Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Mindenkinek!! Köszi a válaszokat a myomás kérdéseimre!Azért írok csak ma mert tegnap voltam a saját nőgyógyászomnál aki azt mondta, hogy egy 9 mm-es myoma miatt felesleges felvágni a hasamat!szerinte, nem ez a kicsi göb az oka annak, hogy nem esem teherbe.Szűcs doki viszont azt mondta műttessem meg mert addig nem lehet tovább lépni a lombikra, mert a myoma akadályozhatja a beágyazódást!!! Most mit tegyek?? Segítsetek??,Köszi Hajni 67
hajni67

hajni67 te tudod, hogy melyik orvosban bízol jobban, de ha a szám a nevedben a korodra utal én nagyon nem halogatnám amit Szűcs doki mond. Valószínűleg neki nagyobb tapasztalata van a meddőség terén mint egy átlag nőgyógyásznak. Otthoni dokid mit mond, szerinte miért nem esel teherbe?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Szia Hajni!

Én akit eddig ismertem és miómát fedeztek fel a méhében, annak 1,5 hónap múlva megmozdult és mára 12 éves nagyfiú :lol: :lol:

De fogalmam sincs mi legyen ilyenkor. Gondolom a saját nőgyogyidnak is mondtad, hogy mit mondott Sz ügynök... hát ez most zsákutca, de valahogy ki kell belőle jönni, muszáj!!!
Ne félj, mindjárt jönnek az ötletek :wink: :wink:
Bár ...nem lehetne, hogy beszélnél Sz ügynökkel, elmondanád neki mi a helyzet és kérd meg, hogy most tanácsoljon valamit, pl. protezsáljon be egy Jánsoos nőgyógyászhoz, hogy nézzen meg...vagy Sz ügynök nem csinál ilyeneket?
vörösmacska

Wody nagyon jó hirek reméljük fel tudod tenni a 4d képet igazán kiváncsi vagyok rá.

Hajni nem kell felvágni a hasadat nekem is volt már mióma eltávolításom nem nagy ügy laparral megy semmi gáz. De az bizti hogy az egy terhességnél tud galibát okozni. Persze a te döntésed. De ha rám halgatsz nem húzod tovább.

Dorka mit akarsz már mindjárt kezdés most látom hogy csak 7 nap. :D

Andi látom elemedbe vagy nagy benned a lendület nagyon örülök hogy jó helyre kerültél. Akkor mikor kezdetek? Áprilisban? De azért gyere sürün és boldogits minket. Puszi

Kép
Kép
pancsi76

Macs itt nincs szerintem zsákutca mert a Sz dokker bizti adott valami beutalót amire felvezette hogy miért kéri a mioma eltávolítását. Nálam is így volt. A saját dokkernek meg nem tisztje ezt felülbírálni, hiszen nem ö fogja végezni a lombikot. Tehát egy a lényeg vagy mütét vagy spontánkodás. :roll:

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, nem tudtam, hogy ez így megy, mármint a beutaló. Köszi.
vörösmacska

Hát sajna volt benne részem. De most már minden ok remélem és mehet a menet!! :D :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Macs kérdeztem de végül nem válaszoltál hogy most megjött és mikor mész a bmc-ba? Vagy nekem kerülte el a figyelmem a válasz. Olyan pörgő ez a fórum de inkább igy legyen. Nagyon jó kis csapat!! :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, Hát kínlódik a piri még csak barnázok és eléggé idegesít :evil: :twisted: , mert ha holnap jön meg csak rendesen vagy ma este, akkor pénteken nagyon-nagyon meglesz :oops: :( amikor mennék UH-ra, hétfő meg szerintem már késő egy kezdéshez :cry: :cry: .
Van valaki köztünk akinek hasonló gondja volt már? .. mármint az, hogy eszméletlen erősen mensizett UH-kor, mert eddig mivel nem múlott kezdés rajta soha, mindig negyedik napon szoktam menni... ráadásul K ügynöknél nincsenek elválasztva az öltözők, hanerm annyian vagyunk bent egyszerre, ahányat Jucus behív (2-3)....
vörösmacska

Na lépek haza, majd még benézek.... Pááá
vörösmacska

Hajni, a barátnőmnek volt miomája. Neki egyik hónapban még nagyon pici volt és a köv. hónapban megnőtt.
A dokija lapar műtétet csinált, 3 napig volt kórházban. Én úgy tudom, hogy a mioma a terhesség alatt veszélyes lehet. Tehát tuti veszélyeztetett terhesség van (ami nem igazán jó) és ha netán ikrek lesznek, akkor az rosszabb. Lehet, hogy Sz. dokinak van igaza és meg kell csinálni.

Sting, ha most 1 hónap eleve kimarad a rákszűrés miatt. Akkor nem lehet, hogy a köv. március végi az már normál inszem legyen és nem terminált, mivel csak 1 menzi szünet kell? (vagyis nincs azonnali kezdés)
Lehet, hogy én számoltam rosszul. :?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

macsek, menj be holnap 1 naposan is jó vagy szerintem

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Macs nekem is nagyon meg szokott lenni első alkalommal azt hittem nem is fog igy megvizsgálni a doki. De azt mondta nem baj. Gondolhatod milyen ciki volt. Én is úgy útálom a mensi alatti uh-ot hogy csak na!! :twisted:
Fent a Sz ügynöknél meg két lányt hív be külön öltözőbe. Igen ám de nem lehet tudni kit szólít be elösször szóval nem szabad rögtön mindent ledobni mert akkor jön a nagy baj.. :oops:

Kép
Kép
pancsi76

Macsek:
Nálam a mensi erősségét lecsökkenti a cataflam. Igaz nem emiatt szoktam bevenni, hanem ha már nagyon fáj.... Valaki van még így vele? Ha itt nem, nézz utána a neten, (pl. gyakorikérdéseken)... ez talán megoldás lehet az uh-ig, bár curva erős gyogyó, kiüt kicsit....
andrea-1

Macsek:
Ja az is megoldás lehet a Niagara-effektúsra.. legalábbis én úgy szoktam ezt a mensi alatti uh-t, hogy otthon bejátszik a tampon, megérkezés bmc-be, recepció után tampon csere (a friss ugye elég sokat összeszív amíg várakozol)..... és ott az öltözőben veszem ki csak mielőtt behív... persze még gyors törlőkendőzés.... és uh után újtampon befigyel... Én így max silverboy ruciján látok pirosat....
andrea-1

Pancsi:
Gratula a fogyáshoz, de hova akarsz még fogyni, olyan szép és csinos vagy!
Mi az a barázdazárás? :roll:
A beültit semmiképp nem hasonlítanám a hsg-hez, inkább olyan, mint az inszem v. a rákszűrés, semmi extra. A hsg nekem egy rettenet volt...
Hibernált ügynök :arrow: ÓRIÁSI!!! :lol: :lol: :lol:
Mekkora poén lenne összezárni egy helyre mindannyiónk "problemás" rokonát (pl.: anyukám+ anyósod+a többiek) és jól bekamerázni őket, na az lenne csak az igazi Big Bráder Sóóó!!! :wink:
Lányod téged való okításán olyan jót nevettem, nagyon édes lehetett, ahogy magyarázott! Biztos hótt komoly arccal tette! :) Kitől hallotta?

Sting:
1 hónap?! :shock: Atyagatya!!! Nem akarsz nődokit váltani, mondjuk Budára bejárni a Jánosba pl? Szerintem gyorsabb lenne minden vizsgálat és amúgy is jövögetsz a bíemszíbe... A baci miatt ne izgulj, azt egy nézéssel is könnyen beszedi az ember, de ugye kaptál rá gyogyót és az majd szépen helyrehoz! Gyógyulj meg, addig is amíg várakoztok én nagyon drukkolok a spontákodáshoz! Sose lehet tunnyi, hátha abból lesz a bébi! :)

Kiss Angyal:
Bocsi, ezt elbénáztam, fagyasztottban nem vagyok otthon... :oops: Nembaj, mostmár megokosítottál, köszike! :)
Küldök egy kis herpeszűzőt (emlékszel, nekem akkor volt elmúlósban amikor találkoztunk): )))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((

Csucsu:
Nagyon tündér vagy, köszönöm!
Hányadik ciklusnapon vagy?

Csajok! Én is ciklus.hu-t használom jó pár éve, szerintem érdemes. Ha dokihoz megyek, mindíg magammal viszem aktuális kinyomtatott állapotot, mert én olyankor azt sem tudom, hogy merre van előre... :oops: A papíron meg rajta van minden és így nem tévesztem el az időpontokat.

Andrea:
Micsoda beköszönés, naon állat! :lol: :lol: :lol: Honnan szedted? :)
Szóval hivatalosan is Sz ügynök udvartartásába kerültél? Üdv! Meglátod, nagyon érti a dolgát.

Dorkabab:
Tereld csak a gondolataidat, ha úgy érzed, h. ez segít most a várakozás időszakában. Addig is töltődsz, gyűjtöd az energiát. Minden szépet és jót kívánok Nektek! :)

Aki még nem iwiw-ezett be engem (azért még vagytok páran :) ), ne fogja vissza magát, jöhet a priv. Jó lenne, ha az ismeretlen nicknevekhez egy arc is társulna.

Woody:
Milyen csodás évforsulós ajándékot eszeltetek ki, biztos gyönyörű élmény lesz! Előre is nagy gratula a szép naphoz!!! :)

Hajni:
Nekem még nem volt mióma-műtétem, de szerintem is laparral csinálják. Nem nagy ügy, lesz egy pici vágás a köldöködnél és két lukacska jobb és bal oldalt. Nekem a lukak szépen beforrtak, nem is látszik egyáltalán, a köldökömnél egy picit, de nem vészes. Figyu, nem pitiszkálni szeretnélek, de Sz ügynök speciálisan a meddőséggel foglalkozik, míg a nőgyógyász nem. Én inkább mennék a lapar alá, a mióma tényleg problémát okozhat a babásodásnál - ne légy nyuszi. Rágd meg jól, aztán ügyes légy! Drukk ezerrel! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Macs:
Háát így már értem, h. nem akarsz niagara-üzemmódban több nőci előtt p.nciskodni... :? Nem diszkrét, ha nincs külön öltöző... Sz-nél van, ezért engem nem izgat, ha ömlik, márpedig nekem is eszméletlen szokott lenni az első pár nap. Csak együttérezni tudok veled...

Andrea:
Te kis huncut! Szemezni szoktál a félszemű szilverbojjal?! :lol: Én sose nézem, iknább a monitort figyuztam eddig, de mostanság már nem úgy van beállítva, hogy én is lássam, csak a doki. Pedig érdekelne...
A lábműtétemet pl. végigmoziztam, kiv. amikor kicsit kiütött vmi cuccal az anesztes, amúgy eda-val volt. Nagyon érdekes volt, hogy a képernyőn láttam a műtétet (gondolom rtg-n volt végig, v. átvilágítva szerintem...).

Pá Drágáim!
sajt@

Navi:
Remélem jól vagy és sok petikéd lett. Pihenj sokat és hagyd, hogy kényeztessenek! Mert megérdemled!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti hát az lenne a tuti móka komcsi. Anyukám a sogorommal látnád hogy beszél. Ő csak angolul beszél. Anyu meg szerintem azt hiszi hogy süket hát roppant vicces. :D :D Ez pont ma zajlott szétröhögtem magam :D
A lányom nem tudom honnan vette, de ez 5 évesen mondta nekem és még hozzá sejpitett is kicsit. Aztán az apjának is elmondta de azt már felvettük videóra.De most már neki ez ciki.

A barázdazárás mikor a fogad felszinén ilyen mély barázdák vannak ami takaríthatatlan és azt egy valami anyaggal lekenik és nem fog szuvasodni tök jó. Most egy doktornőhöz járok. Lányok hogy az milyen hiper szuper ott minden. A fúrónak nincs semmi hangja csak annak hogy viz jön rajta. Olyan érzéssel dolgozik nagyon ügyes és profi cuccai vannak igaz hogy egy tömés 7000ft de nagyon meg vagyok elégedve vele.

Kép
Kép
pancsi76

Hali Lányok,

igen későn értem haza, de miattunk, nem a kórház miatt...
3 azaz három petesejtet tudtak leszívni!!! Nem sok, de pont elég :D Holnap reggel 9-kor telcsi, aztán megmondja K2 ügynök, mi a tézis! Valszín pénteken lesz a beülti, kérem a drukkokat, h. mindegyik petike megtermékenyüljön!!!
Visszaolvastam, de most nem reagálnék, mert még elgyötörtebb vagyok, mint ahogy Andi látott :oops: Eddig még egy percet sem feküdtem, ui. páromnak üzleti ügyeit intéztük Budán... kellemeset a hasznossal, csak nem is tudom ezek közül melyik volt a kellemes :D
Reggel majd jövök! Millió pusszantás mindenki pofikájára!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared minden drukkom most a tiétek :arrow: :arrow: :arrow:

Bizti Icsivel lesz a randi. Minden ok lesz meglátod!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
pancsi76

A dokker ugyan elmondta, de nem voltam a helyzet magaslatán... már ma este be kell vennem a Doxicyclint és Metipredet, ugye? Azt tudom, h. csak 4 napig szabad szedni a szteroidot, másik meg 4 nap alatt el is fogy. Köszike :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi, köszi!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsu, válaszoltam!

Rodina, neked is! Hát amúgy én elég szemfüles vagyok, bocs, de mindenen megakad a szemet és a fülem is :oops: :D

Mieza, nagyon szivi és küldöm Heninek is a listát :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni, elküldve a top secret lista!
Ha kell még vkinek, szívesen átdobom, akik nekem megvannak!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Most már tényleg megyek pihizni, mert fáj a pocim :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hali kedveskék!

Navared, mesélj kicsit!!Nu, persze ha pihi miatt nem vagy, akkor meg van bocsátva!Remélem minden ok!Nu, hát remek! Nagyon szoriitok, hogy holnapra mind a három megtermékenyüljön!!(Nekem is három volt) A gyogyikat én még aznap elkezdtem szedni.

Heni, nagy harcot viivhattál reggel, hogy hova célozz! :lol:
Végül úgyis csak a vv fog megnyugtatni (egy darabig, mert aztán pár nap múlva másért megy majd az izgulás :) )
Naggggyon szoriitunk péntekre!!
A HCG szintemet nem mondták, én meg nem kérdeztem, mert minden kiment a fejemből már akkor, amikor a biológuslánykát megláttam...
Jajj, én is annyira kiváncsi vagyok, hogy mit mutat a holnapi uh. Hihhetetlen mennyire izgulok... :oops:

Vörösmacs, kérek varázslást a holnapi uhámhoz is, léééééééééci!! :D Remélem bládi már beköszöntött! Egyébként sztem tojd le, hogy niagara vagy, mert én is az voltam! El is csöppentem :oops: Kellemetlen volt, de a doki elég mindennaposan kezelte.

Kubus, hát ja, a sógornőmnek egy héten belül ugyanazon az ügyfélszolgálaton mást mondtak ugyanarra a dologra... És akkor ilyenkor mi van?? Ehh... :evil:

Kispatak, Lugi, Ancsyka remélem minél hamarabb kezdhettek!

Rodina, pocim még csak az van, ami a fincsiségek miatt kerekedett :) No, és mi alapján ismerek Rád?
Mako, te mikorra tervezed az érkezést?
Én sztem: fekete csizmi, térdig érő farmergatyó, fekete ingen piros-fekete rombuszmintás mellény, aggódó, idétlen arc.

Vicky, nagyon édi az új vonalzód!!! Hát, tényleg naon izgulok, hogy mit mutat az uh...
Ezen az eda elfogyott sztorin meg nem tudok napirendre térni...Extra gáz!

Pancsi, köszi a drukkot, hát jó lenne már látni a babuska petezsákját. Kitartás a fogyihoz! Mennyit szeretnél fogyni?
A fogdokinak van honlapja?

Sting, ez a várakozás tesz minket itt tönkre. De a rákszűrés eredményéig a baci el tud legalább takarodni. Jó hogy most kiderült.

Andi, mi volt ma? :) Örülök, hogy elégedett vagy!!Mindjárt indul a buli!

Angyalka, nekem mind a két gyogyót négy napig kellett szednem a punkciót követően. Mivel nekem az ET két napra volt a punkció után, még jutott az ET utánra is, két napig.

Csucsu, hát elvileg akkor az ovulációd is később volt. De a stimuval úgyis befolyásolják majd, hogy jókor legyen. Illetve akkor lesz az inszem, miután a tüszőrepit megkapod.

Woody, örülök, hogy minden ok veletek! Évfordulóhoz gratu!!

Hajni, sztem a műtét egy biztosabb megoldás. Lehet, hogy ha maradna a mióma, akkor sem lenne baj, de mi van akkor, ha mégis galibát okoz.

Sajti, Vaya, Heni KITARTÁS! :)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Sziasztok Csajok!

Heni, Sajt? Vayacon küldöm a mai babaragacsot. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Navared: Pihend ki, magad aztán részletes beszámolót kérünk. Nekem is elküldheted a top secret listát, köszi

Rodina, Muzsi
Holnap kb 9-10 körül érünk oda, mivel Egerből megyünk és nem lesz vérvétel ezért nem sietünk annyira.A páromnak is alá kell írnia a papírt, hogy hozzájárul a fagyiovisok kiolvasztásához. Remélem elmúlt a cisztám vagy hasonlóm és nem állítja le a doki a stimulációt.
(Nekem azért van stimu a fagyilombik alatt, mert alapban nincs peteérésem)
Rajtam farmer és fehér-kék-sárga csíkos ing lesz. Valószínűleg én is ideges leszek. És fent leszünk az elsőn, mivel Sz ügynökhöz járunk.
mako30

Pancsi:
Hát jó móka lehetett! :)
Elég olcsó az itteni 12-15 ezer Ft-os tömésárakhoz képest. Mázlid van!

Navi:
Te szegény, akkor most tényleg pihenj! Nagyon szorítok a holnapi jó eredményekért, a 3 petike csodás!!! :D
A gyogyókat igen, már ma kezdd el szedni. A Doxy antibiotikum elfogy magától, de a Metipredben sok tabletta van és vigyázz, hogy csak 4-et szedj be összesen, ez a szteroid.
Ügyes voltál, gratula a csemetékhez!!! :)

Muzsi:
Kösszike!!! :)
Hajrá uhu!!! Kíváncsian várom mit láttál! :)

Jójcakkát!

Pá Drágáim!
sajt@

Rodina, Muzsi küldtem privit.
mako30

Mako:
Holnapra szorítok nektek, sok sikert!!! Aztán gyere a hírekkel! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Navi nekem is jöhet az ügynök lista.

Kép
Kép
pancsi76

Holnapiaknak drukk :arrow: :arrow:
Babásoknak vigyázzatok magatokra :D :D

Muzsi nem tudom hogy van e neki honlapja majd körbe nézek. De nagyon tuti a hely.
Hogy mennyit szeretnék fogyni? Talán 5-7 kgot a múltkori stimutól kicsit többet ettem vagy nemtudom de felszaladt egy 5ös :(
Ti nem híztatok töle? Jó én rajtam azért nem annyira látszik mert magas vagyok na de azért nem akarok extrém súllyal szülni menni.
Inkább most kicsit koplalok :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
pancsi76

Na drágáim holnap dolgozok majd jövök. :?
Mako látom te mész neked drukkok mégegyszer :arrow: :arrow:
Pá nektek!!!

Kép
Kép
pancsi76

Navi jó, hogy jöttél, örülök, hogy minden rendben! Igen, pihizzél légy szíves.
Navared mindhárom petesejtje szépen termékenyüljön meg: Kép

Makoka megy a drukk a holnapi kezdéshez: Kép
Már akartam írni KépEgerKép a szerelmes városunk, imádjuk a Zurammal, minden évben ott töltjük szeptemberben a házassági évfordulónkat Kép egy-egy hosszú hétvége keretében. Nem tudjuk megunni!!!!!

Heni kismami Sajt kismami és Vaya kismami mennek a babaragacsok Kép és most már a pozitív tesztekért is varázsolok: Kép

Muzsinak óriási drukkok a petezsákkukucshoz és megy a varázspor: Kép

Sting az egy hónap a citológia eredményért tényleg brutál :shock: , K ügynöknél nekem egy hét múlva megvolt. Meg a Baross utcában a saját nőgyógyászomnál is annyi az idő, nem értem én ezt.

Pancsi, ne is mondd a hízást, én a decemberi stimunál híztam egy csomót, de nem mondom, hogy az injekcióktól, hanem akkor kezdtem a magzatvédő vitamint, meg a rengeteg mogyoró és mandula, meg magvak, meg aztán nem csak a fehérjét nyomtam hanem sajna hozzá a szénhidrátot is aztán amikor az elmaradt beülti után otthon ragadtam magamba roskadva ettem és aludtam felváltva, aztán jött a karácsony, az volt a hab a tortán. Életemben nem voltam ennyi kiló, mint akkor. Hála azóta lement 7-8 kiló de még egyszer ennyi minimum a felesleg rajtam sajna.

Köszi mindenkinek az UH-s tippeket, valahogy megoldom, csak így már megnyugodtam, hogy nem csak én fogok ilyen kellemetlenül járni. :oops:
vörösmacska

Sziasztok!

A mai napom is hosszú volt (de legalább gyors is). Nincs is erőm mindenkinek írni, csak 1-2 embernek. Bocsika.

Munka után keresztfiammal meg uncsihugaimmal tali tesóméknál, lefárasztottak a pöttömök.

Sajti, Heni drukkok folyamatosan és fokozódva mennek ezerrel meg annál is többel!

Navi, nagyon ügyi voltál, gratula a kis petikékhez, és kezem lábam csuriba értük. Írj majd, amint meg tudsz valamit.

Én még mindig nem érzek semmi különöset, de reménykedek az uccsó pillanatig.

jóccakát
vayacon

Muzsi: Bejelöltelek, nem túl jó az arcmemóriám, de remélem megismerlek :oops: , de ha te be tudsz azonosítani úgyis jó. Párszor már próbálkoztam, hátha fórumozossal összefutok, de még nem nagyon jött össze (kivéve Sajt és Lukácsné).

Vörösmacs: Én is nagyon szeretem Egert, semmi pénzért nem költöznék el másik városba. Köszi a varázslást remélem bejön.

Sajt, Pancsi köszi a drukkokat.
mako30

Vörösmacs!
Nekem is mindig a 2. nap a Niagara! Hát én is izgultam, mert nekem ez volt az első olyan uhu, amikor még piri van!
Én mielőtt bementem volna a wc rendbe hoztam magam. Az öltözőben pedig még nedves törlőkendővel megtörölközöm, és viszek is be magam, ha kell kéznél legyen...
Így végül is elég tűrhető volt!

Navi!
NAgyon sokat gondoltam rád! Örülök, hogy minden ok! Mind a 3 szépen meg fog termékenyülni!

Muzsi! Makó!
Rajtam: Barna csizma, fekete farmer, barna pulcsi, fehér kabát. Elnyúzott fej, és a hajam borzalmas lesz, mert holnap megyek este fodrászhoz!
Ha felismertek gyertek oda hozzám! Ja, igen és egy vastag könyvet fogok olvasni!

Vörös macs!
Nekem is varázsolnál, hogy holnap a tüszőim szépek legyenek, és elég vastag legyen a mnyh-m! köszike

rodina74

Mieza Kiscsillag!!!!!! hogy mik vannak!.... én még csak most látom! :lol: :lol: :lol: :lol: micsoda sokszínű csajszi vagy te, gratulálok! :D :D
vörösmacska

Rodina, persze persze, csiribu a holnapi gyönyörű tüszőkért és a vastag nyálkahártyáért: Kép

Puszka, libbeeneek :wink:
vörösmacska

Mako!
Bejelöltelek! és írtam pü-t!
Remélem, megismertek holnap, és talizunk!

rodina74

Köszi Vörösmacs!

rodina74

Sziasztok!

Képzeljétek, ma behívott a tegnapi csajfőnök, és bocsit kért. Egyébként nem kiabálós, jó fej általában, de a tegnapi kicsit durva volt... még jó, hogy nem vettem fel.
Ma összeültem az összes főnökömmel és elmondtam nekik, hogy nem bírok többet dolgozni, muszáj, hogy enyhítsenek. (kicsit éreztettem, hogy vagy felmondok..)
És kaptam ígéreteket. Kb. egy hónap múlva újra leülök velük, ha most nem történik semmi.
De jófejek voltak. (3 főnököm van)

Hát, a szakmám.... sokféle arcot láttam már reakcióként... szóval reklámkampányokat tervezek.
Izgi, szeretem, de az a tipusú munka, ami sokat követel és kiéget. Most meg kell tanulnom behúzott fékkel csinálni és 6 után minden nap hazaindulni!

Mindenkinek mennek a nagy drukkok, a maiaknak is (Navi!) és a holnapiaknak is! (Mako, Muzsi, Rodina és mindenki!!!!)

Állítólag azoknak fáj annyira amikor megjön és azok véreznek annyira, akik endosok... Ez az egyik jele. Ahogy most visszaolvasom, Macs nem vagy egyedül, engem is felírhatsz a niagarások táborába. Szerintem menj el nyugodtan, Szűcs látott már ilyet (nálam tuti :) Az első napokban az extranagy tampikat óránként cserélem...

Macs, aranyos vagy!!! Csak icicpici csillagocska- inkább az, hogy sokminden hülyesébe bele lehet rángatni.
Akkor lennék a legsokszínűbb ha végre anyumami lehetnék már!!!

Dorkabab, én is így vagyok. A munkanapok gyorsan telnek, alig bírom követni a fórumot. De attól még lassan vánszorognak a hetek. (még egy sem telt el:)
mieza

Jó Reggelt Kiscsibék és Tyúkanyók!!! :lol:

Nemtom mi van velem mostanság, már a stimu óta nem bírok reggel 6-ig aludni, ahogy eddig simán ment... Ma is 4 után valamivel kipattant a szemem és a sötétben kerestem az álommanókat, hátha... De átvertek!!!

Pancsi:
Én nem híztam (sőt, fogytam) a stimuk alatt, ez tuti az IR-diétának köszönhető. Sajna ezt be kell tartanom, mert nem akarok cukorbeteg lenni, a többi hülyeségről nem is beszélve...

Vörösmacska:
Ne is mondd! Az évvégi ünnepek alatt nem akartak lefelé menni a kilók, de legalább nem híztam.
Zurammal pont egyik nap beszéltünk Egerről, h. megint el kéne mennei. Volt vmi szuper kis mísor asszem az ATV-n (Iránytű? :roll: ) és a várat mutatták be, már van mozi is benn. Nagyon jó emlékeim fűznek oda, eddig még mindíg jól éreztük magunkat.
Látom egy szinttel felléptettél minket a varázs-ranglétrán, nagyon édes vagy, köszi! :) Csak varázsolj sokat nekünk és magadat se hagyd ki! :wink:

VayaZT:
Most nincs táblicsku és vonalzód sem (nem akarsz csinálni? :D ), pontosan mikor is lesz biostrip?

Anyóspajti tegnap hozott 4 db minicsokit (tudja, hogy nem kéne ennem), azt mondta az egyik az enyém, a másik 3 az unokáké... :lol:
Haláli fazon! :D
A nagyobbik kutyusunk mostanában olyan dinnye. Van saját vacka, de pár napja seggünkbe van állandóan, közben magyaráz ezerrel. Most éjszakára is beköltözött a mi szobánkba a Zuram mellé, a földre, ott alszik és jólesően mormog álmában. Már 9 éves és olyan, mintha újra baba-kutya kezdene lenni. Nem néz ki annyi idősnek, jó kondiban van. Szerintem nála is vmi tavaszvárós-hormonváltozás lehet, talán attól ilyen kis lökött. Ja! És olyan nehezen mozdul, ha rászólok, hogy rossz helyen fekszik, eddig egyből pattant, most meg alkalmi süket és lesz@rja amit mondok! :lol: :lol: :lol: Nagyon imádjuk, úgyhogy csak nevetünk az egészen.

Rodina:
Szorítok a klassz mnyh-hoz és tüszőkhöz! :) Minden okés lesz, Macs bevetette összes mágiáját. :wink:

Mieza:
Na, klasszul alakultak akkor a mhelyi dolgok, örülök! Maradjon is így. Tudod azért jó, hogy két fülünk van, mert az egyiken bemegy a hülyeség, a másikon pedig ki tud jönni (csak gyakorolni kell), nem szabad a rossz energiákat beengedni a magadba, jól csináltad.
Amúgy meg csütörtök van, tehát mindjárt eltelik ez a hét! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ma jazzkarizok kicsit, elmerészkedek a hugicámhoz, aki most tanul fodrásznak és jól megmossa a lepukkant fejem, aztán lenyisszantja a hajam is. Már úgy várom!!! Szerintem egy kis utazás a veres173-ason nem árthat, ennyit azért kell mozogni, nem? :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Háháááá, ezt most találtam! Henikém, lehet ránk is ez vár majd?! :lol:

http://www.femina.hu/baba/negyes_ikrek/ ... gyes_ikrek

Vaya ZT és Heni:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Navi:
Termékenységi tánc a sikeres randiért mindhárom petikédnek:
Kép
Kép
Kép

Mindenkinek mega-giga-szupcsi-repcsi drukkok!!! Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.02.18 06:35-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Látszik. hogy elvagyok, ezt még elmondom, aztán úgysem jövök egy darabig ígérem Kép :

Az egyik oldalon a híreknél rábukkanta, h. ma hol nem kell helyet foglaltatni a torkos csüt. miatt. Köztük volt egy olyan cukrszáda, ami nagyapám vezetéknevén fut és azon a tájegységen is található, ahol ő született és élt. Kevés rokonát ismerem, ezért nem elképzelhetetlen, hogy egyiküké a cuki. Rámentem a honlapjukra és nézegettem az alkalmi tortákat... Az ELSŐ torta egy idézet kíséretében "Mariannnak" volt címezve... Huhhh, még most is borzongok és picit el is pityeredtem... Mivanmááá, üzennek odaátról?

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt! Mormota Hétalvó Álomszuszék Navi jelentkezik....bár látom Sajti megelőzött :D Már 6 előtt felkeltem, nem bírtam aludni... a'sszem k@rvára ideges vagyok :( :oops:
Hajnalban arra keltem, h. kapar a torkom, mint az állat, már kúrálom, de szerintem a Zuramtól kaphattam el, remélem baci és nem vírus, mert akkor a Doxy majd eltünteti, meg a pozitív hozzáállás, ha már túl leszek a telefonáláson :roll:

Szóval tegnap: nagyon hamar sorra kerültem, kb. negyed 10-kor már a műtőben voltam. Sajnos nem volt nagy élmény a tű behelyezése a kézfejembe, most is be van dagadva és kezd lilulni, hiába borogattam este... Aztán először a tűs csávó nem a fájdalomcsillapítót nyoma, hanem a nyugtatót, azt hittem bekaka, de szerencsére hamar bealudtam. Miután kivittek, természetesen már nem aludtam, nem úgy mint minden rendes páciens, hanem megint mesélni akartam, de igazi mesét ám :lol: Nem tudom, mi van velem, pedig nem is vagyok egy nagy mesenézős... sőt :D de majd most holnaptól az leszek! Mondta a párom, h. halkabban beszéljek és most inkább ne meséljek. Amúgy is nagy erőfeszítésembe került, h. a műtőben csendben legyek...
Aztán jött K2 ügynök, h. felvázolja a dolgokat és hát nem igazán lepődtem meg, h. "csak" 3 kisügynök jelöltem lett, valahogy számítottam rá... Doki mondta, h. vannak kicsi endok is a petefészkeimbe, ennek nem túlzottan örültem, de most nem ragadhatok le a témánál, vannak fontosabb dolgok is!!! :D
Aztán sajnos nagyon későn tudtam lepihenni itthon, ennek meg is lett a böjtje: fájt a hasam mint a barom, de mára már jól vagyok (eltekintve attól, h. idegbetegség van rajtam), csak kicsit feszít.

Köszönöm mindenkinek, h. gondolt rám és a MAIAKNAK (Muzsi, Rodina, Mako) mennek a drukkok ezerrel a köbön!!!!!

Sajti, nagyon szupik ezek a termékenységi táncos animációk, haláli vagy :lol:
Üzengetnek "odaátról"... hát meglehet! Bírom az ilyen sztorikat!!! Én is elérzékenyültem volna!!!

Ma mi is megyünk torkoskodni este! Ebben az étteremben még sosem voltunk, remélem fincsi lesz minden!!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancs, Mako küldöm A Listát :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

bocsi: Pancsi :D

Kép
Kép