajti remélem jól vagytok, kismamik!!

Zsuzsibmc, remélem menzi már nemsoká beköszönt!Mondjuk névnapi ajiként!!Boldog névnapot!

Boldog névnapot minden druszámnak! :) És nem druszámnak is...!!! Előre és utólag is...!!!:) Csak azért is.

Kispatak, keddi leletkiértéeléshez egy kalappal!

Csucsu, akkor hétfőn te is BMC!Gyere majd a hiirekkel!Kényszer fogyi remélem hamar elmúlik és a fogad (helye) nem fog már fájni! Én tiszta méhpempót Pesten, a Ferenc köróton vettem, a Hermes méhészet boltjában. 25 g volt 4000 HuF. A hétfői vv szerintem teljesen jó!!

Andi, jó bulájt mára!!

Janka, Zsu, remélem a rosszúllétek nem állandósulnak!!(Bár én nem bánnám, ha nálam is jelentkeznének, csak hogy nyugodtabb lehessek....Tudom, hogy ez nem teljesen normális gondolkodás...) :oops: :)

Babe, megy a drukk mára, minden rendben lesz!

1975, hát sajna többen is vagyunk már itt meló nélkül. És még ha van aki el is tart, akkor is borzasztó érzés, hogy miért nem mehet minden az úgymond normális kerékvágásban, miért nem kereshetem meg a mindennapit...Remélem hamar jobbra fordul a helyzet!
Szerinted nekünk mi a képernyővédőőőnk? :lol: :lol: :wink:
Nekem hőhullámom nem volt. Én álmatlansággal gyötrődöm, meg a fejem szokott fájni. Mondjuk nem tudom, hogy pontosan az utrótól-e, de kb a beülti óta tart ez. Szal valahol ennek a számlájára iirom.

Heni, remélem, ha egy icipicit is, de jobban vagy. :(

M
muzsi

Minden Zsuzsinek Boldog Névnapot :D :D :D

Andikám: Jó bulit,igyál jó sokat,használd ki,hogy még nincs lakó a pocidban,mert már nem sokáig leszel egyedül :wink:

Muzsi: nagyon szép fotód van :!: :D :!:

Macska: jippppiii-jupppiii-jjééé :D gyere este,hogy mit mondott a ügynököd :D

Navikám: ügyesek legyetek...igyál nagyon sok folyadékot és akkor lemegy a pocakod :!: :!: :!: majd gyere és mesélj valamikor...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

rodina74:én az ügyeleten adattam be mindig a repesztőt!
de a papirodon rajta van mikor kell beadni nem? :roll: :roll:
Inszemre:de szerintem már te is tudod sajnos:Papucs a lábira,én szoktam vinni nedves tőrtőkendőt,zoknit,köntöskét és én spec szoktam nem hálóimget hanem simán egy nacikát amibe szoktam alukálni meg valami pizsifelsőt!

Kép
sting1982

Vörösmacska:de jó hogy így alakulnak a dolgaid!!!!!!!!
szuper!!!!!!
majd ird meg ám mi volt! :!: :!: :!:

Kép
sting1982

Sting!

Én nem tudom ide mi kell az inszemre, mert eddig én máshol voltam, és ott minden volt, semmit nem kellett vinni! A lábunka olyan műtős műanyagot kellett húznunk! :lol:

Ja, és még nincs papírom, mert hétfőn még megyek uhura, csak előre kérdeztem, hogy tudjam mire számítsak!

rodina74

Vörösmacska: de jó volt olvasni a hsz-dat! Süt belőle az öröm. Drukkolunk!

Heni: teljesen érthető, h most egy kicsit kivonod magad a baba-dolgokból, sőt, lehet, h most ez a bölcs döntés. De tudjad, h amikor úgy érzed itt az idő, akkor várunk vissza!

Rodina: én megyek hétfőn, úgy néz ki!
Ma elkezdtem barnázni, ebből gondolom, h talán holnap megjön. És akkor hétfőn lesz a harmadik nap, megyek UH-ra.
Kérdezhetek tőled pár dolgot? (de más is válaszolhat:-))
1. Csak odamenjek hétfőn reggel, és mondjam h inszemet kezdenénk és jöttem harmadnapi UH-ra? Hányra menjek?
2. Gondolom, megnézik a prolaktin szintet is. Tudod, én is elkezdtem szedni a Bromot. Szóljak a recepción, vagy menjek fel a dokihoz, és ő majd leküld? Vagy azt reggel kell? És még aznap megtudom az eredményt?
3. Még aznap el kell kezdeni szúrni magam?
Ott fogják beadni az első szurit? Megtanítanak? Akkor előtte el kell mennem vhová megvenni, és visszamenni?
4. Ha az elsőt délelőtt ott adják be, akkor mindig délelőtt kell majd beadnom magamnak?
5. Mennyibe fog kerülni kb?

Köszi nagyon a válaszokat!!! Puszi!

Kép
lujzici

MusziMami!!

Gratula a petezsákocskához!!! :lol: Azért felhívtam a BMC-t,és jó a hétfő,mehetek vv-re.Viszont mondta Irénke,hogy a 22.napi vv-nél megvizsgál Szűcs dokker,hozzá be kell jelentkezni,beírnak időpontra a recepción???Vagy mondani kell???És ha mondjuk minden oké,akkor a következő ciklusba lehet is kezdeni??? :roll: :roll:
Kicsit félek,mert nekem a prolaktinom annó magas volt,remélem. nem lesz akadály.

Macsek!!
Ez nagyon jóóóóó!!Titkon varázsoltál Magadnak is mi???Jól tetted.. :lol: :lol: Hajrááá!!

Rodina!!
Hajrá inszem,remélem hamarosan követlek.

Andi!!
Jó szórakozást mára!!!!! :lol:

Ma farsangon voltam a keresztlányunknál,nagycsoportos.Olyan aranyosak voltak.Csináltak műsort,szerepeltek. :) :) :)
csucsu99
Budapest

JUhéjjjjjjjjjj!!Pedig nem is figyeltem,vagyis azt sem tudom mennyit kell írni,hogy forduljon. :lol: :lol: :lol:
Akkor ez jót jelent!!! :D :D
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?