Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, de sajnos nem sikerült, már este láttam, hogy baj lesz, és reggelre be is igazolódott, mert megjött
Légyszi ne írjátok, hogy sajnáljátok, tudom jól, hogy így van.
Egyenlőre kilátástalannak látom a helyzetemet, de tudom, hogy lesz ez másként is, de kell egy pár nap ehhez. Pénzünk semmi, így folytatni sem tudjuk......
Ha egyszer lesz is annyink, akkor is előtte kivizsgáltatom magam mégegyszer tetőtől talpig, addíg nem kezdünk bele, mert bizti valami még mindig nincs rendben velem, hiszen ennek sikerülnie kellett volna a birtokunkban lévő adatok alapján.
Ja még egy "jóhír" március 1-től munkám sincs, kijutott most nekem bőven. Bezár a bolt, mert nagyon nem megy. nem is tudok haragudni érte a barátnőmre, mert tudom, hogy igaza van!!!! Majd csak lesz valahogyan!!!
Gondolom megértitek, de egy időre eltűnök, a táblázatot utoljára teszem fel, légyszi jó bandához méltóan egyezzetek meg, hogy ki folytatja.
Nagyon megszerettelek benneteket. Kívánok mindenkinek nagyon sok sikert, egészséget. Továbbra sincs bennem irigység azok iránt akiknek sikerült, csak így tovább csajok, nem szabad feladni!!!
Puszillak benneteket, befejezem, mert megint ömlik a könnyem ( pedig már azt hittem elfogyott )
BMC babaprojekt