Szép estét mindenkinek!
Lara először is gratulálok a kislányodhoz.
Zuzmoo neked mennek a drukkok ezerrel, remélem már túl leszel rajta.
Én is akarok szülni, de majd a boszink megmondja ki lesz a következő. Sajnos vagy nem sajnos én még nagyon nem érzek semmit. Néha keményedés, de semmi egyéb. Zárt volt a méhszáj még múlt héten. Kíváncsi leszek változik-e valamit a jövő hétre. Bár jövő héten pénteken még megyünk indiai étterembe és még ott szeretnék egy jót vacsorázni. Hátha a csípős étel meghozza a babát.
Pihenőszéket én is a neten találtam. A teszveszen vettem meg végül is jó áron. Szerintem ott érdemes körülnézni.
Szopis melltartóm nekem is Stella van, de majd valami szép darabba is szeretnék befektetni.
Kórházi csomag nekem még darabokba van a kiságyban, semmit nem pakoltam be, de mint mondtam már nem érzem, hogy ebből szülés lenne. Bár én 21 vagy 23 néztem ki magamnak. Kár, hogy nem kívánság műsor.
Tegnap voltam barátnőmnél utána meg szülinapi buliba voltunk. Hát elfáradtam, de jó volt emberek között lenni. Bírtam hajnal 1-ig. Szegény kislányunk viszont majdnem szétrúgta a hasamat attól a tüc-tüc zenétől, amit ott hallgattak. Már nekem is égnek állt a hajam.
Reni: én is egyedül vagyok.
sajnos elég sokat. Apa most is ment éjszakára dolgozni. Nem szeretem, de ez van. Jár másodállásba is és akkor két nappalt nincs itthon. Ha meg nincs itthon nem tudok aludni és még hajnal 5-kor is a tv-t nézem.
Holnap megyünk színházba. Kíváncsi vagyok milyen lesz az előadás, mert semmit nem hallottam még róla. Ajándékba kaptuk. Koccanás a címe.
Big Mac-et én is ettem a héten. Mindkettőt meg bírtam enni.
amin még én is meglepődtem, mert máskor egyet nem bírok benyomni. Mondjuk mást nem is ettem aznap.
Bocsi, ha hosszú lettem. Olvasom még a híreket Zuzmooról.