Sziasztok!
Sikerült végre visszaolvasni!
Aprooka: sajnálom az aggódást a bárányhimlő/labor miatt, meg a melóhely miatti problémákat
Egyébként ha GYEDen vagy én tuti munkajogászhoz fordulnék, elvileg más beosztásba se tehetnek meg semmi ilyesmi!
Anya maci sajnálom, hogy még mindig nem vagy jól
Nem minden baba egyforma, simán lehet, hogy a barátnődé nagyobb a koránál az UH szerint, a tied meg egy picit kisebb. De majd levadászom az adatokat én is - bár azok 19 hetes adatok. A 18 hetes genetikai UHra nekem azt mondta a doki, hogy a 18-20. hét között szokták végezni. Úgy tűnik ezen a téren is ahány ház annyi szokás.
Dodó: beázást nagyon sajnálom
:( Anyumék pincéje is rendszeresen beázik (rosszul vannak megcsinálva az utcában a csatornák), úgyhogy ismerem a helyzetet
Az lemaradt tegnap, hogy örülök, hogy minden ok a babóval
És abszolút megértem, hogy agyalsz, én is tuti agyalnék a helyedben. Jobbulást! Receptes topik jó ötlet! Sajnálom a másik topikbeli balhét
Mercy: jól néz ki a kinézett kiságy!
Manorka: a Zoé nagyon szép név, egyik kedvencem mekem is! És én sem becézném
Idén augusztus 31-től az óvodák kötelesek felvenni a 3. évet betöltött gyerkőcöt, ha a szülő kéri. Úgyhogy ha elutasitanak akkor mindenképp fellebezni kell a felettes szervnél (asszem önkormányzat)
Pocak: sajnálom, hogy elkaptad a megfázást, mielőbbi jobbulást! Pár csepp nekem is ismerős.
Heni: örülök, hogy benéztél, és jobbulást a családnak!
Mia: gratula Laurához
Sakura: tök jó, hogy már te is érzed a babót! Ne hagyd magad az ex által felidegelni (bár ezt könnyű mondani)
Bébike: ekcémát sajnálom
Szerintem a dió simán allergizálhat. Matrac nálunk is kókusz. Enegm is rúgott már hasba egyszer-kétszer a fiam, nem lett semmi baj, kapaszkodnak a babók bent rendesen.
Niki: remélem már nem fáj a pocakod. Ilyen "barátnőm" nekem is volt, aztán az évek folyamán elkopott mellőlem. Örülök, hogy Stella javul! Tényleg elég picike a szoba. Nem lehet valamit odatenni a konnektor és az ágy közé? Akár egy vékony bútorlapot. Vagy vakdugó, ahogy a többiek is irták.
Barbuss: örülök, hogy nem kell antibio! Én nem szedek vasat, a legutóbbi vérvétel eredményem szerint igy is több vasam van, mint kéne. Én voltam anno nyuszi farsangban, anyum egy erős karton lapot tett a fülbe. Úhh, kedves tartozó család
Nem lehet, hogy csak őket kapcsoláják le a viz/gáz stb hálozatokról?
Zsani: sajnálom a rókakomát
És Boldog Születésnapot kívánok!
Meme: csendben drukkolok a vidéki ház eladásához.
Maki: én is egyre nehezebben veszem rá magamat bármire is. Én az olasz tudásom akartam felfrissiteni, de még bele se kezdtem. Sajnálom az összeveszést anyukáddal
Csipet: szerintem simán érezheted már a babót odabent. Az meg, hogy tudsz-e majd mellette forditgatni a babó vérmérsékletétől függ, de az első néhány hétben/hónapban szvsz nem valószinű
Freya: jól néz ki ez a dobogó!
Nyilalás nálam is szokott lenni, amikor néha rosszat mozdulok, és én is mindig megijedek tőle.
Bölcsi: nálunk is egy van, esélytelen bejutni. Nem is terveznek többet, az, hogy nekünk már elvi lehetőségünk sincs 3 évig otthon maradni tök mindegy :S
Májkrémet szoktam enni, meg néha májat is. Penészes sajtokat nem szeretem, de pl feta havonta 1-2szer szintén lecsúszik. Dokim szerint mértékkel lehet, ezeket a cuccokat azért nagyon ellenőrzik.
Nokedli üdv itt!
Emi helyes a cipőcske!
Moni: gratula a kisfiúhoz!
Remélem nem hagytam ki senkit, de már jojozik a szemem
:D:D