Muzsi, szerintem csak az első trimeszterben, de majd megvitatom Nórával!
Mostanában nem néztem táblit, de jól olvasom, h. pénteken jössz/mégy a biemszibe? Meg Heni is...?! Meg még ki??? Lehet, akkor lesz a beültim! Akkor megkeresni ám!!!
Sajti, nem értek én ezekhez a mnyh-ás dolgokhoz, de mintha azt hallottam volna vmikor vkitől vhol és vmiért
h. ha túl vastag, akkor is nehéz a megtapadás...?!
Gratula a 2 kis fagyi óvishoz!
Nagyon szupi ez a dzsinn és köszi a tündérkét is, kívánok is tőle!!!
Az Et-s szúrással kapcs-ban egyetértek Henivel, úgy rémlik, h. azért fájhat, mert megfogják a méhszájat, de én nem éreztem semmit, pedig szólt, h. fogok
Szegény Kakti, most már biztos minden rendben, de azért vajúdott rendesen
Persze én is szívből gratulálok nekik!!!
Az EDA, az az epidurálist jelenti?
Heni, remélem most már a pozitív hullám kapott el, amit küldtünk....???
Ma én sem a hullám tetejét lovagolom meg a képzeletbeli szörfömmel, de azért alakulok. Ma baromi sokat aludtam, ahhoz képest amennyit mostanában szoktam és kissé kóma voltam reggel és nem éreztem a tüszőcskéimet. Lehet, csak aludtak ők is, de ez kicsit elszomorított, az jutott eszembe, h. felszívódtak... Tudom baromság, de elég élénk a fantáziám
Aztán egész délelőtt takarítottam, és talán most már mozgolódnak
Heni, igen, elég ha csak ennyiért szorítotok, de majd később kitalálok még egyebet is
A p.golyós füllentés belefér, főleg, ha meglátja a 2 csíkot!!!
Babe, gondolok rád pénteken, h. minden a legnagyonn rendben legyen, de szerintem tuti, h. úgy is lesz!!!
Rodina, várom is meg nem is. Most már legalább tudom, mire számíthatok, de ugye mint tudjuk nincsenek egyforma helyzetek és hát emiatt kicsit izgulok, meg h. legyenek érett petikéim és a legjobban azt utálom, mikor a vénámba szúrják a tűt, ez a mániám, azaz a fóbiám