Új privát üzeneted érkezett!

Hír Kaktiról: Lili Laura 5:35-kor hosszú küzdelem után 3300g-mal és 54cm-rel megszületett! Nyisza nem volt. Anyuka jól van csak fáradt! Sajnos nem kaphatott edát, mert elfogyott a Jánosban a szett!
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti!

nekem csak 1 kívánságom lenne Dzsini hez :wink:

Kakti!
Mégegyszer gratulálok!!!! Elfogyott a szett??? :shock: :shock: :shock:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sajti,
Gratula, gyűjtöd ám a tetűket. Ez már tuti siker.

Heni,
pihizz sokat. És igenis figyelj valamennyire a jelekre. Ne nagyon, de valamennyire. De már nincs is sok hátra 19-ig. Én akkor megyek a szűrésre, úgyhogy tuti minden rendben lesz Nálad is, Nálam is.

Vicky,
mond meg Kaktinak, hogy GRATULA. Így ismeretlenül is. Nagyon jó érzés lehet.
Barbika, Édes, Tünemény Kis Csaj. Boldog lehetsz Vele.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

babe: Köszi, tényleg édes főleg mikor jól alszik. :D Mint most is. Éjszaka aludt 6,5 órát egyben.

heni: Egy másik csajszinak írt sms-t a férje és ő írta, hogy nem kaphat edát, mert elfogyott a beadásához szükséges szett. Nem tudom utána szereztek-e, de szerintem nem. Nekem nagyon jó volt az eda, nem lett volna jó végig szenvedni a gátvarrást. Azt írták ugyan hogy nem vágták, de nem tudom ez a császárra vagy a gátmetszésre vonatkozik-e.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
Én is nagyon reménykedem benne, hogy az Én Picúrom majd jól fog alukálni. Aztán majd meglátjuk. Én állítólag már Picinek is nagyon jó alvó voltam. Remélem ezt majd örökli a Kis Drágám. 8)

Kép

Kép

babe3

Elfogyott????? :shock: :shock: :shock: Hogy történhetett ilyen, pláne abban a kórházban? Most nagyon kiakadtam!
Szegény Kakti... Volt fogadott orvosa?

Heni:
Akkor teremtsd meg a kívánságod és képzeld el, milyen lesz a 9 hónap alatt és utána! :D :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Lombikolósok!

Ugyan jókor kérdezem, de még bizgatja a fantáziám...
ET-kor először kimosnak, majd bevezetik a kütyüket és akkor a doki mondta, hogy egy szúrást fogok érezni (hát igaza lett). Na, az mi volt?
Akkor még nem jött a biológus a gyerkőcökkel, csak utána. :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok,

Nava,
De jó olvasni h holnap punkció. Coooool.

Vicky,
Kakti: Háááát visszaolvasva a du fél öt és a reggeli fél hat közötti idő, nem volt túlságosan rövid.
Basszus h nem volt EDA ? Hát én meghaltam volna múltkor EDA nélkül.

Mieza,
Kitartás a munkához. Brrrr
Elevitet szedtem Marcinál is és most is, tény eléggé sok gondot okoz (szorulás) de szedem mellé a Lenkei Kal-Mag port és áááááá csúcs jó így minden. Azért Kal-Mag mert a Magne B6 napi 6 szem, 9 naponta 1500 Ft-ért, az sok. És akkor még kalcium nem is került a szervezetembe.

Muzsi,
Ha nem sértő a kérdésem, az esetedben hogy lesz a Tgyás, Gyed számolva ?
És most táppénzen vagy ? lehet h jó nagy hülyeséget kérdeztem.

Csucsu,
Piri jöjjön meg de izibe.
7végére 10 fok, jaja érzem is, két napja olyan migrénem van. ÁÁÁÁ

Vörösmacs,
Engem nem jelöltél meg, persze nem is küldtem elérhetőséget :lol:
Na de most.
Főnök maradjon továbbra is és örökké normális.

Sajti,
Korán kezdted a mai napot.
Remek hírek K2-től.

Heni,
Nyugi nyugi és csak pozitívan. És ne tessék jeleket figyelni !!!!

Vaya,
Ez Neked is szól.

Marianna,
hogy vagytok ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Nem tudom volt-e Kaktinak orvosa, úgy emlékszem igen. Én is nagyon szenvedtem volna eda nélkül.
vicky79
Budapest III. kerület

Kaktinak volt orvosa

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sajti!

Szerintem az a szúrás inkább csípés volt, nem? Akkor fogják meg a méhszájat, nem? :roll: :roll: :roll:

Babe!

Hát nem tudom, már úgyis eldőlt odabent minden, nem figyelgetem a jeleket!!!

Kubu!
Lsd feljebb :) nem figyelgetem a jeleket, főleg, hogy nem is érzek semmit, talán, hogy még mindig szúrkod a hasam, meg.................... :wink: :lol: :lol:

Vicky!
Értettem, hogy elfogyott, csak nem értem, hogy fordulhat elő ilyen egy ilyen tutkó, spéci kórházban. Mintha a boltban nem lenne kenyér!!!!!
Húúhh szegény Kakti, bár gondolom már túltehette magát ezen, főleg, hogy a karjában van Lili :)

heni77

Heni,
valóban eldőlt már minden a pocidban. Már csak a pénteki eredményhirdetésre kell várnod.
Tesztet nem csinálsz? :shock:

Kép

Kép

babe3

Halihó!

Jókedvbomba(Sajt@), te iigy ébredsz, ezzel az energiával??Vagy szedsz erre valamit? Nekem is kell!!!Fagyibabáknak nagy gratu!!Bár most egy jó ideig oviban kell, hogy maradjanak!!
Nekem a fekete macsesz a kedvencem Kép
Nem tudom, mi lehetett az a szúrás. Én csak azt éreztem, amikor a katéter a méhszájon keresztül a méhbe érkezett. Nem lehet, hogy ezt érezted?

Kubus, Vicky köszi a sziivmelengető infót!
Kakti, hatalmas gratula, biztos nagyon boldog vagy! Sok energiát kiivánok!!

Kubus, egyáltalán nem sértő a kérdésed. Passziiv táppénzen voltam egy hónapot-ennyi a maximum is a munkaviszony megszünését követően. Most álláskeresési járadékot kapok mint munkanélküli, májusig. Aztán fogalmam sincs. Az biztos, hogy mivel még az idén szülök, a gyedet az előző naptári év (2009) alapján számiitják, szal azzal nem lehet gond. De igazából még nem jártam végig, hogy konkrétan hogy van. De lassan elkezdek informálódni. Tgyás szerintem nekem iigy nem jár.

Angyal!++++++++++ Mi volt? Hogy vagy?

Heni zebratársam! Elhiszem, hogy jön a negatiivhullám, ez nálam is iigy volt. Kétszer sikerült elpityerednem a nagy várakozásban! A lényeg, hogy a holtpont után csak jóra gondolj, fel fogsz dobódni, és újra kismaminak érzed magad!! Tarts ki, minden ok lesz, kismami!
Hát teszt ügyben neked kell dönteni. Ha akarsz csinálni, akkor szólj, és tutti lesznek ötletek :wink:

Navared, hogy telik a nap? Remélem gyorsan!))))))))))))))))))))o((((((((((((((((((((

Babe, a péntek jó hiireket hoz majd mindenkinek, nektek is!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Azt valaki meg tudja mondani, hogy a vonalzómon a mackó miért jobbról halad balra, s nem fordiitva ? :roll: :evil:

M
muzsi

Helló!

nagyon nagyon tesztellenes vagyok, talán egyszer csináltam életemben, de akkor sem lett +++++ ( lehet ezért utálom? )

Még mindig nem tudom mit csináljak, de mindesetre beszereztem 5 db 10 es érzékenységűt!! :wink: :lol:
Este megyek értük :)
Már csak Apának kell kitalálni valamit, hogy miért megyek, mert nem akarom elárulni neki, meglepinek szánom :wink:

Anyu hívogat naponta, imádom de már kikészít szegénykém, amikor jön a "na érzel már valamit?!?!" kérdéssel.
Még én nyugtatom őt, hogy nyugi, még semmit, de nem is lehetne, hiszen max 1 hete vagyok terhes :)
De ha minden igaz akkor már 4 hete, nem? A mensi első napja a terhesség első napja, ugye?

ZTm!
Kurva jó a fekete macskád, annyit röhögtem rajta :) Próbálok hangolódni, mostmár nekem kell gyarapítanom a zebratábort!!!!!!

heni77

Na Apa is lerendezve, pont most hívott, mondtam neki, hogy p.nagolyóért át kell ugranom este kocsival egyikőtökhöz :wink:

Szegény, jól átb@sztam , de remélem meglesz a jutalmam a hazugságomért :) :wink:

heni77

ZTm!

Szerintem le van sz@rva az a medve, ha holnapután egy-két szép kis petezsákocskád lesz, nem? :wink:
NEM IDEGESKEDNI, főleg nem egy mackó miatt!!!! :)

Ha holnap tesztelnék 10 es teszttel, annak már +++ nak kell lennie, nem? Segítsetek tesztszakértők!!!!!!

A clearblue az 20 as, és neked Muzsi kismami már 2 nappal a vv előtt kimutatta, ugye?

heni77

Muzsi!
Szerintem azért, mert a te vonalzód visszafelé számol.

Heni!
Nagyon sokat gondolok rád napközben is! Mennek a drukkok továbbra is!

Kaktinak gratulálok, és a kislányának nagyon boldog hosszú életet kívánok!
Az, hogy elfogyott a szett, nálam kiverte a biztosítékot! Biztos feljelenteném őket a minisztériumba!

Sajt!
Ez a sok laptetű nem is jelenthet mást, mint, hogy sikerülni fog!

rodina74

Navared!
Várod már a holnapi napot?

rodina74

heni: Igazad van, én is kétségbe estem volna ha nincs eda. Biztos így is túl lehet élni, de ha nem erre számít az ember, akkor elég car lehet. A rokonok a szülés időpontja közeledtével sem lesznek jobbak. :wink: "Egyben vagytok még?" Én mondjuk ezt elkerültem a 37. heti szülésemmel. Alap esetben az utolsó menstruációtól számolják a terhességet, de a meddőségi kezelés korrigálhatja. Nekem a 24. napon volt az inszem és ehhez számoltuk a szülés időpontját.

muzsi: Sajnos az új szabályokkal nem vagyok tisztába, de szerintem a tgyás az 365 ledolgozott nap után jár. Ha a munknélküli és a passzív tp előtt ez meg volt, akkor szerintem járnia kéne. De ez csak az én véleményem.

rodina: Sajnos az epidurál nem alap, csak adható. Biztos kitalálna valamit a kórház hogy miért nem adtak.
vicky79
Budapest III. kerület

heni
én inkább a csütörökre szavaznék az már "bizti"nek tűnik, saját példából, de 25-ös volt az enyém..... és remélem a kisfiam szülinapja babát hoz neked :)

Kaktinak gratula, és nem semmi hogy így kibírta.

mindenkinek drukkolok, bocsi hogy nem írok egyesével.

sajtikám van egy maradék doboz p.golyóm, megtámogatnám vele a lombikodat, mit szólsz hozzá???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné!

köszi, Filipp szülinapja tuti sikert hoz csütörtökre. Bevállalom, így is imádom a pofikáját, hát még akkor, ha........

Mindenképp bevagyok biztosítva,:) mert a vv napján ugye a tesómnak kell szerencsét hoznia a névnapjával :wink:
Mondtam neki, úgy számítson az ajándékomra!!!!!
Szóval minek is aggódjak? Hmmmm :wink: :lol:

Vicky!
Sikerült elintézni a papírokat?

heni77

Heninek a pozitív tesztért: Kép
vörösmacska

Muzsi, szerintem csak az első trimeszterben, de majd megvitatom Nórával!
Mostanában nem néztem táblit, de jól olvasom, h. pénteken jössz/mégy a biemszibe? Meg Heni is...?! Meg még ki??? Lehet, akkor lesz a beültim! Akkor megkeresni ám!!! :D

Sajti, nem értek én ezekhez a mnyh-ás dolgokhoz, de mintha azt hallottam volna vmikor vkitől vhol és vmiért :lol: h. ha túl vastag, akkor is nehéz a megtapadás...?!
Gratula a 2 kis fagyi óvishoz!
Nagyon szupi ez a dzsinn és köszi a tündérkét is, kívánok is tőle!!!
Az Et-s szúrással kapcs-ban egyetértek Henivel, úgy rémlik, h. azért fájhat, mert megfogják a méhszájat, de én nem éreztem semmit, pedig szólt, h. fogok :roll:

Szegény Kakti, most már biztos minden rendben, de azért vajúdott rendesen :( Persze én is szívből gratulálok nekik!!!
Az EDA, az az epidurálist jelenti?

Heni, remélem most már a pozitív hullám kapott el, amit küldtünk....???
Ma én sem a hullám tetejét lovagolom meg a képzeletbeli szörfömmel, de azért alakulok. Ma baromi sokat aludtam, ahhoz képest amennyit mostanában szoktam és kissé kóma voltam reggel és nem éreztem a tüszőcskéimet. Lehet, csak aludtak ők is, de ez kicsit elszomorított, az jutott eszembe, h. felszívódtak... Tudom baromság, de elég élénk a fantáziám :oops: Aztán egész délelőtt takarítottam, és talán most már mozgolódnak :?

Heni, igen, elég ha csak ennyiért szorítotok, de majd később kitalálok még egyebet is :wink:
A p.golyós füllentés belefér, főleg, ha meglátja a 2 csíkot!!! :D

Babe, gondolok rád pénteken, h. minden a legnagyonn rendben legyen, de szerintem tuti, h. úgy is lesz!!!

Rodina, várom is meg nem is. Most már legalább tudom, mire számíthatok, de ugye mint tudjuk nincsenek egyforma helyzetek és hát emiatt kicsit izgulok, meg h. legyenek érett petikéim és a legjobban azt utálom, mikor a vénámba szúrják a tűt, ez a mániám, azaz a fóbiám :oops: :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szia Te kis tesztellenes Heni, akinek nemsoká lesz 5 db + tesztje, a biztonság kedvéért... :lol: Apa akkor véletlenül sem olvassa a fórumot, ugyi? :) Gondolom a pozi tesz lesz a meglepi. Mikorra tervezed?
Igen, elvileg a utolsó menzi napja a terhesség első napja. Mondjuk én úgy számoltam, hogy a fogantatás napján két hetes a terhesség... Annak ellenére, hogy nekem ez a 17.napon volt...
Jah, hát a maci-probléma annyira tényleg nem vágott a földhöz:)
ZT, akkor te most holnap a 12. napon leszel a megtermékenyiitéshez képest, ugyi? Nekem ekkor már kimutatta a clearblue, igen.
Ezt találtam a neten:
HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Eszerint kimutathatja a teszt, de tudod, hogy azért ez egyéntől függ, és lehet, hogy bár beágyazódott a babus/babusok, mégsem termelt még annyi HCG-t a szervezeted, hogy kimutassa a tesz!Szal szerintem csak akkor tesztelj, ha be tudod magadnak beszélni, hogy ha negatiiv lesz a teszt, akkor sem keseredsz el végérvényesen, mert bármi lehet még!!

Kismamik, a BMC-ben mihez képest számiitják a terhességet? Uccso menzi, vagy fogantatás? Esetleg ET?

Rodina, csak azt nem értem, hogy miért számol visszafelé, ha egy jövőbeni dátumot adtam meg... :?:

Vicky, hát jó lenne, ha igazad volna. Mindenképp utánanézek ennek is!Köszi!

M
muzsi

Navared, ne aggódj, minden rendben lesz holnap!A tüszikéid szép érett petécskékkel fognak megajándékozni téged meg apu katonáit is!!De most már ne takariits, pihenj rá a holnapra egy két vicces filmmel vagy könyvvel!
Egyébként iirtam Nórának, hogy mondjon valamit! Én tényleg csak pár napig kentem, de szeretném elhasználni a krémet most, hogy támogassam az átállást. De azt nem szeretném, hogy az okozzon gondot, amikor majd elhagyom...Nu, iirtam Nórának emailt, hogy az aggályaimat felszámolja. 8)

M
muzsi

Muzsi!

Mert - szerintem - azt mutatja, hogy hány nap van még addig, és ezért számol visszafelé. De abban igazad van, hogy attól még mehetne balról jobbra. Lehet, hogy aki ezt a vonalzót tervezte arab volt! :wink:

Egyébként, ha megnézed az enyémet, az is visszafelé számol!

Navared!
Elküldenéd még egyszer nekem Nóra számát, meg hogy mi volt pontosan ennek a szernek a neve. Tegnap este béna voltam, és kitöröltem az összes privimet, a kijelöltek helyett! Már nagyon álmos voltam :roll: !

rodina74

Navared!
Holnap minden rendben lesz! Gondolj arra, hogy most ott vannak a tűszőkben azok a kis peték, akikből a régen várt babád lesz! Én is erre gondolok már most!

Lányok, ha sok, nagy tűszőm lesz, akkor leállíthatják a beavatkozást?

rodina74

Fúúú, tiszta ideg vagyok!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Tegnap este elmentük TMobilékhoz személyesen, hogy letiltassuk a kérés nélküli sms-eket, azt mondták minden ok., már nem kapunk többet.
Erre ma megint érkezett egy!!!Ááááááááááááááááá!!!!

Nagynehezen kinyomozta a szám alapján a tetűláda céget és felhívtam őket, állítólag mától már nem fog több jönni. Rohadtul felhúztam magam, ez most nagyon nem hiányzott!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Tudom nem szabad átkozódni, de nagyon a nyelvem hegyén van!

Pá Drágáim!
sajt@

Muzsi, köszi a nyugtatást :D nem agyalok, ígérem és most már csak mosok egy kicsit és dzsungelt irtok :lol:
A'sszem a leszívás napjától számolják a terhességet, de lehet, h. tévedek. Nekem ez sosem fog a fejembe férni, h. miért mondják, h. 4 hetes, mikor elég nyilvánvaló, h. csak 2? De persze, h. ugyanúgy legyen számolva, mint a spontán bebabásodás. Kicsit furi nekem, de ez legyen a legkevesebb!
Igen, az fontos, h. ne hagyd hirtelen abba! Remélem Nóra hamar válaszol!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rodina, okés köszi, jótanács megfogadva! :D
Átküldöm újra priviben mindjárt!

Sajti, ne túráztasd magad, nem ér ennyit!!! Persze, megértem, ha felidegeltek, de ne most....
És elküldted őket az anyjukba legalább?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Itt vettem a tesztet a fórumon, és csak azért vettem 5 darabot, mert tök olcsó 100 Ft / db, és értemegyek. Nehogy má' 100 ft ért utazzak 10 km ert!!!! Nem? :wink:

Muzsikám!
Nem tudom mikor tesztelek, legkésőbb péntek reggel, vagy még akkor sem, kicsit bizonytalan vagyok, vagy mégsem? :)
Legjobb lenne holnap reggel, és akkor mikor megyek érte melóba akkor vinném az ajándékot :)
Á apa nem netezik!!!! Így is hülyét kap, hogy mi a fenét lehet egész nap beszélgetnünk itt csajoknak!!!:shock:

Tényleg Angyalkám, merre vagy már? Remélem csakis jóhírnek köszönhető, hogy még nem jöttél, és éppen ünnepeltek!!!

Navared!
hajrá bozótírtás!!!! :) Inkább, minthogy megkínáljanak egy kis borocskával :) :) :)

Én a bozótommal igen jó viszonyba kerültem, Attila már mondta is, hogy pulit hordok? :):) :) Hát mivel úgysem mehet a keksz, kicsit hanyagoltam magam, meghát a hasam is feszült, örültem, hogy nem kellett lehajolnom :) Ilyenkor meddig nem mehet a "party"? Szegénykémet azzal idegesítem, hogy kb 1 év múlva kap csak valamit tőlem!!! :shock:
12.hétig, vagy végig tilos a piros?

heni77

Sziasztok,

nem csalt a tesztem :cry: ez sem sikerült...

Anyukám teljesen begőzőlt...el sem hiszem,hogy nekem kell nyugtatganom felváltva vagy a Páromat,vagy az Anyukámat :evil: Anyu már kis is számolta mikor fog születni a gyerek,nem vett a negatív tesztről tudomást..Mint egy holdkóros egyfolytában bizonygatta,hogy tuti a siker...Olyan ideges lett,hogy elkezdett magánakciózni,és benyomott a Tanár Úrhoz ma...(Anyu 40 évet dolgozott a Jánosban,szóval mindenhova elér ott a keze..A pofámról sült le a bőr..)Na mindegy...mostmár hozzá járok...különben nagyon kedves volt a Tanár Úr...mindent részletesen elmondott...meg persze,hogy a 2.után nem kell elkenődni (hozzá kell tennem,hogy Anya oda is bejött velem,és ő volt elkenődve)..meg ott a fagyi is...mondtam neki a fogamat,hát összehúzta a szemöldökét és azt mondta,hogy azonnal tüntessék el a gennyet onnan,mert hát igen nagy befolyása lehet egy rossz fognak az eredményességet illetően...mondtam neki,hogy most én is erre fogom a történteket...2 hét múlva u.h., és márciusban fagyibaba projekt...

Hencsikém: még ne tesztelj :!: :!: :!: :!: :!:

Sajt: mennek a ragacsok 1000-rel... :D :D :D

Vaya: minden rendben lesz :!: :!: :!: Nem figyeljük a jeleket :wink:

Mieza: ne szomorkodj,olyan gyorsan eltelik a következőig az idő,hogy észre sem fogod venni...kényeztesd magad :wink: Hova utaztok :?: Prágába :?: az olyan gyönyörű város :D Imádom :D :D :D

Navi: holnap lesz a puncijó :?: :D :?: :D

Macs: küldök majd privit neked ma valamikor csak egy picit szutyogtalanítom a lakást :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Macsek köszi a varázslást!!!
Csudi szép csajszi vagy ám, és az a kert!!!! :shock:
Gyönyörű!!!!!

heni77

heni: Sikerült elintézni minden papírt. Kíváncsi leszek, hogy mikor kapok pénzt.

navared: Igen, az eda az epidurálist jelenti. Egyébként tényleg elég furcsa, hogy az első két hétben még baba sehol sincs és már 2 hetes terhes az ember. De így jön ki gondolom a 40 hét. Nekem a nagyszülőkkel volt mindig bajom, mikor megkérdezték, hogy most akkor hanyadik hónapban vagyok. Én meg mondta a hetet és nem tudtam hogy most akkor ez hány hónap. Mert ugye 40 hét a terhesség vagy 9 hónap. Hát a kettőnek köze nincs egymáshoz. Tiszta ciki.

muzsi: Nekem Zeke úgy számolta a terhességi heteket, hogy az inszem-2 hét. Így az utolsó mensihez képest csúszott 2 hetet. Utána a nőgyógyászomnak is mindig mondtam az inszem napját és ahhoz számoltuk. Ha nincs nagy csúszás, akkor az utolsó mensihez számolják és legfeljebb a 12 hetes uh-nál a méretek alapján korrigálják a szülés időpontját.

rodina: Nekem és Tigriskének még 4 nagy tüszőnél megcsinálták az inszemet. Neki 3 baba lett belőle, úgyhogy nem biztos hogy mostanában megcsinálják így. De ha elég sok van, akkor áttehetnek lombikos protokollba.

sajt: Megértem hogy tiszta ideg vagy. Nem tudod magát a számot letiltani a telefonodban? Van valami az enyémben, hogy be tudom állítani ha egy számról nem hívhatnak és nem fogadok onnan sms-t. Ha jól emlékszem.

A Várandóság/2010 februári babavárók topicban vannak fent Kakti kislányáról képek. Nagyon kis cuki.
vicky79
Budapest III. kerület

Angyalkám!

Annyira sajnálom, de nehogy feladd!!! Majd legközelebb, addíg tedd meg, amiket kell. Hogyhogy márciusban már fagyis?? Kifizetitek, vagy már nem kell 3 hónapot várni????? :shock:

Anyud bizti jobban tudja, de szerintem nem azon múlik a siker, hogy melyik dokihoz járunk!!
Drukkolok!!!!!

Puszillak

heni77

Ja!!!

nem tesztelek még, ne aggódj!!! És köszi azért!!!!

heni77

Kubu, Vicky:
Ez akkor elég gáz, ha volt dokija és nem figyeltek eléggé mindenre...
Amúgy is ciki, de így... :? Most olvasom, hogy csak "adható". Ez megdöbbentett. És ha előre szólok a szülés előtt (nem a kórházban a szülés napján), hogy azt kérek, max. kifizetem, csak szerezzenek be tutira? Ilyet lehet?

Heni:
Nem, mert a csípő érzés után mondta a doki, hogy szúrást fogok érezni és láss csodát, igaza lett. :lol:

Muzsi:
A jókedv magától van bennem, de most az idegességre lehet, megyek hangyát szedni... Talán akkor lenyugszom!
Lehet, hogy a katétert éreztem és neked van igazad. Csak furi, mert inszemnél nem volt ilyen érzésem. Úgylátszik ET-nél picit más a módszer... Mindegy, csak sikerüljön! :)
Naggyon poénos a fekete macs! :lol:

Heni:
Mekkora nagy franciska vagy, jól átdobtad aput a palánkon! :lol:
Ééés érzel már valamit? Bocs, de ezt nem bírtam ki, anyukád jó fej nagyon:)

Rodina:
A próféta szóljon belőled! :wink:
Nem izgulni a soknagypete miatt, rendben leszel és jöhet a beavatkozás! Tudod, csak pozitívan. :)

Lukácsné:
Édi vagy, de előbb a sajátom fogyjon el és ha a JÓISTEN is úgy akarja, tehát még szükségem lesz rá, akkor szívesen átveszem. Remélem így lesz, de 23-án minden kiderül. :)

Navared:
Csak ügyesen kívánj! :lol:
Mikor tudod meg, hogy lesz-e pénteken ET?
Nekem idáig még csak mensikor volt gáz a túl vagtag mnyh, volt olyan, h. ki kellett kaparni, mert nem bírták semmivel elállítani. :oops:
Te meg ne agyalj a tüszőiden annyit, szépen növögetnek teszik a dolgukat, ahogy kell- úgy ahogy a tested is teszi a dolgát, minden sejtje és része. :)

Pá Drágáim!
sajt@

heni: Ha nincs semmi komplikáció (pl. vérzés) és meg tudjátok oldani az esti utró adag előtt, akkor szerintem lehet keksz. Nekünk a 28.héttől nem lehetett, amikor már teljesen ki volt nyílva a méhszáj. És most még 6 hétig, hogy gyógyuljanak a dolgok. De ez is elég sok, mert nekem még orgazmusom sem lehetett, nehogy a méhösszehúzódás miatt megszüljek. Szóval már nagyon tud hiányozni a dolog.
vicky79
Budapest III. kerület

Heni, ja én is hajlamos vagyok kicsit hanyagolni az alsó részleget, de azért a dzsungel erős kifejezés volt :lol:
Szerintem 3 hónapig tilos a piros, de majd a gyakorlottabbak megmondják!

Angyalka, sajnálom, de látom nem hagy még szomorkodni sem a család :roll:
Tanárúrhoz beprotezsált anyuka, hát a tiéd sem lehet egyszerű asszony :D Nem baj, jó kezekben leszel, bár eddig sem ezzel volt a gond, csak még nem jött el az ideje! De fogakat rendbehozatni rögvest!!! Nekem is már csak egy betömendő lyukam van a számban, de nem vészes, azt mondta doki bácsi és amalgám tömésem sosem volt!!!
Mi is készülünk Prágába tavasszal, nem tudom mi lesz belőle, mert Zürichbe is hivatalosak vagyunk barátlátogatásra!

Kép
Kép
navared
Szfvár

sajt: Szerintem mindenki előre szól az eda miatt a dokinak, mert kell hozzá egy plusz vérvétel. Az nem biztos hogy a saját dokiján múlik. Nekem sem adta volna már be a fő-fő anesztes, mert már 4 ujjnyi volt a méhszáj. De volt egy fiatal doki, aki rajtam próbálta ki először a tudását. Jól meg is bökött mondjuk kétszer, de legalább kaptam. Ha vele nem tud beszélni a dokim, akkor én sem kapok. Ez van. Mondjuk így 10 percen belül a kérésem után bent volt a kanülöm.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti: Gratulálok :D :D :D

Hencsikém: kifizetjük...ha azt nézzük a szurik többe kerülnének...mert a fagyis megmozdolásnál,ha felébrednek és vissza is lehet rakni akkor kell 100.000 ft-ot fietni és akkor nem vesznek el 1 lobik lehetőséget...

Én is úgy gondolom,hogy nem azon múlik,hogy itt melyik dokkerhez járunk,hiszen mindenki a Tanár Úrtól tanul/t..tehát ugyan azt kapjuk mint amit ő adna...na mindegy...Anya már akkor hisztizett mikor az első alkalommal én a Dr.Nőhöz mentem...a lelkemre kötötte (akkor nem jött velem),hogy el van intézve,hogy a Konczhoz megyek...nekem meg szimpi volt a dr.nő (az első konzin,hozzá küldtek,mert nem volt ott a Tanár) és gondoltam jó lesz nekem Ő...na most megvan Édesanya akarata...Persze jót akar,de hát kicsit túl pörgi magát..most is jött-ment mint a vasaló...a rossz lábával úgy rohangált,hogy porzott utána a hó :D :D :D
Mindegy nekem,csak csináljon valaki gyereket :D :D :D

Kép

kiss angyal

Vicky, hát igen a 40 hét már inkább 10 hónap, de végül is mindegy. Én is mindig csodálkoztam, ha megkérdeztem vkit, h. hány hónapos terhes, azt válaszolta, h. hány hetes... most már persze tudom miért :D

Sajti, holnap már meg is tudom, megbeszéljük a dokival, ha megyek a záróért. Ha nincsenek sokan a petikék, akkor nem várják meg az 5 napot! Holnap már okosabb leszek, de olyan jó h. itt tartok, viszont még jobb lenne ha már csütörtök lenne!!!
Igaz végül azt sem érzem h. emésztek (csak néha :lol: ), meg h. kiválaszt a vesém és méregtelenít a májam, akkor ezt sem kell érezni :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:
Bozótvágó késsel? :lol:
Kinyújtottam az idegpályáimat, amúgy közöltem az operátorral, hogy feljelentem a céget, mondjuk nem vszínű, hogy megteszem - sajnálom rá az időt és újra fehúznám magam. Tényleg nem ér annyit.

Heni:
Fond be, az is egy megoldás. :lol:
A csajok már csak ilyen pletyósak, csacsognak egész nap - pláne, ha ráérnek (mint én)!

Kiss Angyal:
Úgy sajnálom... Kép
Anyukádról az villant be egy régebbi rajzfilm után (címe: Hosszúlábu apu) szabadon, hogy: Hosszúkezű Anyu.
Mennyire törődik vele, olyan édes. Bizti ciki volt neked, de a tanárúr szerintem nem foglalkozik ilyesmivel. Velem is annyira kedves és közvetlen volt ET után a folyosón.
Kitartás, új stimuig meg kényeztesd magad, ahogy csak tudod és töltődj föl sok-sok energiával!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Angyalka!

és mit mondtak, lesz valamiféle gyenge stimu fagyis előtt?
Annyira drukkolok neked!!!!!

heni77

Angyalkám csók a buksidra, várom a privit.

Nekem meg kezd megjönni a mensi, csütörtök-pénteken megyek K ügynökhöz. :lol: :lol: :lol: Remélem, h ma megjön vagy holnap rendesen, mert ha csütörtökön indul be, én 2. napon azaz pénteken biztos nem megyek UH-ra, mert nekem akkor annyira megvan, hogy a niagara az én mensimhez képest kutya-@asza.

Heni, szerintem neked szemüveg kell, jó oké a kert tényleg szép, na de én.... úristen, még nem láttál élőben :shock: .. na de majd tavasszal!!!
vörösmacska

Sajt: én is jártam már így,hogy csak guvadtak a szemeim a mobilszámlám láttán :shock: elküldtem őket a k@a anyjukba :twisted:

Hencsikém: nem lesz stimu :D annyi lesz mint Macseknak volt...egy repesztő és más semmi...ennek viszont roppantul örülök :D ...az a fajta ember vok,hogy a rosszban is meglátom a jót...ha már ez így sikerült legközelebb nem lesz hormonbomba :D :D :D

ÉN MEG NEKTEK DRUKKOLOK: HENCSI,SAJT, VAYA...PRODUKÁLJATOK + TESZTET :!: :!: :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Vicky:
Majd megkukkantom a telefonomat, hol lehet benne ilyen menü, köszi.
Nem is gondoltam, hogy egy "vacak" EDA-val ennyi hercehurca van és még az sem tuti... Ha odajutok, azonnal ordítozni fogok, hogy kéreeem!!! :lol: :lol: :lol:

Navi:
Prága álmaim egyik városa, még sosem voltam... A Zuram meg nemtommér nem akar elmenni, talán, ha titokbn megszervezném és kész tények elé állítanám. :roll: Nem csípi a szervezett turizmust, én meg igen - úgysem tudnám mit érdemes megnézni+infók róla. Ugyan ott a netes tervezőprogram, de én bírom, hogy idegenvezető nyomja az infókat és viszik a popónkat, nem nekünk kell vele foglalkozni...
Várom aszerdai infót, addig is nagy-nagy drukkjaim!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Angyalka:
Igazi ikon vagy a pozitív életszemlélet oltárán!!! Le a kalappal előtted! :)

Most elpályázok, mert vár rám 3 csinos, jóképű éééééss sexi

Pá Drágáim!
sajt@

Utrogestan!!! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?