Luna,
és milyen kiszerelésben szedsz vasat? illetve mennyit, illetve milyen nevű terméket?
Henibaby,
értem. úgyis nemsokára megyek vérvételre, amjd akkor megnézem mi a helyzet vas ügyben.
Hitel:
mi épp most készülünk felvenni, és sajnos nincs más megoldás.. mert a pénz az MOST kell, nekünk meg csak 2-3hónap múlva lesz nagyobb összeg…
Tudjátok mi van velem? Néha alig birok ülésből felkelni, mert fáj a fenékcsontom..
Hari,
tetszik ez a világítós vizes cucc
jajj én már milyen régn főztem.. most is éhezek, és szaloncukival meg kivivel tömöm magam..
lakás:
ez a legkirályabb dolog. ha van van 2-3 lakásod, amit kiadsz, és élsz mint hal a vízben. csak ehhez megfelelő kezdőtőke is kéne..
Konkri,
tök jó hogy te tudsz varrni.. én nem!!
nem is tudtam, hogy neked már volt férjed.
Ja és irigyellek, hogy olyan szüleid vannak, akik támogattak. Én ahogy felkerültem az egyetemre, igényeltem szoctámot, amit anya kiegészített egy fél évig, majd amikor megtudta hogy tanítok, akkor onnantól fogva egy petákot sem ad, szóval 19,5 éves korom óta..
a másik amiért irigyellek, a saját ház. ennél nagyobb biztonságot nem is tudom mi adhatna egy nőnek. talán csak Chuck Norris
Andrásnak nagy szívfájdalma ez, hogy az összes barátja segge alá toltak egy 40milliós házat, ő pedig nagy nehezen megkapta ezt a lakást, amire még egy 10est minimum költeni kell. a barátok meg persze nem értik meg, miért nem megyünk velük sielni, meg miért dolgozik András éjjel-nappal(ez most a lődörgésről jutott eszembe, hát ők megtehetik).
Hari,
és mi lett a nagyikád házával?
Konkri,
a sógornőd kajak olyan, mint az anyám, mármint pont az előb írtam, hogy engem sem támogat!! kb ugyanez a helyzet. engem is András tartel. Korábban legalább kerestem a tanítással, de most már vagy egy éve nem tanítok. már alig várom hogy elvégezzem ezt a szar egyetemet hogy végre dolgozassak. nem sok az a tanári fizetés, de legalább a tudat megvan, hogy én is adok valamit a családi pénzbe.
ja és krumplis tésztaként sem szereted a paprikás krumplit? én mindjárt éhen halok ezektől a kajáktól..
Most épp egyedül vagyok itthon, és itt rugdalja a pocimat a kis szépségem, és eszembe jutott h tegnap felhúztam a pólómat a konyhában, és andrás így is látta ahogy rugdos a pici
buja álmok: én szeretem őket, olyankor az ébredés nálam nem édes
Mit szólnátok valamikor egy közös mozihoz, vagy pizzázáshoz amíg még nem olyan nagy a pocink? itt valahol Pesten esetleg? emiatt viszont sajnálom hogy Lunáék külföldön vannak
babakocsi:
én próbálom a legvégére hagyni, hátha addigra lesz cash, mert nem szeretnék lemodani a Stokke gyönyörűségemről
visszatérve: én nagyon szeretem a paprikáskrumplit
Hari,
mostmár megvan mi lett a nagyikád házával
Lányok,
mióta terhes vagyok, asszem kissé idióta is. olyan igazi hülye, aki néha még a legalapvetőbb dolgokat sem vágja.. viszont a nyelvtudásom az most valahogy a tetőfokán van, néha már zavar, hogy én értem a tanárt, a többiek meg nem
Konkri,
sztem ez a legjobb megoldás amit tehetsz a hitel-ügyben
Henibaby,
én pont ezért nem szeretem a knédlit, mert sok rosszat ettem már. de aki jól eltudja készíteni, azéból szívesen ennék
Luna,
nekem leginkább az tetszik, hogy sokmindenhez értesz.
ja, amúgy az én franciáim nem is szerették a tejfölt, meg sem ették mert ugye ők a „krem fresre” számítottak, ami kb fele-fele arányban tejföl-tejszín.
Foltivspicur,
nekem a védőnőm mondta h menjek szemészhez, hátha romlott a szemem, vagy valami, mert amúgy szemüveget hordok. meg a fogorvosnál idén még nem voltam, úgyhogy azt is meglátogatom
ja és nem a 28.héttől kezdődik a 3.trimeszter?
gyes/gyed:
én csak fél évig kapom majd a gyedet, mert fél évre vagyok/leszek bejelentve
Hari,
a Tahtis ötletet én is támogatom
Henibaby,
ha jól emlékszem nekünk van mirelit vagy milyen knédlink, András hozta asszem Ausztriából, ha gondolod valahogy elküldöm neked, előtte persze megnézem hogy van e egyáltalán és mennyi.
Hari,
én is Suttogó őrült vagyok, most olvasom másodszorra, ezután András fogja