Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Csajok!

Zsolti! Amen! Csak ennyit mondok :lol: :lol: :lol: Kíváncsi leszek rá, hogy téged is kikiálltunk-e boszinak. :wink:

Szopis kérdésekhez sajna nem tudok hozzászólni, de a válaszokat figyelem, mert tuti, hogy mire nekem lesz ilyen gondom akkorra már mindenki unni fogja a sok kérdést :lol:

Ma én is megyek védőnőhöz. Kíváncsi leszek rá mennyit híztam az elmúlt héten. Az embőc elment dolgozni úgyhogy sétálnom kell... :shock: Nem szeressek egyedül sétálni, de most ez van. A barátnőm is dolgozik, aki még el szokott kísérni, de majd telefonos kontaktot tartok vele amig odaérek :lol:

Még nekem is van 2 hetem úgyhogy nekem is jöhet az sms a babák érkezéséről. Nagyon szívesen hozom a jó híreket. :wink:

Este meg volt a Valentin-napi kex, de semmi extrát nem éreztem utána, pedig dokkerbácsi aztat mondta, hogy a sperma fájásokat idézhet elő. Hát nálam semmit nem idézett elő... :shock:

Reggel 5-től fel voltam én is, de én nem kapcsolom be a gépet, apjuk had aludjon, most meg olyan vagyok, mint akit agyonvertek. :?

Na megyek készülődöm.

bellerreni
Eger

Jó reggelt!

Én is voltam fenn az éjszaka, vicces módon a zapa ébreszett fel az álandó wc-re járással, felfázhatott szegény :(
Ha beteg, mindig csutkára feltekeri a fűtést, amitől kitakaróztam, amitől megfáztam :(

Semmi szülési jel, úgyhogy csak a többieknek tudok drukkolni, kinek is kell? Kakti, Editmk, Barbi, kihagytam vkit?

Reni, te ne akarjál még, olyan jól elterveztem, hogy még márciusban is kettesben osztjuk itt az észt az éjszakai pisilésről meg a keményedésekről :)

boruska

Bori!
Még Kattkat-ot is vedd fel a listára! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bori! Benne vagyok, ha biztos tuti, hogy te is itt leszel még márciusban. De akkor együtt kell, hogy szüljünk, mert ha megelőzöl én meg nem szülök meg amiatt, hogy itt lehessek veled, akkor nagyon mérges leszek... :wink: :lol:

Na mentem

bellerreni
Eger

Ki kell vinnem a kuttyokat, utána elballagni a Lidl-be. És még ebédet is kell csinálni Apának... :( Semmi kedvem semmihez! Csak döglenék...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti, közben eszembe jutott, kattkatnak is drukk!!

boruska

most fürödtem, és elémtárult a szörnyű igazság - lehetséges kihúzni a terhesség majd 39 hetét csíkok nélkül, hogy azok egy nap alatt megjelenjenek, hiába kenem a legdrágább krémmel :evil: :evil:

boruska

Anita

én Regit bimbóvédővel kezdtem szoptatni, kb 3-4hét után kiprobáltuk és ment anélkül is.

Én a helyedben kiprobálnám. Még mindig jobb mintha kisebesedik a melled és azért nem fogod tudni szopiztatni.

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Na megérkeztem..
Kattkat! Nálunk nem adnak időpontot a védőnőhöz, nem vagyunk annyian.. :lol: 8.10 körül értem oda és egyből én mentem be.
már többet nem kell mennem.
Aztán haza jöttem, kisuvickoltam a kádat/ az olajos hasamtól mindig tiszta olaj az egész kád/ ,meg a mosdót, aztán behotam a kint kiteregetett ruhákat, hogy mostmár száradjanak is meg, meg elpakoltam az elmosogatott cuccokat , meg.... még egy pár dolgot megcsináltam és lassan a mai napra kitűzött feladatokat meg is csináltam.
Lehet rá kéne szoknom, hogy egy picit aludjak napközben, mert most is vagy 5órát aludtam, ennyi meg nem elég, főleg ha szülni kell menni..
boruska! anno Nóri is így járt, nem volt egy csíkja sem, aztán az utsó két napban lett csíkos, mikor leszállt Luca.. ugyhogy van ilyen.
Már megint nem tudom, hogy mit főzzek... ötletek?????????

Kép
Kép
ronci

Anita, nekem is bimbóvédővel szopott először a nagy, meg cumisüvegből itta a lefejt tejet és 10 hetes korában visszaszoktattam a meztelen cicire. Volt közben ordítás persze, el is vonultunk az egyik legtávolabbi szobába, de megtanulta. És onnantól kezdve csak úgy szopott. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Anita- mi is bimbovedot hasznalunk, en is probaltam anelkul, de nem is eleg nagy, hogy be tudja kapni, meg nem is ismeri fel, mi az. De engem nem zavar, hogy hasznaljuk,sot, pelenkazashoz cumizunk is, es neha alvashoz is, de csak mig elalszik. De ot nem keveri meg, tudja, mi a kulonbseg, es mikor megunja, vagy megehezik, a cumi metereket repul, ugy kopi ki.
geri79

Stephie, ha kizártál minden szóba jöhető okot, tehát jól rakod mellre, jól kapja be a bimbót, nincs lenőve a nyelve (és még biztosan van más ok is csak nem jut eszembe), akkor próbáld ki a bimbóvédőt. Nekem Bori alapból úgy szopizott 7 hónapos koráig, akkor teljesen magától egyik napról a másikra elhagyta. Szóval tényleg nem reménytelen. Ismerek praktikákat is, hogy hogyan próbálhatja meg az ember lánya leszoktatni a védőről a manót, ha oda jutsz, szívesen elmesélem.

Erről jut eszembe, tegnap szörnyen elszégyelltem magam. Próbálok itt nagy jólelkűen segíteni nektek, pedig az első órákról, napokról, hetekről SEMMI saját tapasztalatom nincs, csak elméleti tudásom, s mások tapasztalatai. S attól tartok, valamit kihagyok, amikor hozzám fordultok, valamilyen fontos körülményre nem kérdezek rá, s emiatt félre viszem a dolgot. Baromi nagy felelősség ez, most meg is ijedtem. Nem akarok rosszat csinálni! Úgyhogy kérlek, fenntartásokkal fogadjátok ezentúl, amit írok, mondok! Nem vagyok mindenttudó, mindenttapasztalt. Bocsi, csak tényleg nagyon elszégyelltem magam. Rózsa Ibolya honlapján olvastam erről, s eszembe jutott, hogy tényleg ezt tanították:
[quote]A írta: ligavezetõk valójában nem adnak tanácsot, csupán megosztják a rendelkezésükre álló információt az anyákkal, hogy õk jól informáltan tudják meghozni saját döntésüket. Magyarul azonban - jobb kifejezés híján - szoptatási tanácsadóknak hívjuk õket.
Forrás: http://www.iboly.hu/article_whois.htm

Más, örömtelibb dolgok: ebben a topicban már biztosan nem lesz koraszülés, néztétek már? Mindenki túl van a 37 héten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hamarosan újabb cikkek kerülnek fel a gmailra, itt it megírom majd a címeket. Igyekszem figyelni, hogy mindenki érdeklődését kielégítsem, tehát lesznek szüléssel, szoptatással, babaellátással kapcsolat cikkek is. Örülök, hogy tudjátok használni ezeket, kösz a visszajelzéseket. Sajna én ilyen visszajelzésekre éhes típus vagyok, ezért kérdeztem rá.
ktc

Katica, most nézem csak, hogy Te meg holnapra vagy kiírva! Jelek, vmi? :)

boruska

Van új kép a gmail-en Bende babáról!

Én meg raktam fel tegnapi pocakfotót a picasara

boruska

Na megjöttem.

Megint nem híztam semmit. Vagyis én többnek láttam a mérlegen, de közben telefonát mikor írta és ugyanannyit írt be mint a múltkor volt. Igaz 20 dkg volt az eltérés :oops: Azt mondta, hogy már kicsit kevesebbet ver a kicsi szíve, mert nincs elég helye a mozgáshoz és ilyenkor már lassul a szívverésük, de a határértéken még belül van. Ez igaz? Remélem nincs semmi baj. :shock: Bár csak mondta volna, ha lenne. Kaptam jövőhétre is időpontot. Nálunk akkor is kell menni ha túlhordom a babát. Ahány ház annyi szokás...

Na megyek megnézem a képeket.

bellerreni
Eger

De aranyos Bende babóka, ahogy el van ájulva :)
Ezek szerint van tejci is! Zuper!

Boruska, szép kerek a pocakod.:)
Teljesen más formájú, mint pl az enyém, úgyhogy megállapítható, hogy nem lehet általánosítani a formájából kiindulva, hogy fiú lakozik benne vagy lány.
Nekem a 34. hét után valamikor repedt szét a hasam egyik napról a másikra. Most már elég durván néz ki :? És mivel nekem ennyire előre tornyosuló pocakom van, hát szülés után jó kis sharpei fílingre számíthatok asszem :(

Kattkat

Kép
kattkat

Na, most a kegyetelen anya szerepkörét gyakorlom éppen :( Negyed nyolckor evett 70-et, 9kor már óbégatottt. Ki tudott még szopizni 60-at, majd úgy csinált, mint aki tegnap óta nem evett :shock: Adtam neki egy kis tápit, amitől látszólag megnyugodott, de ha leteszem, egy idő után hiszti van. Nem hinném, hogy baja van, mert ha felveszem azonnal elhallgat. Próbáltam vele beszélgetni, amíg ő a kiságyban volt, de nem akarom a karomban altatni, mert ha most rászokik, az életben nem fog tudni elaludni magától. Néha kicsit alább hagy a hiszti, de már 10 perce magyaráz magának a kiságyban egyedül, én meg lelkibeteg vagyok a nappaliban. Vagy inkább még kényeztetnem kéne, mert olyan pici és vegyem fel :? Többedik gyerekesek, segítség!! :roll: :roll:

Kattkat: ha valami, nekem nyugodtan írhatsz, hívhatsz :wink:

Kép
juci-77

Pammut- koszi a biztatast, reelem csak annyi, csak fura, hogy eddig nem fajt.
Csipike- a mellgyuladas nem tul jol hangzik, ettol en is nagyon felek, ha csak egy kis csomot is erzek a mellemben, azonnal ugrok neki a mellszivoval, es veszettul masszirozom...
Zozoo- nagyon cuki ez a nagylegeny!
Katica- en is nagyon ertekelem a cikkeket, aiket feltettel, ugyhogy koszi!
geri79

Hazaértem!
Ronci:
ha ez segít: én rakott krumplit gyártok ma.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hello lányok!

Kaphatok elérhetőséget a g-mail-ra?

Köszönöm előre is! :wink:

Kép
Kép
szintus

Juci én is rászoktattam Fruzsit a karon alvásra,
majd késöbb az öülemben volt csak hajlandó elaludni.
Egészen mostanáig.Most amikor korházba mentem és apájával maradt itthon,akkor leszokott erröl.Mostmár magátol alszik el nem kell sem ringatni,sem ölben fogni! :wink: Neked is Hannád van igaz?

Jaj szopi,....a kiscsajomnak is kell potlás,hiába nem elég a tejem neki.
Pedig iszom,eszem.Lehetséges az,hogy egyszerűen az én szervezetem nem tud elegendő tejet termelni a babónak?
Úgy sajnálom ezt a tápis dolgot,de inkább mint hogy éhezzen szegényke!Tippek?Hogy vihetném rá,hogy többet szopizzon?

A pocakom ezzel a terhességel egyáltalán nem repedt,bezzeg az elsővel...
:roll:

Kép
Kép
szintus

Szintus!

PÜ-ben küldtem.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Juci!

O meg nagyon fiatalka, picike. Nem hiszem, hogy manipulalni szeretne, egyszeruen o meg nem akar es tud egyedul lenni, amikor nem alszik, te vagy neki a biztonsag, veled akar lenni, ahogyan terhesseg alatt is volt.
Hiaba rakod le, amikor nem alszik, nem lat semmit, rajtad kivul nem erez semmi biztonsagosat, semmi sem erdekes a szamara.
En ilyenkor inkabb vele lennek, felvennem, vagy magam melle fektetnem, hogy erezzen, ha eppen nem lenne egetrengotoen surgeto mas dolgom. Sot, ha lenne, meg akkor is inkabb a babaval foglalkoznek, amennyiben nem veszelyeztetem mas eletet...
Kell nekik a babusgatas. Ez nem jelenti azt, hogy ehhez fog szokni es mar nem lesz tole nyugalmad. Minel jobban megnyilik elotte a vilag, annal jobban lekoti majd mas a figyelmet. 1-2 honap es mar nem kell erezze az illatodat, az is eleg lesz, ha latoterben maradsz.
Legalabbis nalunk igy volt. Vittem magammal Kristofot a konyhaba, ha tornaztam, akkor beraktam a hintaba es nezett engem, nezte a szobat, tok jol elvolt. Nem kivankozott allandoan olbe, pedig szinte mindig mellettem volt az elso hetekben.
Most is meg picurka ennek ellenere olyan jol elvan a sajat dolgaval egesz nap, hogy sokszor a fejemre sem kakkant. Persze ha unatkozik, ehes, almos, elesik, vagy egyeb gondja van, akkor egybol bujik ram, egyebkent meg megolelem, visszaolel, kapok egy puszit es huz is el a dolgara.
Par ev es mar orulok, ha hetente egyszer ramcsorog... :lol:
Szoval en a helyedben patyolgatnam!
Vendég

SziasztoK!

Gratulálok Bende babához!

Megyek ma a dokibácsihoz, kíváncsi vagyok mit mond. Az egyik számítás szerint holnapután kéne szülnöm, a másik szerint pénteken. Hát ha így haladok, akkor még a péntek is kérdéses. Bár tegnap volt egy brutál fájásom bevásárlás közben - azt hittem ott ér utol a végzet :D . Több kicsi után végülis elmúlt. Viszont a hasmenésem nem nagyon akar múlni. Amit meg végképp nem értek, hogy úgy alszok mint a bunda, kényelmesen, jól, és (viszonylag) sokat! Van még így valaki?

Kép
zsizell

köszi lányok amit írtatok, örülök, hogy más is bimbóvédővel tudott sikeresen szoptatni.

Most reggel fel is tettem, igaz, hogy eltartott a szopi 1 órát kb de ebben benne voltak a bealvások és a böfizések. Viszont nem esett ki a szemem a fájdalomtól és jelen pillanatban (lehet önző vagyok) de ez volt a legfontosabb.

ktc: a kedvedért felrakom a védős képet, hogy lásd miről beszélek. Védővel szerintem jól van a cicin. Hatalmas szájat nyit, szépen ki van fordulva az ajka. Ez az amit puszta cicvel nem tud elérni rendesen. Szerintem ahogy geri is írta, nem ismeri fel a bimbit, nem tudja elég mélyen beszívni, kicsi szájat nyit és szinte csak a bimbót szívta :(

juci: én is mindig hasonlókon filózgatok, hogy adjak-e még enni, vagy dédelgessem, vagy nyomjam a cumit, hátha csak arra vágyik.. Szerintem ilyen kicsi korban még nem lehet elkényeztetni őket, bár tény, hogy kicsit de nem hülyék :) hamar rájönnek mi a jó

Zuzmooo írt : Szia! Levivel hogy vagytok? Banyanet elvonási tüneteim vannak! :) Azóta se szült senki?Elég mozgalmas volt az első közös éjszakánk, mindketten sírtunk 4-ig, aztán együtt aludtunk 6ig. Üdvözlök mindenkit. Zs.

Kép
stephie

A helyzet nalunk: az ejszakai kemenyedes sorozat folytatodik. Reggel nyugi volt, csak eppen rohadt ehes voltam, almos, hanyingerem volt. Lemertem magam, konkretan bo masfel kilotol szabadultam meg az ejszaka...
Nah, azota mar lehet, hogy bepotoltam, mert reggel faltam egy szendvicset, majd egy ischlert, most pedig eppen csipos smacki levest keszitek, mert azt kivanom. Szoval tomeny szenhidrat, no comment.

Bo egy oraja megkezdodott a kemenyedes, ha allok, setalok, akkor szinte folyamatos, huzodik, fajdogal a pocakom alja a csucsponton, de ez meg nem igazi fajas. Fekvo helyzetben kevesebb a kemenyedes.
Nyakdugoval meg nem talalkoztam, a folyasom bo, de ez nem magzatviz.
Es a fajas sem rendes fajas.
Mindenesetre nem banom, hogy maradt tegnaprol kaja, mar nem foznek nagy adagot, mert van egy olyan erzesem, hogy kozeledik valami.

Jah, kaja: tegnap stefania vagdaltat sutottem, krumplipure es kaposztasali volt hozza. Ha ma foznom kellene, akkor borsofozeleket csinalnek, vagy tokfozeleket, vagy suru, tejszines karfiollevest, tehat valami olyan kajat, amit szoptatas alatt nem tudok majd enni.
Bar most belegondolva a spagettit is kivanom, peldaul egy jo kis carbonara-t el tudnek kepzelni az asztalon.
Nah, asszem eleg tippet adtam.
Vendég

Még mindig nem jó az email-em! :evil: :evil: :evil: :evil:

Bimbóvédő vs. cici: ha valakit vigasztal, nekem még most is nagyon fáj a cicim. Teljesen lapos a bimbim, így minden alkalommal ki kell emelnie. Hát nem mondom, hogy nem sz@rok be minden szopi elején. Kenem, így szinten lehet tartani. Nem sebesedik ki, csak fáj. De eszembe sem jut bimbóvédőt használni. Egyelőre tűrök.

A jobb egész elviselhető, a bal gázosabb. Főleg ma éjjel, mert folyton bealudt szopi alatt (én is :lol: ) és óránként kellett etetni. Így nagyon kikezdte csóri cickóimat. De reggelire bevert 120g-ot és azóta alszik. Még van egy órám, míg ébred.

Kilók szépen mennek le. Meg is lepődtem, mert a hétvégén megtömtek otthon. (aranygaluska, fánk, kacsasült) Ennek ellenére már "csak" +3kg. Remélem marad ez a tendencia. Illetve én is szeretnék egy kicsit visszavenni a zabálásból. Persze jól indítottam: reggeli 2 Danette puding és egy vödör cukros tea. :shock: De semmi nincs itthon. Sőt, pénz sincs nálam, csak valami apró a gyűjtőhelyen. Na abból tudnék kaját rendelni, mert mindig van 5-10eFt benne. De 100-200Ft-osokból! :oops: Nem tehetek róla, nem járok vásárolni és zsebpénzt kapok csak apától. Úgysem mehetek sehova.

Mai mérlegelésnél 3850g volt Manci. Igaz ruhában, de az kb 150g. Lassan ki is mehetünk, ha így folytatja! Bár nem annyira vágyom ki ebben az időben... :lol:

VÁROM A TAVASZT!!!!!

Juci!

Nem tudom, mi a legjobb döntés. Enyémgyerek akkor sír, ha baja van, így nem tudom megítélni a dolgot. Állítólag ilyen kicsinek még nem tudnak hisztizni. Elvilge oka van a sírásnak. Lehet, hogy egy puki zavarja, vagy nem büfizett eleget. Vagy melege van...vagy akármi. Néha büfi után hagyom magamon pihenni, kisebb eséllyel kezd csuklani utána. 10perc alatt mély kómába esik és úgy teszem az ágyba.

Lucánál is volt 4-5hetes korában egy hasfájós időszak. Volt, hogy babakocsiztunk éjjel, volt, hogy a mosogatógépen aludt. Volt, hogy egész éjjel rángattam. Aztán elmúlt. Soha nem altattam. Amíg nem kapott nagy ágyat, letettem, kapott cumit és magától elaludt nyikk nélkül. Mióta ki tud mászkálni, azóta vannak gondok az elalvással, de melyik gyerek nem jött még ki, hogy éhes, szomjas, vagy épp táncolni van kedve alvás helyett!!! :lol:
Vendég

Ananácska ti Maglódra költöztök majd?
Ott élnek a násznagyaim(anyukán édes testvéreje és a családja)
Többször jártam már ott :D
Legutoljára 2007ben 8)

Kép
Kép
szintus

Bea!

Nekem dettó így kezdődött, szóval ha nem akarsz lekésni a kókusz fuziról, beszélj anyósékkal és tervezd úgy a napod, hogy estére baba lesz!!! Sőt, az én ütememben délutánra. Esetleg kérdezd meg a szülésznőt, nincs-e bent. Egy vizsgálat sosem árt. Nekem kis keményedésből 2óra alatt 2perces fájások lettek. Újabb 2óra múlva meg gyerek. Neked meg 4óra kell a kókuszod miatt!!!!!!!
Vendég

Nem mellesleg 39hetes vagy. Én is aznap szültem. 2. gyereket. 26éves vagyok. Akarsz még egyezést????

Kristóf hány hétre+napra született pontosan?
Vendég

Nóri!
Valami webes mélről is elküldheted a képeket (pl. a g-mailról). Ha megérkezett, és lementettem, le is törlöm onnan. Miccósz? Legrosszabb esetben oda küldöm vissza. No? :wink:
Használjuk ki, míg itthon vagyok... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ja csajok!

Van még valakinek olyan idióta gondja, mint nekem? Apának kombi Passatja van. Új fajta. Azt gondolnám, bazi nagy autó, minden belefér. Csak épp a mózes meg a gyerekülés nem fér el egymás mellett. Illetve apa akkora mammut, hogy mögé se Luca, se Noncsi gyerekülése nem fér be! :shock: Nem hiába ő "Hosszúlábú Apu". Így most Luca előre van bekötve az ülésbe, én hátul ülök Mimivel. Viszont én rókázok a hátul üléstől! Wow!!! Javulás akkor várható, ha Lujza kinövi ezt az ülést és nagyobbat kap. Viszont nem nagyon akar nőni magasságra. És a 18kg-ig tartó ülést egy alacsony, 13kg-s nem túl hamar növi ki! :evil:
Vendég

Újabb 7 cikk a gmailon:

Már babázóknak:
- Miért sírsz, kisbabám? Juci, ajánlom figyelmedbe!!!!!!!!!
- Csuklás
- Szabad vagy tilos? (szoptatás ideje alatt)
- Előzzük meg a bölcsőhalált!

Tápszerezőknek: Mi kerül az üvegbe?

Szülésre készülőknek: Mindenkinek kötelező? (beöntés, borotválás, gátmetszés stb.)

Na, megint mensiszerű görcseim vannak. Egész éjjel ez volt. Nem egetrengető fájdalom, de rendesen érzem. Bea, megyünk ma szülni? :lol: :wink:
ktc

Hááát Nóri!

Ha ez vígasztal: a mi kis twingónkban Lili ülése csak előre köthető be. És én is rókás vagyok, ha csak oldalirányba tudok kinézni. Elszédülök, ahogy futnak mellettem a fák meg a házak. Szóval nincs jobb ötletem. Esetleg Apa nem tud kompromisszumos megoldást? Mondjuk kicsit összébb húzni magát (előrébb az ülést)?
Bár most olvasom: Luca van elől??? Én úgy tudom, azt nem szabad! Mármint ilyen nagyobbacskát előre kötni. Mi a picit a hordozóval fogjuk előre tenni, én meg mögé ülök majd és onnan szórakoztatom. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kiírás napja: első, korai uh szerint ma, mensi szerint 17 vagy 19 (attól függ, kinek a várandós kerekét veszem alapul), védőnős és így hivatalos dátum 21-e. :roll:
ktc

Lányok, ez kezd fájni! És szédülök is! S mindjárt mennem kell Boriért!!!!!!!!! Alig bírok megmozdulni! De nincs benne rendszer, szinte egyfolytában fájdogál. Ez most mi???????????????????
ktc

ktc! nekem is így szokta:szinte egyfolytában... egy gyors fürdés? és akkor tisztázódik, hogy mi is ez! talán.

Kép
Kép
ronci

Nori!

Lehet, hogy be fogunk menni, bar nekem most meg olyan erzesem van, hogy varhatok.
Befaltuk a kenyeret, amit mara sutottem, kesz a csipos leves, azt meg nem kivanom. Ennek is, meg nem is.
Nah, mindegy, nem ez a lenyeg, hanem igy van urugy: kimegyunk a Auchanba sajtos pogiert, kozben setalgatok, meglatjuk, hogy hogyan alakul a dolog, ha valtozatlan a helyzet, tehat a kemenyedes sem mulik, de fajas sem lesz belole, akkor megprobalom a furdot. Ha utana is ugyanaz a helyzet, akkor hivom a szulesznot.

Ha az elso szulest nezzuk, akkor aktualis lenne ma szulnom mensi szerint, mert aszerint Kristof dec 5-re volt kiirva, de nov 28-an szuletett, tehat kerek 39 hetre.
Viszont! Meret szerint szamolt fogantatas ido szerint vele elorehoztak dec 3-ra a datumot, most Erikkel meg hatravittek 2 nappal, tehat aszerint meg 38 hetes 5 napos vagyok, Kristof meg 39 het 2 napra szuletett, szoval igy mar nem egyezik. Bar nem hiszem, hogy egy bo kilenc honapos terminusban negy nap elteres egyaltalan szamit.
Neked ment el nyakdugod a kemenyedestol?

A kocsidologhoz nem tudok hozzaszolni sajnos. Ismerem, hogy mekkora az a Passat belulrol, sogornonek is az van. Valoban nagy, de valoban lehet ilyen gond. Igazabol az Urad labanak roviditesen, vagy Luca hosszabitasan kivul sok mindent nem tudsz csinalni, maradhat a hanyos zacsko bekeszitese fejmagassagban. :D
Tudom, nem vicces. En is azon morfondirozok, hogy nalunk hogy lesz.
Nekunk 5os BMW-nk van, ami valamivel nagyobb, de nincsenek oriasi kulonbsegek. Harman kellene hatul utaznunk hosszabb tavon: Kristof gyerekulesben, a pici hordozoban adapterrel, plusz en a szules utani fenekmeretemmel. Hat, karcos lesz. De az a baj, hogy Kristof meg van annyira kicsi, de mar annyira hosszu karu, hogy siman megetetne, itatna Eriket, vagy megdobna jatekkal, mert o meg nagyon nem fogja fel, hogy mi a jo es mit nem szabad. Szoval mellettuk kell lennem, ha hosszabbat autozunk, hogy megvedjem oket egymastol. Nah, asszem hogy nem lesz mindig kenyelmes...
Vendég

Hat Katicam, felolem mehetunk ma is, mar mindegy. Vagyis nem mindegy. Tovabbra is tartom magam ahhoz, hogy most idealis lenne az ido, hiszen szep a hajam, tiszta a lakas, bepakolva minden, Kristof egesz delelott aludt, szoval kipihent es biztosan elvezne a nagyizast ma.
Az utak tisztak, a forgalom most nem durva kb negyig.
Vagy ez nem igy mukodik? :lol: :lol:
Vendég

Köszi a hozzászólásokat! Végül csak felvettem, mert nagyon megsajnáltam. Igazad van Bea, ő még igényli a közelséget. Megnyugodott, elaludt, leraktam, újrakezdte :shock: Most rátettem cicire, ma ötödször eszik...

Nóri: a bimbóm alapból nekem is befelé van, de a kisasszony kifordította, sőt, formára igazította. Elég viccesen fest. Nekem a szopinál az első 10 másodperc halál, olyankor eltorzult arccal lassan fújom a levegőt kifelé, utána jobb.

Bea, mennek a drukkok, hátha ebből Erik lesz még ma :wink:

Igen Szintus, nekünk is Hannánk van.

Kép
juci-77

Rohadt vonalzó, nem működik :evil:

Kép
juci-77

kakti! segített a rakott krumpli, holnap azt fogok csinálni, csak már most nincs kedvem boltba menni kolbászért... pedig már múlt hét óta ezt ennék! nekem mára még van kecske pörköltem krumplival, de párom nem akar ezt enni, ugyhogy neki akartam valamit...de azt mondta hideget akar enni, én meg mondtam, hogy jó.. :lol:
ktc! mi a helyzet?

Kép
Kép
ronci

Juci!
Jó kódot illesztesz be?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nyitottam ablakot, szédülés múlóban, görcs is oldódik. Indulok Boriért.

Pammut, leszel a kontaktom?
ktc

Katica: nagyon jók a cikkek!

Kakti: nem tudom, szerintem igen. De most kicsit lefáradtam, majd délután megpróbálom újra.

Kép
juci-77

Katica Boldogan! Mobilszámomat gondolom megtaláltad a táblázatban, ha nem, csak szólj és küldöm priviben!
pammut

próba

Kép
juci-77

Hurrá :lol:

Kép
juci-77

Nóri!
Megérkezett a szajré. Azt meg tudod mondani, hogy mekkora méretű képet lehet oda beilleszteni?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hm. Ma már másodszor kerültem laptetőre. És hol van még az este!? Nem lotyogunk mi egy kicsit sokat :wink: .

Hát terveim nekem is voltak mára. Végre felszabadítottam a babának szánt szekrényt és kifertőtlenítettem. De ki is akartam vasalni a kazalnyi apró ruhát! A deszkát már elővettem :D . És most ettem és megyek pihikézni. Nem volt nyugodt nálam se az éjszaka és baromira fáj a gerincem. Tuti mire elvackolok megjön a mobilpostás :( .
pammut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?