Új privát üzeneted érkezett!

Hosszúlábú Apu - imádtam!!!!!
vörösmacska

3 leptető, 3 p.nagolyó, 3 baba!!!!!Kép
KépKépKép
vörösmacska

Rodina, igazad lehet! :oops: Köszi!! :D

Sajti, ne húzd fel magad, bár a pofátlanság legteteje ez az emeltdiijjas sms-fogadás! :evil: :evil: :evil: Tényleg fel kéne jelenteni az ilyen bagázst. :evil: :evil: :evil:

Angyalka, hajrá márciusi fagyibabák!!! Nagyon, nagyon szurkolunk nektek!!Biztos nagyon nehéz most, elmondhatatlanul, de március nem is soká van!Kitartás addig is!

Heni, nu, ha tesztelsz, ha nem, nagyon szoriitunk!++++++++++

Vicky, aham, akkor sztem én is hasonlóan számoltam az enyémet, mert én a punkció/megtermékenyiités - 2 hetet vettem kezdésnek. De majd gondolom megmondja a doki is a BMC-ben.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Macsek: küldtem p.ü.-t...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kis angyal!
NAgyon sajnálom! Én még úgy bíztam benne! Sajnálom!

Nem semmi anyud van! Nekem az anyósom hasonló, olyan akár mint Sajtié. Pörög ezerrel, beszél, amíg el nem alszik! Mindenkivel közöl mindent. A párom régi barátnőiről is mindent tudok! De IMÁDOM!
Az én szüleim visszafogottak!

Muzsi!
Változtattál a vonalzódon? A macid most középen van!

Iszom a méhpempőt, és majd meglátjuk mi lesz csütörtökön! Tényleg, jön valaki csütörtökön?

rodina74

Muzsi!
Te ha jól látom, jössz csütörtökön! Hányra mész?

rodina74

Rodina: az én Anyum különben egy visszafogott nő,de amikor eldönti,hogy kezébe fogja venni az irányítást,akkor senki nem tudja megállítani :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Navared!
Köszönöm a pü-t.
Írtam választ! Köszönöm!

rodina74

Hát jóestét kívánnék mindenkinek ezen a jó hangulatú klubbdélutánon.... :lol:

Látom ma is aktív volt a csapat!!
Sajtikám... megint a legjobb formáját hozta :)
Behaltam a laptetős hsz-en... a 3 csinos.. jóképű p.golyót ahogy beharangoztad..... Anyám.. hogy őszinte legyek, hát Neked is van bajod rendesen :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyalkám: Annyira jó látni, hogy még most, ebben a helyzetben is ilyen kis pozi csajszi vagy!!! .. Figyeld meg a Ti gyerkőcötök azért várat ennyit magára, mert minimum, hogy Nobel- vagy Oscar Díjas lesz.. a jó munkához meg ugyi idő köll.. ahogy a mondás is tarcsa.. :)) A kerepes meg tartya...
Na szóval március meg tényleg hamar itt van, és legalább nem kell 3 hónapot várni, azért ez sem elhanyagolható... Szorítok a következőhöz!! Pusszantás! :) :wink:

Kakti babójához nagy gratula.. és sok sok bódottá Nekik :)

Henikém: Tegyél rá hajráfot vagy masnit..... az is egy csini megoldás lehet... :lol: :lol:

Navared: Ha már így a témánál voltatok ma.. akkor remélem nem veszed rossznéven.. de az alábbi kis 4 soros pattant ki a hülyefejemből:
Dolgozott a macséta,
mostmár az a punci jó, :oops:
Holnap ilyenkorra már,
Meglesz az a punkcijó.... :oops: :oops: :lol: :lol:

Csókollak, holnap kereslek, ha még ott leszel, mikor én megyek....

Szevasztok,

andi
andrea-1

Kiss Angyal!
Nagyon sajnálom. Stramm egy csaj vagy, hogy így viseled! Anyud pedig szerintem csak jót akar és azt, hogy mielőbb babás legyél! Szorítok a márciushoz!!!!

Sajtikám, Henikém! Nagyon szeretlek benneteket, de azért remélem, hogy végre átvándorolhattok a babás topikba! Nagyon szorítok a sikeretekért! Bízom bennetek! Rajtatok a fórum szeme!!!!!! Sajt! Behalok a dumátoktól, olyan jókat röhögcsélek itt a gép előtt, sztem a párom azt hiszi, hogy megkattantam.

Navi! Persze neked is a sikeres punkcióhoz és ET-hez! A többi már jön magától!!!!!!!!

Macsek! Neked is drukkolok, hogy minden simán menyjen!!!!

Rodina és akinek még szüksége van valamiért a pozitív energiákhoz, azoknak mennek, csak nyissátok ki az ablakot!!!!

Puszi Mindenkinek és sok-sok ++++++++++++++ tesztet!!!!!!
szöszi1977

Hahó!

Fel a fejjel kisangyal, hajrá a kis fagyasztottakkal! Sajnos nekünk az sem adódott :(

A holnapiaknak nagy-nagy drukk!!!!!!

Aki összeírta, hogy milyen nickhez milyen név tartozik, megteszi, hogy átdobja nekem priviben? Pont most kezdtem összeírni, de

A tv-ben pont nézek egy műsort arról, hogy mindenki arról mesél, hogy baj-e, ha valaki nem szeretne gyereket. Érdekes... Hogy egy nagy mély vágyat kell érezni és akkor lesz... Ha ennyin múlna, már focicsapatom lenne...
Ma 2 olyan válásról is hallottam, ami becsúszott baba volt, az egyik 1 éves, a másik 2 éves és a szüleik válnak!
Fura ez a világ!

Képzeljétek, az első munkanapomon már korábban bementem, a végén még kedvem is volt. Jól elvoltam délelőtt, ide-oda rohangáltam, mindenki riportolt nekem. Míg az egyik csoportvezetőt fel nem idegesítette a nagyfőnök és épp akkor mentem hozzá, hát szó szerint leugatta a fejem. Kiabált, rugdosta a székét... Nem rám volt mérges, de én kaptam! Még jó fej is voltam, mondtam neki, hogy nyugi, nincs baj. Mire ő: Te most két hétig otthon pihentél, mi meg megszakadtunk... Na, itt mentem le kávézni. Basszus, 36 éves, csaj, éldegél a párjával, a munka az élete, eszébe se jut gyerekre vágyni, vagy ilyesmi... A vicces, hogy tudja az egészet, tudja, hogy első napom és azt is, hogy teljesen más a munkakörünk, ha ott vagyok se lett volna kevesebb munkája...
Na, így kellett mennem prezentálni, miattam hívták össze a találkozót, a szaktudásom miatt. hihi és rosszul lettem.... A felénél kimentem, otthagytam egy csomó embert, aztán vissza, hogy bocsi, nem tudom megcsinálni. Még ültem egy órát, annyira szédültem...
Lehet, hogy még a hormonok, vagy csak nagyon rámzuhantak a dolgok...
Nagyon szeretem a munkám, de most már 4 ember helyett dolgozom és nem szeretném ezt így tovább csinálni, de amíg húzza a ló az igát elven, nem fognak változtatni...

Bocsi, hogy így rátok zúdítottam. Nem bánt, nincs rossz kedvem, most lepereg rólam, mosolyogva jöttem haza, mert nekem nem a munkám az életem és nem is fogom hagyni. Nekem a család az első és az teljesít ki.
Na, azért van az én helyem otthon egy babával :)
mieza

Szöszi!
KÖszi a drukkokat!

Miezo!
Hát nem semmi nap! És még mosolyogni is volt kedved? Hát nagyon ügyi vagy, hogy nem húztad fel magad! De teljesen igazad van, neked most a baba a lényeg, és csak erre összpontosíts!

rodina74

Rodina, köszi, így lesz. Nem fogom hagyni magam betörni :)

Nagyon köszönöm mindenkinek aki a megírta a magzatvédőt. Nekem nincs semmi bajom az Elevittől (szorulás, vagy hányinger). Illetve nagyon vashiányos vagyok, úgyhogy szerintem marad. Köszi!
mieza

Rodina, a nickneved miből jön? Gondolom tudod, hogy ez egy szláv szó és családot jelent :)
mieza

Mieza, te már csak Miezo maradsz :lol: (Ugye Rodina? :lol: )
Tudom már, mit akartam kérdezni!!! Beszéltél a pénzügyetlen csajjal, aki S. ügynökhöz jár??? :lol:
Nagyon jól gondolod, a meló nem lehet előrevalóbb a családnál egy bizonyos szinten. Ha szar a meló, ott kell hagyni, mert nem csinálhatja ki magát az ember nap mint nap! Jó h. ilyen pozitívan állsz hozzá, még akkor is, ha neked ordítják le a hajadat!
Az meg h. kimentél rosszullét miatt... biztos imádtak érte :oops: :shock:

Andi, hát te aztán nem semmi nőci vagy! Nagyon jó versike, köszönöm! :lol: Ki kellene adnod egy versekötetet, nem? :D
Hogy-hogy ha még ott leszek? Mármint h. nem a műtőben, ugye? Mert én legalább délig az ágyacskámban fogok fetrengeni :D
Várlak!

Szöszi köszi :lol: Gondolj te is rááááám!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, elküldöm neked a neveket!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vörösmacska:
:lol: :lol: :lol: Beszarás! 3x3x3 :lol:
Én is nagyon bírtam azt a mesét.

Rodina:
Látom megáldottak minket a nőnemű felmenőkkel. :lol: És mégis bírjuk, na ez a szuper!
A teféle méhpempőd fecskendőben van? Nemrég itt a Ferenc körúti méhészeti boltban rákérdeztem és náluk 1600 pénz körül van egyhavi adag, ami tisztán pempő. Még nem próbáltam, mert van még az óccsósból, előbb az fogyjon el.

Andrea:
Nekem ugyan semmi bajom! Ugye ismered amikor a sofőr óbégat az úton, hogy mennyi hülye és mind szembe jön a forgalomal? Esetleg én lennék a sofőr... :lol: Hiába, a jó öreg relativitás-elmélet. :lol:
Óóó, most gondoltam végig, hogy esetleg telefon-ramazurira gondoltál!!! :lol: :lol: :lol: Mea culpa! De tényleg nem vagyok néha mindennapi! :lol:
Benned meg egy hamisítatlan Nyomasek Bobó veszett el! Nagyon zsír a versikéd!

Szöszi:
Képzeld, ha BKV-n olvasnád, mondjuk mobilról és jönne a káláuzi, hogy "jegyeket, bérleteket", te meg éppen rötyögnél. :)

Mieza:
Te még nem jelöltél be engem iwiw-en, de ha megbótoljuk a dolgot, akkor küldöm az infós listát. :wink: :lol:
Atyaég, micsoda melóhelyed lehet! Magam elé képzeltem és sajna én tuti kiröhögtem volna a főkököt, ha ilyen ovcsis módon viselkedik. Asszem, mehettem volna új munkahelyet keresni. Én nem bírom az ilyesmi szitukat nevetés nélkül, ez van... Óóó és ráadásul nő?! :shock: :lol:
Jó, hogy nem veszed magadra ezt a vulkánkitörést, tök fölösleges is volna.
Majd jön az a bébi, remélem mihamarabb! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Navi: Hát nem szoktam verseket írni, ez most egy kivételes - és megtisztelő!!!...- alkalom volt.. Úgyhogy kiadni nem fogom.. de ha gondolod, holnap bedobhatod Miska Bácsi levelesládájába... hátha neki is tetszik :lol: :lol: :lol: :lol:

Konzira megyek, azok meg 1 után vannak, nemtom mikor végzek, azért írtam, hogy ha még ott vagy.....
andrea-1

Mieza!

Tényleg? Ezt jelenti a nick nevem? Fogalmam sem volt róla!
És tényleg családot jelent? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

De örülök, hogy ezt jelenti a nick nevem! Ez is egy jel!
Igazából nem is tudom, hogy honnan jött ez a név. Valószínű a Rodint akartam nőiesíteni, és így jött, de már erre sem mernék mérget venni. Valahogy csak jött!
Köszi, Mieza, most felvillanyoztad a napom!
:wink: :lol: :lol: :lol:

Basszus! Megint miezot írtam! Bocsi, tényleg nem direkt van...de azért biztos van legalább egy olyan hely, ahol jól írtam! :oops:

Navared!
Neked mindig ilyen jó szemed van? :twisted: :lol:

rodina74

Andi, szerintem 3-ig ott leszek, de dél után már fent Sz. ügynöknél!

Mieza, elküldtem priviben! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Gyakorlok, mint az iskolában: Mieza, Mieza, Mieza, Mieza....... :lol:
Most már talán nem rontom el! :oops:

rodina74

Navared!

Írtam válasz pü-t. És még egyszer köszi!
Miközben írtam neked, eszembe jutott, hogy mi lenne az indián neved: Sasszem ! Kép

rodina74

Sajti, hol van a Ferenc körúton pontosan?

Köszi a neveket Navared! Képzeld, csak a párjával beszéltem, de sikerült pont elmondania ami érdekelt :) Mármint, hogy nagyon bírja a dokinőt, a stílusa miatt. Álltam mint a vadalma, alig várom, hogy a párom hazaérjen és elmesélhessem neki. Zsák a foltját :)

Rodina, jól beletrafáltál a nickneveddel. Igen családot jelent, Pl. csehül is, majd kissangyal bólogat! És a családba tartozik ám gyerek is, úgyhogy hajrá :)
Egyébként, jó a Miezo is, a Miezának sincs semmi értelme :) Ha csak nem: Mi ez a tyúk? :lol:
mieza

Mieza:
Ha a Boráros felől mész a vilivel és leszállsz a Ferenc krt-i megállónál, vissza kell picit menni a posta oldalán van.

Na jójcakkát!

Kismamiknak és lappangóknak:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

Ja, bocsesz! Van egy fölös iwiw meghívóm, asszem még 18 napig.
Ha vki kéri, priv bitte.

Na pá! 8)

Pá Drágáim!
sajt@

Angyal ment a válasz Kép
vörösmacska

Hali jányok,

Heni, Sajti folyamatos drukkok mennek.

Navared, holnap gondolok ám rád, csak ügyesen!

Sajt ügyi vagy hogy nem figyeled a jeleket. Már én sem ;) Ez a hármas laptetű nagyon durva. Gyanús vagy te nekem. :D Én konzervatív vagyok, csak egy pasival (utróval) kekszeltem. :)

Kaktinak mennek a drukkok a pici kislányhoz! Ügyes és hősies volt!

Heni, igenis, jelfigyelés huss. Mi az, hogy jel? :roll: Nyugi Heni, nyugi Vaya! :lol:

Kiss Angyal :( De látom, túl vagy a szomorúságon, ügyi vagy. Ne bánd, hogy Anyud intézkedett, hátha ez hoz majd szerencsét. Március, de hisz az már szinte itt van :)

Vörösmacs, drukk a komplikációmentes kezdéshez :)

Bocs, most többieknek nem tudok reagálni, hulla vagyok, hosszú volt a nap. De legalább gyorsan elment.

Velem: túl vagyok a holtponton, már bizakodom. Mintha már a pocakomban is éreznék valamit (én a jelnemfigyelős Babe után szabadon), de tudom, ez bármit jelenthet. Szóval kétesélyes a dolog, én rábíztam magam a sorsra.

Hálisten sok munkám van a héten, úgyhogy hipp-hopp eltelik majd. Igyekszem azért jönni bandázni. :D
vayacon

Szöszi jó megint hallani, köszi, nyitom az ablakot.

Miazóóóka gondoltam rád többször napközben, reméltem nem lesz ennyire brutális :shock: . A rosszullét lehetett ettől a hirtelen rádszakadt tehertől és valóban a hormonoktól is. Vigyázz magadra, jól tetted, hogy kijöttél, de azért én annak a tapintatlan kollgának mondtam volna egy-két szót a pihenésről .... az tuti. vigyázz magadra!

Avarka haaaaahhóóóó! nincs még meg az a kimondhahatlan nevű vérvételi eredményed?

Na megyek mert a bajuszosnak pirítós kell :lol: :lol: :lol: ... még benézek.
vörösmacska

Macs, Köszi :)

Na, megyek, pihenek egyet a holnapi fincsi munkanap előtt!
mieza

Rodina, igen, változtattam a vonalzón, mer' megevett a fene a számomra visszafelének tűnő számlálás miatt...
Csütörtökön megyünk uhura, 9-10 között fogunk odaérni, ha minden igaz! Ti hogy tervezitek?

Andi, hm, szép, ütemhangsúlyos verselés... Szoriitok, hogy holnap jó hiireket kapj!

Mieza, hát nem hangzott túl jól az a rosszullét!Remélem már jobban vagy!Ettél rendesen?
Sztem az egyik nagyon fontos dolog, hogy az ember a munkahelyén bele tudjon sz.rni a dolgokba. De látom, ez most neked sikerült!Mondjuk valaki felrúghatta volna azt a csopvezetőt, hogy kapjon már észbe.. :evil:

Navared, remélem már alszol!Holnapra hatalmas drukk!!

Vaya, azért óffatosan a sok melóval!!Csak kiimélő, baba- , ragacsbarát munkahatásfokon égj!

Nu, jó éjt, ragacsok dolgozzanak az éjjel Heninél, Sajtinál, Vayaconnál!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Navinak holnapra egy nagy kalappal,
és szorítok :arrow: :arrow: :arrow: , hogy legyen kívánság szerinti számban szép érett petesejtje Kép
vörösmacska

Sziasztok Csajok!

Kubuspace megkuksiztam a kisfiad, nagyon cuki. :lol: :lol: :lol: Biztos tapadni fognak rá a csajok.

Navared megy a drukkkkkkkkkkkk holnapra, hogy minden simán menjen!!!

Heni, Sajt, Vayacon küldöm a mai adag babaragacsot. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Rodina én is megyek csütörtökön a bmc-be.

Angyalka sajnálom:cry: , de azért jó, hogy ilyen pozitív vagy, lehetne tőled tanulni.

Mieza az első melóhelyemen nekem is kiabálós főnököm volt, de én nem bírtam sokáig, 3 hónap után megpattantam. Minden tiszteletem a tiéd, hogy ezt valahogy el tudod viselni. Remélem azért nem mindig ilyen.

Vörösmacs nekem is nagyon tetszik a kerted. Az jó, ha már a héten meglátogat a miki, akkor már kezdhetsz is.
mako30

Sziasztok!

Tegnap nem volt időm irni:

Mieza: felkerestem a dokit, végre valaki megnézett és megvizsgált. Már a nézésből is megállípította mennyi a gond a vizsgálat ezt csak tetőzte. elkezdödött a kezelés is ill. elküldtek további csomó vizsgálatra. A rendelő tele volt, nem véletlenül, mindenki zengi az ódákat - jó helyre kerülte, köszi!
Sajnálom, hogy melóhely ilyen, nálam hasonló a helyzet és több ember helyett kell dolgozni ugyanazért a pénzért - rémes.

Többiek: mindenkinek szorítok, főleg sajti remélem több baba marad veled.

Macsek: kert gyönyörű, már én is várom, hogy menjünk ill. nyiljanak a pihenő orchideám.

Mindenkinek megadrukk

kispatak
Vendég

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!!

Andikám!

mondták már, hogy egy költő veszett el benned? :shock: :lol: :lol: Kivi vagyok, mit mondanak BMC ben az eredményeidre, majd jelentkezz mi vót!!!!!!

Szöszikém!
Annyira aranyos vagy, mindenkitől jól esik a drukk, de tőled meg igazán!!! Annyira jó ez a csapat, hogy így drukkolunk egymásért, és nem rosszindulatú irigységgel nézzük a másik sikerét!!! Puszillak, hamarosan eljön a te időd is ne aggódj!!!! Csak tarts ki!!!!!! Szöszi köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="mieza"]
írta:
mieza
Aki összeírta, hogy milyen nickhez milyen név tartozik, megteszi, hogy átdobja nekem priviben? Pont most kezdtem összeírni, de

Jujj nekem is dobjatok egy privit ezügyben lécccii!! :wink:

Mieza!
Megkérdezhetem, hogy te mit dodozol?

Vayacon!
Keksz?? Az meg mi?
:evil: :lol: :lol: :lol:
Még jó, hogy az előbb írtam, hogy milyen jó, hogy nem vagyunk irigyek egymásra :lol: :lol: :lol:
Helyes, jelek monnnyyyanak le!!!!!Babaragacsokat küldöm:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Tényleg Avarka, nagyon eltűntél!!!!!

Muzsikám, ZT m!
Erősen gondolkoztam reggel ahogy ültem a WC n, hogy hova pisiljek!!!!! :shock:
De kibírtam, erős voltam, és a kagylóba ürítettem :)
Majd talán holnap, de lehet kibírom!!!! Vagy nem :)
Jajj nagyon nagyon szorítsatok értem!!!!!!! Puszi, óriási drukkjaim holnapra a petezsákkukucshoz!!!!!!Kivi vagyok hány Muzsigyereketek van!!!!! Tényleg a HCG det megmondták, hogy mennyi volt múlt héten?

Navared!
Kezem lábam csuriban érted, érted? :lol:

Angyalkám!
Neked már a Tanárúr közölte az eredményt?
Csak azért kérdem, mert tudom, hogy a héten nincs a drnő, és kivi vagyok nekem ki fogja elmondani, hogy babá(i)nk lesz(nek)!!!
:wink: :lol: :lol: :lol:

Sajtikám!
mennek a babaragacsok ma is :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Na nagyjából ennyi
Pussszzzz, majd még benézek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Muzsinak a mai UH-hoz: Kép

Pozitív tesztekért kedves Kismamikáim!!!: Kép

Nekem, hogy ma megjöjjön rendesen, így pénteken tugggyak menni K ügynökhöz 8) átvilágításra: Kép
vörösmacska

Sziasztok!

Heni, Sajt nagggggyon szorítok!

A többi csajszinak is, csak sajnos nem tudom, hogy ki hol tart, ritkán olvasok.

Már alig várom, hogy mi is megint kezdjük a szurizást.......
lugi

Sziasztok!

Heni, Sajt nagggggyon szorítok!

A többi csajszinak is, csak sajnos nem tudom, hogy ki hol tart, ritkán olvasok.

Már alig várom, hogy mi is megint kezdjük a szurizást.......
lugi

Jó reggelt,

Sajti,
Megadhatnád ennek a glitteres honlapnak az elérhetőségét, tényleg nagyon jó.
Olvasom trémobilt, hát kapják be, Te pedig nyugi kérlek, ez most naon nem hiányzik.

Muzsi,
Köszi az infót, jó kérdezősködést, hihetetlen milyen útvesztő az egész, az ember nem tudja hol kérdezzen, ahol válaszolnak nem feltétlenül mondanak el mindent és pontosan.
ÁÁÁÁÁ brutál.
Reméljük úgy van ahogy Vicky mondja.

Nava,
És mi lenne ha takarítás helyett csak pihennél ? Gondolok Rád ma naon naon naon.

Heni,
Ok h vannak tesztek, de még ne !!!!!

Angyal,
Öleléseket küldök. Akkor most fogorvos ?

Vicky, Sajti,
Én ott haltam volna meg EDA nélkül. Egyébként sem volt előre elképzelésem h akarok e majd vagy sem, de mivel beindított szülés volt az oxytocint is kaptam szépen szóval EDA nélkül képtelen lettem volna. Nekem a dokim mondta h oké akkor most szól az anesztesnek és kapok EDA-t.

Angyal, Macs,
Imádom ezt a ++++ hozzáállást. Tüneményes csajok vagytok !

Andi,
Kész vagyok az írásaidtól .-))))

Mieza,
Sajnálom az első napi történéseket, de fő a + gondolkodás. Valami hasonlóban éltem, dolgoztam sokáig, tele stresszel, nemhiába 10 évembe került Marci…..

Vaya,
Holtpont hess, örülök h jól vagy.

Mako,
Köszönjük Marcibókokat. Háááát asszem lesz még gondunk Marcibabával nagyfiúként :lol: )))

Tegnapi hsz-ket elolvastam, megyek mert ébredés van aztán tipli védőnénihez 8) )))

Sajtiiiiiiiiiiiiii
Nekem is elküldöd a listát ? köööszönöm ha igen

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Lugi!

De rég hallottam felőled!! Mi van veled?? IR ileg hogy állsz??
Mesélj valamit!!!!!

Puszi

heni77

Kubu!
Ha holnap nem tesztelek, akkor utána meg már minek, pénteken megyek úgyis vv re!!!

heni77

Szép Napot Mindenkinek! :)

Az összes drukkot, ragacsot köszönöm, már beépítettem a napi IR-diétámba, az a jó, h. nincs CH-tartalmuk, viszont számomra létfontosságúak (akár a folsav). :)

VayaZT:
Jólva, látom lecsengett a nagy izgulósdi, a munka eltereli legalább a figyelmedet. Ugye nem megterhelő fizikailag a munkád és stressz-szegény is?
Hmm... 6 esetben még én is a KPP (Konzervatív P.nagolyó Párt) lelkes aktivistája voltam, de mostanság szabadossá váltak a nézeteim. :wink:

Vaya és Heni:
Kép

Kispatak:
Na végre, nálad is beindult a gépezet! Ha megvannak az eredmények, akkor már gyorsabban pörögnek a dolgok. :) Egy ilyen érzékeny és kedves nő anyucinak született! Nagyon szurkolok a mielőbbi kezdéshez és babásodáshoz!!! :D

Heni:
Szóval nem merted bevállalni a pipit? :lol: Most még én is azt mondom, h. nem fogok tesztelni, aztán majd kedd reggel lehet, h. a pohárba csurrantok. :roll: :D

Macsek:
Óóó, bládi - Ó, bládá,
végre jőőőjjön,
hogy K ügynök azt meglássa!!! :lol:
))))))))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((((((

Lugi:
Ezer éve nem hallottam rólad, jó, h, jöttél!!! :lol: :lol: :lol:
Fagyizgatsz még, asszem te imádta nagyon... :roll: :D
Tudod már, h. mikor indulhat a stimud? És hogy vagy? Ééés mi történt veled azóta? És egyáltalán? :lol: Még input, sok-sok input! :lol:

Kubu:
Mindjárt küldöm Teknőc Ernővel, talán kissé lassú lesz... :roll: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu:
Glitteres/animált képek,betűk, stb... :

http://caesarom.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1026432

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!

Nekem ez a kedvencem! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

heni77

Sziasztok!

Én csak olvasok és olvasok a háttérben és mindenkinek nagyon szurkolok ++++++++++++++++++++++
Remélem a héten még sok pozitív dolog fog történni :)

Angyalka!

Nagyon sajnálom, de csak ilyen optimistán tovább :)
Az a legnagyobb érdekesség, hogy a mi történetünk kísértetiesen hasonlít egymásra. Nekem sem sikerült az előző lombik( vagyis terhes lettem, csak nem maradt meg a baba), és hatalmas valószínűséggel a rossz fogam miatt, mert utána pár nappal, mikor kihúzták, nekem is volt a gyökér végén egy ciszta és az már ott volt a beülti ideje alatt is, mert akkor is már nyitva volt a fogam, tömés nélkül és fájt is :( Én is tudom, hogy az miatt nem fejlődött tovább a babám!!!
Valamint én is márciusban megyek a fagyi babáimért, ugyan úgy pénzért :) És kb. nekem is két hét múlva kell menni az Uh-ra, hogy kezdhessünk :)

Ancsa
ancsyka

Most nézem KPP :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát ez curva jó :)

heni77

Heni:
Na ez a gólya-kartárs nekem is bejön! :)
Nemtom a 3x3 p.nagolyó párt estleg lehetne: HHPP?
Ha vkinek jobb ötlete van, ne kíméljen! :wink:

Kubu:
Menta priv.

Ancsyka:
Akkor lehetne a ZT-d Kiss Angyal!
Sok szerencsét a legközelebbi és egyben utolsó (!!!) stimuhoz! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Muzsi! MAko!
Én reggel 8-ra megyek oda, de szerintem 9-10 körül is ott leszek még. Múltkor is csak 11-re kerültem sorra, és most doktornő sem lesz, így majd valakihez odacsapnak. Szóval biztos el fog húzódni! Jó lenne ott talizni! Muzsi, én a pocidról amúgy is mintát kívánok venni, ha megengeded! :wink:

Heni!
Hát én biztos nem bírnám ki, hogy előtte ne teszteljek. Bár eddig nekünk mindig otthon kellett tezstelni, a másik intézetbe nem törödtek velünk, ha nem sikerült. Csak akkor kellett visszamenni, ha sikerült. Itt most, viszont biztos fogok tesztelni egy nappal hamarabb, mert ha nem sikerül - ami persze nem lehetséges, ez csak egy nagyon-nagyon elméleti teória, aminek a bekövetkezési rátája majdnem egyenlő a nullával - nem ott akarom kisírni a szemem! De te nagyon ügyi vagy, hogy ezt így kibírod!

rodina74

Ma írt Kakti férja a másik fórumba és azt írta, hogy még fizetősen sem tudták volna megoldani az edát. Ez azért tényleg elég car egy kiemelt kórháznál.

lugi: Halihó, mi van veled?

heni: Nagyon izgulok érted.

muzsi: Érted is nagyon izgulok, hogy hána babó is van. Ha kapsz képet akkor muti.
vicky79
Budapest III. kerület

Rodina!

Sajna , hogyismondjam, belejön az ember a sikertelenségbe!
Volt 3 inszemem, illetve a harmadik elmaradt az inszem napján, és 2 sikertelen lombikom is.

Úgyhogy most ezért kell sikerülnie!!!!
IR em rendbe"dobtam" úgyahogy, 20 kilót fogytam, úgyhogy csakis optimistán szabad előrenéznem!!!!!
Ja és ugye kb 30% az esély a lombik sikerre, nekem ez a harmadik, és az már akárhogyan is számolom az 90 % :wink: :wink: :wink:

Köszi Vicky!
Aranyos vagy, hát még én, hogy izgulok!!!!! :lol: :lol: :lol:

heni77

Köszi sajti :)

Biztos lehetne, de előbb kérlek áruld el nekem mi az a ZT? annyira nem vagyok otthon ezekben a kulcsszavakban :oops: kis tudatlan vok :roll:
ancsyka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?