Sziasztok!
Maki, sajnálom, hogy összevesztetek anyuddal, remélem hamarosan megoldódik a gond. Sajna a szülők már csak ilyenek, apum sem hajlandó 5 perceknél többet dokira várni, pedig szednie kéne vagy 5 féle szívgyógyszert, de iszonyúan konok. Szerencsére azért nálunk csak a nemtörődömsége miatt van vita, amúgy "szentabéka".
Memme, ne izgulj tényleg. Ha megnyugtat, mindenképp menj el dokihoz, legalább soron kívül kukkolhatsz egyet, de hidd el, okozhat még meglepetéseket a pocakos lét, nem is keveset!
Niki, olyan csudaédes rucikat vettél! És szuper áron. Melyik cora tart akciót?
Kutyi hogy van?
Anyamaci, a méreteknél sztem azért sem érdemes izgulni, mert még pici a baba és a legjobb uh-n is van tévedési arány. Mivel ha egy mm-t is berezeg a doki keze, az máris nagy méretingadozás. Pl. Levivel voltam kiírva aug. 16, de 23-is, aztán jött aug.1, elvileg bő két héttel korábban, de már így is nagy baba volt, pedig a 32. heti uh-n még közölte a doki, hogy mennyire kicsi ez a gyerek és még mennyit kéne nőnie, hogy normális súllyal szülessen.
Dodo, hogy megviccel Benneteket a pocilakó....azért amellett, hogy kíváncsi az ember, van abban jó is, ha nem tudjuk a nemét. Én a mai napig nem döntöttem el, hogy febr. 26.-án megkérdezem-e. Apája nagyon szeretné tudni, én meg nem tudom. Annyira kislányt vár mindenki (apája kivételével), hogy tényleg bajban vagyok.
A másik, hogy nálam 2 doki is majdnem végig esküdött, hogy Levi csajos. A 29. hét végi 4d-n mutatta magát először a kuki, vicces volt akkor váltani agyban!Szóval én már senkinek nem hiszek, főleg nem a 20.hét előtti uh-ban.
Senki sem járt Hajdú doktornőnél??? A múltkor kérdeztem, csak nagyon érdekelne, mert lehet, hogy a következő uh-m után nincs hol szülnöm!!!És ez kicsit borít mindent.
Meg esetleg vki szül az ÁEK-ben? Illetve a Szt. Imrében? Mert ezek a lehetséges verziók most...és érdekelne az eddigi tapasztalat. Köszi előre is!