Új privát üzeneted érkezett!

edi: de ügyi vagy, ezt kerestem!!!!!!!!!! :lol:

Kép
zsani78

Edi, gyors vagy mint a villám :lol: :lol:
Vendég

Zsani, Mia
bevolt mentve a kedvencek közé... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Olvasok majd!
Fú csajok, úgy bevásároltunk.Mutizhatok képeket? Olyan leértékelések voltak a C und A(nem megy a jel a gépen)-ban és a Corában!!!!!
Ha nem bánjátok, töltögetek.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

NIKI!
Kíváncsian várjuk!

d.dodó

Dodo: De aranyooooos :lol: :lol: :lol:

Niki: muti muti muti ....

Kép
freyja

Niki

mutiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Vendég

Sziasztok!

Annyit írtatok hogy csak na! Sajna, most nem tudok visszaolvasni, mert Levit ki kell halászni a kádból...de a jóhírek:

Tegnap végre megkaptam a szerződésemet (sajna ha közalkalmazott az ember lánya és kinevezéssel van, határozott ideig, akkor biza megszűnik a munkaviszony, akár babás, akár nem. Egy lehetőség lenne, hogyha nincs hivatalos felmondás, ami itt nem is volt, mert dec.19.-én telefonon közöltél eme fantasztikus hírt, szóval akkor határozatlanná válik, de ez alól kivételt képeznek a köztisztviselők. Én is jogot végeztem, szóval nagyon utána jártunk, de a ktv. üti ebben a pontban a munka tvk.-ét :cry: :cry: ,)na mindegy a lényeg, hogy kitehették volna szűrömet, de szerencsére nem tették, csak áthelyeztek, igaz, alacsonyabb státuszba, mert nincs szabad hely most, de ez egyfelől határozatlan idejű, másfelől a második gyedet, tgyást nem érinti, mert azt nem jövedelemből számítják, hanem a mostani gyedből. Sőt, ezek a kedves népek sajna a tgyást is maximalizálták. :shock: :?

Tehát szerződés van, letiltott gyed nincs, mert elveszett a számfejtő papírkája. Holnap ha minden igaz, kapnak másolatot és akkor végre megadják a januári gyedemet. Emiatt már 3 teszes peg perego hordozóról csúsztam le. :evil:

Viszont végre minden leletem negatív lett! :D Afp még pár nap!

Niki, nagyon kíváncsivá tettél, mutizz képeket!

remélem még sikerül befutni.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Niki: még megvárom, kíváncsi vagyok :)

Kép
zsani78

Kép Kép
Ezek cuki cuccok Rikinek!!!Meg egy pizsi: Kép
És cuccok Larának.Ezek már nagyobbak:
Kép Kép Kép Kép
Ez egy rugi őszre: Kép
És végül egy overál+ alvómacika: Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bocsi, tudom sok, de annyira édik.A gatyók 500-1000Ft körül voltak, a felsők 400-600 Ft között. Az overál 2000Ft. Az együttes: 2300Ft. Annyira jó áron voltak!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dodó, a képen akkor most ez szerinted punci :shock: ?
Elbizonytalanítottál...

Bibar,
hogy anyukám mit szól, hogy nem beszélünk? Hát nem hív (és én sem őt), így nem tudom, mit szól :oops: .
Már 2-3 napja azon rágódom, hogy felhívjam-e vagy sem, de igazából ő bántott meg engem, ill. minket, csak sajnos nyugodt hangon én nem tudtam kommentálni a dolgot :oops: .
Sajnos az az érzésem, hogy beteg (agyi érelmeszesedés) már több éve, ezért beszél néha képtelenségeket. Csak egyből a vesénkbe nyúl a durva beszólásaival...
Tesómékat már 8 éve elüldözte maga mellől, ők azóta nem beszélnek, pedig ott már van két gyönyörű unokája, a kisebbik már meg sem ismerné szerintem őt :oops: .
Szóval valahogy kezeltetni kellene, mert én tudom, hogy beteg, de ő persze közli fennhangon, hogy nem hülye!!! Persze én sem ezt mondtam!
Szörnyű helyzet, de most nincs rá energiám és idegem sem :oops: . Most persze tudom, hogy én vagyok a szemében a kegyetlen, nemtörődöm lánya, aki fel sem hívja, mi van vele. (Írtam korábban, hogy apukám 12 éve nincs köztünk, így anyu egyedül él.)
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem :oops: !

Anikó

Kép
mamaki73

Zsani:
Akkor mostmár tutira bebizonyosodott, hogy pizzafaló a manókád! :)

Anyamaci:
Nekem is csak 20 hetes UH adatok vannak...leírjam?

Niki:
Nagyon szuperek a vásárolt rucikák!
Nekem a kisruha tetszik nagyon...megkérdezhetem, hogy mennyibe került?

A betegeskedő kismamiknak további gyógyulást kívánok!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Niki: nagyon jóóóóóóó kis cuccok, ügyes vagy!

én elköszönök, jó éjt mindenkinek!

Kép
zsani78

Az pontosan 1000 pénz volt. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki, ügyi vagy, nagyon jó áron voltak a rucik!!!

Lányok, én is elköszönök, jó éjt mindenkinek!

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

bocsi, hogy nem olvasok vissza, cask most voltam fürdeni...és hát kissé összetojtam magam.. Tusolás közben találtam egy csomót a jobb oldalamban. Nem tudom, hogy ez a beleim meg a belső szerveim nyomakodnak kifelé, vagy valami tumor, vagy mi a szösz??? Csajok!!!! Segítsetek!!! Légyszi!! Mi lehet ez?? sacc 2-3 cm átmérőjű lehet..

Ja és előtejem is megjelent az imént...ennek alapjában örülök, de egy meglepi elég lett volna mára, nem hiányzott ez a csomó.

Meme

Kép
hmeme
Németország

nincs itt már senki???? :( Nem tudom, hogy mit csináljak?? Menjek dokihoz, vagy lehet a terhesség miatt jött ki ez a csomó? Lehet valamit kinyomott a babó, ahogy nő??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Maki!
Dehogy, fiura tippelek!!

Niki!
Szupikat vásároltatok, és tényleg jó áron!!

Meme!
Miért lenne tumor? Beszélsz hülyeségeket! Éppen lehet hogy a kicsi manód pihent le azon az oldalon..vagy kidugta a lábát, fejét....stb.

d.dodó

Dodó: Nme tudom, hogy mi lehet, csak eddig nem volt ott. És most beszartam, hogy valami gond van. Holnap reggel megnézem, ha még mindig ott van, akkor nem a gyerkőc. Aztán irány a doki....
Nem hiszem hogy a méhem lenne, mert ahhoz túl oldalt van.sztem. Bár lehet hogy nem vagyok tisztában a méhem méretével.

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme!
Az a lényeg, ne idegeskedj! Feküdj el...és próbéld meg, ha a másik oldaladra fekszel, akkor "elvándorol" e. Aztán tényleg ha nem mulik, akkor holnap doki, de ne pánikolj!!

d.dodó

Köszi dodo! Igazad van! Lehet megpróbálok hallgatózni, ha ott dobog a gyerek szíve, akkor ő az...megyek aztán pihizeek. Reggel meg majd kiderül, hogy doki vagy sem...

Jó éjt! Szép álmokat!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Bocsi, egyelőre csak ezt az egy oldalt olvastam vissza. Ha nem dőlök ki elolvasom még ma a maradék 6-ot, ha kidőlök majd holnap :D

Dodó: én nem esküdnék meg arra, hogy az fütyi :oops: Az alsó képen, minha ott lenne a két párhuzamos vonal. :? De passz.

Niki: nagyon jók ezek a cuccok, és tényleg jó árban voltak!

Meme: nem hinném, hogy tumor lenne, de elképzelésem sincs, hogy mi lehet.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Viszont ha joban megnézem Dodó az UH fotódat, akkor mintha lenne rajta egy zacsi, úgyhogy abszolút passzolom a kérdést :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Jajj csajok!Hááát a gyerekszobával nem tudom mit kezdünk. Sehogy sem jó!!!!!Nem fér el rendesen, ráadásul a rácsos kiságynál ott az egyik konnektor.Természetesen gyerek által elérhető helyet. Kész vagyok!!!!! :x :x :x

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

hmeme,

Tumor akkor sem jelenik meg csak úgy, ha te lennél a világon a legnagyobb hipochonder.
Ha csak úgy felbukkant és nem a gyerkőc lába, akkor szerintem izomcsomó ... ha nem lennél terhes, egy jó masszőr csodákra képes ...
Ha a lelkednek jobb, nézesd meg a háziorvosoddal, vagy a nőgyogyóddal, én is parázós vagyok, így nem írom, hogy rá se ránts.
Vendég

Niki!
Konnektor a legkevesebb...már nagyon sok helyen lehet kapni konnektor dugaszt...nálunk az össze konnektor már akkor elérhető volt Lizynek, mikor mászott...vettünk IKEA-ban dugaszt!

Fóka!
Melyiken látod a zacsit??
Csupa rejtély ez a gyerek már most!! :) Igazi meglepi!

d.dodó

Nekem kellett mennem 18. heti genetikai ultrahangra ...
A dokim szerint kötelező! És a 18. hét is fix.
Nem értem, hogy másoknak miért nem?!

Megnéztem az "magzat mérete" táblázatot - hol alatta, hol fölötte vagyunk ... hááát ... ha a doki nem parázott, próbálok megnyugodni.

Basszus, az a barátnőm, aki 17 hetes adatokat mondott, a táblázat szerint minden adat stimmelt nála, mértani közép ... az egész terhessége paramentes volt, pedig első gyerek és 35 volt ... senki nem paráztatta semmivel ...
Vendég

Meme, tuti nem tumor!!!Én is ilyen vagyok amúgy, rögtön diagnosztizálok valamit magamon. Ha reggelre nem lesz ott,akkor a pici volt az.Ha ott lesz, menj el dokihoz, megnéz és megnyugtat!!!! Próbálj ne rosszra gondolni!Tuom nehét.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

dodó,
nem akarlak elkeseríteni, de az én lányomnak is látszott dudorka - és a 4D-n (igaz, a 12 héten).

2D-n 3 pálcika jelzi a kislányt! Ennyi! Mindig minden doki a 3 pálcikát mutogatta.

Nekem, ha kiesik a szemem se látom, hogy pasi, vagy kiscsaj ...
A 4D-s szonográfusom mesélte, egyszer egy pár annyira kisfiút akart, hogy már őt is vakká tették, nem vette észre a nőcis jeleket, csak az "ez akár lehet fiú is" jeleket figyelte.
Nálam a 12. héten megmondta, hogy szerinte kislány, aztán ott volt a dudor, függőben hagytuk a témát.
Kromoszóma vizsgálat is volt, azóta látszik is, hogy dudorka ide, dudorka oda, biza kislány :)

Sokszor a köldökzsinór is bezavar, mert folyamatos nyoma nincs, de egyszer csak itt-ott megjelenik ... olykor a láb között.

Szerintem gyermeked huncut és hagyja, hogy izgulj :)

csatolom a dudorkás képet Kép
Vendég

Megyek alukálni!!

Ha nem jövök reggel korán, akkor azért, mert végre én alhatok tovább...ugyis csak fél 1-re kell mennem a suliba.

d.dodó

anya maci!
Hát igen., rafkós a gyermek már most!!
:lol:

d.dodó

Sziasztok!

Maki, sajnálom, hogy összevesztetek anyuddal, remélem hamarosan megoldódik a gond. Sajna a szülők már csak ilyenek, apum sem hajlandó 5 perceknél többet dokira várni, pedig szednie kéne vagy 5 féle szívgyógyszert, de iszonyúan konok. Szerencsére azért nálunk csak a nemtörődömsége miatt van vita, amúgy "szentabéka".

Memme, ne izgulj tényleg. Ha megnyugtat, mindenképp menj el dokihoz, legalább soron kívül kukkolhatsz egyet, de hidd el, okozhat még meglepetéseket a pocakos lét, nem is keveset!

Niki, olyan csudaédes rucikat vettél! És szuper áron. Melyik cora tart akciót?
Kutyi hogy van?

Anyamaci, a méreteknél sztem azért sem érdemes izgulni, mert még pici a baba és a legjobb uh-n is van tévedési arány. Mivel ha egy mm-t is berezeg a doki keze, az máris nagy méretingadozás. Pl. Levivel voltam kiírva aug. 16, de 23-is, aztán jött aug.1, elvileg bő két héttel korábban, de már így is nagy baba volt, pedig a 32. heti uh-n még közölte a doki, hogy mennyire kicsi ez a gyerek és még mennyit kéne nőnie, hogy normális súllyal szülessen.

Dodo, hogy megviccel Benneteket a pocilakó....azért amellett, hogy kíváncsi az ember, van abban jó is, ha nem tudjuk a nemét. Én a mai napig nem döntöttem el, hogy febr. 26.-án megkérdezem-e. Apája nagyon szeretné tudni, én meg nem tudom. Annyira kislányt vár mindenki (apája kivételével), hogy tényleg bajban vagyok.
A másik, hogy nálam 2 doki is majdnem végig esküdött, hogy Levi csajos. A 29. hét végi 4d-n mutatta magát először a kuki, vicces volt akkor váltani agyban!Szóval én már senkinek nem hiszek, főleg nem a 20.hét előtti uh-ban. :-)

Senki sem járt Hajdú doktornőnél??? A múltkor kérdeztem, csak nagyon érdekelne, mert lehet, hogy a következő uh-m után nincs hol szülnöm!!!És ez kicsit borít mindent.
Meg esetleg vki szül az ÁEK-ben? Illetve a Szt. Imrében? Mert ezek a lehetséges verziók most...és érdekelne az eddigi tapasztalat. Köszi előre is!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka most csak Neked írnék gyorsan:
többen is voltunk már a Hajdú doktornőnél. Mi lenne a kérdésed?
Én legutóbb most voltam szombaton :)
És az ÁEK-ben fogok szülni, ahogy Zsani is.
Sok jót hallottam róla, a dokik jók, a szülésznők jók. Sokan vannak, mint mindenhol, emiatt esetleg úgy tűnhet, hogy mondjuk nem foglalkoznak Veled minden percben a csecsemősök. De kérdezni kell tőlük, olyankor szívesen felelnek mindenre. Ami még nekem nagyon bíztató, hogy van koraszülött részleg is és eléggé precízek. Olyannyira, hogy két 24-25.héten született iker babákat mentettek meg most karácsony előt valamikor. És ez elég nagy szenzációnak számít (nem is értem, miért nem került be a médiába), persze ne kerüljön senki közülünk ilyen helyzetbe, de nekem ez elég nagy lökést adott, hogy bízzak az ott lévő dokikban.
ÁEK-ben dolgozik a Hajdú doktornő is egyébként.
Nem tudom, mit szeretnél tudni még? Én nem ebben a kórházban szültem korábban, de akiktől eddig kérdeztem, jókat meséltek és védőnőm is azt mondta, hogy bízzak benne, jó kórház.
Hátha majd Zsani is tud valamit majd mesélni Neked.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Meme: nyugodj meg és ahogy a lányok is mondták, ne gondolj rosszakat. Ilyenkor rendeződik odabenn minden, lehet, hogy kinyomódott valami és azt érzed. De az is igaz, hogy az idegeskedés miatt inkább mutasd meg egy dokinak vagy védőnőnek, ha a dokid nem éred el és akkor ők majd megmondják, mi lehet.
Ne félj, nincs semmi gond!!!!!!!

Jó éjt lányok!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Még egy, ha már úgyis itt vagyok.
Képzeljétek, úgy néz ki sikerült meggyőznöm Apát, hogy a Zoé név úgy szép ahogy van. Nincs szükség becézésre :D :D Ma azzal jött haza, hogy hogy van Zoé? :lol:
Nélkületek nem ment volna, mert a Ti véleményeteket is elmondtam egytől egyig, ami egyezett 100%-ban az enyémmel. Köszi Nektek!!!!!!!!!!!!
Zoé lesz a Babócánk neve! Vééégre, már én is a nevén tudom szólítani ŐT!
És most kapálózik ezerrel, talán érzi, hogy Rá gondolok!

Most már megyek aludni, de ezt el kellett még mondanom!

Jó éjt!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Jó reggelt :lol: :lol:

Niki
sajnos nincs székesfehérváron sem,sőt nem is hallottak róla :cry: :cry: sajnálom,ha más kell szólj,továbbra is áll!!
nagyon szupereket vásároltál,a c&a -ban is leárazás van???

Meme
nyugi,tuti nem tumor!!!!szerintem csak a baba vagy amit nyom :oops: :oops:

Manorka
jaj de jóóó,gratula Zoé babához :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodó
ez a baba tényleg megviccel minket,mindig mást gondolunk :wink: :wink: :wink:

Mamaki
remélem megoldódik közetetek a dolog,de elhiszem hogy nem birod cérnával és nincs energiád :oops: :oops: :oops:

reggelei műszak hahóóó :P :P

bibar

Jó reggelt!
Hát apácska nem ajánlotta fel, hogy aludjak nyugodtan tovább! :(

Manorka!
Gratulálok a Zoé névhez! (Mi nevekről még mindig nem tudtunk érdemben beszélni!!)

bibar!
Te székesfehérvári vagy?? (Lehet nem véletlenül mondtam, hogy olyan ismerős vagy nekem??)

d.dodó

Dodó
jaj nem vagyok fehérvári,csak a férjem cégének a telephelye van ott és ott kérdeztük meg a gyógyszert ami a kutyunak kellene :oops: :oops:
ezek az Apácskák már csak ilyenek :wink: :wink: :wink:

bibar

bibar!
Ja, azt hittem. mert én meg fehérvárhoz egész közel laktam.

d.dodó

Jó reggelt!!
Köszi Bibar, hogy megkérdeztétek. Hátha holnap okosabbak leszünk, és mond valami konkrétat a doki.
Aprooka, köszi kutyu jól van, alakul legalábbis. A szolnoki Corában vettem, ott volt minden drasztikusan leárazva. Kiárulják mindenfelé a téli cuccokat.Biztos minden Corában így van!
Bibar igen a C und A-ban is leárazások voltak. Egész jó cuccok is voltak. Általában féláron.
Jól el s fáradtam tegnap, nagyon éreztem, hogy 2 óra vásárlás sok volt. Beváltottuk a pelus kuponjainkat is. Azokon már Larának vettünk pelut. Így már van neki 2 újszülött, 2 mini még Rikiről, meg 2 midi. Kezdő csominak jó lesz. Meg szerintem maxi is fog maradni, de az nem biztos, mert Rikinek is rengeteg pelusa van.
Ez a szoba dolog annyira foglalkoztat.Éjjel is ezzel álmodtam. Egyrészt olyan 10cm kellene még, hogy a nagy babakocsitól be lehessen csukni az ajtót. De végülis kibírjuk 7 hónapig, ha olyan 20cm-nyire lehet csak becsukni. Próbálom valahogy elhelyezni az olajradiátort, mert tavaszra és őszre az nagyon kell.De a lábai miatt az sem igen megy. :cry: A sportkocsi konkrétan nem fér be a szobába.De úgyse használunk egyszerre két kocsit, szóval ez sem olyan gáz. Ez a fűtőtest zavar, meg a konnektor,amit tegnap írtam.Szerintem keresek egy villanyszerelőt,aki ha meg nem is szünteti(bár lehet azt kéne) de lejjebb viszi vagy 15cm-el. Na majd ma fotózom Nektek. Ja, és több játék nem jöhet egyelőre. Nagyon gáz, hogy semmi sem fér!!! Szóval lesz morgás nagyiknál, de szülinapra, gyereknapra,stb nem vehetnek játékot. Ez van.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Pont ezt akartam irni, hogy fényképezz! Több szem többet lát!

pocak!
Merre jársz??

d.dodó

Niki
jaj nehéz lehet hogy kicsi helyen kell okosan elférni :oops: :oops: a régi lakásunkban mi sem fértünk volna el igy 2 gyerekkel,most legalább ezzel nincs gondunk :oops: :oops: előszobátok nincsen??vagy miért kell a babakocsinak a szobában lenni?bocsi hogy érthetetlen vagyok,terhesagy :wink: :wink: :wink: tök jó hogy van már pelusotok is :wink: :wink: neked nem kellene pihizni otthon??vigyázz magadra nagyon!!elhiszem hogy elfáradtál,én is kivagyok egy vásárlás után :oops: :oops:

bibar

Jo reggelt Csajok!
Ma reggel igazan kenyelmesre vettem a figurat..egesz 8-ig aludtam, talan mert ejszaka neztem egy kicsit a plafont ugy be volt dugulva az orrom, hogy aludni se tudtam.

Dodo: jobban vagy mar?

Jo reggelt Nektek is Niki es Bibar!

Niki: tok jo, hogy Stella ilyen szepen alakul, a rucikak pedig irto csinik es nagyon nagyon jo aron vetted oket.

Bibar: mit foztok ma?
pocaklako

Niki: tenyleg, gratula a 19.hez. :D :D :D
pocaklako

Na akkor ha nem bánjátok a szoba az ajtóból és az ablak elöl. A kocsinál ahogy nem tudjuk becsukni az ajtót, és végül a konnektor. Szeretettel várok minden javaslatot, ötletet, tanácsot véleményt. És bocsi, hogy velem lesz tele az oldal. :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép Kép Kép Kép
Ja és bocsi, nagy kupi van a szobában, de este már akkor vittük be az ágyat, mikor elaludt, és most ébredt, szóval még elpakolni nem volt időm. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar az előszoba tulajdonképpen csak egy belépő. Ott semmi sem fér el sajna.És a nagyszobában sem. Be lett így is telepítve az etetőszék és a pihiszék is. Szóval ki lehet tenni a megtelt feliratot! Pedig úgy szerettem volna venni Rikinek egy hintalovat, de ebből se lesz semmi. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja és tegnap válaszolt a dokim. Csak nem értem mit csináljak akkor most. Én megírtam neki,hogy találtak haematomát, és hogy azt tanácsolták vegyem fel vele a kapcsolatot és megkérdeztem nem csörgetne-e meg. A válasz:Nem- majd megnézem én is.
Na Ti erre mit lépnétek????? :roll: :roll: :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jóóó reggelt lányok:)

Niki
szuper rucikat vettél :)

Manorka
hihi akkor most meg már pláne értem a nagy uh előtt rúgkapálásokat Zoé részéről :D:D:D :lol: :lol: :lol:
Jelezte, hogy hééé Anyaaaa, Edinél Boti van benn, nem Zoé, hisz Zoé én leszek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?