Új privát üzeneted érkezett!

Lucuzs
hát ez az :!: :lol: Épp most nem szedtem semmit az ég világon :lol: :lol:
A sok fehérje és a folyadék a túlstimu miatt kell.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

A gólyahúzás ér persze, pont inszem és lombik után kell meghúzni, nem előtte.

Kép

Kép
ranita1979

Tetűűűm van :lol:
Osztozom veled, Ranita, hisz egyszerre írtunk :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Érdekes különben, hogy sokan hisznek az ilyesmikben. És akkor ilyenkor derül ki, hogy nem is érnek semmit?
Én sem szedek semmi ilyent. Ciklus elején elkezdtem az aspirint, meg minden nap iszok 3 dl frissen facsart narancs+ grapefruit levet. Szerintem ez többet ér, mintha szedném a sokféle vitamint meg gyógynövényt :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

gratulálok betty, nagyon jó hírek :P
ancsyka

Betty,
köszi, most úgyis mindkettőnknek szüksége van rá :D

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
ezután én is azt hiszem, hogy nem eszek össze semmi ilyen szert :roll: a szervezet ügyes, okos gépezet, tudja maga, hogy mi kell neki, mit csináljon :!: :wink:

Ancsy
köszike :wink:

betty615

Lucuzs!
Drukkkkk a srácoknak,h célba érjenek!

Betty!
Hát ezek nagyon jó hírek!!!!Csak így tovább :wink:
Én is csak ezt a pempős mézet ettem és egész jó volt így is a mnyh.

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
örülök a jó hírednek(itt is) :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lucuzs
Ügyik voltatok, nagyon szép a mnykh-d :!: holnap is kell menetek :?: mert nálunk egymás utáni két napon van inszem és az egynek számít :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi
Felébredtél :?: indul a következő műszak :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy- Olvastam a Closti-s sztorit :D Privi ment :wink: ...Hat szerintem ha nem lesz vasarnap inszem akkor hetfön a 16.cn-en fogja a doki megcsinaöni ( csak tippelek, mert nem sikerült meg elernem), mert nekem amugy is eleg hosszu a ciklusom, 32-33-38 napos, ugyhogy akkor az meg belefer lehet :roll:

Ancsy- Amugy hany naposak a ciklusaid??Mert akkor lehetne nagyjabol következtetni, hogy mikor szokott lenni a peteeresed :wink:

Angylikam- Drukk, hogy most az egyszer a vervetelig is elmenj, söt tovabb is, mert hogy a baba mar ott lapul a pocidban :wink:

Ancsu- Nagyon bizom, hogy neked is ez lesz uccso inszemed :wink:

Ranita- Szerintem is akkor a 16.cn-en fogja csinalni, mivel hosszuak a ciklusaim es csak a 12 cn-en fogok elöször Uh-ra menni, szerintem!!Drukkolok a peteidnek na meg a mnyh-nak, hogy szepen megnöjjenek :D

Lucuzs- Nagyon nagy drukk hegyeket küldök, szerintem a 6 milla az nagyon jooooooo :D Es a mnyh is annak tünik, bar nem ertek hozza, de gondolom minel nagyobb annal jobb :D

Betty- Hat ezek szuper hirek, annyira örülök neked :D Persze csak jopofaskodtam a Svajccal, bar egyszer mar voltam ott, de olyan 15 evvel ezelött :D Voltam mar Kaposvaron, valami focci meccsen :D
24-en este megyünk haza, munka utan indulunk :D

Csajok most nem irom at az egesz hozzaszolasomat, nezzetek el :oops: Most hivott vissza a Krizsa doki, 25-en 11 orara kell mennünk :D :D :D Juhhheeeej :D

KépKép
gyancsi

Gyancsi!
Még egy jó hír mára! :lol:
Remélem az egész hetünk ilyen lesz :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Most elhuzok fürdeni, aztan melo....Sajnos holnap nem fogok tudni jönni, mert megint vezetek :?
De gondolok ratok, jo sokat :wink:

Pusszantas

KépKép
gyancsi

Ancsi
Örülök, akkor most már Ti is útnak indultok, sok sikert és kitartást :!:
Estére jó munkát :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi! Dejó! Akkor már neked is alig van hátra, és mindjárt kezdés! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Gyancsi
akkor minyá jöttök haza :o :D ezt a pár napot már féllábon is.... 8)

Szuzy 8)

betty615

Jó reggelt hétalvóóóók :lol: :lol:

Kép

betty615

Kép

A mai drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Mai drukkjaim mennek akinek kell :D !
Kép
Jó izgis hetünk van most :D .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Ancsuka! Drukk az uh-hoz! :lol:
Mára még valakinek? :wink: (lukas az agyam, bocs :oops: )

Puszi Mindenkinek!
Remélem majd jöttök csevegni! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jó reggelt!

Betty!
5.17 :?: :shock:

Akinek jól jön!
Drukkjaim mára +++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok!Nem szeretnék idepofátlankodni csak elolvastalak titeket mert az én drága barátnőm akit IMÁDOK ő IS ITT van köztetek és csak annyit szeretnék nektek mondani,hogy mindenkinek drukkolok így ismeretlenűl is! :) Szoritok és gondolik rátok!Cukigabim!Remélem jól vagytok!?puszillak nagyon-nagyon!üdv.mindenkinek! :P

Kép

Kép
zbinyek

Sziasztok :!:

lucuzs :!:

Mennek a drukkok a sikeres inszemért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Örülök, hogy nem kell müteni és szép az eredményed :wink:
A mnyh vastagsága is elég jó :!:
Drukk a mielőbbi fagyibabához, akire már nem kell sokat várnod :!:

Köszi jól vagyok, de anno irtam, hogy én tesztet tuti nem fogok csinálni.

Gabi :!:

Mizujs :?:
+++++++++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Ari vagy, hogy minden egyes hozzászólásodban megemlitesz, hogy vagyok :wink:
Örülök, hogy 25-én már mentek a kaáliba és kezdesz drága :wink:
Nagyon szoritok én is Érted+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó vezetést kivánok :!:

ancsuka :!:

Drukk az UH-hoz+++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Hogy érzed magad :?:

pusz Mindenkinek :!:
Vendég

Szilvi (Zbinyek)!!
Nagyon ari vagy,köszönjük a drukkokat.
Neked is millió puszi :lol: :lol: :lol:

Angyal!
Semmi különös!Nem érzek semmit,de nem agyalok. :?
Küldöm a babaragikat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
cukigabi
Budapest

Angyli
Köszi, már jobban vagyok :!: :wink: drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihizzél drága :!: :wink:

Gabi
Nagyon izgulok Érted is :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi :!:

Ne is agyaljál, mert ahányan vagyunk annyiféle tünetünk van hidd,hogy sikerült és ugy is lesz :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Örülök, hogy jobban vagy :wink:
Pihenek de nem mindig fekszem most zártam le a rezsót a tojásleves alatt.
Tegnap oldalast sütöttem jó fokhagymásan, krumplipürével és savanyu kápi van hozzá, igy éhen már nem halunk :wink:

Megyek nézek valami jó kis dvd filmet :wink:

További szép napot Mindenkinek :!:

Majd jelentkezem :wink:

Puszi
Vendég

Zbinyek :!: :lol: (jó a neved :lol: )
Üdv. itt :!:
Kép
Örülünk a drukknak, most azt hiszem jól jön mindenkinek :lol:
Kösziiii :!:
És máskor is nyugodtan "bepofátlankodhatsz" :lol:

Gabi
ma háromnegyed 5-kor keltünk, mentünk UH-ra, azért voltam olyan korai :lol:

Híííreim:
Mnyh.: 8mm, holnap fél ovitrell pociba, péntektől 3x1 (3x2 :wink: ) utro, jövő szerda beülti :lol: :lol: Utána még apránként másfél ampulla ovitrell szuri :lol:
Tömören, röviden.... :lol: :lol:

Pusz-pusz :!: :wink:

betty615

Betty!
Ne hari,mostanában elég nehezen követem az eseményeket! :oops:

Szerdán beülti?Nagyon kiru!Reméljük a legjobbakat!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!Szia Betti!Köszönöm a kedvességedet!Jó a nevem? :lol: Ezt a nevem még gyerekkoromban adta az uncsitesóm egy régi meséből.Általában Sziszka vagyok csak ha van már Sziszka akkor leszek Zbinyek! :D mindenki vigyázzon magára nagyon!Majd még olvaslak titeket ha időm engedi mert holnaptól már dolgozom de este azért rátok nézek majd!Gabi!Hívj ha van valami hír!Nyugi most nem sírok majd! :wink: De tudod,hogy csak azért mert imádlak barátnőm!Sziasztok!Mindenkinek puszi! Hogy is drukkoltok? :wink: Így?+++++++++++++++Remélem jó lesz!

Kép

Kép
zbinyek

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat meghozta az eredményt, de biztos voltam benne nem lesz semmi gond, bár csak a terhességben lennék egyire biztos :wink:

A töszök szépek, mondjuk a doki elég hülyén mért meg, bal oldalon 28*23mm meg több kisebbet írt oda, de látszólag 15mm kb. a jobb oldalon 2db 16mm. Nem volt most az uh doki nagyon alapos, látott egy nagyot és a többit meg sem mérte. Mindegy igazából a babóhoz egy is elég.
Holnap meg holnap után inszem. ja és a mnyh.8,5mm

Betty, nagyon örülök neki, hogy nincs semmi baj és tudtok kezdeni. De akkor jól értem, ezek a szép tüszők most maguktól lettek ilyen nagyok? És mikor szívják le őket? mert a beültit azt látom, de mikor lesz a leszívás? biztos írtad bocsi, de nagyon sokat kellett visszaolvasnom és lehet átsiklottam felette.

Lucuzs, örülök hogy te is túl vagy az inszemen, de neked csak egy napon volt inszem?

Suzy, remélem már sokkal jobban vagy, vetél rhino-t?

A többieknek egy nagy kalappal++++++++++++++

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Betty! Nálatok is felpörögtek az események!!! Dejó! Drukk hegyek!!! :lol:

Ancsuka! Akkor holnap-holnapután csuriban mindenem!!! :lol: :lol: :lol: Szépek az eredményeid!!! :lol:

Igen Tapolcán csak egy nap az inszem.
Ti hova jártok, hogy ott kettő?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ancsu!
Betty fagyibabákért megy!
Ezt legalább tudom :wink: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ja és Ancsu!
Inszemekhez+++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, jaaaaaaaa már kezd világos lenni! Akkor most hiába ilyen szépek a tüszők? nem baj, úgyse kell már neki több tüsző most a fagyival minden megoldódik. :wink:

Ancsu

ancsuka

Jól mondod Ancsu! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Zbinyek
Üdv. köztünk, gyere amikor csak időd engedi :!: :wink:

Ancsu
Jobban vagyok köszi :!:
Nagyon drukkolok az inszemhez, nyugi van és pihi :!: kaptál repesztőt :?:
Eredményeid nagyon jók!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2010.02.16 13:30-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, igen megkaptam 2 ampulla coragon.
Örülök, hogy jobban vagy.
Most nem akarok agyalni, meg sokat netezni sem, hozzátok jövök, de inkább azt teszem mint Zsu filmet nézek :)

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Gyere is hozzánk, majd eltereljük egy kis hülyüléssel a gondolatokat :!: :wink: Klinikán voltál :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, igen a klinikán. Rendi mostanában nagyon a doki, műtőbe kellett neki menni, de engem (még nem is voltam soron) behívott, megnézte az uh-t, majd mondta naaaa ez szép, telefon stb. a holnapi inszem miatt, amjd mentem a felvételibe.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
örülök neki :!: ügyik legyetek holnap, egyébként haza mész holnap :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok! Engem is kerülget valami betegség. :evil: Reggel már torokfájással keltem, és du. iszonyat erős hányinger is elkapott. :? Szerencsére épp hazaért apa, így lepihentem egy órára, de nem lett jobb. :shock: :evil: :cry: Persze apa lecseszett, mert délelőtt kiganéztam a lakást, hogy miért nem pihenek inkább. De mentségemre legyen mondva, nem eröltettem meg magam, csak szépen sorban tettem a dolgomat. :oops: Remélem nem csináltam bajt!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Lucuzs,
akkor egy cipőben járunk :cry: .
Reggel úgy ébredtem, hogy be van durranva a mandulám :roll: . Anyukám pont ment az itteni nődokihoz, mondta neki, hogy mi van, írt fel antibiotikumot, amit akár terhesen is lehet szedni. Mondta, hogy ne féljek, szedjem be, mert még a végén nem altatnak majd el.

Bogi jobban van már?

Ancsuka,
drukk akkor holnapra és holnaputánra :D , ügyesek legyetek.
Múltkor beszéltük veled a tüszőrepiket..... Na most is ovitrellet kaptam 5600Ft volt a 2 db.

Betty,
örülök a te jó hírednek is. De hogyhogy csak jövő szerdán kapod vissza a fagyikat??? Én azt hittem már talán a héten :roll: .

Gabi,Angyal,
remélem jól vagytok :D .

Nekem ma nincs valami nagy hangulatom, igazából bőgni is tudnék :cry: .

Tegnap mentem anyóshoz szurira, erre nagy kedvesen azt mondja,"na, majd legközelebb megtanítjuk a Zsoltinak hogy kell beadni a szurikat, aztán nem kell mindig hozzám futkosni". Nézek rá okosan, mondom neki" nem lesz rá szükség, mert nem lesz legközelebb". Erre ő, "miért feladod" :evil: :shock: ??? . Mondom neki nem,nem fogom feladni, hanem ez most sikerülni fog. Erre ő ,miért vagyok én ebben ilyen 100% biztos, miért vagyok ilyen optimista???
Most szerintetek??? Néha egyszerűen nem gondolja meg, hogy mit mond és ez most nagyon sz@rul esett. Szerintem úgyis ezért vagyok ma ilyen , mert egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, hogy hogy mondhatott ilyet. Most én is így álljak neki.......? Hogy hülyeség az egész, úgysem fog sikerülni, de legalább megpróbáltam vagy mi??? Teljesen elvette a kedvem is.

Bocsi lányok, hogy ilyenekkel untatlak benneteket,de nektek legalább elmondhatom. Apa nem különösebben foglalkozik ilyenekkel, nem ilyen lelkis, anyukámnak panaszkodtam el, ő persze megért és Ők meg drukkolnak anyós helyett is. Ő is pont ma beszélt vele, neki is úgy tűnt, hogy egyáltalán nem hisz benne.... De akkor legalább tartaná meg magának az ilyen gondolatait...

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Ha anyósod nem is,itt sokan drukkolunk neked,ne keseredj el! Kép
Én anyósom is mondott olyat amitől lefordultam a székről :twisted:
Te csak pozitívan állj a dolgokhoz,sikerülni fog!

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Az anyós mondjon le!!!! :evil: :evil: :evil: Hogy lehet ilyen szívtelen!?
Nekem az anyósom a második inszemnél mondta, hogy az elsőben nem hitt, hogy sikerülhet, de ez most fog, ebben most hisz. :shock: :evil: Megköszöntem neki, hogy milyen jó fej! De legalább nem az elsőnél mondta, hogy nem hisz benne, hanem utólag. Bár így sem sokkal jobb. :evil:

És persze, hogy nem hülyeség hinned!!! Sőt szinte kötelező!!! :wink: És hidd el most sikerülni fog! Amúgy meg olvasd vissza a tegnap beírt idézetedet! (a Kaálisat) Az a lényeg, ami benned van!!! :D
Nézzél pozitív hangulatú filmeket, olvass könyvet, hallgass zenét, hogy visszatérjen a hited! :lol: Az inszemes oldalon rajta van a Titok-film linkje, érdemes lehet megnézned!:lol: Én még csak a 1/3-át néztem meg, és 1 hete lebegek a boldogságtól. :lol:

Ölellek!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Ranita
Nem semmi bunkóság volt az anyósodtól ez a beszólása sztem :!: :shock: akkor nagyon drukkol Neked, hogy legyen kistesója Hannának illetve egy új unoka neki... :roll: de ne is törődj vele, már nem kell többet menned hozzá, fog így fel és igen is legyél csak pozitív :!: tudom, hogy aki lelkis, az magára veszi annak rosszul esik, de lehet, hogy tudta mindezt és ez volt a célja, hogy megbántson, nem tudom igaz, nem ismerem, de lehet, hogy ez egy tanulság is volt, nem biztos, hogy el kell neki innentől kezdve mondani bármi ilyet is:!:
Nem untatsz , írd ki magadból az is sokat segít ilyenkor :!:

Jobbulást :!:

Lucuzs
Pihizzél, reméljük nem leszel beteg :!:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, Lucuzs,
elpityeregtem magam attól, amit írtatok :cry: . Köszönöm.
Egész eddig annyira hittem, de mikor ilyet mondanak.... Még szinte el sem kezdtem az egészet és már azt mondják, hogy mi lesz legközelebb, meg feladom e..... Egyáltalán nem hisz benne és szerintem ami még a baja az az, hogy mi erre ennyi pénzt "szórunk ki" erre. Szerinte sikerülne ez enélkül is, csak mi vagyis én nem vagyok elég kitartó. Kitartó.... Lehetnék még ennél kitartóbb? Nem azért csináljuk az egészet, mert nincs jobb dolgunk vagy nem tudjuk hova tenni a pénzünket

Lucuzs,
megtaláltam a linket, este meg fogom nézni :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Az ilyen menjen a fe...be, már bocs. :oops: :evil:

És most muszály erőt venned magadon! Hinni kell, hogy sikerülni fog!!! És pozitív gondolatok, ne felejtsd!!! :lol: :lol: :lol:

Én is küldök egy adagot!++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita!
Ezért vagyunk itt egymásnak! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita, ne is foglalkozz vele az én anyósom sem különb de tudod a sztorit a múltkor kifakadtam egy kicsit. De mi helyette hiszük, hogy ez lesz az utolsó és sikerülni fog. mi pl. nem is szóltunk anyóséknak mire is készülünk, úgy tudják éljük a mi kis világunkat.

Suzy, igen saját felelőségre haza jöhetek.

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?