Ma már másodszor szopizott a gyerek a tejcsi után. És most már azt is tudom, hogy mikor eszik sokat. Minimum 10 ml-t visszabukott. De most alszik. Fél 11-kor keltünk fel, mert éjszaka azért nem aludt valami jól. És ma vagyunk 4 hetesek! Mintha tegnap szültem volna. Persze az alfelem akkor jobban fájt.
zuzmoo: Nem vagy önző anya. Én is így voltam vele, de én nem is hozattam ki éjszakára hanem adtam le neki tejet. Gondolj úgy erre a pihenésre, hogy ebből lesz a babácskádnak tejcsi, ami sokat számít neki. Ennek is van ám haszna. Majd lesz még melletted eleget, egész életedben melletted lesz. Mi ehhez képest az a kétszer két óra? Beának igaza van, nekem is hülye érzés volt, hogy az első napokban olyan volt a gyerekkel, mintha rám bíztak volna egy kölyök macskát, akit el kell látnom. De jönnek az anyai érzések is, ne félj. 1. Barbus nekem sem büfizik mindig, az espumisan jót tett ennek. Akkor könnyebben jön a büfi.2. Egyenlőre én a szénsavas dolgokat és a puffasztó ételeket hagytam ki. Tejet már ittam, azt jól írta. Ja, meg az ananászlét is kihagyom, mert amikor azt ittam, akkor nagyon fájt a hasa. 3. Én azért fejném a helyedben, hogy ne gyulladjon be a cicid. Legfeljebb fagyaszd le, amit most nem akar megenni, majd később odaadod. Az jó, ha már mehettek haza, csak ne éld bele magad. Én is így voltam s nagyon rossz volt, amikor azt mondták hogy még maradjunk egy napot inkább. Nekem Barbus sokkal élénkebb lett, mikor a sárgasága elmúlt. Kicsit túl élénk is.
Utrica urens: Én 2 napig 3x5-t, 2 napig 2x5-öt és 2 napig 1x5-öt szedtem és most 7 nap szünet. Én így olvastam. Most a szünetben azért nincs annyi tejem.
ronci: Nem tűnik másnak a tejem és nem is ettem mondjuk olyat. Mindegy, legalább nem fáj a hasa a kemény kakától. Mondjuk mostanában inkább csak egy-két kakis pelusunk van naponta, de akkor tele. Pisi meg van bőven. Nekem is írhatsz nyugodtan.
bea: Sajnálom az éjszakátokat.
ktc: Gratulálunk Emőkéhez. Nagyon ügyesek voltatok ti is. Jó egészséget és sok tejcsit.
bchris: A nyers gyümölcsöt miért nem lehet enni? Én eszem. Egyébként miből jön a vitamin?
nóri: Ezt a sab simplex-et megjegyzem, bár nekünk az espumisan is jó volt. Jobb, mint az infacol.
kattkat: Drukkolok! Micsoda babaeső!
barbi: Gratula nektek is. Szép kis lányaink lettek ma!