Új privát üzeneted érkezett!

Maccs,hát igen egyikünknek igaza lesz :lol: az én arcom szép,ki vagyok virulva. lehet pöcök van a hasa alján ahogy álmodtam :)

ah..nem sok sikerrel jártunk...seholse...elmentem a Kismama módiba ahova van 1000 ft-os kuponom,de elég drágák a cuccok(felső 6 ezertől...) így nem vettem semmit. Átmentünk a Kínaiba,vettem 2 csini(bb) felsőt 3800-ért. És képzeljétek ott is van kismama ruha,eddig nem tudtam,pocakbetétes farmer 3800-ért.
Úgyhogy pécsi kismamik szívesen átadom a kuponom ami oda szól. Van a Zsebibaba füzetben is egy hirdetés ami 4 ezer ft-ot ér oda,úgy hogy ha 14 ezerért vásárolsz,4 ezret elengednek,kell valakinek?

Uh-ra bementünk a Klinikára,hívtam a dokit de pont beteggel volt,vmi új beteg,nem ért rá kijönni,így eljöttünk mert passz mennyit kellett volna várni.
Na mindegy,lehet amúgy se sokat láttunk volna,meg egyáltalán.
(mindenesetre itt a próbálkozást befejeztem,nem akarok én kellemetlenkedni meg hű de nagy szívességeket kérni,ha szívesen megcsinálná nyilván szólna,ha nem szól,nem kérjük meg újra,ebben maradtunk a Mikivel)
Háát...ez nem a mi napunk :lol:

Csillag,találtál ruhát?
Hasmenés-én örülnék neki :? na jó csak vicc,jobbulást.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Woody, én Tűű dr.hoz járok. A 14. hétig szedette a Meforalt. A cukrom jó szokott lenni, de az inzulin gáz volt. Most is jó lett a cukrom hétfőn voltam.

babaimádó
Kép
babaimado

Ma vettem egy vércukormérőt, meg akarom nézni, hogy tényleg olyan rossz-e az éhgyomri glükóz-szint, vagy csak felidegesítettem magam, mikor mérték. Eléggé izgultam az időjárás (csúszkált az autó), az útvonal (odatalálunk-e), a parkolás, a vérvétel miatt... Úgyhogy majd reggelente méregetem.

Kép
xtina75

Tina, nagyon örülök! Nálunk is van itthon, mi is szoktunk szúrni :)
"Ne idegesíts, mert felmegy a cukrom!" - nem alap nélküli mondásunk.

Évi, tök jól bevásároltál. Uh-t sajnálom :( , főleg, hogy biztos jól beleélted magad - én is így szoktam. De majd legközelebb! A baba úgy is jól érzi magát, ha nem fényképezik :):):) Ha meg te is, akkor meg pláne!

Babaimádó, én is a Tüű-t céloztam be... április :)

Mi most értünk haza, cirka délben útra keltünk és nagy bevásárlás volt, sőt vettem magamnak egy profi hajszárítót (Babyliss Pro 2000), nálam most emiatt nagy boldogságérzés van :) Jót tesz a lelkemnek, ha néha-néha meglepem magam valami széppel :):):)

maccs01

Csillag, jó lett a hajad, nagyon tuti ez a hajszín! Most nekem is ilyesmire festette a fodrász.

Kép
xtina75

Maccs, Tűű dr.nál jó kezekben leszel!

babaimádó
Kép
babaimado

Maccs nem zavar annyira,végülis lehet nem is nagyon láttunk volna a babából bármit is,meg lehet tényleg nem szereti a fotózást :) elvan nyugiban a pocakban,nem kell zargatni.

Hajszáritó,tök jó,ismerem az érzést-meglepni magamat picikét :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok! Kismamaruhát nem találtam illetve nem az én méretemben :S
1000-ért voltak felsők,nacik de a legnagyobb 38-as :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

cserébe ettem egy rántottsajtot-rízzsel tartárral...aztán egy sütit...és a barinőmmel Sangriával leöblítettük :D (csak 1-1 pohárkával,colaval) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillagfény, egészségedre!

babaimádó
Kép
babaimado

BOLDOG VALENTIN-NAPOT!

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt,és boldog Valentin napot.
Bababörzén voltunk kint,vettem 4 kis bodyt fehéreket meg egy macist 100 ftért darabját,jó lesz rávasalni a matricákat amit rendeltem. Meg nézelődtünk,végülis a cél az volt.Volt pár kismama ruha de elég drágán. Amit meg néztem volna,ágynemű,zenélő játék,ilyesmi,az nem volt.

Torkom fáj,nehéz a fejem meg a végtagjaim,lázam egyenlőre nincs :( alig aludtam is,asszem ágyba bújok mára...

evilany

Évi
Jobbulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Évi jobbulást! A tunika jól néz ki. Nekem is van, szeretem is csak most még nem tudom hordani, mert nincs olyan nagy pocakom. Bencével a végefelé hordtam.

Csillag az a fránya hasmenés. Átestél a ló túloldalára. Szerintem nem a gombától van. Rántott sajt-rizs-tartár....hmmmmm, de megenném. Egészségedre. Sangriát is imádom.

Én jobban vagyok. Pénteken egész nap ágyban voltam, ha akartam volna sem bírtam volna felkelni. Ma megyünk anyukámékhoz, mert apukám 17-én lesz 60 éves. Ma tartjuk, mert kedden elutaznak pihenni - ez a szülinapi ajándék.

Boldog Valentin napot és szép hétvégét - már ami még hátra van belőle.

királylány

Jó reggelt!

Babaimádó, köszi! Nagyon kíváncsi is vagyok, hogy mi lesz :)

Évi, legközelebb már láthatod kismaszatot :)
Addig is, jobbulást!!!

Dia, jól tetted, hogy pihentél. Szép ajándék apukádéknak az utazás.

Csillag, mikor mész terheléses cukorra?

Mi nem szoktunk Valentin-napot "tartani" :)

maccs01

... Nőnapra, Anyák napjára viszont mindig kapok Virágot :)

maccs01

Évi!
Jobbulást!!!!
Maccs!
Kedden megyek tanácsadásra...ott remélhetőleg megmondja a doki...vagy rákérdezek....
De miért?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia!
Igen...a ló túloldalán vagyok :D :(
De javulni látszik a dolog :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Csillag!

Azért, mert a 10-12. héten elküldik a kismamát terhelésre, ha valamelyik előző baba várásánál előfordult terhességi cukor. Elvileg ez protokoll vagy mi. Elővigyázatosság.

maccs01

sziasztok!

Évi jobbulást!!

maccs mi sem tartunk valentin-napot, és én személy szerint a nőnapot se kedvelem... erőltetett baromság... :lol:

Lányok! akkor most már én is beléptem a második trimeszterbe?!?! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Be bizony :) GRATULÁLOK!

maccs01

JUPPPIIIIIIÉÉÉÉÉÉÉÉ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

:mrgreen: Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.02.14 11:50-kor.

maccs01

[quote="maccs01"]S írta:maccs01zia Csillag!

Azért, mert a 10-12. héten elküldik a kismamát terhelésre, ha valamelyik előző baba várásánál előfordult terhességi cukor. Elvileg ez protokoll vagy mi. Elővigyázatosság.

Engem nem küldtek :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag. Nem akartalak megijeszteni. Csak azért írtam, mert engem ezen oknál fogva Enikővel már a 10. héten elzavartak terhelésre! Aztán a szokásos kb. 24. héten ismét. Mindegyik negatív lett, tehát nem ismétlődött meg az első terhességemnél lévő cukorprobléma. Itthon azért mértem szorgalmasan minden reggel éhgyomorra, majd reggeli után egy órával. Hébe-hóba más időpontokban is plusszban. Jobb minél hamarabb megtudni.
Kérdezz rá, biztos elküldenek csekkolásra hamar. Mindenesetre, ha tudomása van előzményekről orvosodnak, neki kellett volna szólnia már... szerintem.

maccs01

Kép

Kép

Kép
xtina75

Sziasztok!

Évi, jobbulást!

Maccs, Tünde, csatlakozom hozzátok. Mi sem Valentin-napozunk. (Hülyeségnek tartom.)

Most éppen Vácról írok, Anyunál vagyunk. Szilvás, na mit szólsz? Eredetileg váci vagyok, csak az élet úgy hozta, h elköltöztem. Az egész családom Vácon él (tesók, keresztgyerekek is), 1-2 havonta próbáljuk meglátogazni őket. Két kis gyerekkel és a rengeteg cuccal ez már nem fog menni :?

Többen írtátok, h a beutalókat van ki a védőnőtől, van ki a dokitól kapja. Nálunk ez nagyon jól meg van oldva. Múlt héten a dokim (rendelési idő végére hívott be) kiadta a 12. heti és a 16. heti vizsgálatokra is a beutalókat, sőt a háziorvoshoz is a belgyógyászat és EKG miatt. Nem kell szaladgálni és várni sem órákat.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Maccs nem ijesztettél meg :)
Majd rákérdezek...aztán lesz valahogy...remélem én is hogy nem ismétlődik meg :D
Bízom benne.....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Amúgy mi sem tartjuk a Valentin napot, csak gondoltam, feldoblak benneteket valami tuti giccsessel :) :) :P Azért arra jó, hogy jókedvem lesz tőle.

Kép
xtina75

Na bekukk,nem vmi jó a helyzet egész nap feküdtem...(tiszta ciki)
Férjem rendes,csinált ebédet,meg kiszolgál.
Megyek is vissza :? már a hasam is a fáj
Láz továbbra sincs,ez a lényeg.
Anyósom telefonált hogy a legkisebb sógorom(18) a Fertőző osztályon van mert rosszul volt (láz,mellkasi fájdalom,mittoménmi) mondta is hogy menjünk be hozzá okos gondolat mondom. Járvány van egyébként??

Tünde,biza,2.trimeszter! :wink:

evilany

Évi, én nem tudom.
Remélem, hogy csak szimplán kimerültél és a pihenés, meg egy jó erős húsleves helyretesz :)

maccs01

Tünde: :lol:

Évi remélem csak sima náthát szedtél össze és hamar kilábalsz belőle. Pihenj sokat. Nálam bevált az egész napos ágynyugalom.

AFP-re éhgyomorra kell menni?

királylány

Dia, szerintem igen, de nem esküdnék meg rá!

maccs01

Nálunk mindig olyan állati korán volt a labor, hogy biztos éhgyomorra mentem.

maccs01

A védőnő azt mondta nekem hogy csak a vércukos vizsgálatra kell éhgyomor a többi előtt ehetek,azért is hangsúlyozta ki mert a kismamik hajlamosak amúgy is szédelegni emiatt ne legyek rosszul.

evilany

Én is úgy emlékszem, hogy lehet enni előtte, mert cukrot nem néznek. Na akkor most telefonos segítséget kérek. Hátha okosabb leszek. Az a baj, hogy 6-kor kelek. 8-ra megyek a terhesgondozóba. Mire oda bejutok, onnan a laborba és míg ott sorra kerülök....rosszul is leszek.

királylány

[quote="királylány"]
írta:
királylányAFP-re éhgyomorra kell menni?

Ha nem akarnak vele kifejezetten éhgyomri vércukrot is nézni, akkor lehet enni, és főleg inni!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Betegeknek jobbulást!!!!

Kijött egy bazi nagy herpesz a számon :cry: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Aki betegeskedik annak jobbulást kívánok!
Nekem már 3-4. napja van hasmenésem...nem tudom mitől :(
Más bajom nincs :)
Ma megyek a védőnénihez 11-re :D
Kíváncsi vagyok mennyit híztam :D
Remélem max 1kg-ot :D
:oops: :oops: :oops: :oops:
Majd még jelentkezem :)
Addig is puszi és gyógyulgassatok!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!
Ha nem kell éhgyomri cukor, akkor lehet enni!!!

Csillagfény, én elkezdtem szedni vasat és nekem meg pont ellenkezője van. :cry: Nem tudom, próbáltál-e enni rizst, banánt, étcsokit.

babaimádó
Kép
babaimado

Ircsi!

Kellemetlen, de van azért elönye is, nem? Ha kijön a terhesség alatt, vagyis aktiválódik, akkor a babának is lesz egy minimális védettsége a legrosszabb ellen, mert ugye egy újszülöttnek nem nagyon hiányzik a herpeszfertözés... Legalábbis ezt mondta anno az anyám, ha jól emlékszem. Persze lehet, hogy valami már összekavarodott a fejemben, mert most éppen nem aktuális, hogy ezen törjem a fejem.

Évi neked jobbulást! Jó neked, hogy le tudsz dölni és valaki a kezedre dolgozik ennivaló tekintetében. Én is és a párom is romjainkban vagyunk, nagyon kiütött mindkettönket ez a takonykór. Nem adom meg magam, elhatároztam, hogy nem leszek beteg és elég jól bírom magam, de levegöt nem kapok sokat és ingerültebb is vagyok csóri kölykeimmel, mint szoktam. Pedig ök is hörögnek, remélem nem lesz semmi komolyabb. A legapróbb bosszant a legtöbbet, mert most ebben a korban van. Egyszerüen idegölö, mert egy perc nyugtot se hagy se nappal, se éjszaka. Éjszaka hajnali fél háromkor mindig rátör a társaságra vágyás és elindul megkeresni. Amióta szenvedek a náthával, nem kísérem vissz az ágyába, következésképpen onnantól senki sem alszik, mert ö pörög, mint a grillcsirke és állandóan össze kell valahonnan szedni, nehogy leessen vagy pedig pörgés közben annyiszor szájbarúg, vagy rádobja azt a jófajta páncélozott fejét a tiédre, hogy az égen látható csillagokat a sajátjaidtól nem is látod. Aztám legkésöbb fél hétkor véglegesen útnak indul, irány a takarmánykeresés. Jön-megy, morzsál, hozza az üres poharat, hozza a teli poharat és a többi. Amíg a wc-n ülsz, addig adagolja neked, késöbb pedig csak úgy a wc-nek tovább a papírt, míg az egész rolni be lesz áztatva, vagy alternatív megoldásként kipakolja a fürdöszobai fiókokat. Amíg azt te rendbeteszed, nyomul a konyhában még egy kört. Ott is kirámol, lehetöleg gyors eredményt akar elérni, vagyis az ömlesztett teát kiönti a földre - most éppen dühös valamiért és megdobált a lego figuráival -, kiszedi a mosogatógépbe való tablettákat a dobozából, kiönt valamit, ledob valamit és a többi. Amíg habzó szájjal azt a káoszt rakod rendben, kipakolja a vasalnivalót, kiszedi a papírszemetet a kukából és mint aki jól végezte a dolgát, elindul a cipöspolc és a ruhásszekrény felé és mindent kipakol, amit egy pár pillanat alatt el lehet érni. Most éppen kiöntötte a 100 db-os fagyöngy készletet és nagyon boldog. Én is, mert ezt is napokig mazsolázom a lakás különbözö pontjairól, mire mind be lesz gyüjtve...
Ha a többiek itthon vannak, akkor mindezen tevékenységek után nekiáll az ö bosszantásuknak. Szóval nem unalmas az életem... :)
Eddig mindegyik végigment ezen a fázison. Regönek pl. a fizikai kísérletek jöttek be nagyon. Elöször ledobott egy üvegpoharat, megvárta, míg a takarítással végzek, majd ledobta a következöt és így tovább háromig. Iminek a rajz volt a kedvence, a tapéta azóta is mintás abban a magasságban, ahol az alkotói láz rátört. Eninek a technika volt a mindene, bármit képes volt ki- ill. bekapcsolni a legalkalmatlanabb pillanatban. A párom gépe körül polcokból és hangszórokból barrikádot építettünk, de ez is csak pár napig volt megoldás, míg rá nem jött a rendszer gyenge pontjára. Ha kapcsolgatni nem tudott, hát kiszedte az összes cd-t... Regönek még a kulcsok voltak ebben a korban a mindenei. Bárhol, bárkinek és bárminek a kulcsait begyüjtötte és minden zárba gyömöszölt belölük párat, de zömmel nem rémlett neki, hogy honnan hozta el öket, így néha nagyon érdekes helyzet alakult ki. Döncinek meg a zabálás a mindene ill. tárgyak beáztatása. Ezt is túl fogjuk élni, ahogy Imi akcióját is túléltük anélkül, hogy leégett volna a lakás. Sose hagyok semmit a fözölapokon elvböl, csak akkor egyszer, de akkor is fedö volt rajta és 5x néztem meg indulás elött, hogy nem maradt-e semmi se bekapcsolva. Mivel a páromra még várni kellett, nem indultunk el azonnal, de nekem nem rémlik, hogy Imi visszament volna a lakásba érte, mindenesetre mire hazajöttünk, vágni lehetett a füstöt a lakásban, mert csak visszasurranhatott és pechünkre pont azt a fözölapot kapcsolta be maximumra, amin az edény volt. Ez egy teflonedény volt, benne maradék olajjal. Ez a fedö miatt nem tudott kigyulladni, de így is szép hömérsékletre tett szert. Akkor is éppen terhes voltam és tél volt, itt vacogtunk egész éjjel a nyitott ablakok mellett, mert annyira megszívta a lakás magát a szaggal. Az interneten azt is kinyomoztuk, hogy milyen jellegü lehetett az égéstermék, vagyis a gázkeverék. Nos a teflon egy bizonyos höfok felett szétesik nem túl egészséges alkotóelemeire, így pl. a világháborúban mustárgáz néven futott cucc is elöáll belöle. Jól meg is nyugodtam töle. :(
Éljenek a gyerekek! Imádom öket, csak nagy baj ne legyen a tevékenységükböl! :)

Na mentem vasalni, mert ennek sose lesz különben vége az én tempómmal. :)

Tegnap este levezetö gyakorlatnak sajtos pogit sütöttem a gyerekekkel.

Az AFP-témához meg annyit, hogy nálunk nem csinálják, mert nem megbízható az eredmény, viszont megbízható kismamariogató.

Barbi
Vendég

Jó reggelt
Ircsi herpesz :evil:

Csillag,hasmenés-igyál kakaót,egyél banánt...és főleg bő folyadék.
Nekem most megállt a hízásom,azaz heti kb 3-4 dkg jön fel max,de hát wc-re se járok gyakran így nehéz megitélni.

Barbi,tudom h.könnyű nekem,épp ezen gondolkodtam ha meglesz a abba nem lesz ilyen luxus hogy anya beteg...de hát ne is legyen senki beteg...
Tegnap este már olyan melegem volt+fáztam egyszerre a digitális hőmérő meg végig 36 körüli sőt az alatti hőket mért,előszedtem a higanyost,aham,37.4 kapásból...csalódtam a digitálisban arról nem is beszélve hogy azzal mértem 2 napja :( és nyugodt voltam hogy a hőm nem ment fel.
Na mindegy,ma még asszem pihengetek,húz az ágy,remélem a Tapsifüles babám nem érez az egészből semmit.

evilany

Sziasztok!

Barbi, én is ilyeneket élek át, csak kicsiben, Bende azért a Te fészekaljadnak csak töredéke. :lol: De ha beindul...
CD, WC-papír, pörgés, "takarítás" (lehetőleg popsitörlővel az ablakot, tiszta törölközővel a földet stb) az nagyon megy! :lol:
Ha nem vagyok beteg/fáradt, akkor tudom a humoros(abb) oldaláról is tekinteni a dolgot... :lol:
Amúgy kicsírázik az agyam... :lol:

Ma voltam vérvételen, hát kikészültem... :lol:
Egyszerre vették le az AFP-t, vércsoportot, labort és Hepa-t, volt vagy 5-6 kémcső... :lol: :lol:
Kezdésre mentem, és még így is a 85. sorszámot kaptam... De szerencsére nagyon gyorsan haladt a dolog... :-)
Csak émelyegtem, álmos voltam meg éhes. Ezeket külön-külön is rosszul viselem, együtt meg... :-)
Most gyorsan betoltam egy kis reggelit, már csak a tejeskávém hiányzik... :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Sziasztok!

Ircsi
Herpesz...ájjjjjáájáááj. Terhesség alatt nekem is kijött, szerencsére a vége felé, sosem volt, először el sem akartam hinni... Gyógyuljon meg hamar!

Évi
Nálunk az Omron digitális lázmérője bevált, ugyanannyit mutat, mint a higanyosunk, rengetegszer leteszteltük. Létezik flexibilis végűben is, majd a babához jól jöhet :) Patikában vettem, garanciával adják.

Bmaass
Nem semmi az írásod! Eleven gyerekek :):):)

maccs01

Évi. Én a digitális hőmérőben már NEM bízok!
Én is jártam már így, szerencsére van hagyományos is, és már képesek "vagyunk" ücsörögni, és kivárni, hogy mit is mutat.
A digitális volt, hogy több mint 1 fokot(!) csalt!
Lehet, hogy én csináltam rosszul, de akkor is! :-(
Egy lázas "helyzetben" ne kelljen már kontroll lázmérőzni! :evil:
Ja, és tök drága muri, nekem egy 9000 körüli díszpéldányom van, azt gondoltam, milyen jó lesz majd a babának (Bende), de ma már nem igen használom... :-(

Ircsi. Herpesz. :shock: Bendével nekem is volt, szerencsére túl az első trimeszteren... És csak az orrom alatt, szóval nem lett baj.
Kenhetsz rá valamit?

szilvás76

Sziasztok!

Túl vagyok a csapoláson én is. 8-ra mentem, 9-re végeztem is. Végül csak egy kávét ittam, aztán itt bent reggelizem. Csütörtökön kell bemennem beszélni a dokival a genetika ügyben. Addigra meglesz az AFP eredménye is. Csak azt nem értem, hogy miért nem kér az asszisztens rögtön időpontot, hiszen eredménytől függetlenül mennem kell. Na mindegy. Majd a doki megmondja. Mondjuk nem bánnám ha leesne egy potya uh. :D

Évi pihenj, tessék ágyban maradni egész nap! Gyógyulj meg gyorsan.

Csillag egyél banánt, étcsokit. Mennyire van hasmenésed? Remélem rendbe jössz hamar.

Barbi :shock: Nem semmi, jó, hogy bírod.

Ircsi köszi az infót. remélem elmúlik a herpeszed hipp-hopp. Nekem minden évben kijön januárban 2x egymás után. Idén sem volt ez másképp. Szerencsére most nagyon hamar átestem rajta.

Nekem még folyik az orrom, de lényegesen sokat javult a közérzetem. Ma már dolgozom.

királylány

Sziasztok!
Szilvás, nekem is mondta a nő, hogy van 6 kémcső vért fog venni szerdán és én még kértem toxoplazmát is, gondolom itt is kell még egy.
Már alig várom. :(

Viszont ma tiszta ideg vagyok. Reggel megkaptam a pénteki vérvétel eredményét. Ilyet még nem is láttam.
3,74 a 0 perces és 3,53 a 60 perces terhelés (ok nálam szénhidrátos csökkentett tesztreggeli volt) De akkor is alacsonyabb mint a határérték és a terhelés is alacsonyabb.
Annyira félek, hogy valami baj lesz velem/velünk (babával).
A dokinőm meg csak holnap fog jelentkezni.
Nagyon rossz, ez így. :(

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody ne aggódj. Én nem értek hozzá, hogy ez most mit jelent. De csak jön valaki aki okos a témában. Addig meg nyugi. Védőnő esetleg vagy körzeti? Nem tud segíteni? Vagy itt valamelyik topicban valaki?

királylány

Woody, nem tudom, ez a "csökkentett szénhidrátos teszt" milyen tól-ig határértékben működik, de ne izgulj. A leleten csillagozva voltak ezek az értékek?
Jó a túl alacsony vércukor szint nem jó, de a magas sztem a rosszabb...
De nem értek hozzá, ez tényleg csak a laikus énem.

Védőnőt nem tudod utolérni?

szilvás76

Sziasztok!! :D

Remélem nem baj, ha csatlakozok hozzátok.
Én is augusztus elejére várom a babócát (első baba), akire az ultrahangos doki már 98%-ra rámondta múltkor, hogy kislány :D Na hát majd kiderül, bár őszintén én is ezt érzem a szívem alatt régóta.

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?