Új privát üzeneted érkezett!

Beszti
Most csak miattad néztem be, valahogy tudtam, hogy ez az esőre álló idő előcsalogatja a bébit!
A kislányhoz meg nagy gratula!!! Kezdenek a nő/férfi arányok helyrerázódni.Kép
Örülök, hogy kiscsajszi lett, amit még a legelején kívántam nektek!
Aztán majd várjuk itt a beszámolót!!! Sok tejcsit a picurkának, apának meg kitartást a nagyfiúkhoz, amíg nem vagy otthon!

puszi
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Beszti! Gratulálok a kislányodhozKépKépKép
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!

Puszi, Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Beszti!
Ezernyi GRATULA a kicsilányhoz!!!
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Beszti!

Sok-sok boldogságot az öttagú családnak, és jó egészséget anyának és lányának!Kép

Timi és Peti
szabotimi

Beszti,
Óriási gratula! Most aztán már van kislány is!!!

Juti,
Csak így tovább! Hajrá!

Tegnap este én is kirúgtam a hámból: az egyik menő szálloda partnerbulija volt - ezt nem hagyhattam ki, úgysem voltam ezer éve sehol. Jó is volt, és apa klasszul lefektette Solymeszt, csak éppen amikor hazaértem és bementem hozzá eloltani a kislámpát, felébredt, úgyhogy végül odavettük magunkhoz, és alig tudtam aludni az éjjel. Egyszer hopp, másszor kopp...

Zita
parazita

Sziasztok!

Zita!

n aigenKép De legalább jót buliztálKép

Képzeljétek ma voltam a munkahelyemen, és megoldották, van egy kis szakdolit író gyakornok lány, ezért ráérek november 1-től dolgozni menni, addig kivehetema szabim, Így nyugodtabbvagyok, hogy lezs időnk szokni, nem kell rögtön dolgozni rohannom.

Viszont a munkaügyis szerint 25 nap szabi jár a szüléstől nekem, én többre számítottam, pedig nems zoktak ilyenben tévedni. plusz az ez évi időarányos októbertől az 5 nap plusz 2 nap a gyerekre, tehát 32 nap szabim van idénre. nem kevés ez?

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Beszti,
Gratulálok a kicsi lányhozKép! Nagyon szép méretekkel születettKép. Minden jót kívánok nektek!

Szilcsike,
Akkor gondolom szép nagy babátok fog születni, ha ilyen ütemben nő a pocidKép.

Judy,
Éjszakák nálunk is elég mozgalmasak, ma pl. felváltva pattogtam ki az ágyból, mert hol a vádlim görcsölt be, hol pisilni kellett. Aztán persze 1-2 óráig nem tudok visszaaludni. Ma megint elkezdett fájni a fogam, úgyhogy holnapra bejelentkeztem a dokimhozKép.
Azért az apuciknak sem lehet könnyű ez az időszak, az enyém kezd egyre jobban pánikolniKép.
Örülök, hogy minden rendben a kispasivalKép.

Voltunk ma mi is kórházban, a külső méhszáj nyitva, de a belső szerencsére zárt. Jövő héten lesz az utcsó UH, kíváncsi vagyok milyen méreteket mérnek neki.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Beszti!

Óriási gratula!!!!KépKépKép
Olyan kíváncsi vagyok, részleteket! És milyen a két "kuki" után egy kislányt pelusozni, gondozni?Kép

sasha

Kép
sasha

Mano
Na akkor kicsit jobb a helyzetKép
Hat szabiban passzKépEn ma inteztem a GYES-tKép

Ilke
Remelem a fogfajas megoldodik.Nekrm vegul Alexnal ki kellett huzni mert annyira fajt,megjo hogy leghatul egy.Remelem Te meguszodKép

Ma a ferjem olyan aranyos volt(bar mindig az Kép )mert a redonyosok utan szuperul kitakaritott mire hazaertunk delbenKép

En ma is kimenozok,ugy feldobnak ezek az estek,kicsit otthagyni a napi rutintKépNa de jo bol is megart a sok ugyhogy egy ideig ez az utolsoKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

és hol kellett? Kellettt időpont, vagy csak odamnetél? Mi anyukámnak akarjuk intézni, nehogy már állambácsinál maradjon.

manó

KépKép
manó

A TAH-nal a XI>Bartok B u 120-122-ben.Nem kellett bejelntkezni,csak odamentem,szerintem minden nap vannak delelott se pontosan nem tudom.
Kellett hozza:Alex tajkartyaja,lakcimkartyaja,szulak.kivonat.Nekem szemelyi+tajkartya+adokartya.Egy nyomtatvany direkt gyesigeylesre+egy igazolas a ki nem fizetett szabikrol.Ez utobbi kettot me reggel vettem fel a cegem berszamfejtojetol,aki ki is toltotte nekem eloreKépNem voltak sokan,rogton sorra kerultemKép

Kép
Kép
kataa

Szia!

na ez érdekes, nekem a Lőportár utcát mondták a munkahelymenKép azt hiszem telefonálgatok mielőtt nekiindulok. És ezt ennyivele lőbb már lehet intézni?

manó

KépKép
manó

Igen lehet a Loportarban is de ezen az ujhelyen is hidd el hiszen bevettekKépaz 1-es ablaknal inteztek es nagyon kedves volta no,aminek kulon orlutemKépIgen lehet intezni mar most,mert akkor legalabb folyamatos lesz a dolog es nem kell varni ra honapokatKépPersze csak oktober 08-an kapok addigm eg jar a gyedKép

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Akkor lehet hogy ezért voltak kevesenKép nem tudsz valami telefonszámot?

manó

KépKép
manó

Mano Sajnos nemKépBar nem tudomm ennyire uj,de nekem az voltKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Dec8, kicsit megkésve,de nagyon boldog 2. szülinapot HannánakKépKépKép

Ha még olvastok, Pemeske boldog 2. szülinapot Grétának és Macsek, boldog 2. szülinapot EllinekKépKép

Conti

conti

Judy
De jó hogy befordult a bébi! Kép Vigyázz magatokra!

Ilke
Tök izgi, hogy már az uccsó uh-ra mész majd! Várom a részleteket. Kép Te is vigyázz magatokra.

Velünk minden ok, leszámítva, hogy Levi jól megfertőzött minket. Ő már aránylag jól van, most mi vagyunk taknyosak apával. A bölcsi megy, holnap már délután 4-ig lesz bent. Egész jó fiú, néha szórja a homokot a többi gyerek fejére, de amúgy azt mondják nincs vele semmi gond.
Nekem van egy-két dolog ami nem tetszik, szerintetek ha szólok érte megsértődnek a gondozónők?
Nekem is már csak 3 nap és kezdődik a meló! Hát nem is tudom mint mondjak, eddig vártam, most valahogy annyira közelinek tűnik 3 év után! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti
Mi az ami nem tetszik a bölcsiben?
Ne aggódj, majd belejössz a melóba, látod, már többen is dolgozunk itt és minden ok. az biztos, hogy én azóta kevésbé lelkesedem olyan dolgok iránt, mint még a babásság előtt.
és meddig fogsz dolgozni a következő babáig?

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Beszti!
GRATULÁLOK! Ahhoz képest, hogy kislány, simán lekörözte súlyban a bátyjait Kép. Sok boldogságot hozzá Kép!

Forti!
Eleinte nekem is furcsa volt, de nagyon hamar átálltam. Mondjuk, nekem könnyebb, csak 5 órát dolgozom.
Mi nem tetszik a bölcsiben?

Ilke!
Köszi a receptet!

Judy!
Tök jó, hogy befordult a baba. Én mindent elkövettem, mégsem sikerült annak idején jobb belátásra bírnom Ádámot.

Jogsi
Már unom... Van ugye ez az új oktató, egy fiatal srác. Nagyon rossz, hogy nem ismerjük egymást, így egy csomó mindent félreértettünk egymás reakcióiból. Végül mindketten azt szűrtük le, hogy a másik utál minket Kép. Hál' Istennek, tegnap megbeszéltük a dolgot, mert már tarthatatlan volt a helyzet, annyira feszült volt köztünk a légkör. Ő mindenen felkapta a vizet, persze, elég intelligens ahhoz, hogy direkt ne mutassa ki, de az ember érzi, hogy a másik majd' szétrobban. Ez persze engem is idegesített, ami miatt egy csomót bénáztam, ami őt idegesítette és így tovább... A végére az lett, hogy talán elválnak útjaink, mert nem bírjuk egymást. Aztán kiderült, hogy félreértések sorozata volt az egész, alapvető kommunikációs hiányosságok miatt. Holnap megyek megint, hát, meglátjuk, mi lesz...

Most mennem kell, mert fürdés, fekvés...

Panda

panda
Halásztelek

Kataa
Nálunk a gyerekek nagyrészt abban vannak amiben jönnek. Overálban a sajátjában volt a télen, ugyanabban amiben velünk járt. Cipőt is rendes kinti cipőt hagytunk benn neki, abban jött-ment a bölcsibe. Bent szandiban volt, mert a fűtés eléggé meleg volt.
Nálunk nem lehet kaját bevinni a bölcsibe, Hannának van egy egérkéje meg persze a cumija, azoktól nyugszik meg.
Apjukom is ma volt Gyes-t intézni, most már nem az alkalmazottam, nagylelküen elengdtem fizetésnélküli szabira. A magyarorszag.hu-n fennvannak az ellátások, és az is hol kell igényelni, de az uram serint iszonyúan agresszív és rosszindulatú volt a nő. A lőpotár utcában volt, de a gyerektől csak a szül.anyakönyvi kivonat kellett.
(egyébként rólam is írnak ezen a portálon Kép)

Rit
Hanna direkt nekem tartogatja a hisztit, meg a cirkuszt Kép
Bölcsiben, nagyinál sosem csinálja

Beszti
Nagy gratula. Szóval tényleg kislány lett a fiúk mellé!!!
Már neked is van Hannád Kép)))))

Conti
köszi a jókívánságokat

Puszi
dec8
dec8

Gumicukor
Szerintem elég sokáig fogok dolgozni, több mint valószínű, hogy Levinek nem lesz tesója. Neki igyekszünk megadni mindent. De majd meglátjuk mit hoz a jövő.

Gumicukor, Panda
Lehet hogy én vagyok kicsit más, de pl. furcsa hogy ha bekérnek napi 4 pelenkát, akkor délután miért más fajta pelenkában hozom haza a gyereket. Nekünk tegnap még amikor megnéztem a polcot volt bent 6 db pelus (pampers), erre ma babylove-ban hoztam haza!
A másik, hogy a kis kabátoknak van külön fogas, a váltóruhák pedig szekrénykében vannak. A fogason lóg az a fölső amiben kiviszik az udvarra, erre ők ráadták a szekrényből azt ami a bejárós. Akkor miért kérnek váltóruhát?
A harmadik pedig hogy ma amikor mentem a gyerekért az egész kert árnyékban volt már, Leviék pedig egy szál polóban voltak kint. Amikor magamhoz öleltem éreztem hogy jég hideg a keze! Most megy ki a takonykórból, de ha nem figyelnek rá akkor én hiába kúrálom nem?

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

dEC8
Nagyon boldog 2.szulinapot Hannanak!Buli,kepek??

Forti
Jobbulast neked!
A melohoz drukk, hogy legalabb egy kicsit elvezdKépHat en ugy hallottam hogy nme erdemes jo pelenkat bevinni nekik,bar mi Liberot hasznalnuk,meg neha Rossmannt,ugyhogy azt viszwem majd be.Ahogy magamat ismerem,a pelenkaert bizit szolnek,ha mar megveszed adragat.Azert is hogy oltoztessek jol fel,plane ha folyott az orra.Az hogy mit adnak ra,hat meg bocsanatos un,ennyi gyereknel lehet keveredes,de lenyeg hogy hideg ne legyen a keze.

Panda
nekem is volt affer az oktatoval,no volt es a vizsgara elott bejelentette hogy o nme er ra vizsgaztatni,majda ferje levizsgazta,es vezethetek vel meg egy utolso orat.
Hat a pasi tok hulye volt ,mindent mashogy kart mintaz asszony magyarazta.En emg beragtam, hogy ne most akrjon mindent megvaltozotani a vizsga elott.Erre O:hogy en nem birom a kritikat.Mondtam vegul, hogy legyen meg a vizsga aztan felejtsuk ek legymast.MEg jo hogy sikerult elsoreKép

Dec8
Koszi,na nekunk is ilyen elmenyunk volt a Loportarban regebben Kép

Puszi,mindenkinek jo hetveget,mi megyunk a nagyikehoz kicsit videki levegot szivniKép
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

dec8
Nagyon boldog MÁSODIK születésnapot kívánok Hannának! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

dec8
Boldog szülinapot Hannának! KépKépKép
Szilcsike
szilcsike

Hú kicsit nem jövök és mik történnek?!

Beszti
sok fincsi tejcsit Hannának!!

Dec8
A te Hannádnak meg nagyon boldog kétévességet! és légyszi dobj fel képet!

MI itt nagyjából bölcsilázban égünk, már minden igazolásunk megvan hozzá és Dodi is lelkesen mondogatja, hogy"Dodo megy bőcsibe dódozni" - szóval már csak a hétfő reggelt várjuk, aztán bevonulunk családostul.

Manó
szerintem kevés az a szabi, mert az igaz, hogy 1évre 23 nap, de ez majdnem kettő, tehát van egy teljes 23 napod meg a második év időarányos része a 23 ból ez 10 hónapra 16v18 nap + az ez évi munkával töltendő idő időarányosa. Szerintem
legalábbis én így kapok és majdnem egyszerre születtek.

Kataa
azért kérdezd meg a melóhelyeden azt a szabi kérdést, mert úgy tudom 2 évnél többet nem lehet görgetni, nehogy elvesszen 23 napod, legalább fizessék ki.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Manó
időközben (teganp) engem is felhívtak a munkahelyemről, hogy nagy bocseszka meg minden, de tévedtek és kevesebb szabi jár nekem. Állítólag csak 1 évre jár szabi az 23nap +5 nap a gyerekre + az időarányos, ami lesz a 3 hónapra, az 6 nap. De ebből a 28 az azonnal ki kell vennem, tehát okt 2től szabin vagyok nov. közepéig, utána melózok, mert a 6 napot inkább 2 ünnep között szeretném kivenni v. ha valami történik a bölcsiben Dodesszal.
Szóval mégsem olyan királyság, mint elképzeltem, de még 1x utána nézetek majd anyósommal is, ő úgyis imád ilyen ügyekben telcsizgetni.

Rit

rit

anemona7

Forti!
A pelenkára nyugodtan kérdezz rá, hogy nem úgy van-e esetleg, hogy bent a mosdóban egybe ömlesztik az egészet, aztán mindenki azt kapja, ami jut. Azért az a napi 4 db nem túl sok egy kicsit? Mikor teszik őket tisztába, kétóránként? Mert ha te reggel otthon tisztába teszed, meg még 4x napközben, plusz az éjszakai pelus, az azért szerintem sok (mármint anyagilag Kép). Ez a probléma nálunk már nem áll fent, mert
Ádám napközben egyáltalán nem hord pelenkát, de alváshoz azért vittem be neki párat. Viszont vagy 2 hete nem engedi magára tenni akkor sem, úgyhogy a dadus néni nem erőszakoskodott vele, ha nem, hát nem, ő tudja Kép, és tényleg nem pisilt be. De nálunk nagyon rendesek, mert mikor nem pisilt bele a pelusba alvásnál, odaadták nekem a száraz pelust és megkérdezték, hogy ha nem lesz pisis máskor sem, akkor kidobják-e, vagy esetleg ráadhatják-e másnap is.
Azért is szólhatsz nyugodtan, hogy öltöztessék fel, ha hűvösebb van. Eleinte Ádámon is mindig az a ruha volt, amiben reggel beadtam a csoprtba, ha 30 fok volt, akkor is simán maradt rajta a tréningnadrág. Aztán szóltam, hogy ha meleg van, levetkőztethetik nyugodtan, azóta nincs semmi gond. Vannak olyan szülők, akik gondot csinálnak abból, hogy a gyerek nem abban a ruhában van, amiben ők beadták, és lehet, hogy csak ezért nem adtak rá semmit. Vagy azért, mert ők még nem fáztak...
A váltóruha dologra is rákérdezhetsz, vagy esetleg beteszed egy nejlonba a hazamenős ruhát, és akkor nem azt adják rá, hanem a fogason levőt. Mondjuk, nálunk csak szekrény van, de ez a fogasos dolog ismerős az oviból...
A tesóról tényleg lemondtál Kép?

Panda

panda
Halásztelek

Gumicukor
Digitális filmkidolgozás érdekelne, de úgy, hogy Bcsabán lehessen elmenni érte egy üzletbe. Tudsz valamit????
Rit

rit

anemona7

Panda
Köszi! Kép
A pelus miatt szóltam péntek reggel, erre azt mondta a délelőttös gondozónő, hogy "jahh Erzsike biztos összecserélte" (ő volt a délutános). Erre délután mikor mentem Leviért, megint másik pelus volt rajta. Kép
A ruháért még nem szóltam, pénteken felöltöztették rendesen. A bemenős rucit meg tényleg zacsiba fogom tenni és úgy rakom a szekrénybe.
Tesó ügyben tényleg a jövőre bízom a dolgot, mondjuk mi elsőre is egy bébit terveztünk. Csak közben az én nézetem változott meg. Ez egy pasinál nem megy ilyen gyorsan, és hát ugye ehhez két ember kell.

Forti

Kép
Kép
forti

Rit!

Akkor biztos így van. sajnos, mert ez épp az amit nekem is mondtak. Sajnos nálunk nagyon jó munkaügyesek vanank és sose szoktak ilyneben tévedni, csak gondoltam háthaKép

Nkeem október 11-van 25+5+2 napom. A 25-öt nekem is ki kell venni paíron, d ecsak 15-öt vezsek ki, utána dolgozom, így marad 10+5+2, ebből 6 karácsony.

Drull holap ra a bölcsihez, hogy jól menjen.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Megjottunk,szokas szerint minden nap egy kaland volt neki.Megint felszedett csuda edes szavakat,es mindent helyesen mond,nem sejpitKépKépKépCsomot aludt,itthon is jol alszik de ott most nappal 3-at ,ejjel 11-et aludtKép

Mar szervezzuk neki a szulinapi bulit,ugy dontottunk meg csak caladi buli/ebed lesz,ugyhogy fozhetek 12 emberreKép
KErdes:Nem tudjatok hol lehet venni egyszinu lufikat heliummal toltve emberi aron?

Rit
Drukk a jovo hetre,varom a napi beszamolotKép
Nem veszik el ,az tuti,mert csom kollegina 5 ev utan jott vissza es mindent kifizettek nekik ami jartKép
Nalatok akkor mikor is indul a teso projectKép???

Panda
Adam tovabra is ok a bolcsivel???

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Rit
Fotokidolgozás
A http://www.fotomarket.hu loldalon töltheted fel a képeidet és futárszolgálat kiviszi vidékre is. Csak 50 Ft-at kerül többe, mintha utánváttel rendelnéd meg. De utánváttel meg a postára is tudz menni érte. Én már rendeltem így a szüleimnek Jászberénybe. Egyébként visékre és Bo-re is ugyanannyi a futárszolgálati díj. elég hamar kihozták, rendeléstől számítva 3-4 nap. De ha Bcsabán van PhotoPorst, akkor ott CD-ről előhívnak, de nem tudom, ott milyen határidővel van kész és milyen minőségű. eddig még csak a fotomarketről rendeltem.

pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Már jó régen jártam erre, ennek az az oka, hogy egésznap kint voltam a gyerekekkel és csak este jöttünk be, tele voltunk programokkal. Közben voltunk 1 hétig a Balatonon is egy másik párossal akiknek egy 3 éves és egy 3 hetes kislányuk van. Így a Petrának játszótársa is volt, csak azt a 3 hetes babát sajnáltam mert eléggé meg volt bolygatva. Egy ilyen kisbabának igazából csak a tejre meg az alvásra van szüksége nem arra, hogy rángassuk a partra meg a hangos kajáldákba. A Petrának nagyon tetszett és szerencsére akkor pont jó idő is volt és tudott sokat fürödni is. Az Olivért is bevittük kiscsónakba.

Most már az Olivér nincs velünk egy szobába mert áttettük a Petrához. Úgy örült neki. Most van egy játszó és egy alvó szobájuk. Én úgy gondolom, hogy olyan kicsik még, hogy ráérek akkor külön tenni őket ha majd 8-10 évesek lesznek.

Olivér: Most 7680g és 67cm 6 hónaposan. Van már 2 fogacskája is. Már négykézláb áll és hintáztatja magát. Néha előfordul egy kis baleset is. Múltkor a nagy hintázásba szegényke orra esett és vérzett neki. Most kezdtük el a gyümölcsözést. Szerencsére nincs vele gond. Olyan fura, hogy mikor adom neki akkor nyitja a száját ilyen a Petránál nem nagyon volt. Úgy örülök, hogy nem kell minden kanálnál könyörögni. Már megeszik egy egész almát. Nem tudom, hogy mennyit adjak neki mert nála nincs olyan, hogy elég hanem folyamatosan tátog. Rászokott az ujjszopásra ami nem a legjobb de azért remélem majd letudom szoktatni róla. Mindig így alszik el, annyira édes.

Petra: Egyre többet beszél, szinte már mindent megismétel amit mondunk neki és 3-4 szavas mondatokat is mond. Pelust már csak éjszakára adok rá de szerintem már akkor sem kellene neki mert nem szokott bepisilni. Vettünk neki wc fellépőt és egyedül mászik fel rá csak az a baj, hogy elég lassú és nagyon kell sietni mert még nem tudja olyan sokáig visszatartani. Múltkor elmentünk kirándulni és kellett neki pisilni és mondtuk, hogy pisiljen a pelusba mert nem tud az apa megállni de olyan kis ügyes vár addig amíg megálltuk és nem pisilt be. Az Olivért már egyre jobban elszórakoztatja. Nagyon kedves vele, múltkor azt mondta neki, hogy édes Oli.
A Petrával most voltunk kontrollon a veséje miatt és csináltak neki UH-t ami teljesen jó és azt mondták, hogy még egy vizsgálatot csinálnak decemberbe és ha az jó akkor már nem kell tovább szednie az antibiotikumot. Úgy várom már akkor fogja már 1 éve szedni.

Én most voltam orvosnál a ˝ éves kontrollon és tetettem fel spirált. Nem tudjátok, hogy attól meddig természetes ha valaki vérzik? Kinek milyen tapasztalata van?

Akinek az elmúlt hónapban volt a születésnapja azoknak nagyon sok boldog születésnapot kívánok és aki közben meg megszült annak meg nagy gratula a kisbabához!!!

Kicsit visszaolvasok!

Panda
Nem szomorkodj a jogsi miatt. Nekem 7 éve van jogsim és már nekem is szóltak, hogyha átakarok menni akkor jobb ha adok pénzt. Ez akkor 5000 Ft volt.

Áfonya
Nagyon gartulálok a kisfiadhoz! Réka mit szól hozzá, nem féltékeny? Te belerázódtál már? Nekem igazából az első egy hónap volt nehéz.
A Petra is egyre jobban fél ha bekapcsolom a tv-t akkor egyből jön, hogy kapcsoljam ki és ha nem teszem akkor bemegy a szobájába. Azoktól a rajzfilmektől is fél amit korábban szeretett.

Zita
Gratulálok a tesóhoz!

Zsuzsa
De jó, hogy kislány lesz!

Banyóci
A szeptember 18.-a nagyon jó nap, nekünk is akkor volt az esküvőnk és ezzen a napon is jöttünk össze. 7 éve voltunk együtt mikor szombatra esett és összeházasodtunk. Most volt az 5 éves házassági évfordulónk. Meg is ünnepeltük apával, elmentünk kajálni négyen a gyerekekkel.

Kataa
Milyen az új lakás? Sikerült már belakni?

Conti
Ez a betörés elég szörnyű. Én ettől úgy félek. Nálunk is több helyre betörtek és mikor meghallottam egy hétig nem mertem aludni mert egyfolytában hallgatoztam. Én úgy vagyok vele, hogy törtjenek be csak nem akkor mikor mi is otthon vagyunk mert nem tudom, hogy mit csinálnék. Biztos nem is mernék megszólalni.

Ági
petra2

Ilke,
Várjuk a híreket! Kép)

Kedves Kisbabások,
Kinek mi a tapasztalata? Hogyan lehet a két gyereket egy szobában altatni? Nem bőgik fel egymást?

Zita
parazita

Gumicukor
Köszi, azt néztem én is, de nem 50,-ft ahogy te írod, hanem: Postai, utánvétes szállítás: 750 Ft (600 Ft + 25% Áfa).
Futárszolgálattal való kiszállítás: 800 Ft (640 Ft + 25% Áfa).- legalábbis ez van a honlapjukon, így nem mertem megrendelni.
Én Pesten vagyok, úgyhogy a cd szóba sem jöhet, mert barátnőméknek kell pár kép péntekre. Aztán most közben megtaláltam a Rossmannt, így most azon rendeltem. Igaz, itt drágább a kép (59,-) viszont kevés kép esetén jobb, mert nincs + postaköltség, csabán meg úgyis szinte egymás mellett van a postával, tehát ugyanoda kell érte menni, ha nem ér otthona postás.
Azért köszike.

Ági
Jó hallani rólatok, pont valamelyik nap jutottatok eszembe, hogy vajon mi lehet. Ezek szerint simán megy az egy szobában alvás a gyerköcöknek, ez tök jó!

Itt vannak a bölcsi hírek: A bölcsi nagyon tetszett neki, haza sem akart indulni. Persze mindketten ott voltunk mellette, még jó, hogy élvezte a dolgot. Egyenlőre még csak 4en vannak az ő csoportjában, ő az ötödik és egyben az első kiscsaj. Van 1 kissé durva gyerkőc, aki mindíg el akarja venni a másik játékát + dobálózik, de egyenlőre nem hagyta magát, jól rákiabált, hogy nem, NEM. A többieket meg eleve lazán zsebrevágja. Kérdés, mi lesz, ha nem leszünk ott.
Holnap már ebédig maradunk.
Szemészeten másfél órát várakoztunk, már olyanokat is behívtak, akik jóval utánunk jöttek, Dodi halál nyűgös lett. Viszont nagyon ügyike volt, mindent jól megválaszolt (kicsi képeket kellett felismerni) azt mondták rendben vagyunk, fél év múlva kell menni megint.

Rit

rit

anemona7

Hali!

Tegnap csak egy villámbejelentkezésre futotta.

Hétvégén anyukáméknál voltunk vidéken, szombaton lagziztunk.
a templomi esküvőre szombat délben mentünk a párommal, addig danira anyuék vigyáztak és fektették le. minden további nélkül elaludt, anyukámnak mondta, hogy húzza lejjebb a redőnyt és takarja be, annyit mondott még, hogy "Nincs apa, nincs anya" és elaludt. anyukám mondta neki, mire majd felébred, addigra itt leszünk. délután 1-től aludt 1/2 5-ig. úgy örült, amikor bementünk ébredéskor hozzá.
aztán este már csak Danival mentem a lagziba, mert a párom tiszta takony lett, fél percenként tüsszögött, amikor meg nem fújta éppen az orrát, akkor meg folyt a cucc. mondtam neki, hogy ha nem akar, nem kell ilyen állapotban eljönnie. nem nagyon ellenkezett, nem nagyon szereti a vidéki lagzikat. mondjuk én sem, én csak a barátnőim miatt mentem.
beültünk a kocsiba, Dani vezényelt, megáll, kanyar vezényszavakkal. egy városszéli kis csárdában voltunk. először nem mert Dani bemenni, mert sokan voltak. aztán akik bent voltak pont kijöttek és nagy peckesen bevonult. a bútorzat úgy nézett ki, mint a Hófehérke mesében a törpi házikóban Kép persze nem olyan kicsi. olyan szépen viselkedett a Dani, hogy nem is hittem el. először szemlélődött és ült a széken, ez volt a terepszemle, aztán nekibátorodott és felfedező útra indult. aztán megjöttek a londoni barátnőmék, na akkor fülig ért a szája és állandóan ott lebzselt körülötte. nagyon ritkán látja, de amikor itthon van, akkor mindig eljön meglátogatni minket és Dani imádja.
egy másik, nem baráti társaságbeli osztálytársam kisfia is ott volt (decemberben lesz 2 éves), vele szaladgáltak. szerencsére akkor még nem volt az a lagzis zene, hanem inkább nosztalgiazene és a hangerő is normális volt. csatlakozott egy szintén 27 hónapos kislány is, Dani meg jól becsajozott Kép a kiscsaj odahozta a nyusziját a Daninak, Dani meg ölelgette mindkettőjüket, aztán meg kézenfogva táncikáltak, ugrándoztak, annyira cukik voltak, együtt tömték magukba a sajtos stanglit Kép. a kisfiúnak adtam kisautót és Danival tologatták az asztal szélén. szegénykém olyan kis esetlen volt, Dani imád maga körül forogni, a kisfiú is utánozta, de mindig ahogy kettőt lépett, már elesett a saját lábában. meg egyszer csak simán lehajolt az autóért a földre, és úgy esett, hogy a keze maga alatt volt, amivel nyúlt le az autóért és fejre esett a kövön. nem sírt, csak rossz volt nézni, ahogy elesett, mint egy darab fa. Dani meg csak nézte a kisfiút, hogy most ez meg mi volt. de adott neki puszit és végig kiabálta, hogy Balázs, Balázs, így hívták a kisfiút, a kislányt meg Sárinak, arra meg azt kiabálta hogy Száli, Száli Kép
a fiam jó lakoldalmas vendég módjára mindenből evett, mondták is milyen jó nézni, ahogy eszik. volt húsleves csigatésztával, egy csomó hús, ránott sajt, bár akkor már, amikor azt hozták, nem volt ott Dani, mert 10 óra körül mondta, hogy menjünk haza. hazavittem kocsival, a párom és anyukámék lefektették én meg még visszamentem a csajokhoz. na akkor már beindult a lagzis ricsaj, jó is hogy Dani már nem volt ott, mert tuti zúgott volna a füle egész éjjel. sajna a lagzis zene nem az én világom, mint ahogy a barátnőimé sem, de azért jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy nem táncoltunk, csomót röhögtünk és dumáltunk.

a lagziban volt egy 3 hetes kisbaba is (az előző kisfiú tesója), szegénykém végig le volt tojva. üvöltött a zene, mindenki táncolt, néha-néha oldalba is lökték a babakocsit, bazi meleg a teremben a gyerek meg vastag takaró + lábzsák-ba tekerve. tök vörös volt szegénykém feje, amikor kivették. anyuka és apuka meg lazán táncoltak. mondjuk a gyerek aludt, de nem hiszem, hogy jó tett ez egy 3 hetes gyereknek, illetve egy 3 hete szült nőnek táncikálnia kellett volna. tisztára ki voltunk akadva, hogy miért kell egy ilyen picit hajnalig kitenni ilyen ricsajnak, ezt még olyan barátnőim is mondták, akiknek pedig még nincs is gyerekük és még nem is terveznek, de már nekik is sok volt.

ilke
lassan érted is lehet izgulni! Kép mikor is van a kiírás?

pont ma született meg egyik kollégám kislánya is, mára voltak kiírva, a héten megyünk látogatóba.

meglátogattak a londoni barátnőm és a nővére is a kisbabával, Dani utána végig mondogatta, hogy " Nikol baba aludt kocsiba" Anyukájuk is eljött megsasolni Danit, Ica néni egyből lekenyerezte Danit egy gesztenyével, amit az utcán talált, pedig egy darab gesztenyefa sincs a környéken KépNa hát annak hogy megörült, be is tette a zsebébe, megmutatta Ica néninek, hogy kell oda betenni.

Dani beszédben is sokat fejlődött, már használja a hol van, hová kérdéseket, illetve múlt időt is már (papa bement, hozott szőlőt), meg birtokos szerkezetet is, mint apáé, mamáé, anyáé, Danié. magát még mindig Daninak hívja.
anyuéknál már rendes széken eszik, és ma megyünk az ikeába olyan széket venni, ami Ilke Lilijének is van. hiába kinőtte már a régit, alig fér el a lába benne, nem beszélve arról, hogy alig tudom már kiemelni, olyan nehéz.
amikor eltettem az etetőszéket a párom ennyit mondott: "Remélem még sokszor fogjuk használni" KépKép hízott ám a májam Kép
őszi ruhákból is be kell tárazni, mert hihetetlen sokat nőtt a nyáron Dani. szerintem legalább 104-es ruha kell neki. anyukám is lemérte, hogy tudja mekkora kell, mert azért a 104-es nem mindig egyforma.

mindjárt teszek fel egy lagziban készült képet.

cupp
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

rit
miért voltatok szemészeten? a bölcsi miatt?

KépKép
KépKép
gumicukor

gumicukor
hát igen, én is akkor jöttem rá, mikor elmentünk: egy esküvő hatalmas buli a gyerkőcöknek, egyszerűen imádják.
azért mentünk szemészetre, mert apa szemüveges (2,5es kell neki) és jók az értékei, de azt mondták inkább járjunk rendszeresen, mert ha esetleg örökölte a hajamot, akkor csípjük el időben. egyenlőre még mindíg minden tök szuper volt.

Dodi pénteki mérések alapján pontosan 12 kg és 82 cm. Szóval mi a 86os ruháknál tartunk, de van egy-két 92 is Kép)

rit

anemona7

Gumicukor!
Milyen széket terveztek venni?
Nekünk is kezd aktuálissá válni a dolog...
Köszi
Pszi
pszi

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat.Kép
Ha valakit érdekel, akkor itt a szüléstörténetünk:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=7486&post=354538#POST354538

Később még írok, csak most picit pihenek, Hanna épp alszik.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Cseréltem képet a profilomban (friss szombati)

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Beszti
Tiszta Nátán ez a gyerkőc Kép Jót derültem, hogy a gyerek nem olvassa a szakkönyvet Kép Talán mert a női megérzés hajtja már most, és tudja, hogy ez a jó neki, ahogy most csinálja Kép Hajrá az első napokban hetekben.
Valszeg azért volt gyorsabb a szülés, mert már nem először szültél. Én most megint parázok, hogy mi lesz másodjára - kiesik belőlem a gyerek?, mert én Danit szültem ilyen sec-perc alatt, mint te Hannát.
Sok tejcsit, ja, de hülye vagyok, az már van, ahogy írtad Kép nem baj, jó sokáig legyen belőle.
És tudtátok, hogy kislány lesz vagy ott derült ki, mikor megszületett?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Beszti

Gratulalok Hannahoz, nagyon szep meretekkel szuletett!Varjuk a beszamolot es a fotokat.Kép

Judy,Ilke,Zsilcsike ,Zsuzsa

Hajra tobbi pocis, mindjart Ti jottok!Kép

Kepzeljetek, ugy nez ki rendbe jott a tejcsi helyzet, volt vagy 2 het, amikor nagyon panikoltam, de bealltunk megint. Lehet hogy az antibiotikum is megzavarta a picit, amit a torokgyuszira kellett szednem. Kivaltottam a tapszerreceptet is annyira beijedtem, de nem kellett kibontani es nem is fogom amig csak lehet.KépRemelem meg birom 1-2 honapig, mar nemsoka 4 honapos lesz a kislegeny.Kép
Hetvegen voltunk Kaposvaron a batyameknal, odafele tok jol elvolt mindket gyerek, de vissza mar eleg nyugik voltak. Szerintem a picinek eleg sok volt ez a nyuzsgos ket nap, 5 gyerek, zaj, porges-forgas. Ott eleg jol aludt, de latszott rajta hogy tul van porogve. Neha hirtelen legorbult a szaja , mintha sirni akarna, ugy sajnaltam, dehat ha sokan vagyunk ugye eleg nagy a hangzavar.KépMinden nagyon erdekli, de eleg hamar elfarad meg. Emike meg persze nem akart hazajonni.Kép
Mindenkit irigylek aki ilyen ugyes a bilizessel, Emike valahogy nem akarodzik. Nem tudom mivel vegyem ra, hogy rauljon. Pedig sokminden massal meg szepen halad, egyre ugyesebben eszik es oltozik egyedul, mar nem sir ha mosom a hajat.KépEs vegre megint ulve furdik.Kép

Agi

Szepen no a fiucska es mar 6 honapos, hogy telik az ido! Danny is 3.5 honapos, pedig meg csakmost szuletett!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Beszti!
Tényleg jó gyors volt Kép. Meg Te is, hogy ilyen hamar kész lett a szüléstörténet Kép.

Nyuszi!
Jó, hogy beállt megint a tejtermelés. Csináltál valami extra dolgot, vagy csak többet szoptattál?

Zita!
Egyáltalán nem sírják fel egymást, legalábbis az enyémek. Eddig csak egyszer fordult elő a 2,5 év alatt, hogy valamelyik felkelt a másik sírására.

Lányok!
Tud valaki valamilyen gyógyszerbeadási trükköt? Mert Ádám benyalt valami csúnya dolgot, torokgyuszija és hörghurutja van, és kétféle kanalas orvosságot is szednie kell(ene). De nem tudom, hogy adjam be neki (eddig még sosem kellett). Simán nem veszi be, ha erőszakolom, akkor annyira hisztizik, hogy kihányja, azt meg nem tudom vele elhitetni, hogy nincs semmi pl. a teában, mert érzi a szagát, és ki sem nyitja a száját Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Petra
Koszi,szuper,mar teljesen belaktuk,foleg Alex,mindenhova teriti a jatekait es elvezi a nagy tereket a babytaxivalKép
Nagyon ugyi Petra a bilivelKép
Jo hogy vegre megbekelt veleKép

Parazita
Hat tapasztalat meg nincsKépDe szerintem a kicsit csak akkor erdemes Solymihoz rakni ham r atalussza az ejszakat,igy ha neha neha valamelyik felkel,nem biztos hogy a masik felebred ra.
Tenyleg hogy fogadta a fonok a hirtKép???

Rit
Holnapra is minden jotKépMikor hagyod ott eloszor?
Azt hiszem nalunk csutortokon van ez.

Gumicukor
Jo a kep nagyonKép
Mi most tartunk a 92/98-as ruhaknal.Pont ma ezen a kodos reggelen raktam el a yarikat es ugy nezem nem kell mar venni semmit ,csak teli dzsekit+sapkat,overalltKép
Ilyenkor jo ha evkozben aprankent vasarolgatok nekiKépEs meg jon a szulinapKép

Beszti
Nagyon kis dundi HannaKépGondolom most mar teljes az oromKép

Nyuszi
Ugyes vagy ohgy sikerult a tej,gondolom az is kellett hozza hogy otthon legyen a tapszerKép

Panda
Fecskendovel nem probaltad???
Jobbulast AdamnakKép

Ma tiszta rohanos napom volt,elromlott a telefonom azt vittem javitani,aztan tisztio+varroda es vasarlas.ja es meg jatszoter,meg jo hogy jott Marika es lekototte Alexet mert egy sajkukac volt maKép
Apukam itt van,de mivel a ferjem csak nemreg ert haza igy faradt es nem megyunk sehovaKép

Banyoc
Milyen volt az eskuvo?,ugy eltuntelKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Beszti, öröm volt olvasni a szüléstörténetedet, mégegyszer nagy gratula. Hanna szép formás baba, tényleg nagyon hasonlít Nátánra.

Nyuszi, mi is megtorpantunk a bilivel. Pedig mindig pisilt, ha ráültettem, ha csak két cseppet is. Most viszont nemrég használta a bilijét az unokatesója, azóta nem akar ráülni, most vehetek másikat.
Nagyon klassz, hogy helyreállt a tejcsizésKép

Gumicukor, nagyon szépek vagytok, tök jó a képKép

Ági, milyen klassz, hogy jól elvannak egy szobában, tényleg ráér később külön rakni őket, mikor már ők igénylik. Olivér milyen kis ügyes márKép
A betörés minden nap eszünkbe jut, mikor bekapcsoljuk éjjelre a riasztót (pince szinten). De jobb érzés úgy elmenni itthonról, hogy be van riasztva.

Betti nagyon elkezdett babázni, de olyan lelkesen, hogy etetés, itatás, jaj kicsim így-úgy, nehéz vagy, nem cipellek, megyünk aludni, stb.stb.

Puszi, Conti

conti

Sziasztok,
Mi megvagyunk, habár kicsit sokasodnak a furcsa változásokKép. A mellem tegnapig tök normál méretű volt, erre 1 nap alatt totál bedurrant. Nem tudom mit jelent ez, remélem nem azt, hogy mindjárt babázok, jó lenne a jövő hét végéig kihúzniKép. Nagyon várom már a csütörtöki UH-ot, hogy mit mondanak ott. Lili nagyon cuki, egyfolytában azt mondogatja, hogy Baba ki!, én meg mindig mondom ilyenkor, hogy nem, még a baba picikét bent maradKép. A beszéd egyébként nagyon jól halad, annyira tetszik, hogy már beszélgetünk.
Mostanában rákaptak apával a diavetítőzésre, minden este elalvás előtt megnéznek egy mesét, Lilinek nagyon tetszik.
Hétvégén voltunk apuéknál, tök rendesek voltak, főztek egy csomó kajcsit nekünk, hogy hétvégén ne kelljen nekem, így tudtam pihizni is kicsitKép.

Beszti,
Nagyon jó volt olvasni a szülés történetetKép. Tisztára beleéltem magamKép. Az utolsó kép nagyon édes! Tőlünk is nagyon messze van a kórház, izgulok is miatta rendesen, mert ha egy nappali csúcsban kell majd indulni, akkor aztán időben el kell majd indulni. Már úgy értem nem a 2 perces fájásoknálKép. Jövő hét végétől itt lesz anyósom egy ideig, akkor már nyugodtabb lennék, mert akkor nem kellene Lilit is rángatni, ha beindulnak a dolgok.

Szabi,
A mi könyvelőnk is azt mondja, hogy nem csak 2 évre visszamenőleg jár a szabi.

Ági,
Jó, hogy írtál, én is gondoltam rátok mostanábanKép. Ügyesek a gyerkőcök, Petra különösen a wc-vel. Mi is épp most tervezünk majd venni olyan wc elé rakható fellépőt kapaszkodóval, múltkor láttam a Kikában.

Gumicukor, Zita,
Elvileg október 8. a kiírás napja, de nagyon mindenórásnak érzem magamKép. Szinte már moccanni sem tudok, pedig tegnap néztem meg, pont annyit híztam most is, mint Lilivel, de valahogy most nehezebben bírom. Az egyik szomszédunk nagyon aranyos, ha egy nap nem látnak kint a kertben, már jönnek kérdezősködni, hogy minden rendben van-e velünk, annyira izgulnak értünkKép.

Nyuszi,
De jó, hogy beállt a tejcsitermelés megintKép! Lassan már 4 hónapos lesz Danny, el sem hiszem. Hiába, gyerekek mellett rohan az időKép.
Bilizés nálunk sem működik mostanában, ezért is gondoltam, hogy megpróbálkozunk a wc-vel. Már csak azért is, mert van, hogy oda akar Lili csücsülni néha.

Gumicukor,
Jó a kép rólatok!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke,
Nagyon drukkolok! Kíváncsi leszek, végül is mikor bújik elő a baba!
Solymesz nálunk is csak a WC-be hajlandó pisilni, a bili szóba se jöhet.

Solymesz az éjszaka betaknyosodott (velem együtt), minek következtében nem nagyon aludt senki. Mivel már tegnap sem tudtam kialudni magam, azt hiszem, hogy ma be fogok borulni az íróasztal alá...Kép

Zita
parazita

Nyuszi
Miért nem szedsz szopi alatt hoemopátiás szereket, az nem zavar meg semmit. Tudom, tudom, ez a hoemopátia az én mániám. De pl. a férjem péntek szombaton nagyon cudarul érezte magát, rossz volt ránézni, szedett be oscillococcinumot és hétfőre már kutya baja sem volt. ha érdekel küldök pár linket, mi az amit lehet szedni ilyen tünetekre.

Nekem még mindig a hűtőszekrény tetjén figyel egy kibontatlan tápszer, kettőtr váltottunk ki a mellgyula idején és csak az egyik fogyott ki, mert addigre rendebejöttem és a tej is felszaporodott.

képzeljétek, most írta a barátnőm, akik még maradtak kicsit tovább a lagziban, hogy a 3 hetes baba kocsijába majdnem beesett egy pár, annyira táncolt. a szülei meg tovább táncikáltak, majd a földre esett a cumija a babának és apuka előtte benyakalta a páleszt és lenyalta róla a koszt, majd betette a gyerek szájába. teljesen ki vagyok akadva, pedg a csaj egyetemet végzett, de tudom az iq nem ezen múlik, sőt a felelősségérzet sem.

fürdés
mi meg már eltettük a kiskádat és dani egyedül zuhanyzik a kabinban. mostanában azzal szórakozik, hogy az arcába engedi a zuhanyt Kép közben megröhög, aztán szól, hogy szappanozzam le, a fütyinél mindig szól, nehogy elfelejtsük, a lábát, hasát. karját ő szappanozza. aztán áll és hagyja, hogy lezuhanyozzam róla a habot, közben meg jólesően nyögdécsel. aztán még megkapja a zuhanyt, becsukjuk a kabin ajtaját és lemossa belülről a kabinfalat Kép pancsol még kicsit, aztán elzárjuk a vizet, amin mindig meglepődik. utána van a fogmosás a sámlin a csapnál, hónalj alá csavart törölközővel vég nélküli szájöblögetéssel.

tegnap megvettük neki a széket, először vaciláltunk, mert olyan kicsinek láttuk az ikeában. de aztán felhívtuk apósomat, mérje le a rendes széket és úgy más stimmelt. együtt szerelte a törpi apával a széket. olyan kis lelkesen ült rá, úgy evett, mint a nagyok.

Panda
Nekünk eddig ne nagyon kellett kanalas orvosságot bevenni, de ha igen, akkor szó nélkül benyalta, mivel a legtöbb édes ízű. egyébként mindig homeopátiás készítményeket szedünk, amit a drnő felír, azok meg pici apró golyócskák (mi tictacnak hívjuk), ami szintén édes, mert laktóz és szacharóz van benne. de lehet ezeket is vízben feloldva és nem érezni az ízét, csak az édes vizet.

ilke
a diavetítőt hol vettétek és mennyiért? vagy gyerekkori örökség? én is szeretnék egyet daninak, az olyan hangulatos, én imádtam gyerekoromban. a tesómnak is sokat vetítőztem. az én kedvencem a Telhetetlen méhecske volt meg valami Mackó karácsonya. sajnos a miénk már nem működik, mert a hugom tönkretette, mikor kicsi volt.

most voltam kv-zni (nálam ez = kakaó Kép) és a kollágám, akinek megszületett a gyereke, tartott kis élménybeszámolót. még sosem hallottam más apuka szájából közvetlen szülés után az élményeket. olyan kis büszke volt és meghatóan mesélt a szülésről, teljesen pozitív élményként élte meg az egészet (ők is a Kútvölgyiben szültek és ugyanabban a szobában vannak, ahol én voltam, csak az most már 1ágyas lett, bent is aludt az apuka is), mondta, hogy mindenki nagyon kedves volt és szakmailag a maximumot nyújtották, pedig szombat este óta szenvedtek bent és hétfőn 11-re született meg a kislányuk.

ilke
mi pont csúcsban indultunk el a kórházba dani szüleétsekor, apósom kivágott a villamossínekre, hogy leelőzze a sort. nekem akkor már 5 perces fájásaim voltak. én egyből 5 percesekkel kezdtem és 1,5 órát mág otthon voltam az indulás előtt, mert nem gondoltam volna, hogy ez már az, mert olyan nagyon nem fájt. aztán beértünk és hipp-hopp megszületett dani.
szorítok nektek nagyon!!!! KépKép október 8 nincs olyan messze!
és milyen ebben az időszakban pocisnak lenni, mert Lili akkor született, mint Dani. mi gondolkozunk, hogy tavaszi vagy őszi babánk legyen-e jövő után. mennyivel másabb ez a pocakosság?

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

sziasztok, megint itt. Ma már ebédig voltunk a bölcsiben, minden jól ment, egy kis inzultust kivéve. Van egy Koppány nevű kissrác, aki kissé retardált, rá külön egy ember figyel. Hát épp nem eléggé, épp szegény Dodi haját cibálta, mikor odaért a gondozónő. Dodi meg úgy sírt, alig tudtam megvígasztalni.
Amúgy nagyon tetszettt neki a dolog, megint maradt volna még, nem akart hazajönni.

Kataa
Akkor most mégis fogtok járni bölcsibe??
Nálunk nincs ilyen fix időpont, hogy mikor hagyjuk ott, gyerekenként változó. Van aki már több hete szokik, még ozz az anyja, van aki 3 nap után egyedül van.

gumicukor
én még ilyet nem is hallottam, hogy apa is bennt alhat, tök jó lehet. én amiatt szenvedtem csak, összesen 57órát voltam bent vajúdástól hazaengedésig.
Dodi már nagyon rég nem fürdött kiskádba, csak ha kirándulunk és a mobil fürdőkádjáát használjuk. Mondjuk nálunk kád van, de Dani ügyesen megszokta akkor már a zuhanyzást. Nálunk egy fürdés minimum fél óra, de van, hogy egy egész, annyit játszik a vízben, de elvan egyedül a fürdőszobában, csak nyitva hagyjuk az ajtaját.

Rit

rit

anemona7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?