jó reggelt!
látom nagy volt a csönd tegnap, remélem szültök
zuzmoooék is gondolom, hogy ma vagy holnap mehetnek, majd lövök neki egy sms-t
sajnos a tegnapi nap nálunk nem alakult jól.
annyiban okés volt, hogy a gyerekorvos itt volt és mondta, hogy mivel Levente 2 hét alatt meghízta az 1 hónapos adagot, így vigantolból ne napi 2 hanem napi 3-at adjunk és ha majd lassul a növés akkor visszavehetjük az adagot. Azt mondta, hogy a kis súlyú babáknál vagy azoknál akiknél nagyon visszaesik a súly, jellemző, hogy sokat esznek, mintegy utol akarják érni magukat, úgyhogy vicky ne parázz, hogy Barbus mennyit eszik
szóval a rossz dolgok délután kezdődtek
Felhívtak a lányom iskolájából, hogy menjünk érte, mert az elmúlt 1 órában folyamatosan hányt, fáj a torka, na telefonáltam Iminek, leszerveztem a dokit, hogy soron kívül fogadja.Kapott injekciót is. Kiderült, hogy valami vírusfertőzés, mert már nem az első hasonló eset az iskolában, és javasolta a doki, hogy ha lehet, pateroljuk el itthonról valamelyik nagyszülőhöz. (kövezzetek meg érte, de bennem rögötn az futott le, hogy egész hétvégén mennyit játszott Levivel ..
) Szegény Eszter meg teljesen ki volt borulva, mert nem akart elmenni itthonról, merthogy a nagyanyjánál unatkozik, és ő azt hitte, hogy itthon lehet, sírva ment csóri gyerek, pedig ő is hallotta, hogy doki bácsi azt mondta, hogy Levinek ha elkapja komoly gondja lehet.. Baromira sajnáltam szegényt, nem elég, hogy okádik, de még nem is lehet a saját kis fészkében...
A java még hátra volt. Épp ültem az asztalnál, erre hallom megint beriaszt a gép.
Rohanok a kiságyhoz a gyerek kinyúlva az egész megint olyan egyszinű halovány sárga. Gyorsan megmozgattam a kis testét, összerezzent és vett egy nagy levegőt, és visszatért a színe...... Lányok, totál kiborultam........Mi a fene van? Megint lefutott bennem, hogy akár zuhanyozhattam volna, vagy wc-zek. Totál K.O. Persze az idegtől gondolom a következő szopinál alig volt tejem, 1 óra alatt 30 grammot sikerült ennie, és hiába sajtoltam a mellem, nem jött semmi. Még szerencse hogy volt a hűtőbe aznapi lefejt tejcsi, azt próbáltam kiskanállal, de kb 5-10 mili után megnbyugodott és nem kért többet, így a következő szopira már volt mit ennie.
Beszéltem a kórházban a gyerekorvosnővel. Holnap megyünk kivizsgálásra.
Amúgy a Katica cikkében olvastam (ismételt köszönet érte), hogy a gyakori érintés is jót tesz a gyereknek mert akkor nem tud olyan mély álomba zuhanni. Eddig azon voltam, hogyha alszik, akkor nem piszkálom, de ha ezen múlik akkor inkább mindig odamegyek...