Új privát üzeneted érkezett!

Csajoook! Mi történik! Tegnap volt újhold ami meghozza a babákat :lol:

Drukkolok aki szeretne menni szülni. Kép Én meg akkor maradok Borival márciusra. :lol:

bellerreni
Eger

Reni!
Sajna nem az újhold hozza a babákat, hanem a telehold. Az meg még kb. két hét... :? :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, a fiú babákat az újhold hozza, a lányokat a telihold - asszem Nóri-boszi mondta :)

Most nekem is görcsölget kcsit a hasam, ilyen mensi szerűen, nem pánikolok, ez még eléggé semmi, sztem :)

KÉRDÉS: tegnap elhoztuk a kisbölcsőt, egész helyes, fehérre festett fa, kicsit itt-ott kopott, de a célnak megfelel. Viszont szeretném azért letakarítani, csak nem tudom, mivel. Essek neki Domestossal, vagy vmi lightosabbal? Mit javasoltok?

boruska

Nem jön el velem vki a sugár moziba 2-re a Valetin-napra? Unatkozom :) én mindenképpen megyek :)

boruska

Boruska! teafa olaj???? a domestos elég kemény..

Kép
Kép
ronci

olyanom nincs :( majd keresek vmi kevésbé durvát

boruska

Ha Titeket olvaslak én is rögtön mindenféle tüneteket észlelelk :lol: :lol:

jajj, tényleg drukkolok mindenkinek:)

Boruska
én nem használnék Domestost. a támadónő a neomagnol tablettát mondta mindenféle babtárgyak fertőtlenítésére. még nem próbáltam.
én hagyom a kiságyat tesóktól fertősen :lol: :lol: na jó, azért lemostam.

Nóri
nekünk is Passat kombink van...én azt gonndoltam mi 5-en is beférünk majd :shock: :shock: de ha még a 4 is nehéz....
na majd próbálkozunk este...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti, ha a saját gyereké lett volna, én is hagynám, de olyan 'más ember' szaga van, vmit csinálok vele :)

boruska

Mennék én moziba, de akkor jön haza a zuram, és ebédet köll neki adnom - amit még össze sem raktam. :D

Nóri!
Megy vissza a cucc, néz meg, hogy jó lesz-e így, vagy még javítsak rajta!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Köszi!

Nézd meg a blogot!!! :-)
Vendég

Ildi írt!
Jönnek haza ma!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Örülök, hogy jó lett! :)

Lehet, hogy bejött ez a „munkabevállalás”. Már kétszer éreztem úgy ma, hogy kiszakad a méhem, és majd összesz..tam magam a fájdalomtól. Vagyis megint nem az van, hogy nagyon fájt, de leülni nem volt könnyű. Úgy éreztem, nagyon kell pisilni, de közben alig jött vmi. Mondjuk még nem siettük el. 15 perc volt a kettő közt. De jó lenne, ha ebből ma szülőszoba lenne! :)

Nóri!
Ha összejön a boszorkányságod, sütök neked vmit! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bori! Én is mennék mozibaaa!
Vendég

na most ment el a támadónő, Levente 56 cm fejkörméret 37, súly 3560 gramm. Mondtam neki is a bimbóvédő újbóli használatát, azt mondta, hogy ha fáj a szopi, akkor tényleg nem sok értelme erőltetni a pucér cicit, mert elmegy a tejem.
Viszont nem tudom emlékeztek-e pár napja írtam, hogy még mindig vérzek, nos, ez kezd egyre gyanúsabb lenni, mert most már olyan menszi szerű vérzés van (lehet akkor ez lenne a magyarázat a Levente furcsa szopási szokásainak? (Ideges nyammogás, nyüszítés a cicin...) Fura az biztos, mert a csajokkal akkor jött meg amikor 6 illetve 8 hónaposak voltak.. Többedik anyukások, nektek mikor volt első menszi?

kattkat?
Katica
Zsó mi ujság veletek?
stephie

Ja és boldog hófordulót az illetékes Uraknak!
Vendég

Anita Fura lenne, ha már most megjönni a menzeszed, pláne, hogy szoptatsz. 1. gyereknél 10 hónap, a többieknél is 5-6 hónap volt, mire jött az első.

Enyém gyerek ma nem túl aktív, még mindig várok pár mozgásra, hogy meglegyen a 20. És az se túl erőteljes. Igaz, hajnalban vidám volt.
pammut

Nekem nem mondták, hogy számoljam a magzatmozgást.. de el kéne kezdenem, mert 2napja alig mozdul meg ez a lány!
ma beköltöztetem a légzésfigyut is a kiságyba/eddig nem volt benne/, ugyhogy már csak a kis lepedőt kell felraknia Sanyinak mire haza jövünk...azt nem akartam én, hogy ne porolódjon addig se..
Kattkat! nagyon eltüntél!Talán meghozta a vizsgálat a várt eredményt?
kakti! szurkolok, hogy bejuss abba a fránya szülőszobába! :lol: Akkor 2nap múlva követlek..merthogy annyival vagy előttem- :lol:

Kép
Kép
ronci

na, hogy leírtam, hogy nem mocorog, egyből kidugta vagy 10-szer a tapiját az oldalamon. :lol:

Kép
Kép
ronci

Hozok egy képet Hannárol :D
Élete első perceiben :D Kép

Kép
Kép
szintus

Bea! ti sem értetek még haza a pogi vásárlásból???? meg ktc!
akkor most kiért kell izgulni? úgy el van mindenki tünve, aki "gyanús"!

Kép
Kép
ronci

Lemosogattam a bölcsőt, bár ami kosznak tűnt rajta, az inkább csak kopás volt. Most viszont jószagú is :)

Íme:

Kép

rábeszéltem egy barátnőmet, hogy jöjjön velem, úgyhogy fél 5re megyek mozizni! Nóri, örülnék, ha tudnál jönni :) Ha találsz addig egy szoptatós dajkát a picinek :)

boruska

Ronci én Fruzsinál számoltam a mozgásokat,Hannánál nem...
Pedig Hanna nem volt aktív pocaklakó....
Már csak a végén lett pörgössebb...Még a műtét elött is virgonckodott..mit tudta ő szegény,hogy mi vár rá pár percen belül..

Kép
Kép
szintus

Szintus, de édes a kis Hanna!

Ronci, Pammut, nekem se nagyon pörög már Berci - csak a billentyűzet kopogása ébrszeti fel néha :)

boruska

Még itt. :shock: :lol: :cry: (Most sírjak, vagy nevessek?)

Megjártuk az ovit meg a boltot, ebédeltettem, altattam, de ez a keményedés-fájdogálás csak nem múlt. Beültem egy kád jó meleg vízbe, hát, nem erősített a dolgon, de nem is igen használt. Viszont legalább megmostam a hajam. :lol: Attól tartok, nagyon szülnék már, s csak beképzelem magamnak az egészet. Csinálok magamnak egy kis fincsi kávés tejet, meg szkennelgetek tovább. Csak hogy ne unatkozzatok. :wink:
ktc

én se szülök még ma

Kattkat

Kép
kattkat

Nálunk lassan két órája stabilan negyed óránként belenyilall a hasam aljába. Olyan mensi-szerűen... Most örüljek vagy még ne?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! Ha ma megszülsz,visszaadom a diplomámat és megyek a telejósdához! :D
Vendég

Kakti szerintem valami alakulóban van :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Kár, hogy nem tudok véleményt mondani ezekről a fájásokról....Kakti! Csak 1-1bele nyilallás?
Szintus nagyon édes a kis Hanna! Micsoda kis pofija van! Hát szerintem mi is leszünk vagy 3800g-sak, meg vagy 54cm-sek... én 4500-al születtem, ugyhogy csak örülök, hogyha nem rám üt a gyerek! :lol:
Boruska! Nagyon szép kis bölcső! Mivel takarítottad meg végül?

Kép
Kép
ronci

Ma reggel mélypontjára jutottam szoptatás ügyileg. Éjszaka a gyerek nagyon carul aludt és én a 3 órás etetés (előtte 2-kor is evett) után nem fejtem, hanem lefeküdtem aludni. És a gyerek 6-kor megint enni akart és nem volt fejt tej. Megpróbáltam rávenni, hogy szopizzon de fél óra cicitépés és ordítás után csináltam neki tápot. És persze potyogtak a könnyeim, hogy a gyerek azért nem kapott tejcsit, mert nekem alhatnékom volt. Elfáradtam. Már nem érdekel, ha teljesen elapad se. Nap közben azért lefejem ami lejön, de ha táp akkor táp. Csak azt hittem, hogy legalább 3 hónapos koráig eleget tudok neki adni. De még akkor sem volt hajlandó szopni, mikor már éhen akart halni. Ennek örömére ma délelőtt sétáltunk egy nagyot. Nagyon jól aludt a levegőn. Persze ez sem mehetett simán, mert mikor felcipeltem a babakocsi+hordozó+gyerek+bevásárolt cuccok egyveleget, megfájdult a derekam az epidurál szúrásnál odabent. Most be vagyok carva, mert hasogatott minden egyes lépésnél és még mindig érzem a hátam. Mit csinálhattam vele? Ugye nem lesz komolyabb baja? Csak beforrtak azok a belső sebek is ennyi idő alatt? Megpróbálok visszaolvasni, de még vasalnom is kellene és mosogatnom. Na meg aludnom sem ártott volna egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Juci77:-)

Hol lenne az a gyerek a legjobb helyen ha nem az anya vagy az apa karjaiban vagy a hasán:-)?

Addig kényeztesd míg lehet mert az idő gyorsan repül.

Én akkor veszem fel e Bulcsút amikor én jónak látom és addig dajkálom tutujgatom ameddig jónak látom.

Ha rajtam alszik akkor ott jó helyen van.Az én fiam és imádom :-)

zsolti

vicky! nem lehet baja az epidurál helyének tudtommal..valszeg még érzékeny és sok volt a cuccod..
a tejcsit sajnálom, de megértelek ha fáradt vagy! valószinüleg nekem is lesz hasonló...

Kép
Kép
ronci

Jön a melegfront. Jönnek a babák? :)
http://www.hazipatika.com/services/orvosmeteorologia

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ronci:
nyillalásként indul, de eltart pár percig... :)
Asszem, minnyá beülök a kádba...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bea is szül??? :lol:
Akartam neki mondani, hogy mire nekem fájásom lett, már késő lett volna... Én mikor anyósékhoz indultunk még akkor is azt hittem, hogy hazajövök. Ez fél8-kor volt.
Vendég

Hát Csajok! Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a következő :lol: Nekem megint olyan nagyon durván sok a savam, hogy majd elhányom magam... Kép

bellerreni
Eger

Reni! én is pont most vettem be renniet! imádom mikor feljön a számig.. bocsi mindenkitől a guszti részletért..
Kakti! Ha eltart pár percig és szabályosan jön, akkor rakd be a táskába az utsó darabokat!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Nóri! szal ki a következő????

Kép
Kép
ronci

kakti! írj a fürdő után! :lol:

Kép
Kép
ronci

geri: Én nem érzem a méhem húzódását, bár nem bánnám ha azért húzódna vissza, mert most olyan érzésem van alul, mintha mindenem kilógna. Apci mondjuk lecsekkolta tegnap (nem keksz volt, de ennyi idő után már nagyon jól esett) és szerinte nem olyan nagy gáz. :oops:

stephie: Nekem már egyáltalán nem harap rá. :( Szóval én nem tudok tanácsot adni ebben. Én bimbóvédőznék, aztán majd valahogy leszoktatom róla. De Barbusnak azzal sem kellett a cici.

juci: Nálunk is szokott ilyen hisztiket Barbus előadni, én 10-15 perc után bemegyek, odaadom neki a cumiját, megsimogatom s kijövök. Általában beválik, nem nagyon altatom a karomban (egyszer-kétszer már azért előfordult éjszaka). Mindig az ágyába teszem és bealszik. Mi csináltuk, hogy egy olyan pólómat raktunk a kiságyba alá, amit már hordtam, sőt még anyatej is jutott rá. Attól megnyugodott.

beneildi: Várunk itthon. Gyere ha tudsz.

szintus: Hanna baba nagyon édes.

boruska: Szép a bölcső

ronci: Csak azért aggódtam az eda helye miatt, mert eddig nem is éreztem az első napok óta. De remélem igazad lesz és csak meghúztam.

Ma szülőknek sok sikert!!! :)

Kiváltottam a dm-ben a baba-bónuszos kuponfüzetet. Vettem is belőle 4 zacskó popsitörlőt. Így 1199-re jött ki a kuponnal együtt. Most ezt se kell venni egy darabig.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok! Kaktinál csapot nyitottak! Irány a kórház! Megyek jósnak basszus!
Vendég

kakti: Nagyon drukkolok!

nóri: Tényleg boszi vagy, most akkor ki fogja neked megszerkeszteni a képeket?
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti megcsinálta! :lol: De előbb is tudhattam volna, hogy ez a kulcs! Már két napja megszülhetett volna! :lol: :lol: Kattkat és Bea sem húzza már sokáig! :wink:
Vendég

Csajok, el kéne kezdenem bepakolni dobozokba a költözéshez. Nem akar vki segíteni? (Az első 3 felajánló 3napon belül garantáltan megszül... :lol: )
Vendég

Nóri jóspálya a tiéd! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Hát igen Nóri itt senki sem húzza már sokáig.... :lol:

Kép
Kép
szintus

Kakti, mennek a drukkok.

Holnap bevonulok a korhazba :(

Kép

Kép
editmk

Nóri basszus, ezt nem hiszem el... :shock:

Én én én én én megyek Nóri! :lol: :lol: :lol: Kicsit messze vagy, de esküszöm felmegyek ha tényleg ezen múlik. :twisted:

Kakti! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mennyien maradtunk még?

bellerreni
Eger

Editmk! Akkor holnapra neked kellenek a drukkok?

bellerreni
Eger

Hát egyre kevesebben...
Nóri! Akkor fájások mellett elfolyt a magzatvíze kaktinak??? Akkor remélhetőleg hamar meglesz a kicsi Lili!
Mennek a drukkok!!!!!!!!

Kép
Kép
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?