Editnak gratula a kis Villőhöz!
Huh, Anita, ez tényleg nagyon durván hangzik.
A mi légzésfigyunk meg nem is működik rendesen, nem nagyon riaszt próbából sem.
Gondolkodom rajta, hogy elvigyük-e a babát egy éjszakai bennalvásra a Madarászba, hogy megvizsgálják, van-e ilyen jellegű hajlama, de egyelőre jobban félek attól, hogy ott összeszed valami bacit.
Csöpp (rajtaragadt a pocaklakó neve) szépen aludt éjjel, reggel szopizott 90-et, azóta húzza a lóbőrt. A doki lebaszarintott, hogy minek hagyom 4-5 órákat aludni, szépen keltegessem csak fel három óránként, de nekem nincs szívem felzavarni.
Vicky: Ti tök sokat sétáltok, szerintem ez nagyon jó. Nekem azt mondta a doki négy hetes koráig ne vigyem sehova, de még a levegőztetésről sem beszélt. Te mikor kezdted friss levegőhöz szoktatni? Én szívem szerint már odatenném pár percre az ablakba felöltöztetve.
A bimbóimra Garmastannal kezdtem, aztán kaptam egy új tippet: Lansinoh. Ez is krém, csak éppen nem kell szopi előtt lemosni. Kicsit olyan viaszos állagú. Pár nap alatt rendbetette a bimbóimat. Nem mondom, hogy tökéletesek, de nagyságrendekkel jobb, mint előtte. Elég drága, mert egy pici tubus több, mint kétezer, viszont minden pénzt megér, hogy nem sebes a cickó. Így most csak szimplán a vákum fáj
Nóri: Ha elküldöd a gyerekdoki számát, megköszönöm, bár félek, ha Budaörsön rendel, nem fog hozzánk kijönni. Vagy esetleg pesti? Jó lenne egy megbízható, alapos doki, aki némi biztalmat is ébreszt, mert ez az illetékes körzetiről nem mondható el.