Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a diicséreteket! Szerintem is naggggyon helyes kis petezsákocska
Navared, nagyon sokat gondolunk Rátok! Remélem már tenégyen jöttök haza!Pihenj sokat, no meg a kaja-pia előiirásokra figyelj oda! (De ezt nem is kellett volna leiirnom
) Mennek a ragacsok ezerrel!!!
Vörösmacs, köszike a jókiivánságokat Neked is!!(Szerda este csak azért jöttem még vissza a fórumra, hogy lássam a nekünk szóló varázslatod:) Be is jött, s remélem mind bejön majd a továbbiakban is!Köszii!) Szoriitok, hogy március a legboldogabb hónapok egyike legyen az életetekben!!!Remélem a főnök párfordulata kitart!
Huhúúú, remek, akkor este gyere az infókkal! Hattttalmas drukk a mához!
Kubus, igen, neten fogok első körben informálódni, kikérni szakemberek tanácsát, hogy amikor már a megfelelő hivataloknál kérdezősködöm, akkor legyen valami a tarsolyomban.
Vaya, Sajti remélem jól vagytok, kismamik!!
Zsuzsibmc, remélem menzi már nemsoká beköszönt!Mondjuk névnapi ajiként!!Boldog névnapot!
Boldog névnapot minden druszámnak!
És nem druszámnak is...!!! Előre és utólag is...!!!:) Csak azért is.
Kispatak, keddi leletkiértéeléshez egy kalappal!
Csucsu, akkor hétfőn te is BMC!Gyere majd a hiirekkel!Kényszer fogyi remélem hamar elmúlik és a fogad (helye) nem fog már fájni! Én tiszta méhpempót Pesten, a Ferenc köróton vettem, a Hermes méhészet boltjában. 25 g volt 4000 HuF. A hétfői vv szerintem teljesen jó!!
Andi, jó bulájt mára!!
Janka, Zsu, remélem a rosszúllétek nem állandósulnak!!(Bár én nem bánnám, ha nálam is jelentkeznének, csak hogy nyugodtabb lehessek....Tudom, hogy ez nem teljesen normális gondolkodás...)
Babe, megy a drukk mára, minden rendben lesz!
1975, hát sajna többen is vagyunk már itt meló nélkül. És még ha van aki el is tart, akkor is borzasztó érzés, hogy miért nem mehet minden az úgymond normális kerékvágásban, miért nem kereshetem meg a mindennapit...Remélem hamar jobbra fordul a helyzet!
Szerinted nekünk mi a képernyővédőőőnk?
Nekem hőhullámom nem volt. Én álmatlansággal gyötrődöm, meg a fejem szokott fájni. Mondjuk nem tudom, hogy pontosan az utrótól-e, de kb a beülti óta tart ez. Szal valahol ennek a számlájára iirom.
Heni, remélem, ha egy icipicit is, de jobban vagy.