Új privát üzeneted érkezett!

Kaptam laptetőt? Először életemben és pont ma?
Hát, milyen kis tréfás ez a fórumoldal :lol:
mieza

Míg eszembe van. Navi, mi volt a csodakence neve az endo ellen?
az endostop.hu-n nem találtam...
mieza

Sziasztok!

Navared!
Csak úgy sugárzol, olyan jó látni!!!! Drukk drukk, ne félj meglesz az a puncijó :) és utána az íti :) na és utána a baba :)

Lujzici!
Juhéjj de jó, hogy rendben van minden a szíveddel. Ennél jobb híreket, szupper!!! Drukk, hogy te is elérhesd az álmodat!!!

Mako!
De jó, hogy előbújtál, és egyből ilyen hírekkel!!! Küldöm a cisztaűzőket :arrow: :arrow: :arrow: Monnnyyyanak le!!!!

Muzsi ZT kismami!
Ne parázz, meglesz az a gyönyörű kis petezsákocskád!!!! :)

Rózsa!
De jó, hogy te is előkerültél. hajrá spontánkodás, tedd rendbe magad SOS, és gyerünk kezdés!!! Drukkolok!!!

Sting!
Dorka már leírta, hogy mit kell tenned, gyerünk!!!

Mieza!
Regenerálódj, sírd ki magad, DE aztán fel a fejjel, nem szabad feladni, CSAK ÚGY SIKERÜLHET!!!!
Puszillak!!!

Sajti kismami!
Küldöm a mai ragacsokat a Pöttyeidnek!!!
:arrow: :arrow: :arrow:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ja Angyalka!

Köszi a mogyorós tippet, Macsek neked is, már be is szereztem pár zacsi SÓTLAN mogyit!!!

Köszi
Puszi

Angyalka kismami, neked is küld Heni kismami egy kis ragacsot!!!! :)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

heni77

Jó reggelt Lányok

Sajtinak mennek a babaragacsok a két lurkohoz. Pihizzél sokat!!

Kubu nagyon édes a kicsi fiad. Szerintem ö még kicsi hogy ezt meg is értse hogy hogy mennek a dolgok.

Dorka én is csinálnám ezt a tornát.Te honnan szreezted meg? Hogy álltok mikor kezdetek? Sajnálom hogy rosszul érzed magad töle de ez egy pár nep után beáll. Nekem most vérzésem van a regulontól ez aggaszt szerintetek? Pedig mindig reggel veszem be. :( :(

Heni nagyon nehéz lehet neked össze eggyeztetni az étrended hogy mindennek megfeleljél a vas a cukor meg a fehérje. Hogy érzed magad? Már nem fáj a hasad? Remélem azért pihizel. :D :D

Rodina nagyon örülök hogy jól alakulnak a dolgok mennek a drukkok ezerrel :arrow: :arrow: :arrow:

Janka csodálatos a kis peteszákocska. Örülök hogy megosztottad velünk! :D

Rózsa üdv neked is küldöm a ciszta űzőket :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Angi neked is üdv kis zugolvasó jó néha én is ezt csinálom!! :D
Gyere amilyen sűrűn tudsz. Hamar eltellik ez a pár hónap. Írj egy kicsit magadról. Insemmel kezdetek?

Navared nagyon jó hirek drukkok mennek továbbra is :arrow: Még mindig maradt az adagod?
Csak hülyéskedtem multkor nehogy komolyan vegyél :D :D

Mindjárt jövök csak megjött az uram el kell intéznem pusza

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi én sohasem szedtem fogamzásgátlót, csak most a meddőségi kezelés részeként és a stimum előtt abban az egy hónapban míg szedni kellett és végig véreztem, kissé aggasztott, de aztán elolvastam az útmutatót és megnyugodtam, és a dokival is beszéltem, azt mondta nincs semmi baj.
vörösmacska

Szia Pancsi!

Hát ja, ne is mondd az étrendet, már kivagyok tőle, de már valahol meg is szoktam. Párommal "kapunk össze" néha, hogy miattam nem lehet mit főzni, hogy ehessem is, jól is lakjak, de ne legyen benne sok szénhidrát, ja és mostanában kurva sok legyen benne a fehérje. Mindegy mostanában néha külön kotyvasztok magamnak valamit, amúgy ő főz mindig.
Ma nincs itthon, csak holnap reggel jön haza, így délután csinálok tonhalas tésztát, hát a tészta nem a legjobb, de ilyenkor "spórolok " a napi CH mennyiségen, hogy ez beleférjen!

A hasam szúrkod egyfolytában, de mostmár nem annyira, mint első napokban.
Fogigátlóban én sem tudok segíteni sajnos.

heni77

Lujzici, hát ez fantasztikus!Beindul a gépezet!

Mieza, csütörtökön majd én is olvasgatom az újságjaidat! :) Hát, májusig tarts/atok ki!A ciklus.hu-n vezetem én is a havikat.

Rodina, hát ez a reggeli munkába menetel nem hangzott valami jól!Vigyázz nagyon, mert ez elég veszélyes is lehet!!

Dorkabab, én Regulont szedtem, attól nem volt semmi bajom.

HeniZT, Vayacon, Angyal, Sajti babaragacs folyamatosan és hatványozott hatásfokkal teszi jótékony dolgát!!

Jó hétvégét mindenkinek!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

MuzsiZT!

Hát egy darabig nem kell semmit vezetned a ciklus.hu n, nem? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

heni77

Mieza és Kata nagyon hamar elmegy az a pár hónap addig fel tudtok készülni a következő befutóra. Ílyenkor nem tudom mit lehetne mondani de gondoljátok ti azt hogy mindenkisajnálja :cry:

Makónak cisztaüzőt küldök!! :arrow: :arrow: Legyél optimista de ha nem indul a dolog inkább zárd le a ciszta ügyet.Aranyos az angyalod!

Muzsi hogy telnek a terhes napok?? Érzel valami változást?

Lujzi jó hallani hogy nállatok is beindul a baba ügy kb két hét az szuper.
Jönnek a következő kismamámk remélem én is közte leszek :D :D

Macs egy kicsit most megnyugtattál. én sem szedtem csak most amióta a meddőségibe járunk. Milyen mrbid nem?? :shock:

Heni hát pont erre gondoltam hogy biztos magadnak kotyvasztassz!
Nembaj mert mire belerázódsz addigra fözöcskézhetsz külön a lurkóknak mert apa nem fogja megenni a cékla főzeléket. Vagy mégis?

Velem ma este osztály találkozó lesz 20éves hát ez szörnyű vén nyanya vagyok.
Belekezdtem egy fogyókúrába legalább addig akarom csinálni mig vissza kell mennem hátha ezzel is segítek magamon. Na hát nem vagyok elhízva de egy 5-10 kg lemehetne boldog lennék

Kép
Kép
pancsi76

mrbid kijavítva morbid :D

Kép
Kép
pancsi76

Mieza!
Megjelöltelek!
Most, hogy megnéztem a képedet, szerintem ti álltatok mögöttem a sorban! Én előttetek álltam fehér kabátban és olvastam!

Látom neked is volt érdekes sztorid a Bromótól! Majd lehet, hogy én is szólók, mert igen megijedtem! Így utólag! Remélem ez a másik gyógyi jobban bevállik neked! Mióta szeded ezt az újat?

Navi!
Jaj, de jó, hogy emlékszem rátok! Kár, hogy nem tudtunk dumcsizni! Na, majd legközelebb, már biztos megismerlek benneteket!

Jön valaki csütörtökön?

Mi megyünk anyósékhoz ebédelni, mert a névnapját ünnepeljük. Úgyhogy majd csak este jövök!

A babaragacsok legyenek veletek! :lol: :lol:

rodina74

Rodina küldtem levelet. De látom csak este leszel. Jó szórakozást anyosodéknál. :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Muzsi, én úgy tervezem, h. Utro mellett is fogom használni, egy kis támogatás nem árt, főleg, ha természetes, de persze ahogy gondolod!

Kubu, remélem kis Marcinak tényleg semmi baja, csak megmutatta, h. így is lehet rácsot mászni :D Most olvasom nem volt neki elég a mászásból :D
Őszintén, ez az őssejtes elég érdekes, valahogy mi sem hajunk rá, de nyilván mindenki maga dönti el mire költi a pénzét!

Ancsyka, már a múltkor is akartam írni, h. a fagyis embriókkal kapcs-ban az a tapasztalat (nem nekem), h. ha felébrednek (ez a legkockázatosabb, ált 50% éli túl), akkor elég jók az esélyei a megtapadásra a hatching (burok lézeres megvágása) miatt (is)! Úh. bízzál csak, minden okés lesz!!!

Andi, szerdán tessék meglátogani, ha minden jól megy (és jól fog :lol: ), akkor puncijón leszek!

Janka, de édes lehet, ahogy szívből örül neki :D Nincs is ennél szebb (csak sok ilyen szép dolog a gyerekekkel)!

Sting, nagyon édi a vonalzód! Remélem, gond nélkül odaadnak minden papírodat!!!

Heni, látom nem vagy babonás... á én sem!
Én magam kreálta babonákban hiszek inkább, nem ám ilyen sima péntek 13, fekete macska félékben :wink: :lol:
Radioaktív vagyok ma is és ez már így marad :lol:

Mieza, ez a Bromos dolog naggyon durvás, elképzelem, ahogy a párod kómásan (mármint nem ő) cincál be az ágyba :lol: Nyilván ez akkor nem volt ilyen vicces! Micsoda gyógyszerek... inkább kárszerek... :roll:
Örülök, h. fel tudtunk vidítani kicsit!!!
Te sem vagy semmi anyám, annyit röhögtem a szövegeden még a kocsiban is... a kutyás-gyerekes párhuzam az haláli :lol: :lol: :lol:
Sajna nem tudom mit akartam mondani, de ha fontos lesz úgyis eszembe jut!
Én is használom ezt az oldalt, kb. 3 éve, ha nem több... nagyon hasznos tényleg!
Women's Care a krém neve és a womenscerahungary.com oldalon találod! Ha nem megy átküldöm priviben!!!

Pancsi, dehogy veszlek komolyan... hogy képzeled...??? :lol:
Jó szórakozást az osztálytalihoz!!! Te nyanya :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rodina, nem emlékszem rád, elnézést...
A Norprolacot most már augusztus óta szedem és tökéletes, mintha nem is szedném és a szintemet is szépen visszahozta :)
mieza

Mieza, mármint a ciklus.hu-s oldal használom 3 éve! :D

Rodina, akkor legközelebb... most már nem hagylak elfutni... bár valszín mi nem csüt-ön megyünk, de még ki tudja... :?:

Hétfőn ki jön???? Az nem menekülhet előlem váááááááááááá :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mostanában ha itt vagyok, akkor mindenki mást csinál... enyje-benyje... :D :o
Jaj képzeljétek, ezt gyorsan elmondom, aztán lelépek én is: ma reggel elindultam a párpcskámmal melózni, h. kicsit segítsek neki ezt azt, ill. dumáljak, úgy gyorsabban telik az idő. Azonban, nálunk a megyében a legrosszabb a hóhelyzet pillanatnyilag: hóátfúvások, szélvihar, stb. Egyikünknek sem volt igazán kedve dolgozni, de nem is bírtunk odáig elmenni, totálisan behavazott, de úgy h. alig tudtunk a hóból kievickélni, egy-két autót úgy vontattak el... nagyon durvás volt, egy körforgalomba rekedtünk egy kis időre... de aztán a mi kis drága autónk, ill. párom ügyessége mentette a helyzetet és hazaértünk épségben... jó kis izgalom volt!
Remélem, gyorsan eláll a szél, mert így hiába is tisztítják az utakat... :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nava hát nem semmi kalandok igy szombaton! Összeütöttem egy csizma nacit magamnak az estére hát igazán dögös lett!!

http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie ... 020440.gif

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, ügyes vagy :wink: Biztos csini leszel!
Aztán csak az igazat, csak is a színtiszta igazat :lol: :D :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szép jó estét!

Látom, mindenki pihizik vagy bulizik :D

Navi a progikrémet végig lehet használni a beavatkozásoknál is? Én is tervezem, hogy rendelek majd.

Kiss Angyal, Heni, hogy vagytok? Tüneteket nem figyelni, csak pozitívan ;) Én is próbálok így tenni. Ti fogtok tesztelni? Ha igen, mikor?

Kubu látszik ám a fiacskádon, hogy ilyen kis csintalan ;) Olyan mint az én keresztfiam, ő is borzasztóan eleven. Ő is már jó párszor beverte a buksiját.

Macs csatlakozom a többiekhez, dehogy vagy te selejt. Drukkolok, h 2 hét múlva tudjatok kezdeni!

Heni én is odavagyok a kacsasültért. De jó is az!

Woody, gyógyszertárba lehet 10-es tesztet vásárolni?

Sting remélem már elszállt a mérged. Megértem a dühöd, de sajna nagyon türelmesnek kell lennünk, és tényleg utána kell járnunk dolgoknak. Nekem egy orvos sem jött rá, hogy endóm van, mivel uh-n sem látszott. Én jöttem rá a netet olvasgatva, és bár még nincs baba (mivel nálunk a páromnál is volt gond), de biztos vagyok benne, hogy így nagyobb eséllyel futunk neki a beavatkozásoknak.

SAJT ZT Drukk a két kis tündérkéknek. Sok-sok babaragacs nekik! Remélem páros zebrát tudunk majd produkálni ;)

Dorka nem is tudtam, hogy boltban is lehet venni a Fer-t. Na ezentúl én is ott fogom, legalább a postaköltségen spórolunk.

Kubu köszi az érdeklődésed, velem minden rendben. Próbálom nem figyelni a jeleket, legalábbis nem tudomást venni róluk. Igazából semmi extra nincs ami egy normális ciklusban nem lehetne. De nagyon bizakodom :D

Lányok én az IR-t még nem nézettem, de ha véletlenül most nem jönne össze (ami lehetetlen) kövi hónapban biztos, hogy elmegyek. Lehet akkor is, amikor stimulálnak?

Janka gyönyörűséges kis pötyike :D

Rózsa drukk a spontánkodáshoz ;)

Navi, akkor már a befutóban ;) Mennek további drukkjaim. Jól összejöttetek a csajokkal látom :D

Mako űzőm a cisztádat...

Lujzi hát ez tök jó hír :D akkor nemsoká kezdhettek

Mieza május tényleg messzebb van :( de küldök neked időgyorsítót jó?

Rodina ez az időkiesés elég félelmetes. Vigyázz magadra!

Pancsi elintézted az urad? :D

Muzsi érzem is hogy működnek a babaragacsok...

Navared tényleg brutál helyzet lehet ott időjárásilag.. Én úgy emlékszem annyira nem laksz messze Pesttől talán Fehérvár? Itt nem nagyon volt ma szél.

Rólam: próbálok nem kombinálni és agyalni állandóan. Csak reménykedem hogy hátha nagy szerencsém lesz. Ma farsangoztunk a családdal, én cowboy lány voltam, párom varászlótanonc :D Jó buli volt, még tányér is tört - bár nem azért mert a sárga földig ittuk magunkat. Jó volt, ezzel is ment az időm. MOst megyek nézünk filmet Apával, mostanság sorozatfüggők lettünk, épp a Róma van terítéken.

Jó sokat írtam látszik hogy már rég voltam érdemben.. Na pá lánykák, pihizzetek sokat!
vayacon

Jó estét!

HeniZT, hát igaz, igaz, akartam mondani: "én is a ciklus.hu-n vezetTem a havikat" :)

Pancsi, nem igazán érzek semmi változást. A hasim nekem folyamatosan fájdogált, ez nem is múlik. Fáradtság jelei mutatkoznak rajtam, de lehet csak eltunyultam kicsit, mert szabad :)
Egyébként én is csak a meddőségiben kellett, hogy fogigátlót szedjek...Tényleg paradox kicsit a helyzet.
Rem jól sikerült az oszttal, mesélj kicsit, ha van kedved!

Navared, nálunk nem volt durva az időjárás-helyzet, szerencsére, mert utaztunk Nógrádból Hevesbe. Képeket azonban láttunk felőletek, mert a párom időkép függő. Durva lehetett, még jó, hogy együtt voltatok, legalább gyorsabban telt az idő!

Vaya, ez vmi családi farsang volt? Nálunk ilyen nem szokott lenni. Utóljára az egyetemen öltöztem be. Pedig tök jó bulikat lehetne iigy csinálni.

Babaragacsok folyamatosan mennek, meg a tüszőnövik is!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Vaya, családi farsang, ez csudajópofa lehet. Hogy nekünk ilyen miért nem jut az eszünkbe? :? :lol: :lol: Mennek a mai Kép Képbabaragacsok Kép
vörösmacska

Angyal Kismami KépKép babaragacs: Kép

Sajt Kismami KépKépKép babaragacs: Kép

Heni Kismami KépKépKép babaragacs: Kép
vörösmacska

Igen, én is a ciklus-hu-t használom.

Jó éjt!
vörösmacska

pancsi, én elmentem a tornára, hogy megtanuljam kicsit és ott megvettem a DVD-t. Ha van időd, érdemes pár órát járni és ott beállítja a gyógytornász lány a mozdulatokat. Meg a légzést is könnyebb talán ott begyakorolni. Klassz az új napraforgód, már olyan tavaszváró :)

Huhh ezek szerint tűrjem csak az állandó hányingert. Regulont kapom én is :shock:

vayacon, ne a stimu alatt nézesd, mert a hormonok azt is hazavágják egy kicsit. Inkább két stimu között

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Jóóóó reggelt,

Rodina,
Remek híreket kaptál.
ÚÚÚÚ vigyázz Magadra, ez a Bromó gáz nagyon.
Küldök privit én is.
Jó szórakozást anyóséknál.

Janka,
Nagyon szívesen, én az IPhoto Plust használom.

Angi,
Köszönjük a zugból előtörést, ha kedved van írj ám néha.

Navared,
Hurrá hurrá remek hírek, aztán adjatok az érzésnek hétvégén.
Nagyon durva nálatok a helyzet, néztem, olvastam, barátnőmtől (Kisláng) hallottam. Ők is autóban rekedtek két település között.

Mieza, Kati,
Öleléseket küldök.

Mieza,
Pihenj nagyon sokat, erősödj és gyere sokszor, mert nagyon hiányoznál ha nem jelentkeznél be sűrűn sűrűn.

Mako30,
Cisztaűzőket küldtem, remélem 18-án csak jó híreket fogsz kapni.

Muzsi,
Tény nincs unatkozás. Úgy vagyok vele h elég volt 1x végignézni a kis akrobatámat, de persze fáradhatatlan, ágyon ugrál, rohangál, tombol.

Rózsa,
Szorítok, hogy sikerüljön spontán is !

Lujzici,
Remek hírek. Hurrá.

Vörösmacs,
Áááá dehogy, tök nyugodt vagyok, főleg h ma reggel 5.41-kor úgy döntött h eleget aludt. :shock: H mi van ? azóta mesét néz, kapott reggelit és rötyög ha bemegyek hozzá. Jó napunk lesz ma is 8) )))

Pancsi,
Jó bulizást.
Öööö azt hogy értetted h elintézted az urad ?

Vaya,
Örülök h jól vagy, pihi, no jelfigyelés és hipergigadrukkok továbbra is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Heni, Sajti, Angyal,

ujjaim csuriban, tudjátok naon naon !!! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.02.14 07:53-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

' reggelt!

Muzsi mi is csak tavaly kezdtük el a farsangozást, az akkor 4 éves unokahúgom ötletére :lol: Vagány a kiscsaj. Tényleg jó buli, főleg ha vannak gyerekek is. Jókat lehet ökörködni.

Macs, thanx a babaragikat :D

Dorka, akkor teszem fel ha következő hónapban terminált együttlét lesz, akkor ovuláció után nézessem? Vagy inkább ki kéne hagyni egy hónapot, hogy ne is stimuláljanak abban a hónapban? (De többet egyelőre nem kérdezek erről, mivel ugye sikerülni fog az inszem. :lol: )

Én is küldök babaragacsokat, Heninek, Angyalnak, Sajt ZT-nek.

Többiek, mizu?
vayacon

Szasztok Lyányok - Asszonyok!!!

Heni és Kiss Angyal:++++++++++++++++++++++++++++++++
Összes drukkom megy azoknak, akiknek szüksége van rá! :D

Gyorsan írok, mert a Zuram letiltott a gép előtt ücsörgésről, szigorúan feküdnöm kell min. 3 napig, már most unom és a derekam sem bírja az ágyfolytonosságot. Végigolvastam az írásaitokat, de most nem reagálok rá, csak magamban. :wink: Csúnya önző leszek és magunkról írok: :lol: :lol: :lol:

Szóval 3 bébit kaptam vissza: egy 8 sejtest és két 4-eskét. Kettőt hatchingelnek, hétfőn kell majd érdeklődni, hogy alakutak a drágák, ők lesznek majd a jégovisok.
Megfogadtam, hogy rábízom magam a sorsra és bármi lesz, elfogadom, épp ezért holt nyugalommal mentem beültire.
De amikor megmutatták a három szerencsést, a monitoron, háááát.... Majdnem elbőgtük magunkat anyukámmal, persze közben gyorsan fotóztam is. Minden félelmem elszállt azzal kapcs., hogy mit kezdek 3 gyerekkel majd - ha mindegyik besikerül. Már nem izgulok miatta. Milyen fura is az agy és a lélek... :roll: :) Gyorsan megkaptam őket, aztán szokásos fekvés és irány haza.
A fórumos kommandóval kár, hogy nem tudtunk talizni, nagyon édes tőltetek, hogy kerestetek! :)
Anyukám végig beszélt, a szobatársaimat kifagatta, néhol tapintatlanul - persze ő már nem bújik ki a bőréből, neki ezek a kérdések nem számítanak indiszkrétnek, mert elég kitárulkozó személyiség, szégyenérzet ohne. Sokszor megnevettetett a beavatkozás után, akkor a hasam fogtam, mert azért éreztem itt-ott.
Rendeltem taxit a kórházba, a fszt-en vártam egyedül a taxira (anyu kinn figyelte) és annyira melegem volt, hogy kicsit rosszul lettem K ügynön egyből észrevette és közölte, hogy majd S ügynöknő meggyógyít. :lol: S tündéri volt, egyből ablakot nyitott, én pedig jobban lettem. Nemtom mi volt aznap, de baromira túlfűtott volt az egész épület.
No, mire beültem a taxis mindent tudott rólam, hogy mit történt velem. :? Köszi, Anyu! :?
Az semmi, hazáig az egész családunk történetét elmesélte neki anyócám, 3 válás, stb... A taxis jó fej volt, de akkor is, engem zavart a szülém viselkedése.
Picit érzem még a hasam néha, de egész tűrhető.
Annyira boldog vagyok!!! Ez most teljesen más érzés, mint inszemkor, mert itt már kész embriók vannak a hasamban, nemtom leírni milyen jó! Csak arra tudok gondolni, hogy sikerülni fog!

Sztyopika:
Mikor lesz eredmény?

Jó hosszú lettem, ha már többet ücsöröghetek, majd jövök rendesen is.

Vbeni:
Írtam priv!

Pusszantyú mindenkinek!

Pá Drágáim!
sajt@

Jaj, Sajti, annyira szurkolok!!!

Kismami csajok! Mindenkinek mindig nem sikerülhet. És mivel dorkababnak, nekem és Katinak ebben a körben nem volt ászunk, akkor nektek össze kell jönnie. Mert. Így nem fog felborulni a világ rendje! Szóval, nyugi, mert sikerülni fog!

Köszönöm az öleléseket és az idősürgetőt :) Működik, megint eltelt egy nap!
mieza

Közben azért már szépen kitaláltam, hogy mit teszünk :)

Long protokolos leszek, és ha minden igaz, akkor a 21. nap április utolsó hetére esik. Csak május 1 után lehetne menni, de ez a pár nap ide vagy oda...
Mindenképp elmegyek már április végén, max kidob, vagy visszarendel rövidre :) Veszíteni nem veszíthetek, may. egy félnap rendelőben várást, de az ugye belefér.

Addig meg méhpempőzök, meg minden napi fehérjebevitel, meg arwentorna, meg terheléses cukorvizsgálat, meg kenem a navi csodakenőcsével, meg fer14 a páromnak az utsó hónapban...
Szóval, amit lehet. És magzatvédő vitamin is.
Van még valami, amit kihagytam?
mieza

Sziasztok!

csak gyors bekukk, mert megyünk tesómékhoz családi ebédre!!

Muzsi ZT!
Küldöm a petezsáknövesztő sugikat! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Angyal, Sajti, Vaya kismamik! ( remélem nem hagytam ki senkit)

Küldöm a mai ragacsokat
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Heni kismami :wink:

heni77

Sajt ZT mégis 3 bébi? Ez szuper! 3 babci meg sem kottyanna neked, főleg ilyen pörgős nagyival :wink: gondolom segítene ezerrel.

Elfogyott már 1 levél p.cigolyeszom. tényleg megy az idő...
vayacon

Pancsi, na hogy sikerült az osztálytali??? Mesélj!

Vaya, írok privit!
Igen, szfvári vagyok és most már állítólag minden település megközelíthető, még jó, mert a szülők vidéken laknak és nem is egyfelé, szóval remélhetőleg este haza is érünk épségben! Nagyon szorítok neked is, h. tényleg ne kelljen több inszem! Szerintem te nagyon türelmes, nyugodt anyuka leszel! :D
Ez a farsangozás tényleg szuper ötlet!

Muzsi, úgy néz ki lehet én is 2 naposan kapom őket vissza, eddig féltem ettől, de a párom is megerősített, h. akkor majd a pocimban fejlődnek, nem kint és az így lesz tökéletes, ill. nálad is bejött! :wink:
Persze ez még nem biztos, bármi lehet, csak ha szerdán van leszívás és nincsenek min. 6-an, akkor még pénteken ET...

Kubu, nyomj egy puszát a kis koránkelő fejecskéjére a nevemben is :lol:

Sajti, nagyon érezni, h. boldog van, szuper, nagyon örülök neki!
Hát ha 3, akkor 3 baba, és igen, minden úgy lesz tökéletes, ahogy lesz, de azért rásegíthetsz: vizualizáld, h. benned van(nak) (ez nem lesz nehéz, hiszen ott vannak :lol: ) és küldjél nekik fényt vagy csak képzeld őket fénnyel körülölelve!
Anyukád izgi asszony lehet, gondolom sok mindenkit kiborít, főleg téged... Néha az én anyum is olyan dolgokat mesél vadidegeneknek, h. fogom a fejem, mert baromira nem tartozik rájuk... szerintem :shock:
Pihenj sokat, de aztán tessék jönni, ha már szabad!!! :D
A Vbeni mit, azaz kit jelent?

Mieza, látom céltudatos vagy! Hajrá, jól csinálod! Amúgy mikor taliztunk, akartam is mondani, h. ha máj-tól kezdhettek és valszín long lesz, akkor menj előbb, h. az előző ciklus 21. napjától tudjatok indítani, aztán max. tényleg elhajt... de abszolút nem biztos!
Köszi a páromnak a szülinapi üvdözülést! :lol:
Ma van neki, amúgy! Kis Valentin-napi gyerek, ebben ki is merül a romantikussága :lol:

Heni, nagyon jó étvágyat nektek, biztos lesz teríts-meríts! :wink:
Tecccik az aláírásod nagyon!

Dorka (és a többiek!), képzeld, tegnap voltam tündérmeditáción... eddig ilyenről még nem is hallottam, annyira gyönyörű volt! Pár hónapja kaptam anyukámtól tündéres könyvet, hozzá kártyával és nem tudtam vele mit kezdeni, egészen a tegnap estéig :D Ők főként azért vannak itt, h. gyógyítsák a földet, mert sajna ráfér rendesen! :oops:
Remélem, senki nem hiszi azt, h. meghibbantam...???!!! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajok!

Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje.

Sajt jó olvasni a sztorijaidat, hát nem unalmas az életed. :lol: :lol: Küldöm a babaragacsot :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: 3 baba ez szuper.

Navared náluk tegnap egész nap csak eső eset, fura volt olvasni, hogy máshol milyen nagy hó volt. Azért szorítok, hogy ma ne legyenek ilyen kalandjaid.

Kubuspace, nagyon aranyos gyerkőcöd van. Én is.....,én is...... (Bár azt az esős sztorit kihagynám, én biztos szívrohamot kaptam volna)

Heni, családi ebéd, ez nagyon jól hangzik, biztos finomat esztek majd. :D

Vayacon ez az inszem biztos sikerülni fog, nem lesz következő :wink:

Mieza szerintem is menjél ápr. végén, pár nap csak nem lehet akadály.

Mindenkinek köszi a cisztaűzőt, azért iszok cickafarkfű teát is, iszonyatosan keserű. Megkóstoltatam a zurammal is, hát nem ízlet neki se. :lol: (de legalább tudja mit iszok)

Heni, Kiss Angyal, Vayacon nektek is küldöm a babaragacsot :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!
mako30

Miezo!
Most néztem meg az iwiwről a video klippedet!
Nagyon jó! Mi a párommal imádjuk a Kispált, az első karácsonyunkra egy koncertjeggyel ajándékoztam meg apát. Akkor még éppen csak egy hónapja voltunk együtt. Szóval nagyon jó volt!

rodina74

navi, az ilyen meditáció mindig nagy élmény, feldobja az embert nagyon.

vaya, a terminált nem tudom, hogy mennyi gyógyszerrel jár, de akkor érdemes menned vizsgálatra, amikor nem vagy telenyomva hormonokkal. Az mindegy, hogy a ciklus szempontjából hol tartasz. De legyen szerencséd és tényleg ne legyen rá szükség. Ha nagyon akarod, akkor végül is bármikor megcsináltathatod, csak legfeljebb kicsit magsabb lesz az érték, mint egy pihenős hónapban.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok,

ma reggel csináltam egy negatív tesztet :? erről ennyit...majd legközelebb...egy kicsit elkenődtem,de már jobban vagyok...ezt azért nem sok ember tudja megcsinálni,hogy a 6 napos blasztobabák azt mondják,hogy köszi,de nem kellesz Anyukának...

Mindenkinek akinek szüksége van rá mennek a ragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Rodina, nem csesztetés, de te direkt írod a Miezát Miezonak??? :lol: Már többször olvastam :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Angyalka, hányadik napon vagy a tüszőrepitől?
Nagyon sajnálom, ha tényleg nem sikerült!!! :cry:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza: bejelöltelek az IWIW-en :)

Navi:Jan 30.-án kaptam este 11-kor a repesztőt...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sajti!
Nagyon szurkolok neked és küldöm a babaragacsokat!

Henike!
Neked is nagyon szurkolok! Jó, hogy családi ebédre mész, mert legalább így is kíméled magad!

Mieza!
Nagyon örülök, hogy hamar összeszedted magad! Jól teszed, hogy már a jövőre gondolsz, hogy mit és hogyan fogsz csinálni! Nagyon szurkolok, hogy a következő sikerüljön!

Navi!
Mesélnél még erről a tündérmeditációról!
NAgyon érdekes hangzik! Hogy keveredtél oda?

Vayacon! Kis angyal!
NAgyon drukkolok, és szurkolok, hogy sikerüljön!

Remélem senkit nem hagytam ki! :oops:

rodina74

Sziasztok Lányok!

Üdv mindenkinek, akit nem ismerek! :)
Tudom, hogy mocsokrég nem jelentkeztem már felétek, és szégyellem is a pofám, de kérlek benneteket, drukkoljatok nekünk, hogy mihamarabb befejezzük a 2in1 állapotot! :)
Nem mintha nagyon car lett volna, élveztem minden percét az elmúlt 9 hónapnak, de most már nagyon elég volt! :) Szeretném már átölelni a kislányomat! :)

Amúgy meg nagyon drukkolok mindenkinek, aki most épp a ragadós stádiumban van!
És azoknak is, akik várnak az inszemre/beültire!
Tiszta szívemből kívánom mindannyiótoknak, hogy már ti is ilyen türelmetlenek legyetek, mint én/mi! :)

Millió puszi Mindenkinek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kiss Angyal, :cry: Remélem, hazudik a teszt, én még drukkolok azért. Azt meg verd ki a kis fejecskédből, hogy nem kellettél volna nekik. Nem szabad magyarázatot keresni, bizonyos szempontból sajnos lutri ez az egész, kinek mikor sikerül.

Navi szeretnék is türelmes anyukának lenni, de azért biztos ki fog(nak) hozni néha a sodromból a bébi(k). De hát azért vagyunk, hogy megneveljük és a helyes útra tereljük a kis rosszaságokat.

Ez a tündérmeditáció izgi, szerintem sok olyan hihetetlen dolog létezik, amiről álmunkban sem gondolnánk, hogy ilyen lehet. A mi nyugati civilizációnk nagyon nem fogékony ezekre a dolgokra.

Én angyal fun vagyok, mióta volt egy látomásszerű álmom velük. Talán soha nem éreztem olyan földönkívüli boldogságot mint akkor az álmomban. Nagyon érdekes élmény volt.

Kakti, üdv. Mi nem nagyon ismerjük egymást, de üzenem a lánykádnak, hogy most már mihamarabb bújjon elő, mert nagyon várja az anyucija. :lol:

Mako, Rodina, köszi a drukkokat.

Dorka köszi a felvilágosítást IR ügyben.

A farsang tényleg jó volt, képzeljétek éjszaka fölkeltem pisilni és még akkor is röhögtem magamban a sok ökörködésen. Aztán meg alig tudtam visszaaludni.. Most jó fáradt is vagyok, lehet, le is dőlök majd kicsit szundizni.

További szép hétvégéket!
vayacon

navared!

Kösz, hogy szóltál! Én tényleg nem vettem észre!

Sőt azt is elrontottam, hogy nem kispál, hanem kiscsillag!
Na mindegy, még jó, hogy ma nem dolgozom, mert holnap kezdhetnék mindent előröl, hogy kijavítsam!! :wink:

Kis angyal!
Nagyon sajnálom! De azért én még reménykedem! Mikor kell menned a BMC-be?

rodina74

Kiss Angyal, mi a neve a tesztnek?Még ne add fel!

Kakti, épp tegnap gondoltam rád, hogy lehet, hogy már babázol...rég voltál erre, de ezek szerint még egyben vagytok, drukkolok, hogy minél előbb a kezedben tarthasd a kislányod!

Sajti, neked is nagyon drukkolok, Anyud nagyon aranyos, legalább a taxis óvatosan vezetett! :D

Janka, hogy vagytok?Érzel valamit?Én egész jól vagyok, csak az erősebb szagokat nem bírom!
Vendég

Mako, ma úgy néz ki nem lesz ilyen kalandos az utunk, mert anyuékhoz simán eljutottunk és süt a nap és olvad a hó, gondolom másfele is hasonló lesz a helyzet!

Angyalka, azért még szorítok, hátha hátha.... :? És tényleg ne kombináld túl, főleg ne hidd, h. veled van a baj!!! Mert nem!!!

Rodina, Vaya, van elég sok ismerősöm, barátosnőm, akik meglehetősen spirituális beálltottságúak és akik szerveznek is meitációkat. Most egy fiatal lányka vezette az egészet és két részből állt. Az elsőben tündérrel való találkozás, ill. a föld gyógyítása volt, utána pedig egy fénykört csináltunk szintén elementálokkal (ez az összefoglaló neve a tündérek, manók, koboldok, sellők, stb. lényeknek, mint a mesében :D ) Nagyon varázslatos volt, de gondolom ilyen meditációkat mindenhol tartanak, főleg a fővárosban, csak a megfelelő embereket kell hozzá megtalálni, mert azért vannak kóklerek rendesen :roll:
Most így visszaolvasva az eddigieket, úgy tűnik, mintha megkattantam volna, de pedig a'sszem még normális vagyok :P :lol:
Eddig én is inkább csak angyalokról tudtam, még régebben voltam "angyaltanfolymon" is!
Vaya, ezek tényleg nagyon megható, földöntúli élmények tudnak lenni és most már azért egyre többen fogékonyak is rá!

Kakti, látom 3 nap múlvára vagy kiírva, hát akkor már nemsokára találkozhatsz életed értelmével. Aztán ha kibújt és otthon leszel, tegyél fel nekünk képet Lili Lauráról!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok lányok

Hát szóval hol is kezdjem. Ja lerendezni apát annyit tesz hogy körülugrálom mit reggelizne meg csinálok neki egy kád vizet meg ilyenek beszélgetünk. Ha éjszakás és itthon vagyok hogy is mondjam ez elvárt dolog és én szívesen csinálom hiszen sokat dolgozik és megérdemli. :D :D

A osztály tali nagyon jól sikerült bár nem jött mindenki el de azért 80% ban ott voltak. Lányok csak 10en voltunk. És képzeljétek abbol csak kettönknek volt gyerekük. A többiek mind úgy nyilatkoztak hogy nincs tervbe az életükben a gyerek vagy nincs még kinek szülni. Hát meg döbbentő. Na mindegy mindenki úgy éli világát ahogy tudja.
A Régi iskolánkba volt a gyülekező tanárokkal meg minden. Ott volt egy fényképész aki csinált képeket.
Utána átmentünk egy nagyon nívós helyre.Valamikor 12 után jöttem haza én voltam az első aki lelépett de csak azért mert ma dolgoztam és akkor 5 kor kell kellnem. Hát szóval elég f.s vagyok de megérte.

Sajtinak mennek a drukkok :arrow: :arrow:
Rodina nagyon édes vagy te kis doktornéni. :!: :!:
Navared ez a tündér dolog ha hiszünk benne nagyon sokat tehet értünk!!
Angyal nekem elmaradt mensima Laurával csináltam egy tesztet és semmit nem mutatott ki. És kb két hétig még mindig semmit. És Laura itt van. Szóval amég ki nem mondják hogy nem, ne hagyatkozz a tesztre. Ez csak az én véleményem. Mikor kell menned?

Kép
Kép
pancsi76

Úgy látom mindenki pihikézik akkor én is megyek felhívom anyosomat.

Kép
Kép
pancsi76

Vaya ZT:
Természetesen neked is millió:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:)
Én felvágtam 3-as adagokra p.nagolyó-levelet, úgy egyszerűbb kiszedni, mivel nekem 3x3-at kell dugni. :lol: És tényleg gyorsan fogy!
Ez a farsang szuper lehetett!!! :lol:

Mieza:
Szuper ez a pozitív hozzzáállás, biztos meglesz az erdménye, nagyon drukkolok! :)

Heni:
Jó bulizást és egyél finomakat! :wink:

Navi:
Mindenki abban hisz, amiben akar. Miért lenne hibbant vki, ha nem az angyalokban, Istenben, hanem épp a tündérekben hisz? Kipróbálom amit mondtál, ártani nem árt. :D
Anyukám egyébként jó fej, én így is szeretem, csak már sokszor leégetett ezzel a viselkedésével. Föl sem fogja, hogy vmi olyat mond, amit nem kéne. De ez már csak rosszabb lesz! :lol: Egy dolgot tehetek, nem felidegesíteni magam és poénra veszem, megpróbálok nevetni a szitun - ha máshogy nem, hát kínomban...
Vbeni egy fórumozós, ez a nickneve.

Mako:
Köszi! :)
Francos cisztát irtsd ki!!!

Kis Angyal:
Ez már aztán szemétség!!! Pipa vagyok és nagyon sajnálom... Nagy-nagy szeretetteli ölelést és idővel megnyugvást a lelkednek! Aztán, ha már jobban vagy, irány a következő!

Rodina:
Köszönöm, olyan jó, hogy támogatjuk egymást, így azért könnyebb egy picit minden. :)

Kakti:
Micsoda új avatar! Pont a napokban gondoltam rád, hogy nemsokára szülsz. Jól vagytok? Azért majd kérjük a sztárfotót! :)

Zsu:
Hát anyu nem semmi fazon, az tuti! :lol:
Milyen klassz - neked 23-án uhu, nekem akkor kell menni vv-re! :)

Pancsi:
Köszi a ragacsokat! :)
Jó dolog egy osztálytalálkozó, te pedig ügyes vagy, hogy nacit is varrtál az alkalomra! Valóban érdekes, hogy ilyen sokuknak még nincs babája, de ez a mai valóság - sajnos. És még ítélkezni sem szabad felettük (meg amúgy sem), mert ki tudja mi állhat a háttérben... Sajnálom őket, de talán még nekik sincs késő és egyszer beüt a csoda! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?