Új privát üzeneted érkezett!

Nanetto, azt hiszem veled volt szó erről az oldalról:
http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx

és beszéltük, hogy a gyed meddig tartana... eredetileg itt úgy írták, hogy nekünk csak másfél éves korig járna a gyed... aztán én írtam neki, hogy nekem nem stimmel a dolog és nem értem és könyvelő, meg nem csak 365 nap, hanem 2 év... és erre nem is volt opció a kalkulátorban
és most módosítottak rajta... mondjuk most is van amit nem értek, mert nekem azt hozza ki hogy tgyás és gyes együtt jár...
de mindegy...
a lényeg hogy már átírták és ha beírom h 2 évig is voltam biztosított, akkor 2 évig jár a gyed...

Kép
Kép
Kép
konkri

A napolyi neve nem remlik, de hogy ettunk napolyit az igen, lehet a regi csomagolast letva feny gyulna az agyamban :)
Erdekes, hogy azt a ferdehegyu tollat azota sem lattam sehol mashol, lehet mar ki is halt :D

sut a nap-sut a nap! tok jo!! kikene ulni az erkelyre :D

luna6

Mi otthon a ferdehegyű tollat "kínai tollnak" neveztük. Nem tudom, miért pont kínainak, de ez terjedt el. Egyébként én is szerettem vele írni. Ha jól tudom, még kapható, de már úgy kell rá vadászni.
Nekem is az a bizonyos 25.798 jár majd, +2 gyerkőcre a családi pótlék. Legalább ennyi. Nem vagyok nagyravágyó, úgy gondolom a semminél ez is többet ér.
Vendég

Jaj el is felejtettem Harinak írni, hogy nem kéne anyóst megnézni, hogy él e? tényleg elaludt a fotelba?

én úgy ettem h gőzgombóc...

Kép
Kép
Kép
konkri

Hat enis tudnam hova tenni :) Meg a csaladit is tudnam :) Akarmennyire keveske is, mert azt persze tudom, hogy ebbol megelni nem lehet, de lenne helye :) de nem tudok a hivatalos verziojahoz merten evi negyszer hazamenni, szinte kizart :(

lehet kinai gyart,any az a toll es azert kinai?! :)

luna6

Cici téma: én 80 B-ről D-re ugrottam. :P De a páromat nem hatja meg. Neki mindegy. Konkri, én is álmodok ám! Főleg, hogy csak az maradt. :twisted: Én mindig is jobban kívántam a szexet, most visszafogom magam, mert ugye nem is lehet. De hiába mondom, hogy attól, hogy nem teszi be, attól máshogy még lehetne. Hátha ma lesz vmi. :lol: Ma már nem bírok magammal. :oops: Azért reménykedem, hogy hétfőn a doki rájön, hogy nincs semmi bajom, és mehetek dolgozni, hátha csak múlt héten is szépet álmodtam, és azt érezte annak, hogy ki van nyílva a méhszájam. :lol: :lol: :lol:
foltivspicur

Folti: Igazad van abban, hogy máshogy is ki lehet elégíteni a társunkat, nemcsak szeretkezéssel a szó szoros értelmében. Pl. mikor Bogit szültem, ugye ott is azt mondják, hogy 6 hétig tilos a szex. Na most mi 6 hétig nem bírtuk ki. Amint elmúlt a vérzés-tisztulás, egymásnak estünk. Behatolás nélkül is nagyon jól el voltunk egymással.
Vendég

Hat oszinten szolva nekem sok minden jart a szuleseim utan a fejemben, de hogy a szexhez semmi koze nem volt egyik gondolatomnak sem, az tuti biztos :D Mondjuk most sincs :D

luna6

Luna, mi lett a vonalzóddal?

Hari, ha kiderül, hogy a "puncibarbink" fiú, akkor az ő első neve is Bence lesz. :lol:
foltivspicur

Heni, a 3. trimeszterbe léptél!!! Gratulálok! Én meg megfiatalítottam magunkat 3 nappal, mert az uccsó uh-s lapon csak 20 hét volt, nap meg sehol. Mondjuk az eredeti dátum meg 06.26. lenne.
foltivspicur

Hát igen, nincs már sok hátra. Bár ha rajtam múlna én előrepörgetném az időt. Most jön még csak a java. Az itt fáj, ott fáj szindróma. Egyre nehezebb az ember lánya. És nemsokára már a zoknimat is csak segítséggel tudom majd felvenni. A cipőről már ne is beszéljek. Alig várom már a jó időt, hogy hajolás nélkül csak belelépek a cipőmbe és indulhatok is az utamra.

Fogorvos: nekem szokta említeni a védőnő, hogy el kellene menni, de még nem jutottam el odáig. A szemészt nem mondta.
Vendég

Hát én álmodok mindenkivel :) és nekem azért néha spontán álmomban jó is! :) van hogy alig bírom visszatartani és arra ébredek fel, hogy már megint jó volt...
vasárnap azt álmodtam, hogy megtaláltam a húgom eldobható vibrátorait és lázasan elemet kerestem bele... :) na ehhez hozzátartozik, hogy előtte az esti filmben a törzsi nő a vibrátorral keverte a kaját... valószínű ez maradt meg bennem és ezért álmodtam ezt. :)
én terhesség idején nagyon kívánós vagyok.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri néha kifekszem a hozzászólásidtól - szó szerint!:-)
akkorát röhögtem az ablak meg nyitva mert főztem :-) hát ez a vibrátorral való kajakeverés.... fuhhh erre felvihogtam!

Csináltam krumplikrémlevest! hát több mint isteni lett
plusz csináltam pizzát - és most gyújtok gyertyafényt mert jön apárom és ma ezzel lepem meg hogy hangulatban eszünk :-)
Vendég

Megjöttünk. Hihetetlen, hogy mennyire béna vagyok. Kb. 1 órán át keringtem pár km-es körben, mire megtaláltam a fogorvost, ahol már jópárszor voltunk. De most nem volt ott ahol máskor. Ez persze ugye kizárt, de mégis úgy éreztem. Már több embert megkérdeztem, de ők is összevissza irányítottak. Aztán meglett, de nem ott ahol eddig volt, én állítom :lol: Aztán végre elindultunk haza és kikötöttem valahol egészen máshol. Egész más irányban, és tök messze attól, ahol lennünk kellett volna. A végén, mikor már majdnem hazaértünk, Lili közölte, hogy azért Apa majd megnézhetné este a tömést, mert fáj neki :shock: Mondtam, hogy talán inkább a dokinéninek kellett volna szólni. Tudni kell, hogy csak szerdánként van délután a fogorvos, úgyhogy indultunk vissza. Tényleg feltapadt a felső fogára egy kis törmelék, így amikor összeharapott nyomta neki és fájt. Másodjára simán odataláltunk, meg haza is. De az első útnál tényleg majdnem sírva fakadtam, mert egyszerűen nem értettem, hogy hogy van minden máshol, mint ahol kéne. Tiszta hülye vagyok. Még jó, hogy hazataláltam :lol:

Konkri,
eszembe jutott nekem is, hogy anyós tényleg csak alszik-e, talán pont ezért nem néztem meg :twisted: De amúgy ő majdnem mindig elalszik ha leül. Még jó, hogy a kocsiban nem alszik el. Nyáron ráadásul egy szál bugyiban csinálja. Ehhez hozzátartozik, hogy kb. 150 cm max, és nem akarok durva lenni, de szerintem 100 kg-on felül van. Olyankor olyan, mint egy csupasz dagi hófehér galamb. Még porszívózni is csupaszon szokott. Már nem is merek nyáron bemenni hozzá, mert én érzem magam kínosan. Na mindegy, ez végül is nem idevágó téma, csak eszembe jutott.

Kép
Kép
hari

Heni, köszi hogy átírtad a nevet. Tahtit illetőleg, lehet hogy nem ért velem egyet senki, de talán kivenném. Bárhogy jelölöd, az valahogy olyan fura lenne, de így látni is fura. Vagy max. csak az ő adatait hagynám bent, a szülés dátumát és a baba adatait törölném. De majd a többiek megszavazzák.

Kép
Kép
hari

Szex:
álmodni én is szoktam, legtöbbször Andrissal, de van hogy mással. Nem konkrét személlyel, hanem ismeretlennel. Élőben tartózkodom tőle, egyrészt nem is kívánom, másrészt egy ordibálós pasival nincs is kedvem. :cry:

Kép
Kép
hari

Nanetto, ez a gyertya jó ötlet. :P Én ma nem főztem semmit és mindjárt jön a párom. Legalább hangulat legyen. :lol: :lol: :lol: Megmelegítem neki a tegnapról maradt paradicsomlevest. :lol: Majd mondom, h spórolok a babakocsira. 8) Habár ma én megettem az árának egy részét. OOOlyan éhes voltam egész nap. :oops:
foltivspicur

Tyűűű mennyit de mennyit írtatok!!!! :shock: :shock:
tengersok írás!!! :P
ráadásul feltűnt egy új csajszi is Hari személyében (az őj vonalzóid királyak 8)
na most jól elolvaslak titeket :lol:
Vendég

Tahtit illetően azért kérdeztelek meg benneteket, mert én magam nem tudom, hogy mitévő legyek vele kapcsolatban.

Ha simán törlöm a listából, az olyan, mintha kitagadtuk volna - pedig ez nem igaz. Ilyen alapon törölhetném azokat is, akik már vagy 3 hónapja nem jártak itt.

Hari - talán neked van igazad abban, hogy a neve marad és csak az időpont törlődik. De valahogy ez is furcsa, mert szörnyű ami vele történt, mégis a boldog babavárók között szerepel - ez neki nagyon szar érzés lehet.

Várom a javaslatokat. Közösen biztosan dűlőre jutunk. Én tanácstalan vagyok.
Vendég

Geo,
de jó, hogy észrevetted a vonalzóimat! Lilivel csináltuk, mert újat akart. Együtt választottuk ki milyen legyen :lol:

Kép
Kép
hari

Lányok!!!

Ma majdnem 2 oldalt teleírtunk!

Csak nem?????????

Kezdünk belerázódni? Biztos a tavasz közeledte teszi!!!
Vendég

Heni,
nekem úgy rémlik, hogy gőzgombócot is, meg knédlit is láttam a Spar-ban a fagyasztott cuccok között. Mind a kettőt szeretem, nekem vannak szlovákiában rokonok, ott sokat ettünk régen. De ilyen fagyasztottat nem mertem venni, mert nekem ez a gőzben főzés egy nagy MUMUS!!! Mondjuk ha te meg tudod csinálni az egészet saját magad, akkor az biztos sokkal finomabb, mint a félkész, de aki nem tud csinálni, viszont gőzölni igen, annak lehet hogy érdemes kipróbálni. A gőzgombócot nekem utoljára a mamikám csinálta, ő nem tett bele lekvárt, hanem csak sima volt és porcukros dióval volt megszórva. Fúúúú, olyat most nagyon ennék!

Kép
Kép
hari

Ja, még azt szerettem volna írni, hogy nálunk Apa nem a kezét szokta a pocakomra tenni, hanem a fülét és beszél közben Bencéhez, bár ő nem így hívja. Olyankor azt mondja, ő érzi, hogy odaúszik és odasimul. Én is valami egészen mást érzek, mint amikor a saját kezemet teszem oda. Nekem jó nagyokat rúg. Már-már fájdalmasakat. Talán ezért is választottam ezt a vonalzót :roll:

Kép
Kép
hari

Lilinek nagyon tetszett a csapra szerelt kütyü, jó sokáig folyatta a vizet. Még jó, hogy anyós fizeti a rezsit. Na ez például egy jópont neki. A sok rossz mellé :D
Például engem zavar, hogy 3 kocsink van, mindannyian bent parkolunk, mert nagyon keskeny az utcánk és a szomszéd a 2 kocsijával kint áll meg, tehát nekünk már esélyünk sincs ott parkolni. Mondjuk ez csak nekem probléma, mert nekem mindig egy para bejönni a kapun. Bár még sose mentem neki, de minden alkalommal azt hiszem, hogy nem fogok beférni :lol: Na mindegy, a lényeg, hogy mi a párommal akartunk egy utat lekövezni, hogy ne járjuk ki a földet. Anyós nem engedte, mert a szép fű fontosabb. Megjegyezném, hogy fű nincs. Most bokáig ér a sár az udvaron, mert ahogy elolvad a hó és 3 kocsi jár ki-be naponta többször, akárhogy csináljuk, kijáródik. Úgyhogy a cipőink bokáig sárosak és én meg szívom a fogam, hogy miért nem lehetett lekövezni. De talán majd most tavasszal megengedi. Olyan kőre gondoltam, ami között nőhet fű is, tehát igazából szerintem nem lenne rosszabb. Mondjuk már az is nagy szám, hogy az udvar végébe lehet parkolni, mert az elején ragaszkodott hozzá, hogy egymás mögött álljanak a kocsik. Este meg szervezkedtünk, hogy ki hánykor indul, szegény párom meg mint egy parkolófiú állítgatta sorba a kocsikat. Aztán ha mondjuk reggel valaki elaludt, vagy Lili lebetegedett, akkor az egész felborult és parkolgathatott újra. Persze tudom, inkább örülnöm kéne, hogy van autónk, nem panaszkodni, de ezek olyan apró kompromisszumok, és valahogy úgy érzem ő nem igazán hajlandó rá, hogy lemondjon bármilyen berögzött szokásáról.

Kép
Kép
hari

Mondjuk, ha nekünk sem fogy el mind az összes knédli, akkor a maradékot én is le szoktam fagyasztani. Aztán csak kiveszem a fagyról és szobahőmérsékleten hagyom kiengedni és a végén nylonzacskóba csomagolva melegítem meg a mikróban és máris ehető.

Azért örülnék a mirelit knédlinek, mert saját kezűleg megcsinálni elég macera, és időigényes.

Hari: A pocakosvonalzód akár az én fiamra is ráillene, mert ma különösen elemében van. Reggel óta egyfolytában nyomja a bugit. Szerintem, már kezd neki szűkös lenni odabenn.
Vendég

Csak azért írok ennyi hülyeséget, hogy meg legyen a 3 oldat! :lol:

Megcsináltam Lili ágyát, kiszárítottam a pisis matracot, és rátettem a szuper nedvszívó lepedőt. Így biztos nem fog ma bepisilni. Arra is gondoltam, hogy lehet hogy felfázott? Na majd kiderül. Valahogy a 6 órás kelés nem tetszik. Szívem szerint 10-ig a szememet sem nyitnám ki. De hát azért oviba menni kell, különben lemarad a jó játékokról.
Jövőre azt mondták lesz úszás, meg tánc is. Persze fizetős és nem kötelező, csak aki akarja. Én már nagyon várom, mindkettőnek örülök, legalább mozog majd egy kicsit. Úgyis annyi felesleges energiája van.

Én úgy készülök már lélekben a tesóra. Már a napirendünket tervezgetem Suttogó szerint. Lilivel abszolút ötletszerű nevelést csináltam, hát az nem vált be. Most "kemény" szabályok lesznek terveim szerint.

Kép
Kép
hari

Heni,
Közben azon filózom, hogy lehet, hogy a knédli az nem fagyasztott volt, hanem a levesporok közt volt???? :roll: Na, majd holnap megnézem, mert nem akarok hülyeséget mondani. De a gőzgombócban tuti biztos vagyok. Tényleg ennyire hülyülök már?

Lili már megint a fürdőszobában van. Olyan tiszta lesz a keze, hogy csak na! :lol:

Kép
Kép
hari

Na megyek, mert Apa hazajött. Adok neki vacsit. Úgy látom jó kedve van. Holnap jövök!!

Kép
Kép
hari

Hari: Lehet hogy poralakban volt, amit vízzel kell hígítani, gondolom bedagasztani, kelni hagyni és kifőzni - vagy valami hasonló. Na mindegy! Majd megnézem közelebbről én is, ha a Sparban járok.

Van egy iwiw meghívóm, szeretné valaki felhasználni? Szívesen küldöm.
Vendég

A gőzgombit én is hoztam haza Szlovákiából fagyasztottat... mondjuk nekem az annyira nem jön be, de én a magyar gombócot se szeretem... számomra sokszor a nokedli is büdös mikor fő, vagy hül...

Na holnap csütörtök... kiderül az izé... :) vagy az álom izé lesz vagy tudok spórolni az izé árán egy 10est a másik izé típussal... :) végülis ez is egy álom :)

Luna gondolom most családozik, azért tűnt el igazolatlanul...

tegyünk fel pár képet és akkor betelik ez az oldal is :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Luna,
és milyen kiszerelésben szedsz vasat? illetve mennyit, illetve milyen nevű terméket?

Henibaby,
értem. úgyis nemsokára megyek vérvételre, amjd akkor megnézem mi a helyzet vas ügyben.

Hitel:
mi épp most készülünk felvenni, és sajnos nincs más megoldás.. mert a pénz az MOST kell, nekünk meg csak 2-3hónap múlva lesz nagyobb összeg… :x

Tudjátok mi van velem? Néha alig birok ülésből felkelni, mert fáj a fenékcsontom.. :oops:

Hari,
tetszik ez a világítós vizes cucc :P
jajj én már milyen régn főztem.. most is éhezek, és szaloncukival meg kivivel tömöm magam.. :cry:

lakás:
ez a legkirályabb dolog. ha van van 2-3 lakásod, amit kiadsz, és élsz mint hal a vízben. csak ehhez megfelelő kezdőtőke is kéne.. :?

Konkri,
tök jó hogy te tudsz varrni.. én nem!!
nem is tudtam, hogy neked már volt férjed. :o
Ja és irigyellek, hogy olyan szüleid vannak, akik támogattak. Én ahogy felkerültem az egyetemre, igényeltem szoctámot, amit anya kiegészített egy fél évig, majd amikor megtudta hogy tanítok, akkor onnantól fogva egy petákot sem ad, szóval 19,5 éves korom óta.. :roll:
a másik amiért irigyellek, a saját ház. ennél nagyobb biztonságot nem is tudom mi adhatna egy nőnek. talán csak Chuck Norris 8)
Andrásnak nagy szívfájdalma ez, hogy az összes barátja segge alá toltak egy 40milliós házat, ő pedig nagy nehezen megkapta ezt a lakást, amire még egy 10est minimum költeni kell. a barátok meg persze nem értik meg, miért nem megyünk velük sielni, meg miért dolgozik András éjjel-nappal(ez most a lődörgésről jutott eszembe, hát ők megtehetik).

Hari,
és mi lett a nagyikád házával?

Konkri,
a sógornőd kajak olyan, mint az anyám, mármint pont az előb írtam, hogy engem sem támogat!! kb ugyanez a helyzet. engem is András tartel. Korábban legalább kerestem a tanítással, de most már vagy egy éve nem tanítok. már alig várom hogy elvégezzem ezt a szar egyetemet hogy végre dolgozassak. nem sok az a tanári fizetés, de legalább a tudat megvan, hogy én is adok valamit a családi pénzbe.
ja és krumplis tésztaként sem szereted a paprikás krumplit? én mindjárt éhen halok ezektől a kajáktól..

Most épp egyedül vagyok itthon, és itt rugdalja a pocimat a kis szépségem, és eszembe jutott h tegnap felhúztam a pólómat a konyhában, és andrás így is látta ahogy rugdos a pici :lol:

buja álmok: én szeretem őket, olyankor az ébredés nálam nem édes :oops:

Mit szólnátok valamikor egy közös mozihoz, vagy pizzázáshoz amíg még nem olyan nagy a pocink? itt valahol Pesten esetleg? emiatt viszont sajnálom hogy Lunáék külföldön vannak :?

babakocsi:
én próbálom a legvégére hagyni, hátha addigra lesz cash, mert nem szeretnék lemodani a Stokke gyönyörűségemről :(

visszatérve: én nagyon szeretem a paprikáskrumplit :)

Hari,
mostmár megvan mi lett a nagyikád házával :lol:

Lányok,
mióta terhes vagyok, asszem kissé idióta is. olyan igazi hülye, aki néha még a legalapvetőbb dolgokat sem vágja.. viszont a nyelvtudásom az most valahogy a tetőfokán van, néha már zavar, hogy én értem a tanárt, a többiek meg nem

Konkri,
sztem ez a legjobb megoldás amit tehetsz a hitel-ügyben

Henibaby,
én pont ezért nem szeretem a knédlit, mert sok rosszat ettem már. de aki jól eltudja készíteni, azéból szívesen ennék

Luna,
nekem leginkább az tetszik, hogy sokmindenhez értesz.
ja, amúgy az én franciáim nem is szerették a tejfölt, meg sem ették mert ugye ők a „krem fresre” számítottak, ami kb fele-fele arányban tejföl-tejszín.

Foltivspicur,
nekem a védőnőm mondta h menjek szemészhez, hátha romlott a szemem, vagy valami, mert amúgy szemüveget hordok. meg a fogorvosnál idén még nem voltam, úgyhogy azt is meglátogatom
ja és nem a 28.héttől kezdődik a 3.trimeszter?

gyes/gyed:
én csak fél évig kapom majd a gyedet, mert fél évre vagyok/leszek bejelentve

Hari,
a Tahtis ötletet én is támogatom

Henibaby,
ha jól emlékszem nekünk van mirelit vagy milyen knédlink, András hozta asszem Ausztriából, ha gondolod valahogy elküldöm neked, előtte persze megnézem hogy van e egyáltalán és mennyi.

Hari,
én is Suttogó őrült vagyok, most olvasom másodszorra, ezután András fogja :wink:
Vendég

Na elmesélem a napomat (csak hogy teljen a lap)

nyelvfejlesztésen épp feladatot töltök ki, a teremben kuss, mindenki ír, erre a tanárnő: na és mikorrra jön a pici? jajj hát én úgy meglepődtem, hogy tisztára elvörösödtem :oops:

észrevettem hogy mióta terhes vagyok, nagyon könnyen és nagyon erősen el tudok vörösödni, ilyenkor még a könnyem is csorog :D

ezután a könyvtárban voltam, picit utólértem magam, napi beosztást csináltam, hogy mikor mit kell tanulni, csinálni, hova menni, stb.

ezután jött a videoblog óra, egész végig csak rizsa volt, meg mindenki 2-es 3-as csoportokra bomlott, és megbeszéltük mikor megyünk forgatni. én a másik két lánnyal pénteken megyek suli után, remek..

és végeeee!!! utána irány a kocsi, és kb fél7re itthon is voltam.
és éhes vagyok..

na mára ennyi, jó éjszakát mindenkinek! 8)
Vendég

geooo,
basszus, az én fenékcsontom is fáj - a gerinc végénél, az utolsó csigolyánál ... de nem most kezdte, legalább 1 hónapja érzem :(
Sokat kell a gép előtt ülnöm, már puha párnával a popsim alatt is érzem ... este, amikor lefekszem, sokszor akkor is sajog.
Reggelre enyhül, de amikor újra leülök, újra fáj :(
Bocsi, de olyan jó, hogy nem vagyok egyedül ilyen idétlen "tünettel" ...
Kétszer bekentem algoflex géllel, az segített kicsit, de azért sokat nem akartam használni.
Vendég

Sziasztok, azta micsoda termés! :)alig győztem gyorsolvasással visszaolvasni, klassz!
Hari: ezeket a világítós cuccokat forgalmazó céget szívesen belinkelem majd a másik gépről, ismerem őket, nálunk karácsonyra az én Jézuskám tőlük hozott világító jégkockákat is, na meg világítós zuhanyt azt a "tutizós" bátyámnak, aki épp karácsony előtt csajozott be, szerintem ezzel aktívan hozzájárultam a bujcizós romantikázásaikhoz :D
Talán vilagitojegkocka.hu a cím, nemtom, most ahhoz is lusti vagyok, h leellenőrizzem, de majd holnap.
Konkri és többiek: na, engem lehet, h marslakónak tartotok, de még álmomban is szinte "haragszom" magamra az örömérzetért, és agyban állítom még álmomban is blokkolom a nagy flasht. Amióta babát várunk, én még nem mertem ööö rendes méhtevékenységgel párosított együttlétben résztvenni. Férjecském is nagyon félt, így szegény eléggé visszafogta az igényeit.. megérti, hogy féltem a Picúrt, s úgy odatenni magam, képtelen vagyok. Persze ehhez hozzátartozik, hogy a terhesség elején egy összebújás után azonnal véreztem, pedig én akkor sem mertem telejesen elengedni magam. Ez van. Ennél sokkal több áldozatot hoztunk mi már ezért a bébiért. (aki sokszor vetélt, ill. az aktuális terhessége elején vérzett, azt hiszem nem lesz soha ugyanolyan terhes, mint akivel nem történtek hasonló rossz dolgok, és amúgy én teljesen úgy gondolom, hogy egy egészséges terhességnek nem árthat a szex, bár lassan a méretek miatt amúgy is asszem öregesebben tudnám csak űzni ;)) Még a szexre visszatérve: arról nem beszélve, hogy amikor meg "dolgoztunk" az ügyön, akkor is bujciztunk, ha épp az lett volna az utolsó gondolatunk, ha éppen lógott is a nyelvünk egy hajtós nap után, mert "időpont" volt, stb, szóóóval most valahogy azokat a "sűrű" napokat kell beosztanunk ;)
Geoo: én magzatvédő vitamint szedek, 2 naponta egyet, abban persze van vas is. A vérképem jan. elején kiváló volt, nem tudom, anélkül, hogyan lett volna.
Heni: én is szeretem a knédlit, nagyon finom! Gőzgombócot inkább az osztrák síelésekkor szoktunk enni, hát, az nekem annyira nem kedvenc. A plusz 10 kg nem tudom, látszik-e rajtad, lassan megbeszélhetnénk egy pocakkép-találkozót itt! ;) kitűzhetnénk egy napot, amikor mindenki feltesz képet. Nekem a férjem azt mondja, olyan "jó sok lettem", khmm, remélem ez csakis bók :) amúgy a tükörben látott kép azért rémes, mert a fejem is fura, toka, puffadtság :( még a szám széle is hízott, állítom 8) a hajam változatlanul klassz és a bőröm simább mint valaha, legalább annyi.

detti_10

Detti

A ruci-kérésed jegyeztem. Nincs ám elfelejtve!

A +10 kiló hol van, azt én sem tudom, mert valahogy még nem érzem magam igazi bálnának. Bár tudni kell azt is, hogy elég soványka voltam a terhesség elején, így most mindenki azt mondja, hogy jól áll ez a néhány plussz kiló. A combom, fenekem, melleim nőttek, az tény, de nem érzem ilyen soknak. A mérleg pedig ezt mutatja.
Úgy vagyok vele, hogy amíg jól érzem magam a bőrömben - addig fene vigye a kilókat.
Vendég

Luna nem tunt el igazolatlanul, de szerda estefele tornaja van a nomnek, hat ma kivetelesn nem hagytuk ki :)

Geooo, Flifer nevu izemizet ir fel nekem a doki vas cimszo alatt, ez nem csak vas, ez 90mg vas es 1mg folsav egy tabiban. A Bial gyartja, nem tudom ez a verzio letezik e otthon.
Amugy latod milyen sokmindenhez etek es mire megyek vele :D

Es ha mar masnak a farkcsontja faj, nekem meg mindig (de nem allandoan csak amolyan mesebe illoen hol van hol nincs) a bal laban combtoben izomban. Valamint estere a hatamkozepe es a derekam, es ugyamugy az egesz hasam huzodik ilyenkorra mar :) De meg nincs vege a napnak, mindjart el kell huznom a kozpontba a metrohoz az emberert, mert szerdan magyaroraja van es este 9-re er be oda. (nektek az ugye mar tiz). Tiszta sofori allasom van :) Minden aldott reggel szetszorom a nepet (metro majd iskola) gyerekert valtozo idoben megyek delutan a suliba, hetfon torna, kedden uszas, szerdan torna... oda cipelem. Emberemnek kedden joga, szerdan magyar, csutotrtokon joga, szombat vasarnap kondi :) De a jogait meg a kondijait legalabb nem kell soforken leasszisztalnom :D Na most hogy en ezt ujszulottel nem fogom tudni abszolvalni az nekem mar most tisztan latszik, de emberem nem hisz nekem, valamint ugy tesz neha mintha hinne, de illuzioi vannak, hogy majd megoldjuk... bar alternativa egyelore nem latszik, igazabol az lenne az alternativa ha o maganak megoldana a maszkalasat de asszem ehez tul kenyelmes. En viszont egy ujszulottet nem cincalhatok ugye igy este kilenc tajban sehova... na majd valami csak lesz. Indulok is akkor utamra.... :D:D:D (egy idoben a csajomat is vittem ilyenkor, mar bealudt de fel kellett emiatt keltsemmert nem maradhatott egyedulk, mara mar elvan es nem alszik be es meg is tagadta az ilyen esti kiruccanaksokat :))

luna6

http://www.dunatv.hu/bulvar/pelikantamadas.html
ezt a videót nézzétek meg, a híradóban láttam, iszonyat jó arc a csávó :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, először is gratulálok minden babásnak és kitartás a végéhez, már hamarosan jönnek a lurkók! Jómagam is babanetes voltam/vagyok, 2008. decemberi kismami.
Másodszor pedig engedjétek meg, hogy belinkeljem az általam teszveszen árult babaholmikat, amelyek számunkra már feleslegessé váltak, de másnak még jók lehetnek:

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Akit nem érdekel, elnézést!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

hááááááááát, ahhoz képest, hogy azt mondtátok nem pörög a topik 2,5 oldalt kellett visszaolvasnom :shock:

Amire emlékszem :roll:

Geooo nem rossz itt lakni :D
sokkal nyugisabb mint Pest.
Közlekedés jó, mi a lakihegyi részen lakunk és itt még jár a kék busz.
Forgalom nem vészes.
Ha csepelre bemegyek a hévhez 10 perc alatt bent vagyok a belvárosban :D

olyan szuper kajákról írtatok tegnap :D
ma főzök paprikás krumplit :D
a knédlit szeretem de elkészíteni nem tudom, azt a gőzölős gombócot meg még nem kóstoltam.

Saját lakás/ház. A mai világban egyre nehezebb elérni. Ez saját de nyeli a pénzt. 2008 novemberében lett véve. Fel lett újítva belülről teljesen. Beköltöztünk 2009 júniusban és a fűtésszezon alatt előjött az amit az előző tulaj eltitkolt. Penészednek a falak. Most még szülés előtt nyílás zárócsere és teljes külső hőszigetelés. Több mint 1 millát elnyel megint :? és megint nem marad pénzünk az udvarra :?

Luna akkor nem unatkozol :D
mire mindenkit elviszel majd összeszedsz rámegy a napod :D

Heni rám is jönnek ám a kilók szépen :?
ráadásul én többlettel indultam sajnos.
Kezdek egy vizilóra hasonlítani :roll:
Táblába: 33 év
2010.06.20
második
fiú
dél-pesti kórház
családanya
Szigetszentmiklós

Hari én egyszer nem találtam a Népszínház utcát Pesten :lol:
Keringtem vagy fél órát aztán hazamentem kerülővel mert a Metrót megtaláltam 8) :lol:
Rajtam nevetett a család egy ideig :lol:

Na kb ennyire emlékszem :roll:
Ha valakit kihagytam akkor bocsánat de nem jegyzeteltem.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Asszem kezdek már fáradtabb lenni, mert csak két részletben sikerült visszaolvasnom, és már nagy része ki is ment a fejemből. :) :oops:

Álmok: nekem is hasonló a helyzet mint Dettinek, Én is az elején véreztem, így Mi sem nagyon erőltetjük a dolgot, általában nem is hiányzik, kb. havonta egy alkalommal elvagyunk, arra is akkor kerül sor, mikor már az álmok jelzik, hogy valami kéne. :)

Vas: Nekem a legutóbb normális volt, majd jövő héten megyek mégegyszer, akkor kiderül, hogy kell-e. Én multivitamint szedek 2 naponta, meg külön magnéziumot, a doki mondta, hogy ez oké.

Pénz, lakás: Na, hát ez mindenkinél sarkalatos kérdés. :) Én ugyan dolgozom már 23 éves korom óta, addig ösztöndíjból éltem, meg Anyukám "anyanázsából" :D Most van saját keresetem, meg ugye lesz is, gyed, stb... de Balázs lakásában élünk, Nekem ugyanis esélyem sem lett volna saját lakásra...pedig ahogy Geo mondta, a biztonság fontos. :)
De azért Chuck Norris :D :D :D

Vásárlás: Mi még semmi nagyobbat nem vettünk meg, csak ruhákat meg kisebb dolgokat, a nagyokat a 28. hét utánra hagyjuk.

Farokcsont: Nekem is fájt egy darabig, de szerencsére elmúlt. Most viszont a jobb oldalam fáj, már vagy egy hónapja, és múlt héten kiderült, hogy vesetágulatom lett ott, és azért fáj, emiatt majd havonta ellenőrzik.

Kilók: Én most tartok plusz 6,5 kilónál, a védőnő szerint ez jó, szerintem is. :D

A többi dologhoz nem nagyon tudok mit hozzátenni, mivel még nincs gyerekem, tapasztalat sincs bölcsi-ovi dolgokról :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Buon giorno a tutti e quanti! szóval jó reggelt! már ha jó!
hát éjjel alig bírtam aludni húzodott a hasam sehogy sem volt jó se kigyóval se anélkül ahhhh reggel mikor végre elaludtam csörgött az óra! aztán a párom - fél éve könyörgök neki hogy NEEEE - ma reggel is két térdel az ágyra mászott rá - ami nagy csattanással az én oldalamon LESZAKADT! egy olyan szép gyönyörű fa ikea ágy! ... ahhhhh no coment! mert persze 105-kg-os és hiába mondja az ember hogy nem úgy kell a súlyt elhelyezni az ágyon és miért nem ül rá - nem ő neki térdelni kell rá vagy kompletten ráállni!!!! fuuuuhhhh
ezek után bent is módosítanom kell egy anyagot amit 5 napja csináltam és a módosításhoz mindenféle tárgyalást kell elintézni ... szóval nem tudom!
ma torkos csütörtök este megyünk az indiaiba! reméljük az jól fog elsülni...
Vendég

Hát jó sokat írtatok :D Elég volt visszaolvasni.

Geo Tök jó ez a pelikános video, annyit röhögtem rajta :lol: :lol:
Várjuk a képet a pocakodról :D
A közös randiban én is benne lennék...

Konkri Eltelt a szerda most már lehet beszélni a babakocsiról. Nem vágom: neked melyik tetszik a Vector vagy az Air? A Titi igen, azt tudom.
Az ilyen típusúak nekem is nagyon tetszenek kívánom neked, hogy az legyen ma a boltban, amit szeretnél.
Le a kalappal előtted, hogy fiatalon sikerült összehoznod egy házat :shock:
Két lábbal állsz a földön, nagyon önálló vagy. Nem ezt a szót kerestem, ha megtalálom, majd leírom :D
Drukkolok a biztosításhoz is :!:

Heni Bogival mi újság? Megygógyult már? A tesómék gyerekei is lemaradtak az ovis farsangról, mert megbetegedtek, de ők megcsinálták otthon a bulit. Beöltöztek, kidíszítették a házat, volt fánk, üvöltött a Halász Judit... :D
Olyan poros knédlim valaha nekem is volt, tényleg a levesporok között van a Tesco-ba. De nem ehettem belőle, mert búza is van benne :(
Az apukámnak viszont nagyon ízlett.

anyamaci kb 3 oldallal ezelőtt tök jó zenéket tettél fel :D Ezeket hallgattam egész délelőtt. Aztán vérszemet kaptam és kerestem másokat is, amiket már nagyon régen hallottam. Klassz volt :D

Nanetto gyönyörűek lettek a képek, Eszti főleg :D
Milyen volt a nászút, azt ígérted majd beszámolsz :wink:

Csilla nagyon helyes a pocakod :D :D

Hari édes a kislányod, milyen felnőttes, ahogy közvetített köztetek :D :D
Annyit írtátok a paprikás krumplit, hogy én is azt fogok főzni. Én nagyon szeretem, de csak üresen. Se virsli, se kolbász, se husi...

Jaj, ma egyébként is dőzsölünk, mert torkos csütörtök van :lol: Ez úgy írom, mintha nekünk még lenne pénzünk, pedig nincs, de akkor is elmegyünk. Máskor úgysem járunk étterembe...

Detti De jó nked: síma bőr, szép haj... Én max a szép hajjal büszkélkedhetek. A bőröm nagyon gáz. Egyszerre zsíros és száraz :D Fogalmam sincs hogy csinálja, de már nem tudom mivel mosni, mert minden kiszárítja. estére viszont fénylik az egész :(

A szexes témával kapcsolatban én is úgy vagyok, mint te, csak óvatosan... Egyszerűen annyira féltem a kisbabám, hogy nem tudom elengedni magam. Merev vagyok, mint az állat, de álmodni én is szoktam... :wink:

Bibó Hogy is van ez a háton alvás? Mikortól nem lehet? Én úgy tudom a hetedik hónaptól, mert akadályozza a véráramlást. De mi van, ha én elfelejtem és álmomban a hátamra fordulok? :oops:

Na én is dolgozok rajta, hogy beteljen ez az oldal.
Kedden elmentünk egy bababoltba. Kisírtam magamnak, hogy csak nézelődni szeretnék. Megfogni, megtologatni egy-pár babakocsit. Ok, mondta a férjem de siessünk. Oh, gyors leszek, mint a szél...
Volt is pont egy olyan, ami nekem tetszik, olyan, mint a Konkri Titi-je vagy Espiro-ja.
Eladónéni mondta, hogy azt pont nem ajánlja, vissza fogják kűldeni, mert nem lehet összecsukni. Nézzek mást. Nem néztem. Végül kiszedték és megpróbálták összecsukni, telefonálgattak, stb. Tényleg nem lehetett. Lényeg a lényeg, odaadják fél áron 70 helyett 35, és elkűldik szervízbe, ahol majd megcsinálják.
Kimentünk a kocsiba gondolkozni, mondtam az férjemnek, ezt meg kell venni :!: Nekem ez kell, bánni fogjuk. Úgyhogy visszamentünk és megvettük. Mindent tud, amit kell, úgyhogy most nagyon boldog vagyok :lol: :lol: :lol:
Majd 1,5-2 hét múlva érkezik. Már alig várom :D :D

Na nem szaporítom tovább a szót, sziasztok!

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Sziasztok!

Párom elment tekerni, olyan szép idő van. Én meg már majdnem fél éve nem tekertem, meg még nem is fogok egy ideig. :x
Nekem konkrétan nem fáj semmim, pedig a baba előtt a derekam mindig szét akart szakadni, csak akkor múlt el, ha jól kiropogtattam. Most is néha ki kell, de egyáltalán nem fáj. :shock: Amit észrevettem: néha alig kapok levegőt. Alig tudok a lépcsőn is feljönni (a 3.-ra). Eddig lazán kettesével vettem a lépcsőket, egy ideje örülök, ha nagy nehezen felcipelem magam.

Voltunk a Mediam.-ban, vettünk hajszárítót. Ha mégis kellene hamarabb, akkor legyen, mert csak egy van, arra meg itthon is szükség van. Meg egy avent pohár szettet is vettünk, le volt árazva. Hát, nem tudom mi lesz, de mintha arra számítanék, hogy tejcsárda lesz itthon, már a mellszívó szett a cumisüvegekkel meg 15 pohár tetővel adapterrel megvan. :lol: Végtére is ezek jók pürék lefagyasztására is, szóval kárba biztos nem vesznek.

Nanetto, az ággyal mit tudtok kezdeni? Lehet javítani, vagy új ágy kell? Ez a szoba mostanában, hol a padló hol az ágy :lol:
foltivspicur

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/toprider?cid=18451

Na hát ő az. A sötétkék. de azt mondták a boltban, hogy az is lehet, hogy kicserélik.

Móni üdv közöttünk :D :D
akkor tök jól jártatok a lakással... Sajnálom, hogy annyi probélma előjött. A nyílászárócsere azért nem semmi.

Rólunk még annyi, hogy 4 évig laktunk egy egyszobás albérletben, mire sikerült egy újépítésű ikerhába beleugrani. Éppen a válság kezdődött akkor, még kaptunk hitelt is meg szocpolt is, már "csak" 19 évig kell törlesztőt fizetni. Nagyon izgulok, hogy végig tudjuk fizetni.

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Talinn, gratulálok a babakocsihoz. Több, mint szuper áron jutottatok hozzá. Amit mi kinéztünk, az 110 :cry: Tudom, hogy sok, de ha láttok olyat, aminek nagyok a kerekei, pumpálhatók, kicsire összecsukható, van hordozója, mózes és sport rész, élénk zöld/pisztácia színű vagy szép türkiz és masszív, állítható a tolókarja akkor linkeljétek be lécci és kész vagyok erről lemondani. Hátha nyárra még összejön rá a pénz vagy látok valahol akciót, esetleg használtat.
Vagy ha lesz másik baba is, akkor már csak a felével számolunk. :lol: 8)
foltivspicur

Sziasztok..
Hát nem lehet ok panaszra mert ugyancsak volt írás teljesítmény... :D :D

Talin én is úgy tudom hogy a harmadik trimeszterben kell erre odafigyelni de hogy éjszaka amikor alszunk ez hogy van nem tudom..Bár elvileg jelez a baba ha nem kényelmes neki a pozitúra és minél előrébb vagyunk az időben és minél kevesebb a hely a babónak annál jobban érezzük ezt.Én már igyekszem főleg csak két oldalon feküdni de azért még bejátszik a háton fekvés és jól is esik persze igyekszem kevesebb időt tölteni hanyatt fekve..

Heni nem tudom mi lenne a legjobb megoldás Täthivel kapcsolatban..Tudom jól milyen szörnyű az amin át kellett mennie de olyan jó lenne hallani róla hogy legalább testileg jól van-e??Sokat gondolok rá.

Hát úgy volt hogy ma jön látogatóba a védőnőm de dolga akadt így majd máskorra kell átenni a randi időpontot...
Na pedig már kicsit örültem hogy láthatok és beszélhetek valakivel személyesen...na majd legközelebb...
bibócska

Haliho! Ha a 22 hetes UHmon voltam, ezert a keses :) De minden oke, bar leletem csak kedden este lesz.
Picur, miert kell felteltlenul felfujhato kerek? En olyan nagy ivben kerulom el agift csak lehet, dehogy kell nekem meg az is, hogy pumpalgassak meg likas kerek cserejevel nyuglodjek :) (en mondjuk max 200 eurot kivanok raszanni a babakocsira, es remenyeim szerint egy darabra vegig :D na persze lehet mondani, hogy en mar kieltem magam a temaban :D:D)

Megegyszer nekem nehogy panaszkodjon am valaki az otthoni vezetesre!!:D:D:D ma megint osszehozott a josorsom egy baromarcuval. Illetve mit megint, itt en vagyok a kozulatanka orvendo sofor, akit villogva dudalva akarnak letolni az utrol (ez volt ma, mosolygosan visszaintegettem a sracnak, hogy nemnem, nem megyek sem elole, sem gyorsabban :D:D) mert mereszelek nagyjabol szabalyosan vezetni. Ami azt takarja, hogy ma pl a 70-es tablanal alapbol (mer tudom hogy ezek mennek mint a vadbarmok) 80-al mentem :) Itt szo szerint senki nem tart be semmit. En meg utalom ezt, nekem az az elvem, hogy a sebessegkorlatozas nem az en szivatasomra van kitalalva hanem az en vedelmemre. Meg a gyalogosan kozlekedo gyerekeinkere es szuleinkere es egyaltalan. A varosban 80-al szaguldozo vadbarmokat meg egyenkent tudnam jol megrazni, de ehez tul sokan vannak, mondhatni szinte mindenki.

luna6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?