Ma meg volt az első sétánk. Elmentünk apával a boltba. Ez a babakocsi rohadt nehéz, pedig nem is volt a kosár része megpakolva. De a babakocsi+babahordozó+gyerek volt vagy 15 kiló minimum. Nem sűrűn fogom így hordozni a gyereket. Vagy hordozó vagy babakocsi. De Barbusnak nagyon tetszett, szépen sütött a nap, ő meg teljesen bealudt.
zuzmoo: A babácskával ugyanúgy jártál a szülőszobán, mint én.
Remélem nektek jobban fog menni a szopi, mint nekünk. A tejcsi is beindul és akkor mehet a szopi ezerrel.
ézsóné: Nálunk is volt asfájás és úgy veszem észre, hogy a büfinél és a kakinál is jobban bevált nekünk az espumisan. Ugyanaz van benne, mint az infacolban, de ez mehet az üvegbe. Az infacolból meg mindig ment a nyakába is. Meg tornáztattam a lábát és masszíroztam kicsit a hasát az alapján a tájékoztató alapján, amit a kórházi csomagban kaptam.
bea: Én azt vettem alapul az adagnál, amit a védőnő mondott. Azt mondta, hogy 150-nel szorozzam be a súlyát kilóban és annyit kéne ennie egy nap. És a heti hízásnak meg talán 20 dekát írták átlagosnak. Mindegy, ő nagyon kicsi még mindig, úgyhogy az nem zavar hogy nő, csak nem akarom kikészíteni a gyomrát azzal hogy akkor is enni adok neki, mikor nem is az a baja, csak jól esik neki a közelség. De lassan megtanuljuk a dolgokat remélem.
kakti: Nálunk a vizsgálatokra és a cukormérésre fogták hogy el kellett vinni a gyereket. A lényeg az volt, hogy a babó egészséges legyen, szóval nem akadékoskodtunk. Kellett volna. egy kicsit, nem lett volna muszáj rögtön a csecsemő osztályra vinni szerintem.
juci: Állítólag 10 naposan kell elérnie a születési súlyát. Azt olvastuk, hogy heti 15-20 dekát kéne híznia a babáknak.
editmk: Szerintem nem olyan rossz, ha indítják a szülést. Nekem szimpatikusabb volt így, hogy nem kellett idegeskednem, hogy ez most a nyákdugó, meg hogy hogy fogok bejutni a kórházba. Szerintem ha úgy jön, akkor úgy jön.
boruska: Nálunk én úgy láttam, hogy a szülésznőnek nem nagyon volt beleszólása, hogy a baba maradjon-e, vagy elvigyék.
stephie: Én onnan veszem észre, hogy a mellem már üres, hogy nincsenek benne kemény csomók és a mellszívónál már csak egy sugárban jön. Gondolom ha megnyomod és már csak cseppek jönnek belőle, akkor üres. De ez csak a logika miatt.
csipike: Sajnálom a mellgyulladást. Ez mitől van? Ha bent marad a tejcsi? Szörnyű lehet.
Én is mosom a tojásokat. És van húsos és egyéb vágódeszkám is, meg édes és sós ételekhez külön fakanalam.
Köszi a kajálásához a hozzászólásokat, most úgy látom nap közben kevesebb kell neki, éjszaka meg több. Így átlagban jók vagyunk. Csak remélni tudom, hogy nem jön vissza a hasfájása ettől a sok kajától. És remélem a tejcsim is utána megy, mert most nem úgy tűnik.
Kevesebb van, mint eddig a tejbelövellés óta.