geri: Én nem érzem a méhem húzódását, bár nem bánnám ha azért húzódna vissza, mert most olyan érzésem van alul, mintha mindenem kilógna. Apci mondjuk lecsekkolta tegnap (nem keksz volt, de ennyi idő után már nagyon jól esett) és szerinte nem olyan nagy gáz.
stephie: Nekem már egyáltalán nem harap rá.
Szóval én nem tudok tanácsot adni ebben. Én bimbóvédőznék, aztán majd valahogy leszoktatom róla. De Barbusnak azzal sem kellett a cici.
juci: Nálunk is szokott ilyen hisztiket Barbus előadni, én 10-15 perc után bemegyek, odaadom neki a cumiját, megsimogatom s kijövök. Általában beválik, nem nagyon altatom a karomban (egyszer-kétszer már azért előfordult éjszaka). Mindig az ágyába teszem és bealszik. Mi csináltuk, hogy egy olyan pólómat raktunk a kiságyba alá, amit már hordtam, sőt még anyatej is jutott rá. Attól megnyugodott.
beneildi: Várunk itthon. Gyere ha tudsz.
szintus: Hanna baba nagyon édes.
boruska: Szép a bölcső
ronci: Csak azért aggódtam az eda helye miatt, mert eddig nem is éreztem az első napok óta. De remélem igazad lesz és csak meghúztam.
Ma szülőknek sok sikert!!!
Kiváltottam a dm-ben a baba-bónuszos kuponfüzetet. Vettem is belőle 4 zacskó popsitörlőt. Így 1199-re jött ki a kuponnal együtt. Most ezt se kell venni egy darabig.