Sziasztok!
Lucuzs,
akkor egy cipőben járunk
.
Reggel úgy ébredtem, hogy be van durranva a mandulám
. Anyukám pont ment az itteni nődokihoz, mondta neki, hogy mi van, írt fel antibiotikumot, amit akár terhesen is lehet szedni. Mondta, hogy ne féljek, szedjem be, mert még a végén nem altatnak majd el.
Bogi jobban van már?
Ancsuka,
drukk akkor holnapra és holnaputánra
, ügyesek legyetek.
Múltkor beszéltük veled a tüszőrepiket..... Na most is ovitrellet kaptam 5600Ft volt a 2 db.
Betty,
örülök a te jó hírednek is. De hogyhogy csak jövő szerdán kapod vissza a fagyikat??? Én azt hittem már talán a héten
.
Gabi,Angyal,
remélem jól vagytok
.
Nekem ma nincs valami nagy hangulatom, igazából bőgni is tudnék
.
Tegnap mentem anyóshoz szurira, erre nagy kedvesen azt mondja,"na, majd legközelebb megtanítjuk a Zsoltinak hogy kell beadni a szurikat, aztán nem kell mindig hozzám futkosni". Nézek rá okosan, mondom neki" nem lesz rá szükség, mert nem lesz legközelebb". Erre ő, "miért feladod"
??? . Mondom neki nem,nem fogom feladni, hanem ez most sikerülni fog. Erre ő ,miért vagyok én ebben ilyen 100% biztos, miért vagyok ilyen optimista???
Most szerintetek??? Néha egyszerűen nem gondolja meg, hogy mit mond és ez most nagyon sz@rul esett. Szerintem úgyis ezért vagyok ma ilyen , mert egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, hogy hogy mondhatott ilyet. Most én is így álljak neki.......? Hogy hülyeség az egész, úgysem fog sikerülni, de legalább megpróbáltam vagy mi??? Teljesen elvette a kedvem is.
Bocsi lányok, hogy ilyenekkel untatlak benneteket,de nektek legalább elmondhatom. Apa nem különösebben foglalkozik ilyenekkel, nem ilyen lelkis, anyukámnak panaszkodtam el, ő persze megért és Ők meg drukkolnak anyós helyett is. Ő is pont ma beszélt vele, neki is úgy tűnt, hogy egyáltalán nem hisz benne.... De akkor legalább tartaná meg magának az ilyen gondolatait...