Hahó!
Fel a fejjel kisangyal, hajrá a kis fagyasztottakkal! Sajnos nekünk az sem adódott
A holnapiaknak nagy-nagy drukk!!!!!!
Aki összeírta, hogy milyen nickhez milyen név tartozik, megteszi, hogy átdobja nekem priviben? Pont most kezdtem összeírni, de
A tv-ben pont nézek egy műsort arról, hogy mindenki arról mesél, hogy baj-e, ha valaki nem szeretne gyereket. Érdekes... Hogy egy nagy mély vágyat kell érezni és akkor lesz... Ha ennyin múlna, már focicsapatom lenne...
Ma 2 olyan válásról is hallottam, ami becsúszott baba volt, az egyik 1 éves, a másik 2 éves és a szüleik válnak!
Fura ez a világ!
Képzeljétek, az első munkanapomon már korábban bementem, a végén még kedvem is volt. Jól elvoltam délelőtt, ide-oda rohangáltam, mindenki riportolt nekem. Míg az egyik csoportvezetőt fel nem idegesítette a nagyfőnök és épp akkor mentem hozzá, hát szó szerint leugatta a fejem. Kiabált, rugdosta a székét... Nem rám volt mérges, de én kaptam! Még jó fej is voltam, mondtam neki, hogy nyugi, nincs baj. Mire ő: Te most két hétig otthon pihentél, mi meg megszakadtunk... Na, itt mentem le kávézni. Basszus, 36 éves, csaj, éldegél a párjával, a munka az élete, eszébe se jut gyerekre vágyni, vagy ilyesmi... A vicces, hogy tudja az egészet, tudja, hogy első napom és azt is, hogy teljesen más a munkakörünk, ha ott vagyok se lett volna kevesebb munkája...
Na, így kellett mennem prezentálni, miattam hívták össze a találkozót, a szaktudásom miatt. hihi és rosszul lettem.... A felénél kimentem, otthagytam egy csomó embert, aztán vissza, hogy bocsi, nem tudom megcsinálni. Még ültem egy órát, annyira szédültem...
Lehet, hogy még a hormonok, vagy csak nagyon rámzuhantak a dolgok...
Nagyon szeretem a munkám, de most már 4 ember helyett dolgozom és nem szeretném ezt így tovább csinálni, de amíg húzza a ló az igát elven, nem fognak változtatni...
Bocsi, hogy így rátok zúdítottam. Nem bánt, nincs rossz kedvem, most lepereg rólam, mosolyogva jöttem haza, mert nekem nem a munkám az életem és nem is fogom hagyni. Nekem a család az első és az teljesít ki.
Na, azért van az én helyem otthon egy babával