Vörösmacs, sokat számiit, hogy hiszel is a spontánkodás eredményességében. Talán itt is volt régebben egy történet arról, hogy két elzáródott petevezetővel teherbe esett valaki!!Jó "munkálkodást"!
Vaya, megértem ezt a "jelnemfigyelést" és a kételyeket. Én szinte ugyanezeket éreztem, mint te. Nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg is, szal volt egy-két este elgyengülésem, ami siirásban ért véget...Aztán valahogy összeszedtem magam, és tovább beszéltem a picikhez!!Ha el is keseredsz kicsit a "nemtünetek" észrevételén, gondolj arra, hogy ez az elkeseredés is teljesen normális!Aztán megint mosolyogj, és gondolj arra, hogy sikerülni fog!!!++++++++
Andi, a kerthelyiség ideális terep!:) Pörögj csak rá a témára!!
Babe, nem lesz gond a péntekkel!!(Már csak azért sem mert egy igenszép névnap
)
Angyal, HeniZT: ++++++++++
Sting, azért tessék biizni a termináltban!!Iigy tuti lesz a tüszőérésed, a kiskatonák jókor fognak támadni stb!!Jó lesz, és eredményes, csak biizz azért benne!!
Sajti, beálltam a zuhi alá...ki se szállok mostmár!!De jó nagy hely van, szal látom, mindenki befér!!
Janka, hát ez a dackorszak biztos megneheziiti a dolgokat!A tesóméknál is van egy két és fél éves fiúcska és most jön a második pár hónapon belül. Szóval nagyjából belelátok én is és nagyon fárasztó a kismaminak. Apuka megpróbálja kivenni a részét, de ha a gyerkőc anyát akarja, akkor nincs mese. De gondolom azért jó ez iigy!
Navared,de jóóóóóóóóóóóóó! Tudunk arról valamit, hogy hány tüszid van? Igen, nekem is ICSI volt, merthát két naposak voltak és csak hárman.
Mikor szúrod a tüszőrepit? Jajj, nagyon drukkolok!!
Hát a 8. hetet én csak úgy kifundáltam
. A tesztig használtam az utró mellett, aztán azt gondoltam, hogy az utró elég kell, hogy legyen, de azért akkor, amikor a petefészek elkezd leállni és a placenta veszi át a progitermelés szerepét, rásegiitek. Ezért lett a 8. hét a befutó. Szerinted kenjem inkább most is? Te végig fogod használni?
Kakti, ügyi leszel!!!Minden rendben lesz!!
Vicky, köszi az infót!Remélem ti jól!!
Mieza, tudom, neked nem igazán kellene mondani, hogy keressed a dolog pozitiiv oldalát, de mégis: ha ilyen mozgalmas melónapjaid lesznek, akkor még gyorsabban fognak telni a hetek!
Hát igen, iigy azért jobb itthon lenni munka nélkül, hogy tudom, növekszik a lelkem a pocakomban
Magzatvédővel kapcsolatban: Én Gravidát szedek. Nekem is volt kezdetben hányingerem tőle, de ha kaja közben veszem be, akkor nincs vele semmi gond. Szerintem igazából mindegy, hogy melyiket szeded. Én mindig csekkolom az enyémet, hogy megvan-e benne az a cucc, amiről épp hallok, vagy olvasok, hogy kell a picinek. Eddig okés a dolog.
Csucsu, menzisürgetők mennek. De lehet a nyűgyösséged már előszele a menzi beköszöntének!