Új privát üzeneted érkezett!

Ktc szülés helyett szkennelget. Már a gmailon:

Szoptatáshoz ill. arra való felkészüléshez: Min múlik a siker?

Szülés megindulásának jelei: Csalhatatlan jelek

Gyermekágy utánra: Legyünk újra együtt!

Nóri, én is megyek segíteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
ktc

Sziasztok,

Holnap úgyis megyek én is a Jánosba, és beugrom Kaktihoz... már foglalja nekem az ágyat, mert szerdán ígyis-úgyis befektetnek, mert csütörtökön indítás van...

Nóri
jó lenne ha rámolvasnál valami boszorkányságot, hogy holnap én is szülhessek... jó lenne már... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Kakti

Hajjjjrrrrrrááááá!!!! Kép Kép Kép

zsolti

Akkor most hárman vannak közülünk, akik túllépték a terminust, ugye? /hú, de szépen mondtam/ Barbi, Kattkat, Edit.. Az elején meg mindenki 37-38hétre szült, most meg egyre inkább kihordjuk illetve "túlhordjuk" a babáinkat...vagy nem jól látom? :lol:

Kép
Kép
ronci

Nah, en meg itt es egyben. :lol:
A helyzet valtozatlan: kemenyedek, faj az alhasram, huzodik, feszul, mint allat, faj a gattajekom, eltart vagy fel percig, majd csend. Van amikor hamar jon a kovetkezo, van amikor nem.
Hat, ebbol meg semmi sem lesz ma szerintem, vagy ha lesz is, akkor burokrepedessel fogok kezdeni.
Jah, viszont mar nem megy a hasam, helyette haromszor rokaztam delutan. Gyakorlatilag amit megettem az korbenezett es visszatert. :x

Kaktinak szurkolok, ha fajas is van, burok is repedt, akkor biztosan gyors szulese lesz.

Edit: neked egy kalappal a holnaphoz. Nezd a jo oldalat az inditasnak: igy legalabb szep rendben hagyhatsz otthon mindent. :roll:

Kattkat!
Neked mondtak, hogy mikor inditanak?
Vendég

Egyebkent nagyon gondolkodtam azon, hogy felhivom a szulesznot es csutortok helyett inkabb holnap megyek be ctg-re, uh-ra es vizsgalatra.
De vegul elvetettem az otletet. Nem attol fogok megszulni. Max annyit mondananak, hogy alakul valami, vagy nem. Es egyik sem jelentene semmit.
Szoval inkabb maradunk a fenekunkon es megyunk amikor kell.
Nekem most "nem szulok" erzesem van.
Vendég

Bea!
Megvizsgált a doki és még mindig cx1000, ezért elvetette az amnioszkópiát ismét.
Kérdezte, hogy érzem-e az nst-s hegyvonulatokat, de hát nem. :?
Viszont azt most megéreztem, amikor belém nyúlkált.
Elnézést is kért, mert egy pillanatra befeszültem és megmarkolásztam a vizsgálószék fogantyúit a fájdalomtól, de ez sem eredményezett semmit eddig.
Viszont a lábfejem olyan buci, hogy 3/4-ig megy csak bele a klumpába. :? :shock:
A vizesedés a legszarabb. Zsibognak a lábaim, főleg, ha huzamosabb járás vagy állás után leülök, majd újra kell indulni.
2 naponta kéne járnom nst-re, de mivel a dokim szerdán valahol kórházon kívül ügyködik, ezért holnap megyek, aztán ha semmi, akkor csütörtökön, majd a hétvégén valószínüleg én is befekszem.

Ma 3 kórházi dolgozó is sápítozott a hasam láttán.
Az egyik 4,5 a másik 5 kilósra saccolta. :shock: :shock: :shock:
Szerintem meg nem lesz 4 kiló sem.

Editmk!
Sajnálom, ha ki kell szedni belőled a babókát. Annak ellenére, hogy rohadtul türelmetlen vagyok, nem szeretném, ha nyiszálnának és kiszednék, aztán szevasz.(kivétel, ha valami gond van) Legalább indulna meg magától, aztán ha más nincs, akkor jöhet a nyisza.
Gondolok rád holnap.
Bár gondolok rád minden nap, mert te még nálam is régebb óta őrizgeted magadban a pici lányt.

Hajrá Kakti!

Kattkat

Kép
kattkat

Juhéjj, izgulhatunk megint. Hajrá Kakti és Lili. :D

Én holnap megyek a védőnőhöz, de semmi kedvem hozzá. Már most azzal fárasztott, hogy állandóan cicin legyen a baba, ha megszületik. :twisted:

Boruska, Reni: én is itt leszek még márciusban is, úgy érzem. Bevesztek a klubba?? :)

Nórinak pedig másodállásban tényleg be kellene lépnie valami jósdához. :D Ez már nem lehet véletlen.

Kattkat: hmm, azt hittem már bent tartottak és érted is izgulhatunk. Kár, hogy nem szerdán jössz. Összefuthattunk volna.

Bea, Ktc: nektek sem sok időtök van már hátra 2 in1 -ben. :lol:
Vendég

Kismaki!

Legyünk pozitívak!Hátha szerdáig megszülök, akkor pedig szívesen látlak! :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Na Kakti írt!
1ujjnyi, víz folyik. Ma tuti szülnek!!!! HAJRÁ LILI!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajrá Kaktiiiii!!!!

Sziasztok! voltam ma dokinál ctg-n. Direkt kettőre mentem, hogy ne legyek sokáig (olyankor még kevesen vannak) erre 6ig ott ültem. Minden normális. Csütörtökön viszont megint jelenésem van nála, ha még egyben leszünk, és akkor azt mondta "jól megvizsgál". Pénteken kéne szülni. Azt mondta nála max 7 nap lehet bent a baba időn túl, de nálam már a múlt héten is aggódott az elöregedett méhlepényem miatt...szóval max egy hetem van, vagy így vagy úgy.
Nóri velem kapcsolatban is érezhetnél valami biztatót- nem akarok szülésindítást!

Kép
zsizell

Nóri, hátborzongató vagy! :) Nagyon drukkolok Kaktinak!!!

Kismaki, simán beveszünk a hátvéd csapatba :)

Voltam moziban, jó kis hülyeség ez a Valentin nap film, elröhögcséltünk rajta - én főleg, tudván, hogy egy darabig ez lesz az utolsó moziélményem :) Full extra, popcorn, kóla - Berci a kólát kissé megérezte, ficergett egy sort közben. És esküszöm, hogy hallja ahogy gépelek, mert arra mindig felriad, most is rugdos :)

Nóri, azért ha van még jinx-ed, akkor én szeretnék megszülni a kiírt naponom, 23-án, nem korábban (hogy doki itthon legyen), de hogy a hétvégére már otthon lehessünk - olyan jól elterveztem :)

boruska

Katica, tök jók a cikkek, most is azt olvasgatom - főleg a csalhatatlan jeleket, de arra még várhatok :)

boruska

Biztos azért szültek ma annyian (Péterfyben nagyüzem volt, a dokimnak délig 4 császára volt), mert mindenki szexelt Bálint napon tegnap :)
A jinx nem átkot jelent?
jaja megnéztem, balszerencsét hozó átkot jelent.
ismerős volt a szó, mert a férjemnek mindig jön hírlevél egy ilyen névvel rendelkező oldalról, ahonnét ruhákat lehet rendelni

Kattkat

Kép
kattkat

Szorítok Kaktinak.

Hátvéd csapat: én is itt vagyok. Bár nem haragudnék, ha kiugranánk :D . Egyre többet fáj a gerincem és ma nekem is volt hányingerem, majdnem róka lett a vége. Holnap NST. Párom ajánlgatta, hogy bevisz, de szerintem ez még megmegy. Meg talán most utoljára vásárolgathatok meg nézelődhetek. Ha emberem szállít, akkor ennek fuccs :( . Ott szigorú menetrend van kérem. Pénteken (következő NST) lehet már sofőrt igénylek.
pammut

Mennyi bukta lesz itt kéremszépen!!!! :lol: :lol:
Vendég

Kattkat! Nálunk nem hozott semmit a Bálint napi sex... :oops:

Katica tényleg nagyon jók a cikkek. Én is ottragadtam az olvasással.

Kismaki! Üdv a klubban :wink:

Basszus megint letört a fogam. Vagyis a tömés esett ki még egy kis fog társaságában. :cry: Kíváncsi leszek rá, hogy meg tudom-e még csináltatni szülés előtt... Nem bánnám, ha ma éjjel nem kellene menni, holnap csak megcsinálja a doki, ha mondom neki, hogy mennék szülni. :roll:

Kakti! Drukkolok neked az ágyikóból.

Megyek pihikézni. Kép

bellerreni
Eger

Sziasztok!

GRATULÁLOK ZUZMOOÉKNAK!

MEGY A DRUKK KAKTINAK!

Holnaptól (ha addig nem történne semmi) nálam is terminus túllépés :? Most már minden nap CTG :(

Ma rámnézett a dokim és mondta, hogy ma tuti nem szülök :( ...mivel már csak pár óra van a napból igaza lesz :(

Lehetne, hogy a "túlhordósok" dupla adag buktát kapjanak fájdalomdíjként :roll: ?

Ktc!

Nagyon jók a cikkek, aranyos vagy, hogy ezzel /is/ foglalkozol, segítesz nekünk :D !

De én miért nem találom a "csalhatatlan jelek" cikket :roll: ??? Segítsetek!!!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Reni!

Nekem meg lett bal fent az ínyemen egy hupszni :( ...pedig a múlt héten fejezte be a fogdokim a lézeres kezelést (több tízezerért :? )...hajajj, én nem 1-el több, hanem 1-el kevesebb búbot akartam mára :!:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

benettke! a legutolsóként érkezett mailben van a cikk..még másik kettővel együtt..

Kép
Kép
ronci

Benettke
a "cikkáradatban", azaz az utsó levélben van a csalhatatlan előjelek

Kattkat

Kép
kattkat

Ronci!

Aha! Köszi! Ott még nem tartottam...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Benettke, nagyon aktívkodtam a napokban... :D És megtaláltam a szoptatási testhelyzetest is! Hamarosan az is megy! Aztán én is megyek lefeküdni, bár szerintem aludni nem fogok tudni. Továbbra is nonstop mennek a keményedések, derékfájás... És éjszaka ez csak rosszabb szokott lenni.
ktc

Gmailon a cikk. Jó éjt!
ktc

Lányok! Emlékeztek mit mondtam Kakti indulása után? Bea és Kattkat készüljetek! Hát jelentem Bea elindult! Persze még lehet vaklárma,de neki időben ott kell lennie az infúzió miatt! Szóval hajrá Erik! Hajrá Bea!
Vendég

Nóri :shock: :shock: :shock: Ez azért már durva :shock: :shock: :shock:

Beának mennek a drukkok!!!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Kakti Zotya írt, 2ujjnyi. Erős fájások. Lassan,de haladnak! Drukkokat kérnék szépen!
Vendég

Kaktinak is mennek...

Ő nem akart/kért EDA-t :roll: ?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Hajrá csajok és apák:-) királyok vagytok:-)

Nah elmegyek a Tecskóba vásárolni:-) mire visszaérek jó hírek legyenek:-)

zsolti

Csajok! Kaktinak fáj és elfogyott az epidurál szett a Jánosban! :(
Vendég

pffffff....hát ez meg milyen mááááár????? :evil: :evil: :evil: :evil:
szegényke
Hajrá Kakti!

Kattkat

Kép
kattkat

Szegény Kakti :( ! Mi az, hogy elfogyott :evil: ??? Ilyen nincs :twisted: ! El se hiszem!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Na, megyek mert Apa beígért egy "bozótírtást" :oops: ...hátha mégis mennünk kell mostanában és legalább megúszhatom a fini kis kórházi 20Ft-os borotvát...

Ja, bár már lassan kevésbbé aktuális, dobtam egy /nem egészen friss/ pocakfotót a Gmail-re...ha valakinek majd lenne ideje/kedve besorolni megköszönném! Sztem újabbat már nem lesz kedvem csinálni :roll: :oops:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ez az a kórház,ahol nincs gipszmester se. Ahol autószerelö szedi le a gipszet!
Vendég

Bea megy anyósékhoz aludni. Még nem olyan erösek a fájások. Reggel folyt köv. Most 2ujjnyi.
Vendég

Benettke, beraktam a képed!

Kattkat

Kép
kattkat

Jaj, nekem! Most egy utolsó szemétnek érzem magam Kakti miatt, hogy nem jutott neki epidurál! Mert amit én kaptam az már tök felesleges volt és most elvettem tőle egy lehetőséget. :oops: :oops: :oops: :( :( :( Hát nagyon nagyon nagyon szorítok neki, hogy mihamarabb és kevésbé fájdalmasan élje meg a szülést!

Ne haragudjatok, de most még csak ennyi telik tőlem. Mi jól vagyunk, a szopi téma rohadtul foglalkoztat bennünket, de még nem tudtam utánajárni. Nem tudom ki, de itt a fórumon mondta valaki, hogy a szülés előtt lenne jó felkészíteni a kismamákat, nem pedig utána kapkodni. Nagyon igaza volt neki. Hamarosan fogok tenni képeket Réka babáról, meg a szüléstörténetet próbálom összeszedni a párom segítségével.

Addig is hajra a most szülőknek!!!!!

(Nóri! Nem volt a családodban boszi véletlenül?)

Kép
Kép
molmar

bazzze az de durva.szegénykém.marad az oxy :-(

de azért szorijuunk neki:-)

zsolti

Nah, nem birok en aludni ilyenkor. Jó, hogy hazaengedtek, de alvas ebbol nem lesz.
Nori a lenyeget mar megirta: gyenge fajasaim vannak, inkabb osszehuzodasok. Tiz percesek voltak a korhazba erkezeskor, hazaindulaskor mar ot percesek. Azota erosebbek, az utobbi ketto mar sziszegos volt, de meg mindig nem a hatbeszakados, csak a pocakfajos.
Azok nalam majd a harom percesek lesznek emlekeim szerint.
nah jo, azert a gepelest mar fel kellett az iment fuggesztenem, szoval a semmitol azert tobbet erzek. :D
De banom is en, ha ezek is nyitnak. De az mar tuti, hogy edaval most sem talalkozom, mert ha a nagy semmi nyitott ket ujjnyira, akkor a most beinduloktol mar felig kint kellene lennie a gyereknek, mire a korhazba erunk majd valamikor.
Nagyon izgi arra gondolni, hogy nemreg a doki megsimogatta Erik buksijat en meg most csak itt hevereszek.
Orult szomjas vagyok, amitol sokat pisilek, kezd ismet hanyingerem lenni.
Nah ennyit rolam eloben. Majd Norin keresztul jelentkezem, ha vissza kell menni a korhazba (ot perc alattiaknal, burokrepedesnel, vagy max fel nyolckor, amikor kezdodik a dokim muszakja).

Nori!
Koszonom meg egyszer a tudositast! Remeljuk, hogy meg az akcios BigMac-et tolhatom 2 gyermekes anyukakent!

Kaktit nagyon sajnalom az eda miatt, en szivesen atadnek neki, ha lehetne! :(

Nah, bucsuzom, mert lassan kezdek vajudni, a fiukat lefektettem aludni, a billentyuzet meg hangosan kopog.
Vendég

Neked is megy a sok drukk Bea!

Csak én nem szülök ebben az életben
:shock:

Kattkat

Kép
kattkat

Kakti mennek a drukkok ezerrel!

Bea neked is könnyű szülést kívánok! :wink:

Kaktinak van dokija?

Nyugi Katkatt te is szülni fogsz nemsokára! :wink:

Kép
Kép
szintus

hajrá Bea! Villámszülésre fel! :)
Vendég

Hat lanyok, az en villamszulesembol lehet, hogy szules sem lesz, sem BigMac.
Kimaradt ket fajas, en meg bealudtam. Pedig mar kezdtek temposak lenni. Most meg felebredtem, azt sm tudtam, hogy mi van hirtelen, viszont nem erzek SEMMIT.
:shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
Ezt en nem ertem...
Vendég

Esetleg arra gondoltam, hogy a nagy nepvandorlas es figyelemeltereles az oka annak, hogy leallt a folyamat.
Vendég

Sziasztok,
én 4 óta küzdök, szó szerint minden "fájás" egyre gyorsabban jön, de ahogy Bea írta nem olyan hátbeszakadós, csak összehúzódások... viszont arra elég, hogy ne tudjak aludni...
Tegnap is többször fájt a pocakom úgy erősebben, de amúgy semmi.
Kíváncsi vagyok ma mit mutat az UH és a CTG... jó lenne nem kivárni a csütörtököt.

Barbi

KépKép
hbarbi80

Nincs EDA a Jánosban??? Szép kilátások... én is oda megyek szülni... :(

Barbi

KépKép
hbarbi80

Lanyok, ha vagytok itt adjatok valami tippet, hogyan is hozzam vissza a fajasokat. Het utan indulunk a korhazba, addig valamit produkalni kellene. Szerintem ha tovabb tagultam meg este ket ujjnyirol, akkor a dokim burkot repeszt, de az nulla fajassal nem lenne tul jo...
Mar vettem egy forro zuhanyt (furdeni mar nem merek ilyen also tajekkal), most leviszem a kutyat setalni es megyek vele vagy fel orat.
Mas otlet?
Vendég

Lili Laura 5:35-kor hosszú küzdelem után 3300g-mal és 54cm-rel megszületett! Nyisza nem volt. Anyuka jól van csak fáradt!
Vendég

Bea!!! pont tegnap olvastam a ktc féle cikkben, hogy többedik zülöknél csak úgy leállhat a szülési folyamat, majd később újra kezdődik...
ötlet: amit itt írtak a lányok: csípős kaja. amit az öregek mondtak: fuss amennyire csak bírsz/még biztonságosan/ egy dombról lefele... :lol: mondjuk szerntem nekem egy sima futástól is fájna.. illetve lehet egy kis felfelé lépcsőzés...

Kép
Kép
ronci

Bea! Lépcsőzés, bábakoktél... Más nem nagyon jut eszembe. Remélem sikerül! Esetleg mini keksz. Vagyis érted,olyan ami neked jó.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?