Nori!
Lehet, hogy be fogunk menni, bar nekem most meg olyan erzesem van, hogy varhatok.
Befaltuk a kenyeret, amit mara sutottem, kesz a csipos leves, azt meg nem kivanom. Ennek is, meg nem is.
Nah, mindegy, nem ez a lenyeg, hanem igy van urugy: kimegyunk a Auchanba sajtos pogiert, kozben setalgatok, meglatjuk, hogy hogyan alakul a dolog, ha valtozatlan a helyzet, tehat a kemenyedes sem mulik, de fajas sem lesz belole, akkor megprobalom a furdot. Ha utana is ugyanaz a helyzet, akkor hivom a szulesznot.
Ha az elso szulest nezzuk, akkor aktualis lenne ma szulnom mensi szerint, mert aszerint Kristof dec 5-re volt kiirva, de nov 28-an szuletett, tehat kerek 39 hetre.
Viszont! Meret szerint szamolt fogantatas ido szerint vele elorehoztak dec 3-ra a datumot, most Erikkel meg hatravittek 2 nappal, tehat aszerint meg 38 hetes 5 napos vagyok, Kristof meg 39 het 2 napra szuletett, szoval igy mar nem egyezik. Bar nem hiszem, hogy egy bo kilenc honapos terminusban negy nap elteres egyaltalan szamit.
Neked ment el nyakdugod a kemenyedestol?
A kocsidologhoz nem tudok hozzaszolni sajnos. Ismerem, hogy mekkora az a Passat belulrol, sogornonek is az van. Valoban nagy, de valoban lehet ilyen gond. Igazabol az Urad labanak roviditesen, vagy Luca hosszabitasan kivul sok mindent nem tudsz csinalni, maradhat a hanyos zacsko bekeszitese fejmagassagban.
Tudom, nem vicces. En is azon morfondirozok, hogy nalunk hogy lesz.
Nekunk 5os BMW-nk van, ami valamivel nagyobb, de nincsenek oriasi kulonbsegek. Harman kellene hatul utaznunk hosszabb tavon: Kristof gyerekulesben, a pici hordozoban adapterrel, plusz en a szules utani fenekmeretemmel. Hat, karcos lesz. De az a baj, hogy Kristof meg van annyira kicsi, de mar annyira hosszu karu, hogy siman megetetne, itatna Eriket, vagy megdobna jatekkal, mert o meg nagyon nem fogja fel, hogy mi a jo es mit nem szabad. Szoval mellettuk kell lennem, ha hosszabbat autozunk, hogy megvedjem oket egymastol. Nah, asszem hogy nem lesz mindig kenyelmes...