Új privát üzeneted érkezett!

Dodó én tegnap éreztem így :lol: bocs, nekem kimaradt amit írtál, de szerintem jó ötlet :wink:
akár csak az öteletek is gyűjthetjük, pl. Poci említett a múltkor vmi sült szalonnás, gorgonzolás kaját, na azóta is arra fáj a fogam, de nem emlékszem pontosan hogy mi volt :oops: :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss
és mi van akkor, ha nem tudtok fizetni???? Egyszerűen nem kapcsolhatják ki az egész házban. Akkor indulhat a per, hogy mit képzelnek, de persze attól még nem lesz meleg, meg víz stb stb.... Felháborító, egy ügyvédet kellene fogadni inkább, még mielőtt bármit is fizettek... Közösképviselő van nem??? Szerintem beszélj vele, hogy ez így nem lesz jó, a sajátotokat is alig bírjátok fizetni (tudom ez tőlzás, de neki kicsit túúlozhatsz :) ) nem tudtok még a nemfizetők helyett is.... :twisted: :evil:

Pocak
Remek, örülök, hogy jó lesz :D Hamarosan érkezik akkor gondolom :D
Vendég

Áááá mindig elgépelem amit írok :oops: meg a lapton be van ragadva a szóköz is :? bocsesz
Na ha ezt látná a bölcsis döntéshozó :evil: 3 számítógép :evil: nekem a céges, az ezer éves haldokló privát és a 2 éve "új" az asztalon - na meg Gábor cégese ha itthon van :evil: ááááá :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Dodo: :oops: :oops: :oops: :oops:

Gaz, de en sem tudom mirol van szo..durvan kiesik...az agyamon es a hulyesegen mar meg sem lepodok..tegnap ahogy irtam, hogy minden kiesik a kezembol felalltam a geptol es kinyitottam a huto ajtajat pont ahogy benyultam pont elottem landolt az xxl meretu meg bontatlan majonezes uveg....minden csupa szilank es majonez lett a konyhaban.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Barbuss: leirjam, hogy hogy csinald?
Ma Apja pestos gnocchit kert, egyszeru dolgom lesz, kifozom a gnocchit es ra a pesto meg a parmezan... :lol: :lol: :lol: :lol: Azert vagyok meg itt a gepe elott, mert ma tenyleg csak 5 perces ebed lesz.

Edi: szuper, ha igy meg tudjatok oldani, ez nagyon nagy segitseg az biztos. Anyara en is szivesen rabiznam, ha meg lenne, meg ha itt lenne. :oops: Anyosra mar csak ha nagyon S.O.S :twisted:
pocaklako

Dodo: jaaaaa
Most esett le, a receptes topik
pocaklako

Szerintem jo otlet, ha alattunk lesz kozvetlenul, tenyleg hamar megtalaljuk a recepteket. Csajok en mar napok ota egy kis kokusz kockara vagyom...tegnap vettem is kokuszreszeleket, anapokban megsutom asszem.
pocaklako

Poci, megtennéd? :oops:

Anyum tanítónő, alsósokat tanít, szal neki fix a minden nap :? sajna :( Illetve örülni kell, hogy van munkája :?
Anyósomra alakalmanként rá merném bízni, de annyira nem hogy ő "nevelje" mondjuk oviig :oops: Emmán is "meglátszik" már az is ha csak egy 1 hetes betegség alatt végig ő van itthon vele :? Ez még belefér, de non-stopra nem vállalnám be :? :(

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Na meg anyósék messze laknak, szal az nem is működne hogy reggel jön, este megy :roll: állandóra meg még a saját anyámmal seköltöznék össze pedig jól kijövök mindkettőjükkel na meg akkor hely nincs is :? főleg ha már 4en leszünk :P De furi még ebbe belegondolni :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Köszi a válaszokat! :oops:

d.dodó

Na, lépek szódogát írni!! Majd jövök!

d.dodó

Poci, megkaptad a privit? (még reggel küldtem)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Dodo: nagy kalappal a szodogahoz, majd gyere

Barbuss: ugy csinalod, hogy aprora vagott fott csaszarszalonnat lepiritasz a zsirjara pici oliva olajon, hozzateszel amikor mar majdnem lepirult egy kis zuzott fokhagymat. Soval borssal izesited. Teszel hozza gorgonzolat elmorzsolva, ugy szemre, en szeretem, ha boseges. Amikor a gorgonzola megolvadt es osszesult a csaszarszalonnaval egy pohar tejszinnel nyakon ontod, besurusodesig forralod. A vegen pedig aprora vagott snidlinget tegyel a szoszhoz. Egy tipp: mar nem hasznalok fozotejszint, hanem csak habtejszint a szoszokhoz. De nagyon nezzetek meg nehogy cukrozott legyen. Ha sima habtejszinnel csinalod sokkal kremesebb marad az allaga, nem all ugy ossze. Barbuss: altalaban a rovid teszta jo vele, a penne, vagya csavart fusilli. A tesztat foghegykemenyre fozod, a meg meleg szoszra dobod, es meg egy fel percig kozepes tuzon osszeforgatod oket. A vegen parmezannal szorod meg. NAgyon nagyon egyszeru etel.
pocaklako

Annyira gaz, mar 2 x szallt el az iromany, amikor elkuldom nem azt irja ki, hogy bekerult a forumba, hanem bejon a temas lista. Szerencsere visszalepegetve megtalalom, de ujra el kell kuldni. Barbuss, es sajna a privid sem erkezett meg. :(
pocaklako

Fú Poci, csorog a nyálam :oops: Köszi :)

Küldtem akkor mail-t :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

húúúú de most komolyan nem lehet valami más megoldás mint az h az egész házat lekapcsolják? egy család miatt... hát igy hülyék lesznek fizetni, ha kifizeti más helyette :evil:

Kép
freyja

Csajok,
bocs, de a gorgonzola nem penészes sajt? mert azt nem ehetjük ám!!
Lisztériát okozhat..bocs, nem akarok itt senkit ijesztgetni..

M.
Vendég

Mia: akkor a camembert sajtot sem? épp most faltam be egy egészet :oops: :( :shock:

Kép
freyja

nem..nem..
ilyeneket nem szabad! sem tartár bifszteket..
Vendég

Megjöttem! Szerintem sikerült!!

pocak!
Na, akkor ezt a receptet már át is másolhatod a receptesbe, amit éppen előbb nyitottam meg (itt van alattunk) 2010 júliusi babák - receptek néven.

mia!
Penészes sajtra is az a "szabály", hogy nem ehetsz minden nap olyat!! Egy-egy alkalom nem fog ártani.

d.dodó

sztem nem a mennyiség számít..de mindenki döntse el maga..jobb vigyázni, mert nem minden sajt fertőző ugyan, de benne van a pakliban..

mindenesetre itt egy link: http://www.freeweb.hu/mama-baba/bizt.html

én is ettem a minap egy négysajtos pizzát..és csak után a gondoltam bele..

M.
Vendég

d.dodo: gratu :D

a tatárt tudtam. meg a zöldség, nyers tojás tejszines dolgok...
de a penészes sajt eszembe se jutott :(

Kép
freyja

Hmm.... elolvastam...de a máj is érdekes. Állítólag csak resztelve nem szabad enni.... májkrémet, rántott májat pl igen, merthogy mennyi vas van benne....még a dokinő is ajánlja.
És ennyi erővel meg kihagytak egyes halfajtákat a táblázatból...mert abból pl csak az édes vizi lazacot szabad enni...tengervizi lazacot nem.

d.dodó

Sziasztok lányok!!!
élek még..... :D

csak mostanában nem történik semmi....meg sokmindenhez nem is tudok hozzászólni néha...olvasni olvasok....de naaaa :oops: :oops:

Meme: basszus én is találtam egy olyan 4-5 cm-es csomót a bal cicim alatt valahol a bordáimon...megnyomkodtam utána másnap mikor néztem hogy megvan-e nem bírtam hozzáérni úúgy fájt!!!!!

úgyhogy nagyon f@sza.......

máshoz most nem is nagyon tudok hozzászólni....

ja,de....Barbuss: ez a cigányos (bocsesz....) téma nagyon gáááááááááááz hát nehogymár... :evil: :evil:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

én például ettem májat Martinnal..a penészes sajtot, azt kerültem, pedig imádom :) a bifzsteket elvből sem..

jó persze, valszeg nem szentírás..csak az ember azért próbál vigyázni..

..és azt mondják, h belsőségeket se nagyon..nekem anyu mindig velőt főzött..annyira nem voltam oda érte, de ő erre esküszik..és azóta is azt mondogatja, h a fiam azért vasgyúró..mert Ő így etetett engem :lol: :lol: (nem azért mert az anyja 16 hós koráig tudta szoptatni :) )
m.
Vendég

mia!
elvileg füstölt husokat sem szabadna...sonka, kolbász...de ha minden ilyet betartunk, szinte csak főzeléket ehetünk....

d.dodó

Én is úgy tudtam, hogy mértékkel lehet :? Én ettem már, imádom :oops: Májkrémet meg tegnap is :roll: Most akkor azt se lehet??? De hát az nem nyersen van benne :shock:
Így is olyan kevés kaja van még mindig ami jólesik :cry:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss!
Szerintem májkrémet tuti lehet...eleve pasztőrizálják azt is...az meg rohadt magas hőkezelést jelent!

d.dodó

Én szoktam enni Camambert, nekem a doki azt mondta, hogy nyers húst nem, és a zöld penészes sajtot sem annyira...
Igaz nem ezsem minden nap, de van, hogy egyszer egyszer becsúszik.... :oops:
Vendég

Dodó
jó ötelt az új fórum,kiváncsi vagyok a tiramisu golyókra :lol: :lol:

Barbus
nagyon cuki a lánykád a jelmezben,megkuksiztam :lol: :lol:

visszaolvasni nincs időm,most annyit irtatok,Olivér meg ébredezik :oops: :oops: csak egy gyors bekukk,le vagyok maradva :cry: :cry:

bibar

Én tegnap kecskesajtot ettem, de irtó jólesett!
De ettem már penészes sajtot is!! Sőt, Lizyvel 2 szelet tatár beefsteak-os kenyeret is, attól se lett baj...egyszeri alkalom volt
.

d.dodó

Mia
Akkor Martin is sokáig szopizott :)
Annyira szeretném Botit is sokáig szoptatni... Az annyi midnenre jó. Bálintom végig szopizott, 2,7éves volt amikor... és még akkor is szopizott. Ennyi idő alatt 1X volt beteg, az is 1 nap alatt lement nála....
Remélem Botit is fogom tudni ilyen sokáig szoptatni...
Vendég

Azt gondolom egyszer -egyszer szabad nyersen is a gorgonzolat. A szoszban viszont meg van fove. Nekem a dokim azt mondta, hogy igy fove szabad. A camambert nekem is kihangsulyoztak, de ritkan szoktam en is. Ha gorgonzola van 4 sajtos pizzan sem gaz szerintem, hiszen ott is meg van mar fozve.

Dodo: akkor bemasolom.

Csajok egesz nap apro szurikat erzek a jobb oldalon ott a vakbel kornyeken. Nem hinnem, hogy komoly csak idegesito.
pocaklako

pocak!
Én is épp ott szoktam szurkát érezni...olyankor valamit nyom manó...és előszeretettel kucorodik be oda sajna!

d.dodó

Sziasztok!

Manorka, nagyon köszi!
Tul.képpen minden érdekel, mert fogalmam sincs, mit tegyek. rosszkor jött ez, hogy 5 csillagos luxusszülészetet csinálnak a Kútvölgyiből.:-(
Eddig úgy volt, júl.1-től lesz fizetős, 400 egy szülés, így talán maradhattam volna odáig, vagy mivel sógoromat ott nagyon szeretik, talán lett volna kedvezmény, viszont most kitalálták, hogy a sima sztk-s rendelés is 15 ezer lesz március 1-től, ami kicsit sok a szülésig még pluszban havonta. Még magánban is olcsóbb lenne.
Tehát tanácstalan vagyok. Szóba került Szt. Imre, mert az közel lenne viszonylag, de ott nagyon kevés a nem externista doki, a férjem meg ÁEK-es doki, így ez a másik lehetőség. Ott meg egyetlen dokit nem ismerek, párom Aszódi doktornőt említette, ismerős a neve? Tudtok róla vmit? Illetve Nektek Zsanival ki a dokitok, milyen, magánba jártok hozzá vagy a kórházba? Fixen megbeszéltétek a szülés összegét vagy rátok bízza? Milyenek a szülőszobák, hány ágyasak stb. Illetve ugyanez a csecsemőosztályon milyen? Az nem akkora baj, ha békén hagynak sztem, csak legyenek normálisak, ha az embernek baja van!
Hát, ezek lennének...
Zoé név meg nagyon szép, gratu hozzá!

Barbuss, nem a melóhelyem maximalizálta a tgyást, hanem központilag mindenkinek sajna. Ez csak a többedik gyerekeseket érinti, mivel ugye ott a gyedből számítják, nem a jövedelemből. De reméljük ez még változik addig! :-)
Ház: elvileg kéne, hogy legyen egy ügyvédetek, mármint akivel a közös képviselőtök tartja a kapcsolatot. Ha nincs, akkor meg kellene egyet szerezni, mert rajtatok nem hajthatják be más tartozását, legfeljebb őket rakhatják ki. Persze ez lassú, de addig is, az ügyvéd eljár a közszolgáltatók felé, Tőletek meg pár ember végighívja a nagyobb rádió és tv adókat. Ezekre nagyon harapnak mindig. Így, ha előre beharangozzák a dolgot, sztem a közszolgáltatók kétszer is meggondolják mit lépnek.

Niki, uh, tényleg apró az a szoba, de sok jó ember kis helyen is! Viszont miért is ne lehetne a falba fúrni egy kampót? Eléggé kemény a közös képviselő, ha ezt nem engedi meg. Próbálkozz nála egy doboz bonbonnal! :-) Hátha...főleg, ha utána betömitek és lefestitek, mintha nem is lett volna! És az abból a szempontból is jobb, hogy az utcai koszt, latyakot nem tolod végig a lakáson naponta min. egyszer. ezt mindenkinek meg kéne értenie!

Mamaki, igen, el tudom képzelni milyen nehéz lehet, közel 7 évig laktam idősek otthonában, apum vezette és ott benn volt egy picike szolg. lakásunk. (Persze, gondolom anyukád nem olyan idős még, de ezek a problémák nem is mindig korhoz kötöttek)Nagyon imádom a időseket, de hajmeresztő dolgokat tudnak kitalálni. És nem is kell 100hoz közeli emberekre gondolni, volt ott benn 55-60 éves is.Picikét nehezebb már a gondolkodásuk, ugye nincs napi teendő, ami lekötné őket nagyon, és ez már a leejtő teteje.
Nagyon nagyon sok erőt és kitartást!

Dodó: gratu a barátnődnek. Receptes topik meg szuper ötlet, majd minden hosszabb ideje együtt lévő topiknak van és nagyon hasznos. Érdemes persze néha másokéba is beleolvasni, mert annyira fincsa, gyors recik is vannak!

Pocaklakó: annyira jól hangzik a recept amit írtál és tényleg egyszerű! Köszönöm, sztem ki is fogom próbálni.

Meme, mizu? Jobban vagy?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

fÚ bARBUSS!!!aMIT ÍRTÁL!!!rETTENET KIAKASZTÓ!!!!tI FIZSSETEK A SZEMETEK HELYETT???nEHOGYMÁR NE LEHESSEN(bocs, Riki cL) lekapcsolni egy rendszerről egyetlen lakást???!!!Akkor ha valakinél lemegy a biztosíték megy mindenkinél??Ezt nem akarom elhinni!!!!Szegénykém, elhiszem, hogy piszok ideges vagy!!!!És nem lehet velük csinálni semmit, mert már hatalmasra tátott szájjal kárognak, hogy hát igen, így bánnak a kisebbséggel!! Meg a bölcsi helyzet is felháborító. Nem próbálod inkább meg az ovit?Úgy hallottam már 2,5 évestől is felveszik a gyerekeket.
Ok, babakocsi megoldva, megengedik a folyosón a dolgot!!!!! Jupiii!!Akkor prímán elférünk. Már csak azt kell kiötölnöm, hogy ha veszünk Rikinek hintalovat(én egész gyerekkoromban arra vágytam) akkor az hol legyen.Na ezen még gondolkodom. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Lányok, most úgy megijedtem, Beni elég erősen megrúgta a hasam :shock: :cry: szegényre jól ráripakodtam, pedig véletlen volt. :cry: Nálatok előfordul ilyen, hogy nagyobb gyerek véletlenül megüti a pocakot? már máskor is volt olyan, hogy nem erősen, de meseolvasás közben véletlenül belekönyökölt, vagy ilyesmi. Most tökre megijedtem, de ha nem görcsöl, nem keményedik, nem fáj, akkor nem lehet semmi baj, ugye? :roll:
Most én vagyok a soros paramami :oops:

Kép

Kép
bébike4

bébike!
Szerintem ha a saját magad által is leírt tüneteket nem tapasztalod, akkor nincs baj!!
Engem is ruhott már meg Lizy.

d.dodó

Nem tudom, hogy van-e ügyvéd, de az tény, hogy a közös képviselő amúgy nincs a helyzet magaslatán :? A könyvelés rendben van, de az egyebek akadoznak rendesen.. :? :( Van itt ügyvéd a házban, majd próbálok beszélni vele, hogy esetleg eleve vmi javaslattal menjünk a közgyűlésre, mert nem fair hogy 2 opció van: kikapcsolnak mindenkinek mindent vagy fizetünk :evil:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Bébike, szerintem ez kisgyerek mellett elkerülhetetlen :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

sziasztok!

meme: biztos nem csomó! még nem értem a mai naphoz, remélem azóta megnyugodtál!

anya maci: 18.heti genetiaki uh-ra itthon mindenkinek kell menni! oda kell vinni az afp eredményt is! ezek csak tájékoztató jellegű adatok, sok minden (többek közt genetika is) befolyásolják a kicsi növekedését!

aprooka: Manorka és én a MÁVban fogunk szülni. Hajdú drnőnél voltunk mindketten a genetikai uh-n (ill. volt még itt valaki nála, de nem emlékszem, h ki :oops: ) a drnő nagyon alapos, segítőkész, nekünk minden kérdésünkre türelmesen válszolt! arról nem tudok, h ő szülne is :shock: ha gondolod, akkor a Mávban én tudom ajánlani a dokimat (én is most kerültem hozzá) fiatal, nagyon kedves, segítőkész, figyelmes... csak pozitív dolgokat tudok mondani! de szerintem Manorka is nagyon meg van elégedve a saját orvosával, őt is kérdezheted! a kórházról sok dolgot nem tudok, még most megyek majd szülőszoba látogatásra, ahol megnézhetem a körülményeket. azt tudom, h bababarát és van alternatív szülőszoba...... sok pozitívum!
ja, látom már Manorka is írt! nem baj, nem törlöm, amit körmöltem!

manorka: gratulaaaa!!!!!!!!! Zoé gyönyörű, bájos név, sztem jól döntöttetek!

freyja: drukk a lakáshoz, minden legyen úgy, ahogy szeretnétek! sztem még lehet, h hosszabbnak fog tűnni, mivel elsőre két tér hatását kelti.

edi: biztos semmi gond, sajnos mostanában nálam is többször előfordul rossz mozdulatnál, vagy ha hirtelen szeretnék felkelni!

barbuss: teljesen jogos a kiakadásod! sajnos nagyon sok helyen van így és a rendesen fizető, becsületes lakók semmit nem tudnak tenni! igazából felháborító, undorító...... de egy jó ügyvéd, akit a közös képviselő a közös pénzből felkér, biztos tud segíteni!

bölcsi: nálunk az egész szigeten sehol nincs, legközelebbi sztendre, de azt már edi vázolta, így kizárt! főleg, h sztendreiek előnyt élveznek és már nekik sincs hely. nekünk még fogalmunk sincs mi lesz, majd alakulnak addig a dolgok. párom anyukája 300km-re lakik, én anyum pesten, de neki még sok van nyugdíjig, így családi segítség kizárva.

bébike: ha nem érzel gondot, akkor nincs, nyugi! sajnos bármikor előfordul, h megütjük, beverjük..... főleg most, h ilyen suták lettünk :oops:

Kép
zsani78

most megnéztem, pont egy óra volt, míg tegnap estétől mostanáig visszaolvastam, közben írtam :shock: nem csoda, ha elfáradunk :lol:

Kép
zsani78

Jaj, megnyugodtam kicsit, beparáztam elsőre, mert persze máskor is fordult elő, de most elég erősen :( meg a hülye mélyen tapadó lepény miatt állandóan a frász kerülget.

Dodó, jó ötlelt a receptes topik :D Májkrémet én is szoktam enni, de kéksajtot is ettem már, igaz, nem sokat, csak csipegettem. Tojást jól átsütve, tükörtojásnak lehet, nem?

Most megyünk a védőnőhöz, van egy három éves kori státuszvizsgálat, most már a védőnő csinálja, na, kíváncsi vagyok rá

Kép

Kép
bébike4

dodó: a receptes ötlet nagyon jó! sajnos velem nem jártok jól, de szívesen töltök le Tőletek :lol:

Kép
zsani78

Zsani, én is a Hajdú dr. nőnél voltam genetikai uh-n, de én az Istenhegyi úton (rendel még a Praxis rendelőben is, de oda későbbre lett volna időpont). De szülést szerintem sem vállal :roll:

Én a Jánosban fogok szülni, de úgy látom, más nem fog ott.

Aprooka, én Benit a Szent Imrében szültem, gyönyörű szépen felújított a szülészete, a szülőszobák szuperjók, az alternatív szoba is és agyerekágyas részen max. kétágyas szobák vannak. Nincs még állandó orvosod?

Kép

Kép
bébike4

bébike!
Tojást jól átsütve, keményre főzve lehet enni, persze....tele van vitaminnal.

d.dodó

Bébike, ne aggódj, sztem minden gyerekesnél előfordulnak balesetek, rúgások. Levi pl. mindenáron rajtam is ugrálni akar, mert ugye apján lehet. Így nehéz elmagyarázni még a dolgokat. Meg ugye most próbálgatja a határokat, szóval amikor megmutatja a babát, előbb egy jókora taslit kap Mazsola, majd utána bocsánatkérő puszik és simik hadát!

De, van állandó orvosom, bár más, mint Levinél, viszont Ő marad a Kútvölgyiben, aminek a tarifái nem elérhetőek számunkra már nyáron. Ha pocibaba egy hónappal előbb jött volna, de sajna ugye akkor is volt piciangyalunk. :cry:
De biztosan így a legjobb.

Köszi az infot. És Te kinél szülsz, ill. szültél az Imrében?

Hajdú doktornő szonográfus, így nem is vezethet szüléseket, csak azért érdekel, mert nekem elmaradt a kombi teszt, így ha kellene, legyen, akihez sikerül hamar bejutnom a 18 hetes genetikai uh után. Azt sógorom csinálja, de mivel most alakul át a kórház, hetente küldenek promóba gépeket, a legjobbal néztek 12 hetesen, de az már nincs meg, és nem tudni milyen lesz jövő héten. Szóval, ha gond lenne, de nem lesz!!!...arra az esetre kérdeztem a doktornőt. Hú, jó sok helyen dolgozik akkor Ő is!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Barbuss,
ez a "kisebbségi" nem fizetés, tényleg csak peres úton hajtható be, valahogy ki kellene harcolnia a ház ügyvédjének egy gyorsított eljárást! Abszurd lenne, ha kikapcsolnák egyszerre több családnál is a szolgáltatásokat :evil: ! Nehéz helyzet...megértelek.

Jó ötlet az is a megoldáshoz vezető úton, hogyha valamelyik média is felnyitná a szemeket! Lehet, az is gyorsítana az eljáráson majd!

Bölcsi: hát, jó, hogy mondtátok, legközelebb ha megyek a védőnőhöz első körben rákérdezek a dolgokra. Mondjuk annyit tudok, hogy tavaly ősszel a helyi lapban írták, hogy épít az önkormányzat egy új, nagyobb bölcsődét! Csak hát nem kellene ezek szerint arról sem lecsúszni :oops: . Nevetséges ez a bölcsi dolog, országszerte :( !!! Az ovi gyönyörűszép, 1,5 éve adták át felújítva, kíbővítve, de úgy tudom, már így is telített, mert a környező helységekből is ide hordják a gyerekeket. Jó lenne, ha a helyieket részesítenék előnyben!
Aztán, lehet, hogy az önkormányzatnál is érdeklődöm majd.
Köszi, hogy említettétek!

Aprooka, köszi! Szerencsére olyan nagyon nem gáz még a helyzet anyumnál, de az elmúlt években egyre gyakrabban fordult elő, hogy minket, az egyetlen családtagjait vádolja meg képtelenségekkel. Ilyenkor sajnos teljesen kiborulok, mert ő komolyan mondja. Amúgy ő 67 éves, sajnos már nem fiatal, és félek, egyre rosszabb lesz, ha nem kezelik. Úgy tudom, javítható ez az állapot.

Amúgy én a Szent Imrébe járok, és úgy néz ki, ott is fogok szülni. A szülészetről nagyon jókat olvastam, és nekem a lombikos dokim ajánlotta a dokit is. Így személyesen eddig csak 2x voltam ott, így nagy tapasztalatról nem nagyon beszélhetek. A múltkor ecseteltem kicsit az ottani UH-t, és a körülményes ügyintézést, persze lehet, hogy rosszkor voltam, rossz helyen.
Próbálok még bízni a helyben. Sajnos a dokim nagyon elfoglalt, valójában nem is rendel a kórházban, de őhozzá „járok”. Sajnos ez egy köztes megoldás, ezt a pár alkalmat meg csak kibírom így is, csak az bánt kicsit, hogy pont a sajnálatos előzményeim miatt jobban örülnék, ha jobban figyelne rám (ezért is ajánlották őt, mert „profi”a szakmában). Múlt szerdán voltam nála az AFP miatt, de az előző leleteimet, eredményeimet nem is kérte, meg sem nézte (kombi teszt – down eredmény, vérvétel, vizelet), csak megkérdezte, hogy vagyok. Megint kb. 2 percet tudtam vele beszélni. Bocs, nem akarlak untatni titeket! Aprooka, ha gondolod priviben megírom, ki a dokim. De a lányok is említettek ott isteni dokikat, elgondolkodtam rajta, hogy átpártolok olyanhoz, akinek van „rendes” rendelése is. Így is, úgy is fizetnem kell, de nem mindegy a figyelem – szerintem!
A szülészetnek az oldala:
http://www.imreszul.neologik.hu/web/guest/felepites

Zsani:
MÁV+Honvéd Kórház=ÁEK :wink:
Úgy 2-3 éve összevonták a két intézményt. 2 éve volt a mandulaműtétem a MÁV-ban, akarom mondani az ÁEK-ban, már akkor javában folyt az összevonás.

Anikó

Kép
mamaki73

maki: tudom, h összevonták. a papp károlyban (ez nekem áek) van a nőgyógy. rendelés, a podmaniczkyn (ez nekem máv) van a szülészet :)
én a dokinak nem magán, hanem az áek-es rendes rendelésére járok, nekem megfelel. mindíg kapok időpontot, mindíg pontosan be is hívnak! ha véletlen szülésre kell mennie, előtte felhívnak, h ne várj feleslegesen (ezt nemrég tudtam meg) egy a baj, h uh itt nincs, arra át kell menni a mávba. mondjuk én nem érzem gondnak, mert mindíg hajdú drnő rendelésére megyek, így nem kell külön fizetnem, h tényleg profi nézzen meg. kellemes és hasznos....

Kép
zsani78

Zsani, igen én ugyanígy voltam a mandulámmal.
A dokinő a Honvédban rendel, de a MÁV-ban műtött :wink: !
Igen, szerintem jó kezekben leszel ott, én 10 éve szültem a MÁV-ban, de babonából nem akarok oda visszamenni :oops: .
Már akkor is profi volt a szülészet! Bár a gyerekágyas rész akkor még nem volt felújítva, az nem volt túl "szép" :oops: . Reméljük, már jobb a helyzet!

Anikó

Kép
mamaki73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?