Új privát üzeneted érkezett!

csajok:lombiknál kevesebb mint inszemnél azaz 17napra van nektek vv?
sting1982

Igen, a leszívástól számítva a 14. napon van vv.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám:köszi a kedves sorokat! :lol: :lol: te is tündér vagy :lol:
mindig van pár jó szavad
:lol: :lol:
sting1982

ahhhhhhhhhhhaaaaaaa!!!!!!!
sting1982

Sting:
Ugyanmár... :)
Így születtem! :wink: :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti:ment a privim :lol: :lol:

te kis szerényke :lol: :lol:
sting1982

Sajtikám: :oops: :oops:
ezek a k@rva felhasználónevek!bocska :oops:
puszi :lol:

Vaya:megvagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
arik vagytok ti is!!!! :lol:
sting1982

Azt a mindenit, milyen csönd van most :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok Csajócák!!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem a 7végén, de súrgés-forgás volt nálunk a szülcsinap miatt, szombaton a család, vasárnap gyerekzsúr, jól el is fáradtam, de a lényeg, hogy a kisfiam nagyon élvezte.

Mako, Muzsi, Lujzici, Mieza, Rodina, Maccs, Navi, Pancsi, Vayacon: nagyon szépen köszönöm a kis petezsákomhoz a gratulát!

Muzsi: uh legközelebb 25,-én, olyan lassan telnek a napok..

Mieza: Megkönnyebbültem, de most itt a másik probléma: a fiam a dackorszakát éli és nagyon nehéz most vele, és sokszor kihoz a sodromból és nyugodtnak maradni sokszor nem tudok, húz-von, állandóan vmiért le kell ülnöm v. guggolnom hozzá és félek emiatt egy kicsit... már mint a picurt féltem. Hát nem egyszerű ez sem.

Zsu: Örülök, hogy jól vagytok, nekem nincsenek még semmilyen érzéseim ill. 1x2x szédelegtem, de hamar elmúlt.

Janka

Kép

Kép
janka78

Sziasztok,

Oh végre leültem, és töpörödött törpördög is alszik.

Sajt,
Olvasom a beszámolód, édes egy anyud lehet :lol: ))))
Végül voltak színházban ?
Vonalzód nagyon pöpec.

Mieza,
Remek a terved, szerintem semmit nem hagytál ki a listából 8)

Navared,
Koránkelőnek puszit átadtam :lol: Köszöni szépen.
Érdekes lehetett a tündérmeditáció.
Jó híreket akarok olvasni, gyere már.

Mako,
Drukkolok h minél hamarabb egy ilyen kis tökmagod legyen Neked is mint Marcikám.

Angyal,
Jaj istenem, de keddig még pozítivan kérlek !

Kakti,
Szia, már hiányzol a másik fórumból is :lol: Drukkolunk nagyon.

Pancsi,
Aham értem már akkor apalerendezését. :lol:
Örülök h jó volt az osztálytali.

Andrea,
Remek ötlet a fórumtali.

Vörösmacs,
Gyönyörűek a virágok és micsoda profi gondozás 8)
Ez a beszéd, tessék csak hinni a spontánkodásban.

Hajni,
Üdv itt.

Vaya,
Buta gondolatok hess.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Itt volnék... szerda punkcióóó! Ma este kell tüszőrepi és holnap már semmi szuri :D :D :D olyan a pocim, mint egy domborzati térkép :roll:
Köszönöm mindegyikőtöknek (Muzis, Rodina, Macs, Vaya, Sting és mindenkinek, aki nem is írt éppen, de lélekben szorít :lol: ) a drukkokat!!! Igazán aranyosak vagytok :lol:
Most már CSAK azért kell szorítanotok, h. rendben menjen a leszívás, az osztódás, a beülti, a megtapadás, a ............. :lol: :lol: :lol: másért nem is kell :wink:

Muzsi, szerintem is jó ötlet, h. elkezded majd használni, kicsit nyugodtabb leszel! És hogy-hogy csak a 8. héttől?
Bizti kérdeztem már, de neked is ICSI-vel történt a megtermékenyítés? Gondolom, mert hogy "csak" 3-an voltak, ugye?!

Vaya, nemsokára én is csatlakozom a jelnemfigyelők táborába :D Már előre izgulok, h. mennyire leszek para... Már van 4 könyvem, néhány dvd-m, csak h. tereljem a gondolataimat... muszáj lesz!
Tudom, h. nagyon nehéz lehet ez neked is, de hamar eljön a tesztelés ideje! Küldök én is egy kis idősürgetőt!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>időidőidőidőidő>>>>>>>>>>>>>>>>>>napoknapoknapok>>>>>>>>>>>>>>>órákórákórákórák>>>>>>>>>>>>>>>percekpercekk>>>>>>>>>>>>>>>>>>>másodpercek>>>>>>>>>>>>>>és: teszt! :D

Andi, igen gondoljuk, úgy látom nagy az egyetértés abban, h. rád passzoljuk a szervezkedést :wink:
És igen, tényleg vmi kerthelyiség féle jó ötlet, meg a jóidő megvárása!

Sajti, azért rólam se képzeld, h. egész nap a föld felett járok 10 centivel és az égiekkel diskurálok :D csak érdekelnek nagyon az efféle dolgok!
Nekem is van olyan ismerősöm, aki túl sokat foglalkozik a témával és már nem is lehet vele semmi másról beszélni... szóval mindent csak a józan ész határain belül!
Hajrá laptetű :wink:

Janka, szegényke, hát biztos nem lehet könnyű, de ha próbálsz türelmes lenni vele, talán hamar túllesz ezen a korszakán! Nekem nincs saját tapasztalatom, de egy-két barátnőmnél tanúja lehettem ennek és hát nem egyszerű, az biztos!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vaya, ezt az idősürgetőst elszúrtam... pedig a amikor írtam még megvolt tovább is: hetek, órák, percek és mp-ek... na sebaj :D

Kubu, akkor olvasd a jó híreket :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi nagyon örülök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá punció!!! Kérsz altatást??:?: :lol: :roll: :roll: :wink:

Fórumtaliban én is benne vagyok, és abban is, hogy várjuk meg vele a tavaszt :D :D :D
vörösmacska

Mai beágyazódási varázspor: Kép

Pozítív tesztekért küldöm: Kép
vörösmacska

Most csak gyorsan: Kakti most indult szülni, elfolyt a magzatvíz. Drukkoljatok neki, hogy gyors és egyszerű szülése legyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Kaktinak a gyors és egyszerű szülésért Kép mennek a drukkok! Kép :arrow: :arrow: Ügyesek legyetek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vörösmacska

Hajrá Kakti!!!

Hajrá Navi!

Kisangyalnak egy hatalmas drukk holnap reggelre!

(én kéthét után holnap visszamegyek dolgozni. brühühühühühühü... :(((
Pedig szeretnem a munkám, de látom, hogy holnap 3 meetingem lesz és bent leszek vagy 8-ig és úgy fogok hazaesni, mintha egész nap snowboardoztam volna :(
mieza

Muzsi, nem tudtam a munkád, bocsánat. De most már mindegy is, nem? :)
mieza

Macs, kérek hát! Nem vagyok én olyan bátor, mint a mi Muzsink :?
De a párom elég taknyos és én is szipogok, úh. most kúrálom magam ezerrel, mert altatlás nélkül nem szeretném az tuti!

Kaktinak, szüléssegítő sugarak küldésre készen:
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kép
Kép
navared
Szfvár

Magzatvédővel kapcsoltban kérdeznék.
Elevites vagyok, mert amikor megjelent vettem, aztán valahogy annál maradtam.
Most megint vége lesz egy nagy doboznak. Maradjak, vagy próbáljam az új Femibiont.
Van valami ami az Elevit ellen szól? Vagy esetleg ami nagyon valamelyik másik mellett?
(Olyasmikre gondolok, hogy endosoknak, vagy lombikosoknak ez vagy az jobb?)

Köszi!!!
mieza

Mieza, szegényke :( Biztos hamar belerázódsz aztán, csak kezdetben lesz rossz :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, én az Elevithez nem tudok hozzászólni, de néhányan írták, h. szorulásuk van tőle. Ha jól emlékszem Kubu is azt szed vmilyen magokkal kombinálva: Kal-mag a neve, vagy mi... bioboltos cucc.
Én Gravidiát vettem, de az első szem kijött belőlem, úh. úgy döntöttem maradok a saját bevált vitaminjaimnál, amiben ugyanazok vannak, mint a magzatvédőkben! Elég durva, h. soha semmitől nem hányok, de ettől 5 perc múlva hányingerem lett :roll:
Ha jól néztem a neten, akkor a Femibion tablettáiban kevesebb cucc van, mint a többiben, de nézz utána... max. 2-őt szedsz, nem 1-et... :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, még annyit, h. melyiket kinek ajánlják, arról nem szól a fáma, de lehet, h. vki hasznosabb infokat is tud majd mondani :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andi tök ari vagy hogy megszervezed a talit. A tavasz megvárása jó ötlet, addigra mindenki igyekezzék pozi teszteket gyűjteni ;)

Sting tényleg lehetetlen nem keresni a tüneteket, maximum elnyomod magadban. Inkább arra kéne beállítódnunk, hogy nem szabad a jelek mögé dolgokat képzelnünk, például ezért vagy azért sikerülhetett vagy nem. De igaza van Zita Westnek (GYereket szeretnénk könyv szerzője), ez egy óriási nagy hullámvasút amiben vagyunk, vannak nagyon rossz és jobb pillanatok. Hát én most a hullámvasút legeslegalján voltam ma. De talán már enyhülni látszik a rossz kedv.

Ja igen eszembe jutott, hogy mondtad, most kihagytok egy hónapot. majd ha már megtudsz valamit a termináltról, tudósíts, nagyon kivi vagyok, hogy az hogy megy. A party része jól hangzik :D

Amúgy igazad van, nagyon nehéz hinni benne ennyi sikertelen próbálkozás után. De tényleg annyi csodáról lehet hallani. Amikor én elkezdtem fórumozni egy endós lánynak, aki több műtéten, lombikon volt túl, spontán összejött kb 5 év után. Ismerősömnek egy félig elzáródott és egy gyulladt petevezetővel összejött az első inszem, pedig már a lombikra készült. Szóval lelkünk mélyén meg kell próbálni nem feladni, mert nálunk is egyszercsak beüthet a csoda.

Babe, hát irigyellek a tünetekért, sajna én nem nagyon érzek semmit. De csak remélni tudom, hogy ez nem jelent nálam rosszat. Nagy drukk péntekre, nem lesz semmi gond, meglátod!

Sajti köszi a biztatást, igyekszem előhozni a pozitív énemet. Én már meg is fürödtem a babaesőben, szóval egy hét múlva szeretném látni az eredményét...

Navared, aztaaaaaaa de jó hírek :D Örülök neked nagyon. Ne is törödj a hasaddal, úgyis olyan babákat kapsz, akik szetetni fogják a térképes pocakú anyucit. Köszönöm az idősürgetőt, hopp már el is telt egy nap. Még, még, még azt akarom h huss a hét is elteljen.

Macs nemsoká bejelöllek :D

Nagyon nagy drukk Kaktinak és a kislányának!

Mieza, két hét után nagyon sz.r visszamenni, de meglásd, hamar belerázódsz. Nekem a Femibion jött be, én annyit hallottam, hogy attól jobb pl, hogy van benne jód, ami nagyon fontos. Viszont vas nincs benne, azt pótolni kell a vashiányosoknak.
vayacon

Sziasztok!!

Félszemmel itt vagyok ám,figyelek,drukkolok.Nem történik semmi Velem,várom pirit mára,persze,semmi híre. :twisted: :twisted: Előző ciklusba is eljátszotta velem,32 napra jött meg,de tudnám miért??? :shock: Mikor mindig 25-28 napra jött eddig.Pedig úgy akartam hétközepén vv-re menni.
Ez az Én formám.Most nyűgös vagyok,vánszorognak a napok.

Holnap igérem jövök bővebben.

Pusszantás mindenkinek.

(hétvégére 10 fokot mondanak) :D :D :D
csucsu99
Budapest

Vörösmacs, sokat számiit, hogy hiszel is a spontánkodás eredményességében. Talán itt is volt régebben egy történet arról, hogy két elzáródott petevezetővel teherbe esett valaki!!Jó "munkálkodást"! :)

Vaya, megértem ezt a "jelnemfigyelést" és a kételyeket. Én szinte ugyanezeket éreztem, mint te. Nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg is, szal volt egy-két este elgyengülésem, ami siirásban ért véget...Aztán valahogy összeszedtem magam, és tovább beszéltem a picikhez!!Ha el is keseredsz kicsit a "nemtünetek" észrevételén, gondolj arra, hogy ez az elkeseredés is teljesen normális!Aztán megint mosolyogj, és gondolj arra, hogy sikerülni fog!!!++++++++

Andi, a kerthelyiség ideális terep!:) Pörögj csak rá a témára!!

Babe, nem lesz gond a péntekkel!!(Már csak azért sem mert egy igenszép névnap :) )

Angyal, HeniZT: ++++++++++

Sting, azért tessék biizni a termináltban!!Iigy tuti lesz a tüszőérésed, a kiskatonák jókor fognak támadni stb!!Jó lesz, és eredményes, csak biizz azért benne!!

Sajti, beálltam a zuhi alá...ki se szállok mostmár!!De jó nagy hely van, szal látom, mindenki befér!!

Janka, hát ez a dackorszak biztos megneheziiti a dolgokat!A tesóméknál is van egy két és fél éves fiúcska és most jön a második pár hónapon belül. Szóval nagyjából belelátok én is és nagyon fárasztó a kismaminak. Apuka megpróbálja kivenni a részét, de ha a gyerkőc anyát akarja, akkor nincs mese. De gondolom azért jó ez iigy! :)

Navared,de jóóóóóóóóóóóóó! Tudunk arról valamit, hogy hány tüszid van? Igen, nekem is ICSI volt, merthát két naposak voltak és csak hárman.
Mikor szúrod a tüszőrepit? Jajj, nagyon drukkolok!!
Hát a 8. hetet én csak úgy kifundáltam :roll:. A tesztig használtam az utró mellett, aztán azt gondoltam, hogy az utró elég kell, hogy legyen, de azért akkor, amikor a petefészek elkezd leállni és a placenta veszi át a progitermelés szerepét, rásegiitek. Ezért lett a 8. hét a befutó. Szerinted kenjem inkább most is? Te végig fogod használni?

Kakti, ügyi leszel!!!Minden rendben lesz!!

Vicky, köszi az infót!Remélem ti jól!!

Mieza, tudom, neked nem igazán kellene mondani, hogy keressed a dolog pozitiiv oldalát, de mégis: ha ilyen mozgalmas melónapjaid lesznek, akkor még gyorsabban fognak telni a hetek!
Hát igen, iigy azért jobb itthon lenni munka nélkül, hogy tudom, növekszik a lelkem a pocakomban :)
Magzatvédővel kapcsolatban: Én Gravidát szedek. Nekem is volt kezdetben hányingerem tőle, de ha kaja közben veszem be, akkor nincs vele semmi gond. Szerintem igazából mindegy, hogy melyiket szeded. Én mindig csekkolom az enyémet, hogy megvan-e benne az a cucc, amiről épp hallok, vagy olvasok, hogy kell a picinek. Eddig okés a dolog.

Csucsu, menzisürgetők mennek. De lehet a nyűgyösséged már előszele a menzi beköszöntének!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

muzsi: Meg vagyunk, ma már jó nagyot sétáltunk. Csak aludnia ne kéne. Nem szeret tegnap óta megint. De remélem lassan megint olyan jól csucsukál, mint a múlt héten.
vicky79
Budapest III. kerület

Muzsi, hát számolgattam, de elég nagy a szórás a méretük tekintetében, szal nem tudom, h. pl. egy 15-ösnek ven-e esélye vagy csak 20-asnak... :? Ha mindet számoljuk függetlenül a méretüktől akkor vannak kb. 6-7-8-an, de nem tudom pontosan. Most kaptam utoljára még egy jó nagy löket cuccot és baromira érzem is a petefészkeimet, úh. még bármi lehet...
Párom nem akarja az ICSI-t túlzottan, sőt :roll: De mondtam, ha kevesen vannak, nem fogok kockáztatni, h. van egymásra találnak vagy sem... Ha sokan lesznek, akkor esetleg. Hát ez most vitás kérdés nálunk! Nemhogy örülnénk, h. idáig eljutottunk!!!
Elég borzasztó lenne, ha mondjuk van pl. 3 mint nálatok és nem talál be a sperma, másnap meg közlik, h. nem kell jönni beültire. Hát egy hónapja injekciózom magam és annyi hormont kaptam, ami még egy lónak is sok lenne, ezek után szeretném, ha megadnánk az esélyt a lurkóknak a pocakomban!
Szerintem én nem hagytam volna abba a krémet a teszt után, de ahogy érzed... Nekem Nóra azt mondta, h. az Utro mellett se hagyjam abba ha már kenem egy ideje, mert elmehet a baba... Nem akarlak megijeszteni, csak tényleg óva intett, de nálad biztos minden rendben, hiszen nem is használtad régóta!!! Tényleg nem idegelni akarlak, csak kérdezted a véleményemet!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajok!

Most nincs időm mindent visszaolvasni.

Sting megjelöltelek iwiw-en.

Kiss Angyal, sajnálom, bár én még bízok a holnapi napban.

Navared mielőbbi jobbulást nektek. Küldöm a baci űzőt :twisted: :twisted: :twisted:

Katkinak, gyors és fájdalom mentes szülést!!!!!

Sajt, Heni, Kiss Angyal, Vayacon küldöm a mai babaragacsot
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
mako30

Mako, köszike, mind bekebelezem :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok

holnapiaknak sok sikert

kakti:
gyors és fájdalommentes szülést neked.....

sajti
neked is sok sikert, mint "szomszédnak"

heni:
köszi hogy visszavetted a táblát mert nem lenne rá időm....
neked is drukkolok...

mindenkinek:
a vasedényben 40%-os leértékelés van mindenre, de sajna nem mindegyikben, amiben tuti: 8ker Baross u, Csepelen a tesco expressz mellett Kossuth u-ban, Mester u Haller u sarkon.... ezekben már voltam itt tuti.
a vámház krt-on nincs mindenre. /csak ha vkit érdekel/

bocsánat hogy nem írok mindenkinek, de alig győzlek olvasni titeket, és mivel még dolgozok 2 hónapot így kevés időm van.
Kisfiam csütörtökön lesz 4éves elvisszük délután a cirkuszba, holnap meg farsang az oviba, szóval lesz program bőven....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sting:
Semmi baj, legalább nevettem egy jót! :)

Janka:
Csak óvatosan, vigyázz magatokra és nem izgulni! :)

Kubuspace:
Anyóspajtit küldtem el a Zurammal színházba, mondtam nekik, hogy ünnepeljenek! :)

Navi:
Mondom, hogy te lenni nóóómális! Érted Móórgit? :lol:
Jujj, de jó, nagyon drukkolok a szerdai szíváshoz! Mnyh? Figyu, az ICSI az tutibb, mint a spontán spermaráeresztés, mert ott még azt sem látják először, hogy érett-e az a petesejt, csak egy felhőszerű képlet mutatkozik - nekem így magyarázta K2 ügynöknő. Én is ezt kértem.

Vicky:
Köszi az infót Kaktiról, szorítok neki! Húú de beindultak az események!
Barbus nem lehet, hogy az időjárás miatt nem akar aludni? Mostanában sokan panaszkodnak, hogy nem megy a szunya, nekem sem az igazi...

Mieza:
Te szegény, az első nap a legrosszabb... Részvétem.
Szerintem midegy melyik terhesvitamint szeded. Én a Femit nyelem, állítólag abban viszont nincs vas, de legalább nem okoz szorulást. :lol:

Vaya ZT:
Remélem alaposan eláztál a babaeső alatt! ;)

Csucsu:
Hátha a bácsi meghozza... :lol:
Kép

Muzsi:
A Gravidától nincs szorulásod? Lehet, hogy áttérek... :roll:

Mako:
Kösszike! Minden nap sorbanállok érte, jó?! :wink:

Lukácsné - földim:
Köszönöm szépen! :) Jó farsangozást, minek öltözik be a gyerkőc?
A Vasedényes infó is tök jó, aki pl. vízszűrős kancsót akar, az is olcsóbb, anyós most vett 6e-ért.

Pá Drágáim!
sajt@

Kakti,
jaj hipermegagiga, de jó ügyesen, úgy várom a híreket.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

FONTOS INFÓ:

Ha TMobilos vagy és még nincs letiltva az emelt díjas FOGADOTT SMS (és nem mátrixos, üzleti az előfizetésed), akkor küldj egy SMS-t a

1430 -ra, melynek szövege a következő:
+EDSMST

Csak azért írom, mert ma kaptam agyhúgykövet egy 18ezres számlától. Ez úgy jöhet össze, hogy a neten esetleg regisztrálsz vmi szolgáltatónál, aki utána küldözgeti az sms-eket, ha megnyitod - ha nem, akkor is fizetsz érte darabonként 400,-Ft-ot, úgy, hogy erről f.ngod sincs! Jogorvoslat ohne, mert a hülye sms-eket olvasás nélkül törölte a Zuram. Kösszike!
Szuuuuszaaaaa..... Nyugszik a beteg....

Pá Drágáim!
sajt@

Már lehiggadtam...

Vámmentes babaragacs szállítmány érkezett az illetékes elvtársnőkhöz:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek csodálatos szép álmokat és váljanak is valóra! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti ezeket az átbaszós esemeses cégeket jól meg kéne kövezni az biztos. Szegény kellett ez az izgalom neked. De ahogy édesjóanyám szokta mondani, több is veszett Mohácsnál. Gondolj erre.

Muzsi köszönöm a vigasztaló szavakat egész elérzékenyültem :cry: Sokat számított amit leírtál, jobban bízom most már.

Csucsu, küldök bládimeghozót én is ++++++++++++++++ meg idősürgetőt is
vayacon

Mieza, küldöm az erőt holnapra :arrow: :arrow: . Ez irígylésreméltó, hogy szereted a munkád :D :D :D , biztos hamar visszazökkensz, de azért Kép az első nap ne hajtsd megad túl!
Nekem K ügynök a Femibiont mondta, hogy szedjem, aztán amikor kiderült, hogy némileg vérszegény vagyok azt mondta szedjem inkább az Elevitet, mert abban van vas is. De én nem szedek Elevitet :oops: :oops: valamiféle hülye meggyőződésből, hanem szedem a Béres Vas Vitálját (van benne folsav, C-vitamin, B12-vitamin, cink és réz) van benne majdnem minden, mint ami a terhes vitaminokban, és én azt csinálom, hogy egyik nap Femibion, másik nap Béres Vas Vital :oops: és így a vas sem zavar a nagydologban :oops: :lol: . Remélem ez nem gond, a szervezetemnek, hogy egyik nap egyik másik nap másik, persze ezt K ügynöknek nem mondtam :oops: .

Kép holnapra az eredményhirdetéshez: Kép

jelentem mindenkit megjelöltem, visszajelölgettem, de esküszöm, de én nem tudom megjegyezni a keresztneveket, tök sokan vagyunk. Nagyon gáz lesz, ha nicknéven szólítjuk majd egymást ???:wink: :lol: :lol: :lol: Most csináltam magamnak egy kistát, ki kicsoda és majd gyakorlok :oops: :oops: :oops:

Egyébként nem akarom elkiabálni, de a melóhelyemen, most minden elég jól megy, Főnök nem nyaggat, hogy mikor leszek megint begsibe, meg ilyenek, minden megy mintha mi sem történt volna, úgy mint régen.... tök normális - de nem akarom elkiabálni. :shock:

:wink: Navi kérsz még tüszőnövelő szurit? ...... Kép .... szerintem elég lesz!!!!
vörösmacska

Navi!
NAgyon örülök, hogy minden rendben van! Hajrá punkcióóóóóóóóóóóó! Minden rendben lesz, ne izgulj!

A merionaltól már nő az alhasam! Ja tényleg, itt a BMC-be két tüszőrepesztőt szoktak felírni? Miért?

rodina74

Rodina, nekem a lombikos első stimunál 1,5 Ovitrelle-t kellett szúrnom, most a spontán ciklusban meg, amikor a fagyis beültetés lett volna 2 ampulla Ovitrellt kellett nyomnom. Nem tudom. Küldöm a további tüszőnövelőket: Kép

Lukácsné, Filipnek előre is boldog iszületésnapot! Kép

Friss kismamijainknak küldöm az eheti UH-hoz a varázslatot: Kép

Na megyek szólít az Úúúúr :lol: ...megyek megfürdetem.. :lol: vagyis engedek neki vizet.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt. :wink:
vörösmacska

Még kb. 1,5 óra és 2 tüszőrepi, hát én sem tom miért kell ennyi, de ha kell, hát kell! Igaz, még nem tudom hova adom, nincs sok szabad hely :oops:
Mnyh: 15, de holnap nem veszek be pempőt, akkor lemegy 12-13-ra :lol: Múltkor is így volt: mondja a doki, h. 13-as (pár napja). úh másnap nem vettem be, utána 10-es lett, szóval most is ehhez a módszerhez folyamodok, mert az sem jó, ha túl vastag... ugye jól tudom?

Sajti, ez a véres bácsi nagyon durvás, olyan undi ez a sok cucc :shock: lehet részesedést kap a vámpíroktól...?
Gáz ez a mobilos lehúzás, bár én pannyonos vagyok, de elég dühítő! :twisted:

Macs, nem hinném, h. gond lenne abból h. felváltva szedsz kétféle vitamint... én sem egy (hanem kettő) tablettán belül jutok ennyiféle ásványi anyaghoz és vitaminhoz, ráadásul szedek még külön folsavat, szelént, méhpempőt. Ez a reggelim :lol: :lol: :lol:
Jó hallani, h. főnök észhez tért, reméljük így is marad!
Írogasd csak lelkesen a neveket, majd kikérdezlek :D
Apára meg figyelj, nehogy belefulladjon a vízbe :lol: :wink:

Rodina, én is úgy nézek ki lassan, mintha már legalább 3 hónapos terhes lennék, de úgy rémlik ez múltkor is így volt. Elmúlik majd! És felváltja az Utro :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jaj, nem bánom, hogy nagy a pocim, legalább szokom, milyen lesz :wink:

Én azt hittem, jó ha vastag a mnyh.

Persze, ha két ovitreele-t kell szúrnom kettőt fogok, csak furi, mert nekemveddig mindig csak egy kellett!

Most csináltam meg Heni paradicsomos, tonhalas tésztáját! Tényleg nagyon finom lett, holnap ezt ebédelek!

rodina74

Navared, köszi az infót! És a krémet te meddig fogod használni? Végig a terhesség alatt?
Nekem is két tüszőrepit kellett beadnom.

Sajti, nekem a Gravida nem okoz szorulást. De az infó, amit a T-mobilos sms-ekról iirtál lehet...

Nu, elteszem magam holnapra, mindenkinek szép álmokat!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Kukurrrikúúúúúú!!!
Kép

Várom a tavaszt!
Kép Kép Kép Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vayacon:
A sok hormoncucc, utro miatt a "nemfigyelt" jelek csalhatnak, vagy nincsenek is... Nem szoktam figyelni, pont emiatt. Nyugica!!! :)

Vörösmacska:
Szerintem nem teszel rosszat, ha felváltva használod a vitaminokat. A lényeg, hogy benne legyen minden ami kell, nemigaz? A Vas Vitáltól nem vagy nagyon éhes?
Én is kiírtam egy füzetbe a neveket és nickneveket, már olyan sokan vagyunk. Egyrészt sajnos, hogy ennyi nőnek van szüksége segítségre - másrészt jó, mert így megismerhettelek titeket. Mondjuk, jobb lett volna vmi örömtelibb helyzetben, de így alakult.

Kiss Angyal:
Egy kis csodanövelő mára, nagy-nagy drukk!!!!
Kép

Rodina:
Nemtom mi alapján döntik el, hogy pl.: 2 Ovitr. kell szúrni... Nekem is dupláznom kellett.

Navi:
Hááát a vérárus bácsi nem szép, viszont oltári rusnya! De hátha segít! :lol:
Eszméletlen a mnyh-ád! Nekem még sosem volt ekkora! Talán akkor okozhat kellemetlenséget, ha utána megjönne - de ez most ugyi kizárt!!! Már biztos dolgozik a repesztő, hajrá!!!!
Az utrós pocit, pedig a babás poci váltja fel! :wink:

Muzsi:
"... a Gravida nekem nem okoz szorulást, de amit a TMob-os sms-ekről írtál igen."
Hát ezen akkorát nevettem!!! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Morgen,

Lehetek a hírhozó ? a 2010 februári fórumról :-)

Lili Laura 5:35-kor hosszú küzdelem után 3300g-mal és 54cm-rel megszületett! Nyisza nem volt. Anyuka jól van csak fáradt!

Hatalmas Gratula Kakti, ügyesek voltatok.

kubuspace

Kubuspace:
Azta!!! Vágás nélkül megúszta Kakti? De jó, nagyon szép babaméretek, hatalmas gratula Nekik!!! :lol:
Köszi az infót! :)

Kakti:
Csodás életet és sok-sok tejcsit kívánok! Gratulálok a gyermeked világrajöttéhez, aztán - ha marhára unatkozol :wink: - érdekelne a születés-sztoritok és néhány sztárfotó! :D
Kép

Csajok! Ez a nap gyönyörűen indult!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Hú bakker, már megint mennyit írtatok :shock: :shock: :shock:

Még csak most kezdem a visszaolvasást, de előtte meg kell mondanom, hogy tegnap nagyon sokat gondoltam rád Angyalkám, hogy vajon mi lehet veled??, Százezer drukkot küldök mára!!!!! Óh most látom, még ne add fel kérlek!!!!!!!

Mako!
Cickafarkfű tea :? :x Csak hasson, ennyit ki kell bírnunk a babáért!!!! Gondolom, ha csak ennyin múlna vödörszámra innád, mi? :)

Tyú Rodina!
Tutkó a vonalzód :wink:

Angyalka!
Valami kis csodahírrel várlak ide!!!!! Drukkolok azért!!!!!!

Kakti!
A fene a pofidat :) azt hittem már elfelejtettél minket!!!!! Puszillak, drukk a mielőbbi, és minél fájdalommentesebb szüléshez!!!! De jó, már nemsokára a karodban lehet Lili :) Na most látom, időre jött a drágaság!!!!! Gratulálok!!!!

Hajni67!
Üdv itt nálunk, Rózsa tényleg jó helyre küldött téged :), mielőbbi sikerességet neked!!! Sajna én ebben nem tudok segíteni, de majd hátha jön valaki aki jártasabb ebben az ügyben!!!!

ZTm!
Tök szupi lett a hétvége, a babáim is bizti jól érezték magukat. Most egy kicsit kezd elkapni a negatív hullám, de hessegetem őket ezerrel!!!! Hess-hess!!!!! Már úgy izgulunk, de tesztet nem merek csinálni, mondjuk nem is értek hozzájuk, azt sem tudom melyiket lenne érdemes!!!

Kispatak!
Te is írhatnál valamit magadról!!! Van már babád, kistesóra vártok, vagy az első csodátokra?? Mesélj valamit!!!!

Navared!
nagyon drukkolok a holnapi puncijóóó hoz :) Csak ennyiért szorítsunk???? :) :) :)

Vaya!
Azt a kutya mindenit, NEM SZABAD A JELEKET FIGYELNI!!!!! Nem is biztos, hogy lesznek ( lsd Esztert a 3 babóval nem érzett semmit ) ha meg lesznek nem bizti, hogy azért, mert .......Szóval nyugi, tudom, én is kivagyok a várakozástól, de megbeszéltem magammal, hogy hiába agyalok, már úgyis minden eldőlt odabent!!!!! Nyugi Vaya, nyugi Heni :) :) :)

Babe te kis jelnemfigyelgetős!!!
Drukk a szűréshez, ne izgulj minden rendben lesz!!!!!!!

Sajti kismami!
Éljen a laptető!!!! még jó, hogy le vagy tiltva a gépről :) Azóta többet vagy itt!!!! :) :) :) Jajj de kis cuki ez az angyalkás kép!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sting!
Szerintem ill tuti, hogy hamarabb van a vv,mint inszemnél a teszt, attól függően, hogy mikor volt a punkció, szerintem rákövetkező 14.nap van a vv. Én ugye 3 naposan kaptam vissza a babáimat, és így a 11 napon kell mennem!!!! ja de már látom Sajti is írta! :)

Lukácsné!
Csak óvatosan ám!!!! nem megerőltetni magad!!!! olyan sokszor eszembe jutsz!!!! Te vagy az etalonom IR ügyben, és mindig az jut eszembe, hogy nekem is sikerülnie kell!!!!!

Csajok!
A héten nem tudok táblázatot feltenni, mert a gép amelyiken van, szervízbe került !!!! :evil:

Puszi mindenkinek
Hheni kismami :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni kismami:
Csak pozitívan! Bár már én is izgulok, pedig 23-a messze van. :lol: Hááát, tényleg többet jövök... :oops: Mától könnyű sétát szabad tennem.
Klassz, hogy jól sikerült a hétvégéd, ezek a szép percek legalább terelik a figyelmedet a jelfigyelésről és izgulásról! :)

Most beszéltem K2 ügynöknővel és a két hatchingelt embriónkat sikerült lefagyasztani.
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kívánhattok hármat, remélem rendes dzsinn lesz és teljesíti:
Kép

Nemrég találtam egy oldalt, ahol remek animált/glitteres figurák vannak, azért szórom őket, hátha vmelyik megtetszik nektek és átveszitek használatra. :) Cicaimádókra és Vörösmacska varázslásaira, ill. Navi tündéreire is gondoltam! :wink:
A glitteres macsek, amiben még egy cicus van, szerintem oltári (pedig én kutyapárti vagyok)!

Kép

Kép

Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Hollárihóóó!!! Laptetűűű!!! Jönnek az ikrek? :lol:

Angyalkám, ezt a laptetűt neked adom (tudom nem hiszel benne, de hátha segít), annyira várlak a hírekkel!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?