Új privát üzeneted érkezett!

én is visszapihenek....köszike mindenkinek!!!!!!!!!!!!
puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nincs mit :wink:
Na szülésfelkészülök :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]N írta:evilanyincs mit :wink:
Na szülésfelkészülök :)

Csak ne égessétek be szegény előadót :-) :wink: :D

szilvás76

:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Megjöttem.

Megvan az AFP eredmény: 1,7. Vagyis jóóóóóóóóóóóó. Úgy örülök. Mennem kell azért a genetikára, holnap kérnek időpontot és hétfőn kell telefonálnom, hogy mikorra kaptam. Akkor tudom meg azt is mikor megyek itt uh-ra, mert, hogy friss leletet kell vinnem.

Nem tudom mit ülnek annyit az eredményen. Bencével én sem tudtam meg csak a következő uh-n.

királylány

Hmmm....
Látom ilyen gondba vagytok a ruhákkal, én még nem is néztem semmit, még mindig beleférek a régi ruháimba.... :S

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

örülj neki Clarika :)
én se bánnám ha nem híznék ennyire :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hú most nézem, jól le vagyok maradva, én még semmivel nem készültem a picinek... mondjuk Adri cuccai közül csomót lehet majd használni, de még semmi sajátja nincs. Na majd ha megtudom a nemét, kap valami szép újat sajátot. Már csak három hét.

Clárika, örülj neki, nekem is még alig van pocim, de a nadrágjaim nagy része már így is szűk érzésre, egy farmert hordok állandóan, már marhára unom... csak még nem akarom elővenni a kismamacuccaim... pedig lassan muszáj lesz :)

KépKép

KépKép
stelly

Még én is a rendes nadrágjaimat hordom. Egyedül a farmeremet nem tudom felvenni, mert már kényelmetlen.

királylány

A nem-farmer nadrágok még rám is rámjönnek, de farmerból csak a terhesgatyóm. :lol:
De már nem agyalok rajta, ez a kényelmes...

szilvás76

Szilvi 1.7 lett az AFp-m.
Farmerből nekem is terhesgatyóm van.

királylány

Érzem ahogy fickándozik :lol:

királylány

Dia, írtam a blogodba... :-)

Nekem babám is ficánkol. Azt figyeltem, ha ülök, és előrehajolok, mindig nyüzsögni kezd. :-) Biztos azt hiszi, összenyomom, ppedig dehogy. :-)

szilvás76

Szilvi elolvastam :D Szerintem már tegnap megvolt az eredmény. Nagyon érdekes....Nem tudom mi tart nekik ennyi ideig. Én azt hiszem már a tiéd is meglehet csak nem verik nagydobra. Hagy izguljon a kismama...Viszont itt azt is mondta az asszisztens, hogy ha eltérés van akkor telefonálnak.

királylány

Annyira még nem érzem csak ha figyelek. Pedig olyan jó lenne már...Gábor kérdezte is valamelyik nap, hogy ő érezné e már a kezével. De még nem.

királylány

Sziasztok!

Dia, gratula a jó eredményhez! Nekem talán jövő hét elején várható valami.

Szilvás, nekem az sztk-s vérvétel után 1 hetet mondtak az AFP-re, 2-t a hepatitisre. Nem ismerem Ritát, de kántor ismerősöm van több is, gondoltam, hátha :lol: A hangnemet ne kérdezd az ismerősömről... Ugyanis rájöttem, hogy biztos említette, de nem emlékszem, tippem van, de az kevés :o
Ja, és igen, Kondérhoz megyek Vácra, remélem, addigra meglesz az AFP is.

Tünde, szerintem sem gáz, hogy nem vettél semmit. Én se. Nekem semmi babonám nincs, Kristófnál anyósom próbált "megérinteni" ezzel a babonázósdival... De nem hagytam magam. Akkor is észérveim voltak: nem akartam az utolsó hónapokra hagyni mindent (ami ugye december-január és február voltak). Most szintén észérveim vannak: van egy csomó babaruhánk, ha kisfiú lesz, ha meg kislány, akkor majd ráérek azután vásárolni, ha kiderült. A harmadik észérvem, hogy nincs pénzem :lol:

Andy, az éjszakával kapcsolatban nagyon rátapintottál a dologra... Nem mondhatom, hogy el lennék kényeztetve amúgy, de múlt éjjel... :shock: Konkrétan nem tudtam levegőt venni, mert olyan érzésem volt, mintha átszúrtak volna egy dárdával. A lapockám alatt be, a gyomorszájamnál ki... :? Hiába próbáltam levegőt venni, olyan éles szúrást éreztem mindkét helyen, hogy teljesen rosszul lettem. A kanapén ücsörögtem 1 órát és a függőleges helyzetnek köszönhetően elmúlt. Talán az esti nagyobb vacsora, szánsavas ital lehetett az ok, meg elfeküdhettem a hátam - ez igen mókásan hangzik :x :roll: -, plussz meghúzhattam előző nap egy rossz mozdulattal, vagy csak rossz a testtartásom és még emelgetem Kristófot, nem tudom... Mindegy, a lényeg, hogy túlvagyok rajta és remélem, a babát nem viselte meg nagyon...

Csillag, én tök ritkán tudok jönni, általában csak alvásidőben. Azaz most, vagy este. De tegnap este annyira szétestem, hogy ahogy Kristófot letettük, én is ágyba dőltem. Meg alvásidőben most megint be fog indulni a nagyüzem, szóval, még ennyit se leszek... :?

bekri

apropó hízás....
Azt hallottam, hogy a terhesvitamintól lehet hízni, na meg a baba is óriás lesz....
Valakinek van ilyen megfigyelése, magán?
Mert én szedem a Gravidát, nem mondanám, hogy hízok, nah meg a bébibogyót is kisebbnek nézték a korához képest ugye a múltkor.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

"Mikor megszületik egy várva várt gyermek,
az élet dolgai új értelmet nyernek.
Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban,
új fénnyel ragyognak a világra a hárman".

Clárika
Kép
clárika

A baba a szerelmet erősebbé, a nappalt rövidebbé, az éjszakát hosszabbá, a pénztárcát kisebbé, az otthont boldogabbá, a ruhát gyűröttebbé, a múltat semmissé és a jövőt tartalmasabbá teszi.

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]a írta:clárikapropó hízás....
Azt hallottam, hogy a terhesvitamintól lehet hízni, na meg a baba is óriás lesz....
Valakinek van ilyen megfigyelése, magán?
Mert én szedem a Gravidát, nem mondanám, hogy hízok, nah meg a bébibogyót is kisebbnek nézték a korához képest ugye a múltkor.

Ezt cáfolom :D
Fannival szedtem végig és 3080gr-al született :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lacával nem szedtem...csak amiket doki írt fel,ő 3610gr-al született :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika,hát én szedtem és híztam is,mondjuk nem feltétlen a vitamintól.De tény hogy jó étvágyat csinál.Meg ugye én itthon maradtam,életmódváltás,rendszeres étkezés,pihenés...mondjuk mióta nem szedem nem is igen hízok,de nem biztos h.van összefüggés.

A versikéd nagyon szép.

Bekri,remélem nem lesz több ilyen éjszakád :?

A mai szülésfelkészítő egész jó volt,jó előadóval és a terhességről,szülésről,szoptatásról,EDA,kéjgáz stb.szólt. Tetszett. Van 2 velem egyidős kismama is :lol: meg egy volt dr kollegám is ott volt ő 33 hetes.
Persze felmerült itt is a ki mikor kinél hol fog szülni mikor mondtam h.Megyei akkor az egyik csaj,mert igenis felköltöznek mert én ott dolgozom és tudom...basszus hát a dokim is ott dolgozik,nem? Csak nem ver át,ha meg tényleg elköltöznek,bízok benne h.költözik velük,vagy valami. Már annyira unalmas ez a téma.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Lányok én is élek csak nagyon lusta vagyok nettezni és válaszolni :oops: :oops: nem nagyon van mit hozzáfűzzek a témákhoz és ritkán van időm pötyögni de azért szoktam olvasni kivel mi van. Dokinál nem voltam nem is tudom mikor megyek, vásárolni semmit nem vásároltam még. Egy nadrágot vettem és ma szeretnék még egyet. Sajnos mindig szűk nadrágot hordtam és kicsit felszedtem az utóbbi időben így már terhesség előtt kellett nadrágot vegyek. Azonban a pulcsik is rövidek, feszülnek azt is kell vegyek újakat. Összevissza pedig nem hiszem, hogy híztam 2 kg-t, néha reggel csak 1 kg felesleget mutat a mérleg.

Clárika a terhesvitamint a dokim sem ajánlja, felesége aki ugyancsak nőgyógyász igen. Lánya a hónap végén szült 3 héttel termen előtt és csak 2600 g volt a fia, na azóta hallani sem akar a vitaminokról amit nyomott magába és a pici mégsem nőt meg.

Én azonban szándékszom, hogy mikortól nem tudom, szedni még az Elevitet, mert nem eszem éppen rendszeresen és változatosan :oops:

Kép
Kép
melisch

Bekri.
Nekem is a lapockám alatt, a jobb oldalt fáj a hátam egy pontban. Levegővételre, meg ha púpozom a hátamat...
Sztem elaludtam. :-/

Kondér -időpontod hogy lett? Te kérted, vagy már a 12. hetes UH-nál megbeszéltétek?

szilvás76

tud valaki nekem zenében segíteni?
tini koromban volt egy együttes (vagy New Kids On The Block...vagy N'Sync) és vámpíros a videóklippjük....
De nem találom sehol.... :(
lehet nem jól emlékszem az előadókra?????????????????
köszike előre is :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

wow...és lőn világosság!!!!
Backstreet Boys - Everybody :D
sorry...de köszike ha valaki elgondolkodott rajta :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

huh, tényleg... :-)
elsőre az N'Sync rémlett, pedig tényleg a B.B

szilvás76

Na képzeljétek,2 napja fájt a derekam most Miki rávett h.nézzünk bele a 3.kismama tornába,amit hozott,amiből az első 2-től elrettentem anno,Réka és tsai...a 3-ik viszont kellemes csalódás volt,egyikőtök talán már erről írt,ősrégi torna,hónaljszőrös kismamik,Kertész Zsuzsa bevezetőjével,DE mindjárt meg is csináltam,42 perc és olyan jól esett! csak ülve fekve 4kézláb izomgyakorlatok és kicsit állva.
Na ez jól esett,be fogom vezetni a napirendembe.

evilany

A hálózsák : 1200-ért :)

Kép

Bodyk: 600-ért :)

Kép

Ezek így elég unisex dolgok :)

Clárika
Kép
clárika

Clárika,szépek!!Vettél is? Hálózsákot én is akarok majd.
Bár,tapasztalt anyukák,aug-i baba mennyire értékeli majd a hálózsákot??

evilany

majd októberben már jó lesz ÉVI! nagyobbat kell venni...mondjuk 62-68-ast...attól függ mekkora lesz a babóca

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Aha. OK :wink:

evilany

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ezeket megvettem! :)
És nagyobb a hálózsák.... :)
Jaj, olyan izgetott vagyok már... :)

Clárika
Kép
clárika

na elköszönök...mindenkinek nagyon szép álmokat és jó éjszakát kívánok
puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok itt nem igazán van melo helyen lehetőség netezni de most véletlenül bejött :D meg az is csoda, hogy egyáltalán le tudtam ülni :D

Dia örülök, hogy jó eredményeket kaptál remélem majd az enyém is az lesz... Akkor ha legközelebb megyek majd kérek toxoplazmára is szűrést.. Ezek a kis rucik annyira édesek.. ma délelött én is átválogattam már három zsák kapott ruhát még egy van. De inkább fél évestől vannak aztán onnantól egészen 3 évesig.
Párom holnap megy ki maglódra a kiságyért remélem jó lesz :)
Már olyan jó lenne kész lenni a gyerekszobával is. Bár egyelőre csak a kis szoba lesz majd meg... ugyanis mi építkezünk immáron három éve saját erőnkből utoljára az ácsok mentek el azóta mindent mi magunk csináltunk. A földszint kész van egyelőre a nappaliba alszunk de az már így is szűkös kéthetente mikor párom kisfia (7éves) velünk van. Úgy, hogy most ezerrel neki álltunk a fenti szintnek ahol majd három szoba lesz. Egyelőre válaszfalak készek de csak egy szobára lesz az idén pénzünk de az kész lesz legalább augusztusig aztán addig az lesz majd a babaszoba igaz az a nagyfiúé lesz de egy évig gondolom kibírja, hogy osztozkodni kell :D
Nem is meséltem lassan már csak egy hónap és itt a lagzink :D alig várom már. Nyárra terveztük mivel nem hittük ilyen ügyesek leszünk, hogy elsőre jön a babó és így aztán áttettük március 27.ére. Addigra még talán nem lesz óriási a pocakom. :D Igaz csak kis meghitt családi lesz. De már várom nagyon...

Na kicsit sokra sikeredtem :D de már úgy mennék haza és hol van még 10 óra :S

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

ÓÓ Andy nektek is most lesz esküvő,de jó! Barbcsiéknak is. És mesélj,milyen lesz,hol lesz,megvan a ruhád,stb????

Clarika szépeket vettél!

Irtam a blogomba a mai szülésfelkészítőről.

evilany

Tényleg nekik is most lesz? De jó :D
Itt lesz nálunk a XVI kerületi polgármesteri hivatalba, csak polgári lesz. Aztán utána a szűk családi kör kb. 25 fő elmegyünk a Magellán étterembe vacsizni egyet.
Már a hely is le van foglalva minden. Már csak egy jó fodrászt kell találnom meg kozmetikust aki széppé varázsol :D (esetleg valakinek itt ismerős pesten??)
Igen már a ruhámat is kinéztem, rendes menyasszonyi ruha - abroncsos :D abból nem engedünk :D Igaz amit kinéztem már most egy picit szűk de megtudják toldani annyival, hogy később a nagyobb pocak se okozzon gondot :D, jövő héten megyek lefoglalózni.
Már csak keresztlányomnak meg MArcinak kell ruhát szerezni ők lesznek a koszorúslányom meg fiú :D Annyira édesek lesznek majd :D

[quote="evilany"] írta:evilanyÓ Andy nektek is most lesz esküvő,de jó! Barbcsiéknak is. És mesélj,milyen lesz,hol lesz,megvan a ruhád,stb????
.

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Dia, gratulálok a szuper AFP-hez!
(tényleg hamar készen lett)

Clárika, aranyosak a rucik!
Szerintem jó dolog a hálózsák, legalábbis nekem ezt mondták. :D Én is kaptam a nővéremtől, nagyon vékony nyáriakat. Ő azt mondta, hogy azt használta és nem takarót.

Andy, esküvő! :D Az szuper, hol lesz és milyen lesz a ruhád?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok!

most jövök a gmailről...megnézegettem a képeket megint... :lol: :lol: :lol: tök jó, hogy van ilyenünk!!!

meg megnézegettem a táblát... és felfedeztem, hogy én vagyok a rangidős!!!!

:shock: a legvénebb kismama!!!! :? :roll: de caaaar!!! :lol: :lol: :lol:

a menyasszonyokról kérünk ám majd képeket!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!!

Elnézést a zavarásért,de Barátnőm megkérte nem-e tenném fel!!

Eladó egy 42-44-es farmer halász kismamanaci!! 3000 ft
Fekete 40-es méretű szoknya 1X volt rajta 3000 ft

Valamint kislánynka pamut takaró 1000 ft ÚJ!!
Pamut sapi 300 ft ÚJ!!
56-os bady 400 ft!db ÚJ!! 2 db van
62-es,68-as bady 400 ft/db ÚJ!!! 1-1 db van
Plüss,vékony rugi 1000 ft ÚJ!!
+egy két apróság kiegészítő.

Képet tudok küldeni,többit priviben megbeszéljük.

További szép napot kívánok!!!
csucsu99
Budapest

Jó reggelt
elcseszték a vonalzókat a nagyon babán!! :evil:
Kénytelen voltam másikat csinálni.
Bár állítólag csinálnak nekem egyedit.Ehh.

Tünde maraggy má legvénebb kismami :)
Andy igen muti meg a ruhád.

Juj de rosszul aludtam ma is csajok,asszem bevetem lassan a szopipárnát én is,mert hol a derekam fáj,hol a növekvő pocakom van útban(de komolyan,mikor nő egy picit utána napokig érzem mintha rámcsatoltak volna valamit) hol a duzzadó ciciket nyomom agyon :(
Miki is felébredt kérdi mit segíthetek,mondom csatold le rólam a plusz hasat és melleket. Elkezdte simogatni a hasam mert szerintem táncóra volt odabent,és mintha,mintha éreztem volna valamit a köldököm alatt,csikizőset,kapirgálóst. De lehet más volt mert közben marha éhes is voltam így ki kellett mennem enni :oops: Lehet a kis UFO riadtan menekült az apja keze elől,hát minek kell éjszaka dorbézolni :?

evilany

Na jóvan.Nem tudok a másikkal vonalzót csinálni. :(

evilany

A tegnapi hozzászólásommal alig készültem el, olyan rosszul lettem, mintha az egész rókacsalád most arna rajtamütni! Fél délelöttöt végigkábáztam...
Nem is volt kedvem délre fözni, már a gondolatától is felfordult a gyomrom. Nem is baj, mert a gyerekek mentek szülinapi zsúrra, ahol varázsló is volt, az sokkal izgalmasabb volt, mint az én ebéden lehetett volna... :) Délután négykor ebédeltünk, addigra sikerült nagyjából összeszednem magam.

A tegnapi nap híre az a 240 kg-os román asszony, aki császárral szült egy 2,9kg-os babát. Hááát...

Ami meg a babakelengye beszerzését illtei: az elsönél én is babonás voltam, amíg nem értük el a 12. hetet, eszembe se jutott, utána meg apródonként, mikor mibe botlottam. Már akkor is az én házi feladatom volt a bútorok összerakása. Emlékszem, hogy a szülinapomig vártam, hogy hátha mégis a párom rakja majd össze a komódot, de mivel nem történt semmi, hirtelen felindulásból megleptem vele magam. Azóta se sikerült egy bútort se ennyire tuti stabilan összeraknom. :) Szóval abba rendezgettem a babaholmit, minden nap kihúzogattam a fiókokat és gyönyörködtem a holmikban. Megpróbáltam elképzelni, milyen lesz, ha egy nyöszörgö tejszagú csöppség használja öket és nagyon boldog voltam a gondolattól. Persze amikor ébren voltam, de arra napi 4 óránál biztos nem került többre sor. :wink:

A többieknél is mindig levártam a 12. hetet, aztán indultam portyázó körútra. Most is alig várom, mert egy hét múlva kezdödik a bazárszezon és kíváncsian várom a lehetséges zsákmányok sorát. Ilyenkor szoktam a húsvétra szánt apróságokat is beszerezni.

Clárika a hálózsák nagyon formás. Nekem is van több is, de az elsö hetek kivételével gyakorlatilag sose használom öket. Föleg, ha beindul az aktív korszak. Van aki meg évekig erre esküszik. Kinek a pap, kinek a papné. :)

Elballagok lassan, mert még nem vittem oviba a bandát. Jövö héten elvileg egész héten kint lennének az erdöben, de én ennek ilyen idöjárás mellett nem igazán tudok örülni. Most leginkább esöre áll. Nincs a vikágon az a cipö - talán a gumicsizma kivételével - mely 6 órán keresztül száraz marad belül. Szerintem az enyémek nem mennek a jövö héten az erdöbe, hacsak nem lesz napos és száraz az idöjárás. Már hetek óta tesszük a tiszteletköröket a megfázásokkal, semmi kedvem, hogy megint rendesen betegek legyenek.

Most aztán tényleg elmegyek.

Barbi
Vendég

Jajj Barbi jobbulást,miért nem hagy már békén téged a rókakoma??...

Igen valahogy mi is így vagyunk,nézegetem forgatom a kisruhákat,beleképzelem a babát... :oops: :)

evilany

Jó Hergelt Mindenkinek! :-)

Barbi. Még mindig ott a rókacsalád??? Mondd meg nekik, hogy a Nagykönyv szerint már melegebb éghajlaton a helyük!

Hálózsák...
Addig volt jó, amig nem kezdett el forogni. Onnantól volt, hogy éjjel azért kelt fel és sírt, mert körbetekeredett rajta, és felébredt rá.

De egész pici korukban nagyon hasznos kis holmi!!! :-)

szilvás76

Na összekapom magam és irány a bolt,posta,pogit fogok ma sütni,csirkepaprikást főzök,este jön 6 vendég kártyázni,addig még ki is kell porszívózzak... :?

evilany

Sziasztok!

Barbi te szegény! Igazán megkímélhetne a rókacsalád.

Clárika aranyosak a cuccok. Én szerettem Bencének a hálózsákot. Elég sokáig használta.
A vitaminnal kapcsolatban nekem nincsenek rossz tapasztalataim. Nem nagyobb az étvágyam, az előző terhességemnél sem híztam sokat, és Bence sem született nagy súllyal: 2500g volt a 37. héten. Az első 12 hétben szorgalmasan szedtem - illetve most csak a 8-tól, mert addig nem tudtam, hogy mi a pálya - most meg egy héten 3x.

Évi bakker ennyit takarítani! Mondjuk én is ilyen vagyok. Ha otthon vagyok akkor minden nap porszívózva van. Egyszerűen nem bírom ki. Most nincs energiám esténként mikor hazamegyek, így reggel csinálok ezt - azt.

Tünde mennyé máá! Méghogy legvénebb....a legszebb kor! :lol:

Woody köszi, meg másnak is.....Azért megnyugodtam a jó eredmény miatt. Legalább ezért nem kell izgulnom. Aztán ha ott leszek a genetikán úgyis velem lesz a majré is :D

királylány

Sziasztok csajok!!!
Mi történt a vonalzónkkal????????
Én nem ezt csináltam :(
Megjöttem a farsangról...tettem fel gmail-re képet Fancsáról :D
Kis pókhas...mint anyuja :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: