Pancsi, na hogy sikerült az osztálytali??? Mesélj!
Vaya, írok privit!
Igen, szfvári vagyok és most már állítólag minden település megközelíthető, még jó, mert a szülők vidéken laknak és nem is egyfelé, szóval remélhetőleg este haza is érünk épségben! Nagyon szorítok neked is, h. tényleg ne kelljen több inszem! Szerintem te nagyon türelmes, nyugodt anyuka leszel!
Ez a farsangozás tényleg szuper ötlet!
Muzsi, úgy néz ki lehet én is 2 naposan kapom őket vissza, eddig féltem ettől, de a párom is megerősített, h. akkor majd a pocimban fejlődnek, nem kint és az így lesz tökéletes, ill. nálad is bejött!
Persze ez még nem biztos, bármi lehet, csak ha szerdán van leszívás és nincsenek min. 6-an, akkor még pénteken ET...
Kubu, nyomj egy puszát a kis koránkelő fejecskéjére a nevemben is
Sajti, nagyon érezni, h. boldog van, szuper, nagyon örülök neki!
Hát ha 3, akkor 3 baba, és igen, minden úgy lesz tökéletes, ahogy lesz, de azért rásegíthetsz: vizualizáld, h. benned van(nak) (ez nem lesz nehéz, hiszen ott vannak
) és küldjél nekik fényt vagy csak képzeld őket fénnyel körülölelve!
Anyukád izgi asszony lehet, gondolom sok mindenkit kiborít, főleg téged... Néha az én anyum is olyan dolgokat mesél vadidegeneknek, h. fogom a fejem, mert baromira nem tartozik rájuk... szerintem
Pihenj sokat, de aztán tessék jönni, ha már szabad!!!
A Vbeni mit, azaz kit jelent?
Mieza, látom céltudatos vagy! Hajrá, jól csinálod! Amúgy mikor taliztunk, akartam is mondani, h. ha máj-tól kezdhettek és valszín long lesz, akkor menj előbb, h. az előző ciklus 21. napjától tudjatok indítani, aztán max. tényleg elhajt... de abszolút nem biztos!
Köszi a páromnak a szülinapi üvdözülést!
Ma van neki, amúgy! Kis Valentin-napi gyerek, ebben ki is merül a romantikussága
Heni, nagyon jó étvágyat nektek, biztos lesz teríts-meríts!
Tecccik az aláírásod nagyon!
Dorka (és a többiek!), képzeld, tegnap voltam tündérmeditáción... eddig ilyenről még nem is hallottam, annyira gyönyörű volt! Pár hónapja kaptam anyukámtól tündéres könyvet, hozzá kártyával és nem tudtam vele mit kezdeni, egészen a tegnap estéig
Ők főként azért vannak itt, h. gyógyítsák a földet, mert sajna ráfér rendesen!
Remélem, senki nem hiszi azt, h. meghibbantam...???!!!