Új privát üzeneted érkezett!

Boruska!

„My Mommy is bigger than a house...” ez nagyon jóóóó :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szép estét mindenkinek!

Lara először is gratulálok a kislányodhoz.

Zuzmoo neked mennek a drukkok ezerrel, remélem már túl leszel rajta.

Én is akarok szülni, de majd a boszink megmondja ki lesz a következő. Sajnos vagy nem sajnos én még nagyon nem érzek semmit. Néha keményedés, de semmi egyéb. Zárt volt a méhszáj még múlt héten. Kíváncsi leszek változik-e valamit a jövő hétre. Bár jövő héten pénteken még megyünk indiai étterembe és még ott szeretnék egy jót vacsorázni. Hátha a csípős étel meghozza a babát.

Pihenőszéket én is a neten találtam. A teszveszen vettem meg végül is jó áron. Szerintem ott érdemes körülnézni.

Szopis melltartóm nekem is Stella van, de majd valami szép darabba is szeretnék befektetni.

Kórházi csomag nekem még darabokba van a kiságyban, semmit nem pakoltam be, de mint mondtam már nem érzem, hogy ebből szülés lenne. Bár én 21 vagy 23 néztem ki magamnak. Kár, hogy nem kívánság műsor. :roll:

Tegnap voltam barátnőmnél utána meg szülinapi buliba voltunk. Hát elfáradtam, de jó volt emberek között lenni. Bírtam hajnal 1-ig. Szegény kislányunk viszont majdnem szétrúgta a hasamat attól a tüc-tüc zenétől, amit ott hallgattak. Már nekem is égnek állt a hajam.

Reni: én is egyedül vagyok. :( sajnos elég sokat. Apa most is ment éjszakára dolgozni. Nem szeretem, de ez van. Jár másodállásba is és akkor két nappalt nincs itthon. Ha meg nincs itthon nem tudok aludni és még hajnal 5-kor is a tv-t nézem.

Holnap megyünk színházba. Kíváncsi vagyok milyen lesz az előadás, mert semmit nem hallottam még róla. Ajándékba kaptuk. Koccanás a címe.

Big Mac-et én is ettem a héten. Mindkettőt meg bírtam enni. :shock: amin még én is meglepődtem, mert máskor egyet nem bírok benyomni. Mondjuk mást nem is ettem aznap.

Bocsi, ha hosszú lettem. Olvasom még a híreket Zuzmooról.
Vendég

Nana Kata! Nem furkáljuk be magunkat mások elé... :o :wink: Én ugyanígy vagyok, mint te, nem érzek semmit és nekem még tegnap is beton zárt volt a méhszájam :? Kíváncsi leszek mikor szülünk... :roll:

Zuzmooo! Neked még mennek a drukkok, de remélem már túl vagy rajta és a mellkasodon van a kis drágaságod :lol:

Na csajok és mentem pihikézni meg filmet nézni

Szép estét mindenkinek.

Kép

bellerreni
Eger

Evős véleményt kérek: A gyerek most megevett 80 ml tejet és utána még ment a hiszti. Ciciztetni próbáltam egy kicsit, de nem mondhatnám hogy sokat evett volna. Továbbra is hiszti. Besokalltam és adtam még neki 20 ml tejet és bealudt. Az már 100 ml! Biztos hogy bír ennyit egy 2,8 kilós gyerek gyomra? Tudom hogy azt mondtátok, hogy anyatejjel nem lehet túletetni, de bármennyit megenne az üvegből szerintem. Bár éjszaka is ezt fogom tenni, ha megint úgy fog viselkedni mint tegnap. De nagyon remélem hogy utána nem a hasfájás miatt leszünk ébren. Vélemény? Így kiszámoltuk, hogy 167ml/kg/napra jön ki 120-150 helyett.

Remélem Zuzmoo már túl van a szülésen. Mondjuk nem értem ezt az oxit, mert nekem mikor nem volt fájás, akkor nem vártunk túl sokáig, hanem annyit adtak, amitől már lett. Így lett a végén 30 csepp/másodperc azt hiszem. Másnál nem emelik, vagy nem reagál rá?
vicky79
Budapest III. kerület

Viki! Ez nem matekpélda. Ez gyerek. Hiába kéne 1500kalóriát ennem,amikor én 2500-at simán betolok. :-) ne aggódj,ne számolgass! Ha éhes,hát egyen. Örülj neki! Nem lehet mindent könyv szerint betartani!
Vendég

Nóri én is Március 18.án születettem ám;) mint ahogy a luca:-)

zarja

Noncsi kinőtte az 1es pelust. 1db maradt belőle. Bevág a combjánál. Holnap lemázsálom otthon. Kíváncsi leszek!
Vendég

nóri: De szerinted nem lehet a gyomrának baja? Nem tágul ki neki annyira, hogy már semmi nem lesz neki elég? Én örülök, hogy jól eszik, csak nem bírom tejjel. Már így is egyszer tápot kell kapnia, hát még ha többet enne.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsolti: akkor biztos Neked is olyan kedves, simulékony természeted van mint neki! :)
Vendég

FIGYELEM!!!

2010.02.13. 18:48-kor megszületett Ladányi Bendegúz!!!!!!!!!!!!
54 cm, 3800 gramm.
Baba jól van. Mama kimerült, de jól van.

Kattkat

Kép
kattkat

Viki! Luca 2900g volt a kórházban és 180-at simán megevett. Noncsi is lefogyott 3070g-ra és simán betolta a 110-et. Nem lesz baja,ne aggódj! Én össze sem adom,mennyit eszik. Nem is érdekel. Egyen amennyi jól esik neki! Ne stresszelj! Rosszabb lenne,ha nem enne!
Vendég

Gratulálunk az új családtaghoz a Ladányi családnak. Szép méretes baba.
Vendég

DE JÓ, DE JÓ! VÉGRE! GRATULÁLUNK!
Vendég

hmmm...tényleg de jó ilyen jó híreket hozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és szép nagy babuci ez a Bendegúz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2010.02.13 19:57-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat most már neked is szülnöd kéne ám.
Szerdán megyek ctg-re akkor meg tudlak látogatni. Szóval a hét elején Domonkosnak meg kéne látnia már az anyukáját! :D :wink:
Vendég

Gratulálunk Bendegúzhoz!

nóri: Tudod mi a furcsa? Lehet hogy nem is igazán éhes, csak én gondolom azt. Most is nyígott, bementem, kicsit elringattam meg elráztam a popóját és most megint alszik. Lehet hogy félre értelmezem a jelzését? De akkor miért eszi meg ha nem is kell neki? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elegem van! Valaki adjon egy használati útmutatót ehhez a gyerekhez!
vicky79
Budapest III. kerület

Viki! Ha éhes,tátog és tömködi a kezét a szájába. És olyan kis idegesek a mozdulatai!
Vendég

Gratula Zuzmoonak és Bendegúznak!
Hát majd 24 órát tartott. Szegény Zsuzsa. Biztos jól elfáradt. És hatalmas ez a baba valóban. Ha kivárja az idejét 4 kg felett lett volna. Első gyerekként.

Kicsit nyögvenyelős a netem. Gondolom a hó meg a szél...
pammut

Kedves Ladányi Family!

Nagy nagy gratula az ifjú trónörököshöz! :)

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kismaki!
Háát elhiheted, hogy én is nagyon szeretnék már túlesni rajta.
Engem még ez a hülye méhszáj vizsgálat sem gyötör meg, pedig nem finomkodott ma az idegen doki (enyém nem dolgozott).
Most mentek el a szüleim. Szegénykékkel nem voltam túl szívélyes, pedig anyu csomagolt nekem kaját (spenót, máglyarakás), apu pedig megreparált itthon egy csomó mindent, cserébe alig vártam, hogy elhúzzanak. Meglehetősen nehezemre esik már mindenféle jópofiskodás.
Szerencsére anyós is elment valami buliba, mert már belőle is elegem van. Tök rendes, aranyos, kedves, segítőkész de nagyon kezd kiütközni rajtam az antiszocializmus :lol:
Remélem a védőnőm is boszorkány, mert Ő a holnapi napot írta be a kiskönyvembe szülési dátumként.

Volt bent egy csaj velem együtt a kórházban ma és elég fancsali pofákat vágott már a múltkori nst-n is. Akkor 5 napja hordta túl a babát, vagyis ez még nem túlhordás mint megtudtam, csak terminus túllépés. :roll: Majd a 42. hét után beszélhetünk csak túlhordásról. :?
Szal a csaj mára kb 9. napja, hogy túllépte a terminust és mikor ma közölték vele, hogy 2 ujjnyira nyitva van, olyan örömtáncot lejtett, hogy ihaj-csuhaj.

Remélem legalább Edit babázik már!

Kattkat

Kép
kattkat

nóri: Nekem ezeket a jeleket állandóan produkálja. A kaja utáni pillanatban is tömködi a szájába a kezét. Utána cicire rakom, amiből kiszí egy kis tejcsit. És utána is még éhezik! Ezért nem tudom hogy most akkor állandóan etessem? Neki szerintem semmi nem lenne sok. Jövő héten majd rákérdezek a gyerekorvosnál is.
vicky79
Budapest III. kerület

hát az enyém ha eleget cummog cickón beájul. Én mondjuk 2 ciciből etetek. Egyiket csontra leszivatom,a másikat meg ájulásig. Amikor tele van,magától leválik mint egy kis kullancs. :-)
Vendég

Zuzmoo
Gratulálok a kis Bendegúzhoz:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csajok! Megnéztem a köpönyeg jelentéseit :shock: . Bár ne tettem volna! Még mindig nagyon rossz a helyzet az utakon. Honnan kerítünk éjjel egy hókotrós traktort ha kell? Jobb lenne, ha Levikém inkább még ott maradna, ahol van, egy pár napig legalább.
pammut

Pammut!
Legrosszabb esetben otthon szültök, és bekerültök a híradóba! :)
Na jó, viccet félre téve... Drukkolunk, hogy kibírjátok a hóhelyzet javulásáig.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szegény Zuzmó nagyon szenved :cry: :?

Azt írja, hogy elvették a babáját (ez a házirend), Szabit hazazavarták és borzasztóan fáj a gátsebe, fájdalomcsillapítást pedig nem adnak... :?
Valamiért nem tudja elküldeni gmail-re a képet Bende babáról.

Kattkat

Kép
kattkat

Na, írtam Zuzminak egy SMS-t. Szegény... azért sajnálom! Xar lehet! :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nóri: Nekem is beájul az üvegen (még jó hogy tudjuk hogy nem kisüstit adok neki :D), de nem telik el 1 óra és kezdi előröl. Na ilyenkor nem tudom hogy adjak-e neki és hogy mennyit.

Zuzmoonak kitartás, holnap már oda kell hogy adják Bende babát neki. Mi az egyébként hogy a párját hazazavarták??? Nálunk apa elrendezte a dolgaimat, még beszélgettünk egy kicsit és csak utána ment haza. És minden este kérhettünk fájdalomcsillapítót. Volt amikor éltünk is a lehetőséggel, azt hiszem az első éjszaka én is bevettem a tablettát, biztos ami biztos.
vicky79
Budapest III. kerület

rendes vagy Kakti, biztos örült neki:)

Kattkat

Kép
kattkat

Zsuzsinak nagy nagy gratula a szép nagy Bendegúzhoz!
Viszont disznóság, hogy elvették a babót, meg a fájdalom csillapítás hiánya, hát! Én igényelném, hogy apja ott legyen velem / velünk szülés után. Remélem, megengedik, bár sztem ez lenne az alap.

Rávettem magam, hogy folytassam a hímzést a rácsvédőre - egy ideje hanyagolom, mondván, hogy bedagadt ujjakkal nem lehet hímezni, de csak lusta voltam :oops: Úgyis esélytelen, hogy kész legyen, túl lassan haladok... Monduki egy darabig úgyis a bölcsőben alszik, addig meg csak befejezem, amíg átköltözik a kiságyba - álmodik a nyomor, hímezgetni a szülés után? :?

kakti, nekem a mostani vonalzón a 'threatening with legal action' teccik legjobban - ehhez képest még nem fogadtam ügyvédet, hogy kilakoltassam :)

boruska

idén megkaptuk a telet!
Pammut, szorítok, hogy ne kelljen indulnotok pár napig még!

Kattkat

Kép
kattkat

Vicky: örülj, hogy eszik. Abba a hibába meg ne ess, amibe mi. Mi is azt hittük, hogy a hasa fáj, elringattuk. Aztán utólag kiderült, hogy éhes volt és etetni kellett volna. De a kis nyomorultat addig ringattuk, míg elhitte, hogy nem is éhes. Hát izé… Szal, ha tátog és rágja az öklét én már tolom neki, ha mégse kell, akkor összeszorítja a száját és az istennek se tudom belediktálni. A cicin meg csak cuppog.

Vicky: adj, ha egy óra múlva éhes. Én se adtam, mert hogy most még nem lehet éhes. Aztán kiszámoltam. 40-eket evett egy alkalommal, ha kétóránként evett akkor is meglett volna a napi mennyiség. De a védőnő azt mondta, hogy ne egyen olyan sűrűn. Valszeg itt rontottuk el.

Estére valahogy mindig megjavul. Este a 8-as etetésnél korábban ébresztem (mindig ébreszteni kell, mert a korgó gyomrára nem ébred fel) és meztelenül összebújunk a takaró alatt. Félhomály: sólámpa ég. Halk háttérzaj: Katica féle Láma ének. És rámcuppan minden további nélkül, ölelget, és eskü: szárazra szív. Utána fürdés: pl ma apával fürdött. Szépen legyógyult a köldök, így mertük együtt fürdetni. Annyira édes volt, olyan kielégült pofával lubickolt a nagy vízben. Apa fogta a kis fejét, meg a seggét és ott úszkált a vízben. Anya rendbe rakta. Végül betolt egy 100-as tápot és K.O.

Ja, ma átléptük az álomsúlyt: megvan a születési súlya.

És ma próbáltuk először a Monapel mosható pelust (mert ugye ahhoz meg kellett a 3,5 kg). Tök jól bevált. Eddig. Finom kis anyaga van, jó a kis popsiján. Meg vagyok elégedve.

Tényleg ki volt Ézsóné Edit kontaktja? Dobjon neki egy smst hogy mi van vele.

esty

Nah regisztráltam Zarja vissza kapja a nickjét:-)

Engem is haza zavartak a kórházból szülés után . 2órát együtt voltunk a szülőszobán aztán mondták mennyek haza ugysem tudok semmit csinálni ott:-)

zsolti

Próbálom etetgetni, de akkor már nem lesz elég még ennyire sem a tejem. Most próbálok kifacsarni az aszott csöcseimből még 50 ml-t, hogy meglegyen a köv. kajája. Még csak két órája evett és megint betolt 80 ml tápra most 80 ml tejet.
vicky79
Budapest III. kerület

látszik mennyire nincsenek itt pasik, hogy zsolti névvel simán felregisztráltál :)

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat: zsolti-pont ez volt az első gondolatom :)↲Viki! Ha tápi előtt próbálod mellre tenni,nem eszik? Vagy csak nyammog a cickón? A 80ml tápira nem kevés a 80ml tej. Nem lehet,h más miatt kel? Vagy ha odaadod neki a kaját csönd van?
Vendég

Zuzmooonak nagy gratula a nagyfiúhoz!!!!!!!!!!!

Zarja, priviben küldöm a neveket és tel. számokat.
ktc

Hahó! Sehol senki? Nagy a csend...

Babák alvási szokásairól is van cikk a gmailon. Azért kérek ám visszajelzést, hogy hasznosak-e ezek a cikkek, vagy feleslegesen dolgozom velük... :shock: 8) Egyáltalán lehet-e olvasni azokat ilyenformán... Na, megyek, megpróbálok aludni. Holnap ctg délelőtt.
ktc

Hatalmas gratula Zuzmooéknak Bendegúzhoz!

Nálunk még császár után is kihozták kétszer a babát. És másnap ahogy leköltöztem a gyerekágyra, jöttek kérdezni hogy hozhatják-e.

Kaját mi eddig egyszer mértünk. Érdemes volt mérleget venni. Szerdán, 1 hetesen 90 grammot tolt be délután.

Kakti, a TT mellszívó viszont baromi jó, remélem Neked is beválik.

Pammut, Turbó a neve a cicitartónak. Turbó4 Kft. gyártja, bár én a nevet utalásnak is érzem. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nah, csak kiharcoltam, hogy visszakapjam a nicket. 8) :lol:

Ááááh, most boldog vagyok. Életem eddigi legjobb fejését éltem. Most szépnek látom a jövőt. Asszem felkelek majd még egyet fejni.

Ajaj, 4 óra, ilyenkor szokott Bulcsú is kelni. Hosszú lesz még ez az ébredés.

Vicky: ha kevés, akkor fejjél többet. Sok tejed van, ne hagyd elveszni.
Próbáltad már ezt a meztelen összebújást? Nekünk nagyon bejött. Szerintem Bulcsú is élvezi. Rajta is csak egy kis helyes pelus van, rajtam is csak bugyi. Takaró alatt összebújunk. Ilyenkor magamra teszem egyből keresi a cicim, és órákat tud rajta lógni. Nem csak eszik, hanem cuppog is, de a fene se bánja. Olyan jó érezni a kis bürkéjét (én gyártottam! 8) ) Próbáld ki, hátha Barbus is rákap az ízére. Amilyen primitív módszer, annyira hatásos.

zarja

Jó reggelt!!!
zuzmoo..gratulálok a nagy fiúhoz! remélem azért cicire tehetted, mielőtt elvitték tőled!
Apukákat mindenhonnan elküldik 2óra múlva ahol látogatási tilalom van, nem? szerintem nálunk is addig ott lehet, aztán a gyerekágyasra már nem jöhet le... :cry:
Végre aludtam éjjel! jó, 3-szor voltam pisilni, de nem virrasztottam..rám fért már. Sőt ma még forgolódni is könnyebb volt. :lol:

Kép
Kép
ronci

az élet egy végtelen hosszú szoptatás... :-)
Vendég

Jo reggelt!

Gratulalok Zsuzsanak!
Elhiszem, hogy varadt es meggyotort, nem volt konnyu menet.
Egyebkent en nem is hallottam meg rola, hogy nem jo magzatvizelfolyassal inditani. De tenyleg nem. Igaz, nem is olvastam meg soha sem utana, meg az en tapasztalatom is mast mutat.
Tehat gondolom, hogy ez is egyeni.
Mert ugye nekem is elfolyt, de csak harom orat vartunk fajasra, ami nem tunt soknak, addigra tertunk kb eszhez. Azutan meg harom orat vajudtam csak.

Tenyleg! Ki mit szamol vajudasnak? Mert nekem ugy tunt, hogy akkor vajudtam, amikor mar fajasaim is voltak. Az elotte levo fajas nelkuli dalolos harom orat valahogy en nem voltam kepes vajudasnak tekinteni, mert azon kivul, hogy tisztaban voltam a burokrepedessel es betetet kellett beraknom egyeb dolog nem tortent.
Vendég

Amugy teljesen el vagyok bizonytalanodva. Aldom az eletet, hogy nem nekem kell eldonteni, hogy mikor is akarok szulni.
Merthogy mar en sem tudom.
Folyamatosan parazok mar a korhazban toltott napok es a Kristof nelkuliseg miatt, meg a felfordulas miatt, ami kovetni fogja, ugyhogy altalaban tiz korommel kapaszkodom abba, hogy meg nem akarok szulni, szeretnek meg egy hetet igy harmasban.
A rossz alvasnak koszonhetoen este hatra mindig hulla faradt vagyok, szoval akkor mar meg kevesbe akarok szulni...

Ugyanakkor meg az aggodas is oruletbe kerget neha, mert ez az Erik gyermek nem viszi tulzasba a mozgolodast az elmult napokban, ejszaka szinte egyaltalan nem erzem, amikor meg-megebredek, reggelente valamennyire, majd ismet csond. JO hosszu csond. Szakaszosan beindul, majd ismet semmi. A napi tiz mozgas igy is megvan, de nagyon-nagyon le van lassulva. A tegnapi nap mar annyira ketsegbeejto volt, hogy elgondolkodtam azon, hogy felhivom a szulesznot es bekerem magam egy uh-ra, hogy minden OK-e.
Azutan meg eszembe jutott, hogy mi van, ha megerzi, hogy halogatnam a megszuleteset es emiatt "szomoru", vagyis csendes.
Szoval vele szemben is lelkiismeretfurdalasom van mar, hogy nem varom annyira kifele, mint a kismamak 99%-a varna igy az utolso heten.

Ah, nem vagyok egyszeru eset.

Feri meg folyamatosan megszulesztene. Mar tukon ul. Szexelunk is minden nap, mar magam sem tudom, hogy csak a tudat miatt, hogy hamarosan hetekig nem lehet, vagy az az alantas szandek vezerli, hogy ezzel beinduljon a szules. Latom, hogy tukon ul es nagyon kivancsi, turelmetlen, mar babazni akar.

Zsuzsa szules utani tapasztalataibol kiindulva mondjuk tegnap este szoltam, hogy nem egeszen az lesz szules utan, ami kint volt, nem fogja Erikkel es velem tolteni egybol az idot. Merthogy ot is ki fogjak szules utan ket oraval paterolni, ahogy lekerulok osztalyra. OK, engem utana meg lathat, hiszen az eloterben tudunk talalkozni, de nem tartom valoszinunek, hogy szules utan nehany oraval mar ott fogok acsorogni. Max masnap.
De a babot csak uvegajton keresztul sasolhatja harom napig...
Vendég

Katica!

En orulok a cikkeknek, amiket felraktal, mar le is szedtem oket es elkezdtem olvasni, de a korulmenyek felbe szakitottak. :roll:
Kicsit nagyitottam rajtuk, teljesen jol olvashatok.
Ugyhogy en arra kerlek, hogy amig van ilyesmire idod, addig ne hagyd abba! :D :D
Koszonjuk szepen!
Vendég

Jó reggelt...
Valami azt súgja, Apa nem kapja meg a hőn áhított Valentin-napi ajándékot. :? Már csak Nóri varázserejében bízom! :)
Napról napra egyre terhesebb vagyok - saját magamnak. Már nem tudok másra gondolni sem, csak hogy nagyon szeretném már (ahogy Boruska vonalzója mondja) kilakoltatni ezt a porontyot. Még akkor is, ha nem lesz fáklyás menet a dolog. Csak lenne már vége...
Alapvetően imádtam ezt a 9 hónapot, már csak a fogantatás csodája miatt is, de most már elég volt. Szeretnék amőba lenni, mert azok pillanatok alatt tudnak osztódással szaporodni...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Hóhelyzetkép: a szél jelentősen csillapodott, az utak egy része viszont járhatatlan. Mindenesetre a 4. faluból behozták hozzánk is a kenyeret, szóval ha másképp nem, egy kerülő úton be lehet jutni a városba. Különben is, nappal az ember kevésbé aggódik, estére meg szerintem megoldják.

Bea Nálunk 20 mozgást kell számolni, este 6-ig. Az én babóm is inkább reggel aktív meg késő este. Napközben nemigen. Igaz, amikor az ember lánya tevékenykedik, akkor nem is érzi annyira. Ld. legutóbbi NST-n elfeküdtem és a 20 perc alatt simán megvolt a 20 mozgás.
Ha ez vigasztal én is jobban ragaszkodom a jelen állapothoz. Jól elvagyok még így terhesen (többnyire). Mondjuk én olykor a szüléstől félek :oops: . Csak az sürgetne, hogy a gyermek egyre csak nő, csak nő ....

Apa nálunk addig maradt a szülések után, amíg el nem kezdtek varrni. Azt mondja, nem bírja látni, ha bántanak :? . Én se ragaszkodtam hozzá. A doki mondogatott olyat, hogy esetleg a 4.-nél nem fognak vágni. De jó lenne... De az én heges gátammal, meg a nagy babáimmal nem nagyon reménykedek.
pammut

Gratula Zuzmoonak és Bendegúznak! Gyors gyógyulást és sok sok tejcsit kívánok. Én is ekkora babára számítok a mostani mérésből ítélve :shock:

Kakti! De jól leírtad ezt az amőbás dolgot :lol: egyébként én is a Valentin-napra gyúrtam, de engem ugye a doki "megnyugtatott", hogy tuti nem lesz baba úgyhogy már lemondtam az ajándékról :lol:

Ktc. Én is igényt tartanék a további cikkekre is, ha ráérsz, mert nagyon jó kis dolgok vannak benne. :wink:

Ééééésssss? Ki lesz a követekező? Nóriboszi?

Mindjárt jön ágyba a reggeli :lol: utána meg megyünk anyuciékhoz...

Szép napot.

Jah és nálunk ma esik a hó akkora pelyhekben, hogy csuda... :roll:

bellerreni
Eger

na sziasztok

kakti, bocsi, válaszolni nem volt időm... örülök h a lukat még megtalálom a hátsó felemen... törpe szépen gömbölyödik, két hét alatt nőtt 2 cm.t, és hízott 150gr-ot. de a tejem feladta a harcot, pár napja végleg elapadt...max pár cseppet bírik kisajtolni, szóval tápszeresek lettünk :roll:
Apát holnap műtik, légmell alakult ki nála sajna, szóval még mindig pengeélen táncolunk...egy 3 órás műtét kell ugy végigcsinálni, hogy fél tüdövel lélegeztetik, és a vérnyomása egy percre sem ugorhat ki...szóval holnap szorítsatok nekünk!!!!!!
röviden ennyi, ha lesz időm jövök még, meg küldök képeket gmailre.
Gratula a babákhoz csajok!!! visszaolvasni nincs időm, kinek van még bent a pocaklakója?

Edit

Kép
ézsóné

Edit! De örülök neked. Örülök, hogy a poronty jól fejlődik. :lol: Csak így tovább... Apának mennek a drukkok holnapra meg a sok sok pozitív energia Kép Kép Kép Kép Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Imádkozunk érte. Kicsit gyakrabban gyere, hogy tudjunk rólatok pár infót, mert nagyon aggódtunk már értetek. Vigyázzatok magatokra. Sok sok puszi nektek :wink:

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?