Sziasztok!
Nagyon szépen köszi a dicséretet kép ügyben. Nagyon jo tesz az embernek egy kis "tapéta-valtas"
Igérem, ma felhivom repülösöket, és megmondom, mikor megyünk haza.
TALI: susuuuj! En mar ugy örülök neki!
Zita, Bori
köszi a rendezést, nekem tök mindegy, hogy hétvége vagy nem, a Nyugati tér közele pedig helyileg szuper.
Bori, az 5-ös ponttal mélyen egyetértek
Kika
Üdv itt! Irnal nekem egy emilt (cimem a profilomban), hogy ki is vagy? Bocsi, igy a Kriszta névböl nem jöttem ra...
Gratulalok Anna Emmahoz!
Katolyi,
szia közöttünk. UH nalunk is még a korhazban volt, születése utan.
Amatör Hajni,
szerintem se hagyd sirva elaludni. Vagy van jo fülorvosod?
A hasfajas nalunk 6 hetes korara szinte teljesen nelmult, a hajnali görcsök viszont a mai napig elöjönnek,pedig mar elmult 3 honapos.
Anyukam is mindig ezt mondja, hogy a kis sulyuak gyorsabban hiznak, én és a batyam is igy voltunk.
Lino,
oo, de kar, hogy nem utaztok.
Azért az is jo, hogy jut idötök vasarolni a lanyoknak. Majd szamolj be! Erröl jut eszembe: a piciknek mi a legfontosabb télre?
Köszi az agy-attevös tanacsot! Fél éves koraig csak atteszem!
Az esti mesztelenkedés biztos aranyos lehet, különben szuperek voltak a képek, lattam am! Andriskan is észrevettem, hogy imad ruhatlanul rendetlenkedni
Rita,
gratulalok a hazassagi évfordulotokhoz!
Jol néztek ki! Lilinek mar nagyon alakul a személyisége, latszik a képeken. Te pedig helyes csaj vagy!
Szöszi,
Andirska is dörzsöli a szemét, ha almos és ö is mindig kikarmolja magat, föleg a homlokat, hiaba vagom én is gyakran a körmét.
Mar a hasambol is összekarmolt arccal bujt ki!
6000g? Az sem rossz!
Orsi,
gratulalok az elsö mosolyhoz, anyja fia!
Ez a hajnali kakival szenvedés-hasfajas nekünk még most is megvan. Szerintem azzal függ össze, hogy éjszaka is eszik, viszont nem mozog, igy nehezebben emészt szegénykém.
Az esti sirast majd kinövi, ahogy a többiek is irtak. Nalunk mostanaban lett jobb.
Andriska is kétszer eszik még mindig éjszaka, kb 2-kor és 5-kor. Ö 9-kor vagy 10-kor alszik el.
Nalika,
érdekes, hogy a Te babad éjfélkor eszik!
Zsuzsa,
hasra fordulast mar Andriska is probalgatja, kiflizik sokat!
Pano,
En is tervezem a babauszast! Az uszoruhat nem csak vizbekakilas miatt ajanlottak, hanem a kihülés miatt is. Az egyik medence vize 30 fokos volt, ez a ruha pedig olyan buvarruha anyagbol van, védte is. Hamar atmentünk inkabb a 35 fokos vizbe, ahol aztan majdnem elaludt.
Swen,
gratulalok a magatol elalvashoz! Megértem, hogy örültél neki!
A kenguruhoz akartam irni, hogy én csak akkor mernék vele hosszu utra elindulni, ha mar nagyon jol összeszokunk igy.
Amugy a sulyduplazast nem a védönö mondta, hanem az otthoni orvos baratnöm. A tanacsadoban a védönö persze nem tökéletes, de ö mar annyi gyereket latott, hogy csak tapasztalatbol sem mondana ilyet szerintem.
Zita!
Köszi a kis betüs zöldet!
Bori!
Az osztrakok még tudjak milyen a jo vendéglatas és sokkal nyiltabb, kedvesebb emberek, mint a svajciak. Ez most altalanositas, de ez van. Hegyek itt is vannak, gyönyörüek, de mi is szivesebben megyünk sielni Dél-Tirolba vagy Osztrakiaba!
Andriska vehetne leckét Kismenyemtöl forgasügyileg!
Kisdio!
Az édesköményteat Te is ihatod, olyankor nyugodtan lehet erösebb is.
Az orszivozassal kapcsolatban (Jerry is kérdezte): errefelé nekem eddig senki nem ajanlotta, inkabb az orcseppet (vmi sokivonat). Hogy hasznal-e vmit, nem tudom, még nem probaltam.
Ha fehér valadék van Andriska orraban (ma egy csomot kipiszkaltam, mert többet tüsszögöt a megszokottnal), az lehet megfazas, vagy az csak tejcsi?
Tegnap egyébként olyan napom volt, hogy csak tulélni akartam.. Nyomi voltam és nagyon fajt a fejem. Andriska pedig felrugott minden renszert, 2 oranként eszik. Remélem egy növekedési fazist élünk at, hamarosan beall a tejem és visszatér a rendszerünk. Most nagyon nehéz vele, nyügös is nagyon.
Chellonak én is nagyon szoritok.
Lindanak kitartas, Anikonak is nagy puszi!
Es mindenkinek, akit most nem emlitettem.
Süncsi