Szaisztok csajok!!
Termelékenyek vagytok ma is!:)
Olyan klassz szüléstörténeteket írtatok! Bárcsak már én is leírhatnám az enyémet!:)
Ma megyek az utolsó szülésfelkészítőre. Ma lesz szó a bölcsőhalálról, meg az otthoni balesetekről.
Olyan jóóóó hogy van Angel sound!:) A szívét nem mindig találom, lehet hogy a belső oldalon van, vagy nem tudom miért, DE annyira lehet hallani ahogy bugyog odabent:) Ma is akkorákat nevettünk apával. Szinte magam előtt látom, ahogy kapálódzik odabent! Mindig mocorog, és abból már tudom hogy jól van, még ha a szívét nem is hallom. Ma mondjuk azt is hallottuk, bár csak picit, mert ahogy észrevette hogy halgatózunk, rögtön eluszizott onnan:) Aztán még egyszer utólértem, de megitn elmászott. Aztán hatalmas bugyborékolások, kaparászás...annyira jóóó volt! Most már apa sem bánja, hogy megvettük:) És tényleg nem kell rányomni:)
Poci: Dejóóóóó! Akkor ma egész nap kukkolás lesz!!:) Várunk nagyon a képekkel!! 4d vagy 2d lesz ma??
Már akartam kérdezni, hogy ha jöttök haza a kórházból...ti mit adtok a gyerekre? Pólyát, vagy rugit? Apájéknál nagyon nagy tradíció ez a pólya dolog...én ki nem állhatom. Persze ízlések és pofonok, de én arra gondoltam, hogy adok rá egy rövid ujjú body-t, meg egy vékonyabb hosszú ujjú rugit, bele a textil mózesbe, buksira egy vékony kis sapka, és kész! A védőnő mondta, hogy hiába van ,meleg a babócák fázósak az elején nagyon, ugyohogy sapi legyen rajta, nehogy megfázzon. Sztetek ennyi cucc elég lesz neki, vagy kevés?
ma összeírom, hogy mi az amit még meg kell venni nekem a kórházi pakkba, mert hát pár hét, és össze kell készíteni a csomagot:) Em szeretek semmit az utolsó pillanatra hagyni:) Meg azt is összeírom, hogy itthonra mi kell a babócához (textil pelus, popsitörlő..stb). hétvégén meg megyünk ki tesómékhoz, ugyhogy remélem hozzuk a rucikat is:) majd mutatom a szerzeményeket:)
Ja, a púp még mindig ott van az oldalamon. Napközben kisebb, estére nagyobb...a fene se tudja, hogy mi ez! Lehet ha ott lesz felkészítőn a védőnőm, akkor rákérdezek, hátha tud valami okosat. Nem is zavarna hogy ott van, csak ne lenne érzékeny....na de nem nyafizok:) Majd kiderül hogy mi ez!:)
Képzeljétek! Tegnap derült ki, hogy apa nem tud velem jönni szerdán UH-ra. Ugyhogy video nem lesz a babóról, csak egy kép:( De megbeszélem a dokival, hogy mikor ejthetjük meg a 4d-t, és akkor aztán annyi kép lesz...és ott már ott lesz apa is!!:)
Na ma jó hosszú lettem én is!:) Ugylátszik ez ma egy ilyen nap:)
Ja, ma megint( még mindig) a gyerekszobát pakoltuk Hogy honnan volt ennyi kacatunk...nem tudom. Most ott tartunk, hogy a szekrények előkészítve a gyerekruhák fogadására, a kiságy felállítva, matrac benne
Már csak a szoba közepéről kell elpakolni a maradék kupit, meg befejezni a képet a falon...nincs sok vissza, de mostanában nem haladok vele....
De mire kell, addigra kész lesz!
Arra gondoltam, hogy elhozzuk tesóméktól a másik kiságyat (ugyan olyan mint a miénk), és azt meg betetetem apával a hálónkba. Így éjjel velünk van, de napközben meg szokja a saját szobáját. Hátha így könnyebb lesz majd az átszoktatás...lehet hogy butaság...de legalább nme kell az ágyat sem cipelni innen-oda, onnan-ide. Szerintetek??