Új privát üzeneted érkezett!

na. viszem a dedet a fény alá és én is alszok két órácskát.
zuzmooo

Csak most jött meg az sms,pedig Bea már 2órája küldte: Erik üdvözletét küldi. 3001g és 50cm 2órával a fájások után kirobbant. Lepény darabokban,takaritani kellett. Meg öltögetni belül. Nagy gratula Beának!
Vendég

Sziasztok!

GRATULÁLOK KATTKATNAK az óriás bébihez, KATICÁNAK ahhoz, hogy teljesült a vágya, és BARBINAK a kis Kittihez!!!

Előre is bocsi mindenkitől, de ismét csak nyafizni jövök :oops:

Ma voltam dokinál...a helyzet változatlan...szülésnek szinte semmi jele :( Még azzal a nyamvadt nyákdugómmal sem találkoztam eddig :evil: És a lelombozó tények: ha hétfőig nem történik semmi, akkor hétfő reggel irány a kórház /Zétim névnapján :( / :cry: :( ...ahol szerdáig még várok, s csak szerdán indít a dokim :( Ha ez így lesz, akkor plusz 2 felesleges napot töltök bent :( ...Zétim nélkül :cry: ...nagyon el vagyok keseredve :cry: :cry: :cry: Vagy arra kell rávennem a dokimat, hogy hétfőn még NE kelljen befeküdnöm, vagy arra, hogy ha már úgy is ott vagyok, akkor ne várjunk tovább! Persze az lenne a legjobb, ha hétvégén kibújna Borkó :roll: KÉRLEK SZORÍTSATOK NEKÜNK!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

GRATULÁLOK BEÁNAK ERIKHEZ!

Most remélhetőleg rendes munkát végeznek a lepénnyel nála...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Gratulálok Erikhez!!!!

Évi: én nagyon szorítok, hogy minden úgy menjen ahogy szeretnéd!
zuzmooo

hoppá! mi lelte a vonalzómat???
zuzmooo

szintus: Ha még éhes én is adok neki plusz kaját. Csak most nálunk úgy mennek az etetések, hogy benyomja üvegből amennyit kell és ha még kér, akkor adok neki cicit. Most is szopott még.

bea: Gratulálok Erik babához. Remélem most nem marad bent a lepényből semmi és mehet a szopi.De csak ha te is úgy akarod

benettke: Drukkolok neked.

Gyerek megint Barátok közt óta aludt és megint rászopizott a 80 ml tejcsire. Még nincs veszve semmi, hátha. Lehet hogy ma bepróbálkozom a bal cicivel is, hátha már nem olyan kakás. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!
valahogy elromlott az összes nagyonbaba vonalzó. Csináltam másikat :)

Na végül úgy sikerült aludnunk, hogy magam mellé vettem az ágyba manócskát és ha felriadt, a szájába adtam a cicit. Ez most bevált, de hosszútávon nem szeretném, ha csak így tudna elaludni. Remélem igaza van a sok okosnak akik azt mondják, hogy ilyen pici babát még nem lehet elkényeztetni és reagálni kell az igényeire. :roll:
zuzmooo

Gratula a kis Erikhez!!!
Nekem mindegyik vonalzómmal törént valami az éjszaka...érdekes. Na, majd ha haza jövök nst-ről bevizsgálom!
Velünk semmi érdekes nincs.. szerintem nem szivárog belőlem semmi, nem tom párom mit láthatott.. vagy inkább mit akart látni??? :lol: :lol:
Benettke! nem elég a dokidnak ha mindennap bemész vizsgálatra? miért kell befeküdni?

Kép
Kép
ronci

az anyucis vonalzóm meghalt..szerinte megszületett Blanka és át sem lehet állítani és a nagyonbabás meg magától megváltoztatta magát..hát mi történt itt??? Na mindegy, mármost így marad, mert kelnem kell fel...
Szép napot mindenkinek, nst után én is jövök! :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci: remélem mondanak valami bíztatót NST után. Most nézem, hogy Hangának ma kellene megszületnie? :)
zuzmooo

Bassssssus! Már megint elfelejtettem pelust tenni a másik cicim elé szopinál. A tiszta hálóingem bugyiig tejes lett :evil:
zuzmooo

zuzmoo! igen, mainak kéne lennie a kiscsajnak.. :lol: /de Blanka lesz az első neve, csak nincs átírva a vonalzóm.. :lol: /

nst-n sose mondanak semmit, ha jó, akkor jó, ha nem reaktív akkor meg addig repetázunk nst-ből amíg jó nem lesz.. :lol:
tejcsi: nekem a lepedőm mindig tiszta foltos, meg párom hátát szoktam "kenegetni", azaz pont ráfolyik ha hozzá bújok..

Kép
Kép
ronci

Jó lett a vonalzód Zuzmoo!!!

Kép
Kép
ronci

hátkenegetés: :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Szükségem lenne egy szép dalra Beni fotóihoz aláfestésnek. Olyasmit szeretnék, mint Szekeres Adrienn Kicsi szív dala, csak fiúsat. De az se baj ha külföldi.
zuzmooo

Nagy gratula Beának Erikhez!

Ők négyen megvannak :D . De van még a napokban még néhány "sürgős" nem? Ronci, Benettke. És Dalika eltűnt. Mindjárt írok neki egy SMS-t. Kit hagytam ki? Csak azért, hogy a "szorító listáról" le ne maradjon senki :D .

Én is megyek ma NST-re. A szerdai keményedős nap után tegnap szinte semmi nem volt. A ded viszont kicsit élénkebbé vált. A bokám estére meg elefántlábbá :( . Hiába, ha itthon vannak a gyerekeim mindig több a meló (továbbképzik az egész tanárikart 2 napig). Megcsináltam Zuzmoo morzsás sütijét. Nagyon gyorsan elkopott.
pammut

Na, írtam Dalikának és megjött a válasz:

Dalika Dorinája hétfő este megszületett.

Jól vannak, ma talán már haza is mehetnek. Teje van bőven és Dorina is ügyes :D . Paramétereket nem tudok, remélem 1-2 napon belül bejelentkezik!
pammut

Kattkat
Gratulálok az óriásbébihez:) Hát hogy tudtad ekkorára növeszteni?

Bea
Gratulálok Erik bébihez:)

Benettke
Szorítunk hogy beinduljon a folyamat :!: :!:

Zuzmoo
nekem is volt babybluesom az elsővel már a kórházban. sőt az egész gyerekágyas szoba bőgött, még a viziten sem tudtuk abbahagyni, de azt nem tudtuk megmondani hogy mi bajunk van :lol: :shock: hormonok....nekem még otthon is előjött párszor a szopimizéria is rátett, de elmúlt 2-3 hét alatt.
másodikkal semmi sem volt. remélem most sem lesz.
az első pár hét ilyen zűrös és egész nap cicin lógnak. de aztán jobb lesz hidd el:)
pasijaid szépek:) hasonlítanak:)

Nálam továbbra is semmi.....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Pammut
köszi a híreket:)

Dalikának is gratula:)

tényleg már alig maradtunk.....
remélem azért még nekünk is szorítotok ha már nem is hatunk az újdonság erejével :lol: :lol: :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Bea és Dalika! Gratulálok nektek a babákhoz. Gyors gyógyulást és sok sok tejcsit mindkettőtöknek.

3 órától fel voltam kb 6-ig. Most meg elment az embőc Pestre kocsiért és nem tudok visszaaludni... :cry:

A tegnapi befordulásomon felbuzdulva vettem málnalevelet is és már azt is iszom hátha. :lol: Meg minden másnap van egy kis kex is hátha az segít... :lol: Lehet azt még sűrűsítjük napira :lol: De ma jól vagyok. Most nem vagyok annyira elkeseredve. Tegnap biztos kibőgtem magam.

Milyen érdekes, hogy nekem ez a legnagyobb bajom, hogy nem mehetek szülni másoknak meg... Kicsit szégyenlem magam, hogy nyávogok a semmin. :?

bellerreni
Eger

Dalikáéknak is nagy gratuláció!

Én szorítok mindenkinek aki még hátra van! ;)
zuzmooo

Reni: ne szégyeld magad emiatt. Mindenkinek más problémája van amiket másképp élünk meg. Neked most épp a szülhetnék. ez normális és gyere nyugodtan nyafogni, ha úgy érzed, hogy segít (látod én is mit levágtam tegnap éjszaka... :oops: )
zuzmooo

Halihó!

Gratula Beának és Dalikának!

Zuzmoo: Cserháti Édes kisfiam? http://www.youtube.com/watch?v=5yGcttGP ... re=related

Reni: nyavalyogj csak! Már nekem is nagyon szülhetnékem van!!

Ma megint megyek vizsgálatra meg UH-ra. A tegnapi eredménye, hogy távozott egy darabka nyákdugóm, de az összesnek kevés lenne. Na majd ma!

Kép
zsizell

jó reggelt lányok!! Szia Zuzmooo a fórumon :) :) :)

hát tegnap megvolt a vizsgálat :(
Úgy, hogy ismerős is volt és ő kisérgetett mindenhova, még úgy is másfél óra volt, gyerekosztály tömve, rettegtem, hogy milyen szart szedünk össze.
Először is volt egy általános kivizsgálás, mozgáskoordináció, reflexek, gondolom amit elvileg (ha nincs a légzéskimaradás) akkor 6 hetesen csináltak volna. Azzal zárult, hogy sokat hasaltassuk, hogy erősödjenek a nyaki meg mitttudom milyen izmai. Doktornő rögötn mondta, hogy sárga a gyerek és hogy az elhúzódó sárgaság is állhat a légzéskimaradás mögött.
Utána mentünk vérvételre,csóri gyereknek kézfejből próbáltak venni, de hiába nyomorgatták alig csöpögött valami belőle, tiszta habos volt, így kitalálták, hogy jobb lesz ha a fejéből vesznek.. Ordított szegény, én meg bőgtem, aztán 2 perc alatt bealudt, gondolom a sok tortúrától, viszont erre meg elkezdték megmozgatni a tűt, hogy sírjon, mert akkor gyorsabban jön a vér :shock: és nagyobb mennyiség kell. Utána volt egyhasi, majd egy koponya ultrahang.
Az eredményeink lelombozóak voltak. Vérszegény, a májenzim értékek emelkedettek, a bilirubin megint feljebb ment :( Ma reggel kellett beküldeni pisizacskót. Olyan ügyes volt a kis drágám, reggel amikor felkeltettem gyorsan ráragasztottam a kukijára és pár másodperc múlva már pisilt is bele. Azért kell a pisi, mert lehet hogy cytomegalovírus fertőzése van, és az elhúzódó sárgaság, vérkép problémák, májproblémák mind alátámasztják ezt, de nyilván annak örülnénk ha mégis minden rendben lenne. Veleszületett cmv fertőzés komoly gondokat tud csinálni, bele se merek gondolni, elég kiábrándító.... :( :(
Levinek szedni kell maltofert, folsavat, ursofalk-ot és 2 hét múlva újabb vérkép :shock:
Remélem, hogy minden rendben lesz........

A tegnapi babaesőhöz gratulálok minden anyukának és babájának
Kép
stephie

MEHETÜNK HAZA!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
zuzmooo

Anita: ez nem hangzik valami jól. Nem csodálom, hogy kibuktál ekkora torturától. Szegény baba! :shock: Remélem végül Levivel minden rendben lesz!
zuzmooo

Anita!

Annyira sajnálom!!!! :cry: :cry:

Juditnak gratula Dorinához!

Zsuzsa!

Én is az Édes kisfiamra gondoltam... :D
Vendég

Huhhh Anita! Ez szörnyen hangzik, de biztos vagyok benne, hogy jók lesznek az eredmények és minden a legnagyobb rendben lesz. Mennek a pozitív energiák neked is és a pici Levinek is... :lol:

Zuzmooo! De jóóóó. Hajrá otthoni feeling :lol: Várunk otthonról is. :wink:

Zsizell! Te legalább már ott tartasz, hogy egy darabkát elhagytál magadból. Nekem nem lesz ma vizsgálat úgyhogy esély sincs rá, hogy amiatt távozzon a nyákdugóm, de végülis te előrébb vagy mint én. :wink: Bár ha ma akar kijönni a kisfickóm inkább délután tegye, mert az embőc mégcsak nem is saját kocsival ment, úgyhogy haza sem tud jönni gyorsan, ha szükség lenne rá. :roll:

Csajok! Egy kérdés. Ha jövőhét szombatig nem szülök meg, szerintetek nagy baromság lenne meginni a bábakoktélt, hogy meginduljon a szülés? Vagy hagyjam inkább, hogy magától menjenek a dolgok?

bellerreni
Eger

Anita: nagyon sajnálom, hogy betegeskedtek. De fel a fejjel, minden rendben lesz a végén! Szorítok!

Zuzmooo: tök jó, hogy mehettek haza! Kicsit irigy.. :D

Kép
zsizell

Reni: szerintem ne siettesd ennyire a dolgot! Tudom, hogy türelmetlen vagy (én is), de ez most a várakozás időszaka. Ki fog jönni az a baba!!! :wink: Én azt a véleményt osztom, hogy max akkor szabad meginni, ha például elfolyik a víz, de nem jönnek a fájások.

Nekem letelt az időm, de mondtam a dokimnak, hogy én még kérek egy hetet - annak ellenére, hogy a szívem mélyén már ma szülni akarok! Sőt már két hete is akartam volna! :D

Kép
zsizell

Reni!

Sztem várj. Oka van annak, ha nem indul el magától...
Nekem ugye 10. volt a kiírt dátum. UM szerint meg január 31. Ehhez képest lett egy bazi hosszú, magzatmáz nélküli gyerekem. Annyira elázott a bőre, hogy véresre marta a kórházi ruha. Most már kezd rendbe jönni, de darabokban potyog róla a "levedlett" bőr.
A lepény nekem is darabos volt és elég öreg. Szóval sztem inkább a januári időpont volt reális. Ezért indult el papíron egy héttel előbb.

Sztem a babák tudják a számokat. Persze 2. hetes túlhordás esetén nem hagynám a dolgot. Mondjuk anyu december 10-re volt kiírva velem. Én meg január 1-jén születtem...
Szóval ne bolygasd sztem. Ha akar, kijön! Kattkatot úgysem előzöd meg méretben! :lol:
Vendég

Reni:
nem akarok okoskodni, mert én értek hozzá a legkevésbé azthiszem, de van 1 tippem hogy nekem miért ment el a magzatvizem ergo beindult a szülés.
vasárnap elmentem szánkózni, tökjót mozogtam de már qrva nagy volt a hasam,éreztem hogy mozognak odabennt a dolgok.
kedden reggel elfolyt a magzatvizem
szerintem szánkózás közben pukkant ki...
:!: :!: :!: a dolog szépséghibája, hogy fájásaim nem voltak, ki tudja talán a burkomat repesztettem meg és még nem volt itt az idő?? :!: :!:
de mozogj sokat, még ha fáj is, a szülőszobán is sétáltatni fognak meg zuhanyozni küldenek, amikor már állni nem bírsz

zsó
Kép
pcd1985

gratulálok a friss gyerkőcökhöz!!!!!!!
és az az óriásbébi méretei......tyűűű
mindjárt elsírom magam, hogy lehet ezt a nagy gyereket kihordani, apropo, én is folyamatosan sírok, már nem annyira és nem úgy mint az elején(.........ELEJÉN!!!pffff)

zsó
Kép
pcd1985

Reni: MEG NE PRÓBÁLD A BÁBAKOKTÉLT!!

Ha a baba nem jelzett, hogy ki akar jönni, meg se próbáld. Egyrészt hatástalan lesz (lásd Barbi esete), másrészt feleslegesen kínzod vele magadat és a babát. Ha jönni akar a baba (pl magzatvízelfolyás), akkor lehet azzal rásegíteni a folyamatra.

zarja

Tovább szopat a gyermek! 11-kor azért beletoltam valamit. Így jártál gyermek. 3 hétig szívattál engem, akkor kiderült, hogy nem eszel, most aztán úgy jártál, mint a farkast kiáltó fiú, nem hiszek neked. Ha tömköd a szájba a kéz, akkor eszel, nincs mese, se rajzfilm! Akkor is beléd tolom.
Ennek az lett a vége, hogy 11-kor beájult és most 8 órakor kelt. Én meg kétóránként ébredtem hozzá, hogy nem e éhes. Megőrjíííít! És gyűlölöm a tápszert! (kicsit zokog) Miért? Miért pont mi??? Dühös vagyok mindenkire, aki a tápot preferáltatta nekünk. Dühös és dacos. És gyűlölök mindenkit és mindent!

zarja

ja
nóri:
kösz a biztatást, meggyöztél, meg az is hogy a leírásban én is olvastam, hogy nem lehet tuladagolni, meg ez a szilikonosdolog is...köszi

zsó
Kép
pcd1985

zarja:
annyira együtt érzek hogy el se tudom mondani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsó
Kép
pcd1985

Sziasztok!

Gratula Beának meg Dalikának a babákhoz - jó sűrű nap volt tegnap :)

Levi babát sajnálom, durva lehetett a vizsgálgatás, meg az eredmények, de biztos rendbe fog jönni hamar!

Zuzmoo - sajnálom a kínlódást, de vszeg csak a hormonok miatt viseled ilyen nehezen :( de mehettek haza, ez jó!

Nagyon szarul ébredtem, mindenhol fáj csak ott nem, ahol kéne :( A megfázás nem múlt el, taknyos vagyok, fáj a torkom, fáj a fejem, szédülök, hányingerem van, megy a hasam, és a gyerek szétdurrantja a hasamat, úgy feszít. Mindenhol, csak lent nem, ahol kéne neki :( Szóval pont annyira vagyok szarul, amire egy doki azt mondja, hogy 'kellemetlenség', de nem betegség.
Csak annál azért kellemetlenebb, hogy szívesen szülnék ilyen állapotban - mi a bánatos szart tudok bevenni, csak csinálni, hogy jobban legyek? (hálátlan vagyok, mert a szemem egy kicsit javult, ez pozitívum :? )

boruska

Nóri: hol olvastad, hogy így kell a z urtica-t szedni? Mert az én kiskkönyvembe 2-3x5 golyócska van, de ha a te módszered beválik, akkor átállok arra, mert elég csoffadt a mellem
stephie

Anita!

Homeopátiás Baráti Kör ajánlása. Ez egy kúra, amivel feltornázod a mennyiséget. Közben a cickó meg magától kapcsol, hogy több kell és magától is többet termel. Ha folyamatosan szeded, akkor napi 2-3*5bogyesz!

Kakti 2dl-ket fej. Mondtam neki, hogy akkor abba kéne hagyni!!! :lol: :lol:
Vendég

Vendég

http://www.egeszsegvilag.hu/betegseg/cy ... s-fertozes

Ezek szerint én fertőztem meg a saját gyerekemet az anyatejjel??? :shock: :shock:
stephie

Dalika: Gratulálok a babóhoz, jó egészséget és sok tejcsit kívánok.

zuzmoo: Hajrá otthon.

stephie: Nóri úgy szedi az utricát, ahogy te. Én szedtem másképp, de lehet hogy jobb lenne állandóan szedni, mert most nincs annyi tejem. Ezt a kúra szerűt a párom találta valahol a neten tejserkentésre.

Benettke írt még éjszaka, csak én szégyen szemre átaludtam a dolgokat (meg babáztam, mert a drágám nem akart aludni):

01:06-Elfolyt a vizem, kicsit fájok, indulunk a kórházba.
07:17-2010.02.19-én 4:55-kor megérkezett Jancski Boróka. 3950 gramm és 56 cm. Már a szülőszobán porszívó üzemmódra kapcsolt :-)

Gratulálok nekik is.
vicky79
Budapest III. kerület

Anita: először is ne keressgélj ilyeneket a neten, mert csak beparáztatod magad! HA (!) egyáltalán CMV fertőzése van Levinek, sokkal valószínűbb, hogy felszálló fertőzésként, vagy a szülőcsatornán való áthaladáskor szedte össze.
zuzmooo

Nagy gratula Benettkének és Borókának!!!
zuzmooo

zsuzsa: de azért ki lehet kezelni valahogy ugye, még mielőtt komoly bajt csinál?
stephie

Benettke
Hatalmas gratula!!! De szép neve lett a kiscsajnak:) és milyen hamar meglett:)

Reni
szerintem se siettesd a dolgokat. én most rábízom magam a természetre:) még málnalevelet se iszom, mert broáf..
úgyis valószínű ez az utsó pocakosságom utsó napjai....

Anita
sajnálom a tortúrátokat :roll: :roll: remélem jó lesz a pisieredmény, drukkolok...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gratula Benettének a kis Borókához - mondom, hogy bébibumm van

Nem baj, Reni, a mi repülőnk is leszáll vmikor :(

boruska

Gratulálok Évinek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: