Új privát üzeneted érkezett!

Igeeen, köszönöm Istenem!!!
Ez most tényleg nem direkt számításból volt!!! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, de sajnos nem sikerült, már este láttam, hogy baj lesz, és reggelre be is igazolódott, mert megjött :cry: :cry: :cry:
Légyszi ne írjátok, hogy sajnáljátok, tudom jól, hogy így van.
Egyenlőre kilátástalannak látom a helyzetemet, de tudom, hogy lesz ez másként is, de kell egy pár nap ehhez. Pénzünk semmi, így folytatni sem tudjuk......
Ha egyszer lesz is annyink, akkor is előtte kivizsgáltatom magam mégegyszer tetőtől talpig, addíg nem kezdünk bele, mert bizti valami még mindig nincs rendben velem, hiszen ennek sikerülnie kellett volna a birtokunkban lévő adatok alapján.

Ja még egy "jóhír" március 1-től munkám sincs, kijutott most nekem bőven. Bezár a bolt, mert nagyon nem megy. nem is tudok haragudni érte a barátnőmre, mert tudom, hogy igaza van!!!! Majd csak lesz valahogyan!!!

Gondolom megértitek, de egy időre eltűnök, a táblázatot utoljára teszem fel, légyszi jó bandához méltóan egyezzetek meg, hogy ki folytatja.

Nagyon megszerettelek benneteket. Kívánok mindenkinek nagyon sok sikert, egészséget. Továbbra sincs bennem irigység azok iránt akiknek sikerült, csak így tovább csajok, nem szabad feladni!!!

Puszillak benneteket, befejezem, mert megint ömlik a könnyem ( pedig már azt hittem elfogyott )

BMC babaprojekt

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni, pedig sajnálom, ne haragudj, nem piszkálásból írom!!!
ÉN szeretném, ha nem tűnnél el, és szerintem más sem, de ha úgy érzed, h. neked igy könnyebb, hát megértem maximálisan!
Bőgjél, az jót tesz a lelkednek!!! Azt hiszem nem is tudok mit írni most! Küldök neked szeretetet, hátha picit be tudod engedni... befejezem, mert én is sírok :cry:

Kép
Kép
navared
Szfvár

De ez már tuti, 100%-ék????? Semmi esély a holnapi tesztnél? Nem akarlak hiú reményekkel áltatni, csak próbálkozom.... :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi Navi, de semmi remény, hogy finom legyek ömlik a cucc belőlem!!! Utrót is abbahagytam, minek, egyből kifolyik......

heni77

Hát, a termékenységi táncon akkorát nevettem!!!!
Megérte reggel benézni.

Heni, én pont egy hete éltem át ezt, szóval tudom, hogy miről beszélsz. Én is elakartam tünni, de jó visszajárni, annyi reményt ad.
Nekem hihetetlen sokat segített, hogy a váróban beszélgettem és ott volt Kati, akinek szintén nem sikerült, pedig már jobban megérdemelné, mint én és ott volt Navink, sokadik beavatkozás után tele reménnyel. És nevettünk, pedig előtte 3 napig csak sírtam.
Sírd ki magad jól! Gyere ha van kedved, negyere ha nincs, úgy tedd ahogy jól esik.
Viszont ha jössz, annak annyira örülünk, annyira sokat segítettél nekem is a válaszaiddal, a kedvességeddel!

Nem írom, hogy sajnálom, mert én is utálom ezt a szót. Inkább azt írom, hogy próbáld feldolgozni és erőt gyűjteni!!! Nagyon értékes ember vagy, ezt sose felejtsd!
mieza

Henikém:óriási ölelés neked :!: :!: :!: :!: :!:
sting1982

Értem... :( Azért próbáld meg pár nap alatt összeszedni magadat, ne add át magad túl sokáig a búslakodásnak és hidd el van/lesz remény, ha ezt most nehezen is hiszed!!! Ölellek!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Bocsi lányok!

Heni!!!
Nagy ölelés (((((((((((()))))))))))))

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok, kinek van kedve egy kicsit csinálni a táblát, amíg a Mi Henink egy kicsit összeszedi magát?
Navi? Lukácsnénak is szerencsét hozott :)

Én is átvenném, de munka miatt nem tudom ígérni, hogy ténylegesen tudom vezetni... De májustól szívesen vállalom :)
mieza

Mieza, nagyon örülök, h. iylen pozitív hatással voltam rád!!! Ezért (is) kellet találkoznunk! És nagyon ügyes vagy, h. beszéltél a főnökeiddel, h. kicsit könnyítsék meg a munkádat!!! Így kell ezt csinálni! :wink:
Viszont ne mondj ilyet, h. a Kati jobban megérdemelné/te volna... ez nincs így! Mindannyian megérdemeljük, nincs különbség! Te ugyanúgy, mint bármelyikőnk! Te is egy fantasztikus nő vagy, annyira fel bírod dobni az embert!
Remélem, hatnak majd a szavaink Henire és jön majd továbbra is, de kell nyilván neki egy kis idő!
Nem mondom, h. jöjjön be holnap hozzám a kórterembe, h. őt is feldobjam, mert erre nem sok esélyt látok... de persze szívesen találkoznék vele!!! Hallod Heni?!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Én szívesen bevállalom, de Heninek meg nem hozott szerencsét :?
Viszont én mikor belefirkáltam, elmenteni sem bírtam, csak az jelent meg újra, amit előzőleg mentett Heni :( :oops:
Ha segítetek az elején, ha bénázok, akkor be is van vállalva!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni Drága:
Az én könnyem is kicsordult.... :-(
Ölelés Neked ((((((((((((((((( o )))))))))))))))))

Azt kívánom, hogy rendbejöjjenek a dolgaid és megint a mi Heninkként gyere vissza!

Egyébként meg úgyis tudod, hogy mindig szeretettel várunk. Ha bármiben tudok segíteni, szólj nyugodtan.

Puszillak:
andi
andrea-1

Kép
Kép
navared
Szfvár

Okés, sikerült! Javítottam néhány apróságot, de a tábli nevet nem tudom átírni, ehhez a'sszem Lukácsné már segített Heninek... Majd én is kérem az ötleteket!
Ha viszont valakinek a szívügye, h. csinálja, csak nyugodtan ám :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Már "csak" 25 perc..... addig megmakkanok :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navikám Csillagom,
Akkor nálam meg is mutathatod a tudományt... Lenne néhány javítás:
dokker Sz ügynök
probléma: PCO, IR
megjegyzés: 2 inszem, 1 terminált , köv. inszem áprilisban
és az eredménynél a nemsikerültet vedd ki lécci, mert ha ránézek elkap a harctéri....

Egyébként csökollak, és mennek a ++++++++++++ drukkok. Vigyázz Magadra :)

andi
andrea-1

Csak ülök itt és egy narancs belsejét rágcsálom kifelé :twisted:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nem megy :( Most meg mi a sz@r van???

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Heni,
hát ilyen rossz híreket nagyon nem szeretek olvasni. Én csak nagyon sok kitartást és erőt kívánok Neked a további életedhez/életetekhez. Ja, és még annyi feladni SOHA nem szabad. Ne felejtsd el: ennél már csak jobb lehet.

Kis Angyal,
olvasom, hogy Neked se sikerült most? Neked is csak azt tudom mondani, mint Heninek.

Lányok,
nem nagyon tudtam visszaolvasni, mert tegnap nagyon zűrös napom volt.
Férjemnek azt hittük vakbélgyulladása van, délelőtt sebészet, délután betegápolás. Ma irány vissza kontrollra. Egyenlőre még semmit nem tudtak mondani, hogy mi lehet a gond. A röntgen alapján Szegénykém tele volt bélsárral. Mondjuk, igaz, ami igaz vasárnap óta nem volt WC-n. Kapott keserűsót, amit alig tudott meginni, mert irtó c@r, de az legalább jól meghajtotta, és azóta nem fáj a pocija. Meg jegeltük is Neki tegnap egész nap. Szóval ma kiderül, hogy mi lehetett a gond. Remélem csak ennyi, hogy elakadtak a dolgok. :cry: :cry:
Szegénykémnek főztem tegnap tejbegrízt, mert csak pépeset ehet, ma meg megy a krumlipüré.
Én meg holnap megyek UH-ra. Ja és már betöltöttem a 12. hetemet, tehát az Utro-t fokozatosan hagyom el. Mert a Dokim azt mondta, hogy ne vonjam meg hirtelen Magamtól, nehogy vérezzek.
Hát dióhéjban ennyi.
Akiknek kell szorítok ezerrel, illetve, bocsánat, szorítunk a Mi Kis Drágánkkal. :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

aztat írja, h. a fájl típusa nem megfelelő... akkor eddig miért volt az???

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: Szia!!már csak 25perc és telózás van?????
úúúúúúúú!!!!!!!!!!drukk!!!!!!!!!
sting1982

Bocsááánat, csak próbálkozom, muszáj megtanulni!!!
Már átírtam Andi, neked is, csak nem akarja azt csatolni :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jövök majd később mert neki kéne állnom takarítani!portörlés meg ilyenek!nálunk a kutya a lakásban van és a szőre hullik mint állat!már kivagyok alig várom a jó időt!és akkor viszem a fodrászhoz :lol: :lol:

Navi :ird mi volt ám mert rákukkantok a gépre azért :!: :!: :!: :!:
sting1982

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nah végre sikerült csatolnom! Feladat megoldva! Megyek telózni, szívem a torkomban!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi,
drukk hegyek mennek. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Navi: kezem csuriban!!!!!!!!!!!!!!
andrea-1

Itt vagyok! 2 megindult szépen, úh. holnap megyünk is értük, a harmadikat még nézegetik, hátha!!! :D Remélem, ő is ügyes lesz!!!
Muziskám, úgy érzem követlek mindenben!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Holnap nem lesz Sz. ügynök (legalább is 11-kor már nem), úh. Újvári dokibácsi, azaz Ú. ügynök fog nekem szerencsét hozni :lol:
Jajj annyira megkönnyebbültem...huhhhh :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

A táblival kapcs-ban még1x megpróbálok vmit, ill. ha bárkinek bármilyen észtevétele van, orvosolom, amint tudom!

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Igeeeen, ügyi vagy Navi! Vállveregetés megvolt :wink: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi Mami!
GRATULÁLOK a két/három kis Pindúrkához. Tuti siker lesz. Csak mindent bele. Már most indítok egy adag babaragacs szállítmányt Neked, így előre. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Táblázatot úgy lehet elnevezni, hogy mikor csatolod van egy olyan, hogy "melléklet leírása" ez lesz a táblázat neve, amit ideírsz

heni77

Köszi Heni, végre rájöttem :D már sikerült is így feltennem!

Babe, nagyon tündéri vagy, előre beteszem a ragacsokat! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared:Szuper hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mert tudod:

"sosem tudhatod, mit hoz a holnap" :lol: :lol: :lol:
sting1982

Navi,
a holnap a Mi napunk lesz. Te mész egy jó kis "szeretkezésre", amiből Babáid lesznek, Én meg megyek meglesni az Én Kis Drágaságomat.
Szurkoljunk Egymásnak, jó?
Nagyon ügyi vagy a táblit illetően. Ha már megunod, vagy egy kicsit leakarod passzolni, szólj!
Nehogy nagyon lefáraszd Magad vele. Neked most majd nagyon sokat kell pihizned. Illetve Nektek! :lol: :lol:

Stingecske,
mi van Veletek? Terminált megy? Érezzétek jól Egymást.

Azt hiszem Mimikénk, már teljesen lemondott Rólunk, már nagyon régen írt. Ennyire azért nem lehet állandóan csak "azt" csinálni, nem?
Gyere Mimi, várunk, a fejleményekkel. :? :?

Kép

Kép

babe3

Babe, okés, drukkoljunk egymásnak, mint állat :lol:
Köszi, a táblit illetően! Kb. 3 napot tervezek aktívan pihenni, de persze azért jövök kicsit, már nem bírom a fekvést és utána már séta-fika lesz, meg tevés-vevés, ilyesmi!

Hát, Mimi tényleg meglépett... ennyit képtelenség csinálniuk :D Remélem jól van!

Na elpályázok, amíg még lehet ugrálnom, beszerzek ezt azt: túró, tonhal és a többiek... így is velem lesz tele az egész oldal :oops: :D

Mieza! Katit ne tegyük bele a tábliba??? Megkérdezed? Vagy nincs értelme, úgy értem, ha kezdenek, nem tudjuk majd hol tart...? Nagyon szívesen persze, ha szeretné!

Na majd jövök még du.!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajszik!
nincs idöm vissza olvasni ha lehet kérek mindenkiröl egy rövid mondatot kivel mi a helyzett.
Nem tudom Hajni barátnöm irt-e ide.Még vele sem sikerült beszélnem.Ma is délre megyek dolgozni fél11ig.meg van mellék állásom is és azt csinálom nagyon kevés idöm van jönni forumozni!De azért szeretném tudni kivel mitörténik!Most is rohanok csak be kukkanttam!
Puszi mindekinek!! nézzétek milyen képet csináltam!A Drágám meg én!!Kép Kép

Kép
rózsa11

Heni, nem hiszem el!
Annyira akartam, hogy neked is sikerüljön, ez most egy csúnya dolog volt az élettől.
Azt mondom, hogy sírjál csak! Én is ezt csinálnám.
Utána, meg nem szabad feladni és igen harcolni kell!

Navared, gratulálok a 2 kicsinek, de azért remélem a 3. is beindul!

Babe, holnap tuti minden ok lesz az uh-n!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Heni, nagy ölelés neked! Kívánom, hogy minél előbb találj egy másik melót és tudjátok folytatni!

Navared, gratula, drukklok a holnaphoz!

Rózsa, rég jártál erre, mi újság van veled?

Babe, neked drukklok holnapra!Én is alig várom már, hogy halljam a szívhangját az én drágámnak!Úgy néz ki, hogy szerdán fogunk menni, mert a keddet nem tudtuk megoldani!
Vendég

Hencsikém: azért mert játszom a kemény gyereket tudom,hogy mit érzel :cry: :cry: :cry: Millió pussszzaaannntttááásss

Nekem is megjött ma...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Woody,
mekkora már a pocid? Már tuti "nagy". Ha csak Magamból indulok ki, mert Nekem már kezd gömbölyödni. És nagyon élvezem. Még nem érzed a mocorgást?

Zsu,
a szívhangot még nem fogod hallani, csak az UH mutatja ki. Azt hiszem, hogy csak kb. a 12. héttől lehet majd hallani.
De javítsatok ki, ha tévedek. Egyébként már Én is alig várom, hogy meghalljam a pici zakatolást.

Istenem, annyira jó dolgok ezek. Csak hát igen, az ember mindig aggódik valami miatt. Én most például tökre görcsölök rajta, hogy csak holnap minden OK legyen. De csakis így lehet. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Babe, akkor ezt rosszul tudtam, :oops: :D , remélem , hogy az uh kimutatja!
Vendég

Biztos ki fogja mutatni, Nekem már 6 hetesen mutatta. Te hány hetes leszel akkor?
Talán pénteken Én már hallhatom, de lehet hogy nem, mert ugye, itt most a nyakiredő mérése a legfontossabb. :shock:

Kép

Kép

babe3

Navi: nagyon ügyes vagy a 3-om petikéddel :D holnapra a 3. is meg fog termékenyülni :!: :!: :!: azért,ha még nincs rendben a pocód pihengessél,ne úgy kelljen holnap is menned,hogy még fáj...

Babe: holnapra értetek is csuriban a kezem :!: :!: :!:

Andikám: örülök,hogy meg vagy elégedve a váltással,és hogy minden kérdésedre kimerítő választ kaptál :!: :!: :!: a legfontosabb az,hogy bízzunk az orvosunkban :!:

Szöszi: gyere sűrűbben :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Drága Heni,
Millió ölelést küldök Neked.
annyira igazságtalan az élet.
Reggel csak úgy kipattantam hogy jövök olvasni Henihíreket, erre istenem..... nem gondoltam volna. Azóta keresem a szavakat, de nem találom.
Millió puszi

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Pancsi: jelöltelek az IWIW-en :D

Kép

kiss angyal

Babe,
nem tudom milyen dokid van, de én pl mindkét esetben 7 hetesen hallottam a szívhangot.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?