Hali kedveskék!
Navared, mesélj kicsit!!Nu, persze ha pihi miatt nem vagy, akkor meg van bocsátva!Remélem minden ok!Nu, hát remek! Nagyon szoriitok, hogy holnapra mind a három megtermékenyüljön!!(Nekem is három volt) A gyogyikat én még aznap elkezdtem szedni.
Heni, nagy harcot viivhattál reggel, hogy hova célozz!
Végül úgyis csak a vv fog megnyugtatni (egy darabig, mert aztán pár nap múlva másért megy majd az izgulás
)
Naggggyon szoriitunk péntekre!!
A HCG szintemet nem mondták, én meg nem kérdeztem, mert minden kiment a fejemből már akkor, amikor a biológuslánykát megláttam...
Jajj, én is annyira kiváncsi vagyok, hogy mit mutat a holnapi uh. Hihhetetlen mennyire izgulok...
Vörösmacs, kérek varázslást a holnapi uhámhoz is, léééééééééci!!
Remélem bládi már beköszöntött! Egyébként sztem tojd le, hogy niagara vagy, mert én is az voltam! El is csöppentem
Kellemetlen volt, de a doki elég mindennaposan kezelte.
Kubus, hát ja, a sógornőmnek egy héten belül ugyanazon az ügyfélszolgálaton mást mondtak ugyanarra a dologra... És akkor ilyenkor mi van?? Ehh...
Kispatak, Lugi, Ancsyka remélem minél hamarabb kezdhettek!
Rodina, pocim még csak az van, ami a fincsiségek miatt kerekedett
No, és mi alapján ismerek Rád?
Mako, te mikorra tervezed az érkezést?
Én sztem: fekete csizmi, térdig érő farmergatyó, fekete ingen piros-fekete rombuszmintás mellény, aggódó, idétlen arc.
Vicky, nagyon édi az új vonalzód!!! Hát, tényleg naon izgulok, hogy mit mutat az uh...
Ezen az eda elfogyott sztorin meg nem tudok napirendre térni...Extra gáz!
Pancsi, köszi a drukkot, hát jó lenne már látni a babuska petezsákját. Kitartás a fogyihoz! Mennyit szeretnél fogyni?
A fogdokinak van honlapja?
Sting, ez a várakozás tesz minket itt tönkre. De a rákszűrés eredményéig a baci el tud legalább takarodni. Jó hogy most kiderült.
Andi, mi volt ma?
Örülök, hogy elégedett vagy!!Mindjárt indul a buli!
Angyalka, nekem mind a két gyogyót négy napig kellett szednem a punkciót követően. Mivel nekem az ET két napra volt a punkció után, még jutott az ET utánra is, két napig.
Csucsu, hát elvileg akkor az ovulációd is később volt. De a stimuval úgyis befolyásolják majd, hogy jókor legyen. Illetve akkor lesz az inszem, miután a tüszőrepit megkapod.
Woody, örülök, hogy minden ok veletek! Évfordulóhoz gratu!!
Hajni, sztem a műtét egy biztosabb megoldás. Lehet, hogy ha maradna a mióma, akkor sem lenne baj, de mi van akkor, ha mégis galibát okoz.
Sajti, Vaya, Heni KITARTÁS!