Madárcsicsergős jó reggelt
,
Juci, gyönyörű kislányotok van, édes a "kis" süni haja. Davide is tündéri. A fogadtatás szenzációs volt
ezt nálunk is be kellene vezetni.
Gyöngyi, nagyon aranyosak a kis kópék. Peti is szőke herceg lesz? Nagyon helyes kissrác. Annának nagyon tetszik a haja. Nekem is ilyen volt anno csak szőkében.
Tücsi, nem vagy elfogult Csabi nagyon szép kisfiú. Ilka szemében tényleg ott a zsiványság kezdete, Andris jó erős kisfiú, szépen áll.
Zel, édes a csontos kép. Akkor ezek szerint már majdnem minden evő Lukács. Nagyon ügyes, hogy ilyen szépen jár, főleg overálban, amiben a gyerekek amúgyis bádogemberek.
Amúgy tényleg; miért nem alszol???
Reni drága, hogy vagytok? Remélem elillantak a rossz gondolatok a fejedből. Nagyon is jó anya vagy.
Amúgy meg hallottátok, hogy az EU-ban a 20 hetes szülési szabadságon gondolkoznak? Utána irány a bölcsi, és a gyerek a társadalmi dzsungelban nevelkedik mint egy kis Maugli. Nagyon nem örülnék ennek. Tudom, hogy manapság sokan megvetik azokat akik otthon akarnak maradni a gyerkőccel, de sokkal jobb a gyereknek ha az anya 2 éves koráig otthon van vele. Ranschburg Jenő azt írta, hogy két éves kora után már nem szükséges az anynak otthon lenni, utána az apa is elmehet gyesre (ha tud).
Na mindegy ez csak ilyen szakmai kitérő volt, órákig lehetne ezen filózni.
Borisom mi a helyzet? Mi ez az allergia? Mééééé mondtatok le a tesókáról? Hogy van a kis lelked?
Domo, én is tartok a fulladozástól, bár mi még csak ritkán darabosozunk. Két foggal ne ugráljon az ember
Lányok nem tudjátok hol lehet katicás szalvétát, terítőt meg ilyeneket kapni. Lottinak katicás bulit szeretnék szülinapra. Aztán lehet, hogy nem lesz belőlle semmi. A torta árától elborzadtam. Majdnem 10 ezerért csinálnának egy 25 szeletes katica tortát
Kissé sok.
Amúgy meg nagyon fontos kérdésem, és ezért vagyok fenn hajnalok hajnalán. Mikor rendeződik végre a menstruációm? Ez már a második vetélés óta, és nagyon sok van. Meg már 1,5 hete tart. Elegem van. Nincs lelki erőm a dokihoz rohangálni. Most vettem be ergam cseppet, mert arra keltem fel, hogy elborított a vér. bocsi...
Miért nem egyszerű nálam ez, miért???????
Most elkezdek erhes vitamint szedni, mert olyan szinten ki van ürülve a szervezetem, hogy már attól félek egyszer összeesek.
Amúgy most már itthon vagyunk. Vasárnap jöttünk haza, az autónk bekrepált az autópályán, az autómentő fuvarozta haza. Hála Istennek volt nálunk babakaja, bementünk egy kocsmaszerűségbe, ott pelusoztam, etettem. A kocsi rohadt sokba kerül, kissebb infarktust kaptunk a férjemmel. Kissé elkeseredtem, de amikor ránéztem Lottira olyan érzésem volt, hogy kit érdekel minden amikor itt van ő. A kis nyavajása harap mint a veszedele.m Jön valamelyik foga, és egy kis vadorzó lett. Saját magát is jól megharapta, amitől elkezdett sírni.
Legalább tudja, hogy fáj. Nagyon ügyesen feláll, és kapaszkodva el is indult. Mászni talán most fog elkezdeni, bár ha megízleli a járás örömét, lehet, hogy nem nagyon akaródzik neki.
Egyfolytában mondogatja, hogy nem-nem. Sőt öltözködés közben a ne-ne-ne megy. Sok mindent tud már, jól szórakozunk. Igazatok volt, most már egész nap beszélgetünk.
Na visszafekszek, bocs a litániáért.