Új privát üzeneted érkezett!

Hűűű micsoda események!

Lara, nagy gratula Lénihez!

Zuzmoo, szorítok!

Köszi a köldökcsonkos meg a szüttyögős válaszokat!
Viki, takarítom, persze, csak sokszor félek, mert közben rúgkapál és nem szeretném leszakítani neki. Persze mondogathatom neki hogy ne csinálja, tojik rám és tovább hadonászik a kis piszkafáival. :lol:

Mi megyünk ma a dokihoz, a műtét után csúnya véraláfutásos lett a hasam, meg akarja nézni. Megyünk szopis melltartót is venni, remélem sikerrel járunk, nekem az maradt el szülés előtt.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, intim szappant én is vittem, bár valahol olvastam hogy szülés után nem ajánlott. Nekem viszont a tusfürdőt nem szerette a cuni, úgyhogy letojtam ezt a figyelmeztetést. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zuzmoo
továbbra is drukkolok!!!

Pammut
Hát remélem igazad lesz:)
kénytelenek lesznek boldogulni....
asszem kicsit el vannak kapatva, ruhák kikészítése, kaja elkészítése, iskolatáska összepakolása, házifeladat ellenőrzése és napi 24 órában pakolás utánuk :roll: :roll: a legnagyobb se valami rendmániás.....de amúgy lehet rá számítani, főz, bevásárol, foglalkozik velük...

Bea
nekem anno 2 éveset kellett itthagyni...minden rendben volt, őt be sem hozták a kórházba, anyum elvitte vidékre...az égvilágon semmi gond nem volt és persze hiányzott, de a kórházban babatesó le fogja foglalni a gondolataidat, érzéseidet....a viszontlátás meg szuper lesz otthon:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Jóreggelt!

Micsoda hírek!!!!

Lara, gratulálok Lénihez és a gyors szüléshez!
Kép

Zuzmo. mennek a drukkok!!

Kép
csipike09

Judy, "legnagyobb". Ez jóóó! :lol: :lol: :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla
hát igen....a 3 pasim:) na de érkezik az erősítés:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Jó reggelt Csajok!

Húúú micsoda hírek.

Lara
Gratulálok Lénához és a villámszüléshez. :lol: Gyors gyógyulást és sok sok tejcsit kívánok.

Zuzmoo
Mennek a drukkok! Kép Kép Kép Kép

Nóri
Most volt az első rossz megérzésed :lol: Bár, ha rajtam múlt volna én mennék, de tuti, hogy én csak márciusban megyek. :cry: Az én fiam nagyon jól érzi magát odabent. Nem baj, végülis még ráérek. :roll:

Én is ébren voltam 4 től majd 2 órán keresztül, de én nem akartam bekapcsolni sem a Tv-t sem a gépet, mert az embőc legalább aludjon, ha én nem is. Most megint itthon hagyott egyedül :cry: pedig szombat van. Utálom amikor hétvégén is dolgoznak :x Soha nincs itthon én meg bekattanok itthon egyedül. Komolyan mondom, lehet jobb lesz majd a kórházban, ott legalább lesz kihez szólni... :shock: Na jó nem, de akkor is... Szomorú vagyok. :cry:

bellerreni
Eger

lara: Gratulálok Léna babához és a gyors szüléshez.

zuzmoo: Nagyon drukkolok, bár lehet hogy lassan túl vagy rajta.

csuppancs: Nekem is ezt csinálta Barbus, olyankor csak nagyjából kentem le a csonkját. A pelenkázás is így indult, de már egyre ügyesebb vagyok, ő meg egyre nyugodtabb közben.

Gyerekem most éjszaka nem volt olyan jó. Én foglalkoztam vele 11-től 2-ig, utána apa megetette és utána bealudt. 7 után kelt fel és evés után még mindig nyökög. Nem tudom mi van vele, pelus tiszta és jól kellett hogy lakjon. Mennyi kaját bírhat el maximum az ő kis gyomra? Mert éjszaka is az volt a baja, hogy a 80 ml tejre még kicsit szopizott, de még evett volna. Én meg ilyenkor nem merek adni neki, nehogy megfájduljon a hasija. Ma jön anyósom, úgyhogy nem tudom mennyit tudok jönni. A szánkóson én is majdnem sírva fakadtam. :( Még csak 21 éves volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Kép

Merre vagytok lyányok????

bellerreni
Eger

Wow, Gratula Lara!

Zuzmoonak meg mennek a drukkok!

Kép

Kép
editmk

En itt, epp most olvastam vissza.
Az ejszakai irogatasom utan vegul lekuzdottem az ehsegemet es nem mentem tejeskavezni, hanem visszaaludtam fel oranyi forgolodas utan. Hatkor ebresztett Kristof, addig huztam a lobort. Majd voltunk vasarolni, reggeliztunk, elmosogattam (tegnap ota gyulekezett a mosatlan), jatszottunk Kristoffal, most elaltattam. Megyek teregetni, ruhat hajtogatni, porszivozni is kellene (bar ez alvo gyerek mellett marad kesobbre). Ischlert szeretnek sutni, fozni ma nem fogok, mert maradt kaja tegnaprol Ferinek, Kristofnak anyosom kuldott soskat, en pedig talalok magamnak etket.
Nah, ennyi dolgom van ma.
Szoval nincs idom szulni. :D
Vendég

Újabb összeomlás: most már úgy tűnik végleg lecserélt a cumisüvegre... :cry: :cry: :cry:

esty

Elkészült a játszószőnyeg...
Kép
Kép
Kép

esty

Bea!

Az Auchanban voltatok? Milyen ott a forgalom szombaton? Sokan vannak?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

A hétvége rendszerint csendesebb szokott lenni itt a topikban.

Csuppancs Ha még nem indultatok el: szopis melltartót pl. a Müllerben is lehet kapni (még én sem jutottam el oda :D ), viszont a kínaiban vettem vész esetére 2 db-t. A Chiccoban az Anita melltartókat meg se kérdeztem. Arra most nem futja :( . Vki meg a Vianni-ban vett szopis melltartót.

Judy Ha Apa ilyen szorgalmas, akkor számíthatsz rá, hogy bizonyítani akar és a lakás csillogni-villogni fog mire hazamentek és dagadni fog a büszkeségtől, hogy ő milyen ügyes volt... (Na ja, 3 napig nem olyan nehéz :lol: .)
pammut

Kakti!

Csak a sparban voltunk, hala Istennek most nem volt szukseg nagybevasarlasra.
Vendég

Most jöttem nst-ről.
1 órája üzent Zuzmó:

[quote][ írta:color=darkblue]"Oxi bekötve. Hatás még nincs. Amióta bent vagyok folyamatosan rajtam van a CTG.:(
Annyit sikerült elérnem, hogy kiülhessek az ágy mellé a labdára. Remélem innen már csak pár óra."
[/color]

Kattkat

Kép
kattkat

Eszter, a melbimbóvédőt már próbáltad? Nekem is igazá csak azon keresztül szopizik a lány...bár már megint csak olyan 20-30ml-ket :roll: Viszont a védő nélkül csak nyammog.

Zuzmoo, köszi a privit. csak most olvastam :oops: Továbbra is mennek a drukkok!!! remélem már nem sok van hátra :wink:

Szétmegyafejemmmm

Kattkat, mi volt az nst-n?

Kép
csipike09

Hű akkor ezért mondta nekem a szülésznő, hogy jobb, ha fájásokkal indul a szülés... Végül is ha azt nézem, nekem már délelőtt óta voltak összehúzódásaim. Csak a burok tartott és nem volt fájdalmas. Szóval lehet, hogy a mi szülésünk is volt egy napos, de a fájdalmas rész csak a végére jött. Mert mire én bementem a kórházba már 2ujjnyi voltam 100-as fájásokkal.
Vendég

Nst-m megint jó kis cakkos (4x is 100%-ra ugrott a méhtev., de tök becsapós, mert abból 2x én ficeregtem a széken, és befeszült a hasam). Olyan zárt a méhszáj, hogy a doki szerint vétek lenne megpiszkálni amnioszkópiával.
Ma még sem szülök ezek szerint.
Viszont hazafele a ház sarkánál prezentáltam egy nem túl kecses térdre esést. :oops: Gatya térdnél szakadt, egyéb baj nem történt.
Ja, meg anyós szívinfarktust kapott.:)

Kattkat

Kép
kattkat

Pedig milyen ideális lett volna ma szülni.
Mind a 4 szülőszoba üres volt.
Na ebédre egy kis vörösbor, falafel tál csípős szósszal és egy kis baklava, amiben sok a fahéj, fahéj meg állítólag alhasi vérbőséget okoz. Szülésindító is lehet akár.
Álmodik a nyomor. :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Eszter!
Nagyon tuti a játszószőnyeg!:D
Volt vele melód bőven.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Én is itt...semmihez sincs kedvem...az este felvázoltak foglalják le minden gondolatomat :( ...s gyanítom, hogy ez már így is marad szülésig :(

Bea!
Ugyan ezeket érzem én is :(
Én most már minden este elbúcsúzok Zétitől...hátha éjjel menni kell...s amikor Apa elviszi aludni nálam is jön a sírás :cry:

S az eszem tudja, hogy valszeg el lesz nélkülem is...mégis...bevallom én csak akkor vagyok viszonylag nyugodt, ha Apával van...de ez 5 napig nem oldható meg, míg kórházban leszek...

Vajon hol tart Zuzmoo? Sajna a "víz elfolyt, fájás semmi" nem a leggyorsabb verzió :(

Kattkat, Kakti!

Én is sajnáltam itthagyni még a macsekomat is mikor Zétit szültem...búcsúzkodtam tőle kórházba induláskor jó sokáig. De bevallom a gyerek megjelenésével a macsek picit háttérbe szorult nálam:oops:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Benettke elhiszem,hogy szomorú vagy,hogy itt kell
hagyni a kisfiadat!
Amikor csütörtök reggel elindultam,persze,hogy potyogtak a
könnyeim!De ugy gondoltam,hogy gyorsan túl leszek rajta! :wink: (azthittem h pénteken műtenek)
De amikor hazaküldtek még aznap hétvégére,akkor feltöltődtem
Fruzsiból.Sokat együtt voltunk,jól esett otthon lenni és nem a korházb.feküdni!Vasárnap este visszamentünk,majd pörögtek az események és nem is volt nagyon idő gondolkodni..
Reggel műtét,majd lábadozás és utánna már hozták Hannát is szopizni és akkor az lefoglalt.Egyébként nálunk abszolut nincs látogatás,senkinek sem,tilos.Csak telefonban hallottam a kiscsajom hangját.3 nap után hazamehettünk.Persze h nagyon hijányzott,de túléltük.Azután még pár napig félt a kiscsaj,hogy nehogy megint elmenyjek.Ha wc-re mentem sírva jött utánnam.
De neked miért kell 5 napot bent lenned?

Nálunk is apával volt Fruzsi és azért voltam nyugodt.
Legjobban ő tud rá vigyázni,sztem.
Nagyszülőkhöz nincs túlságosan hozzászova,mert annyira nem is akarták h hozzájukszokjon.
:?

Zuzzmooo drukkok mennek! :wink: :wink:

Csipike jobbulást a fejednek!

Nekem is napok óta fáj,de így volt az első műtét után is.
Késöbb elmúllt.

Csaszisok nektek hogy áll a seb?Fájdogál még?
Mert nekem még egy kicsit igen!
Valahogy úgy érzem,hogy az első császár után gyorsabban felépültem.
Igaz akkor junius volt,jó meleg már 3 hét után sétáltam a kiscsajjal a boltba.Most ugy érzem még a sarokig sem tudnék elpattyogni ebbe a hülye hóban,hidegben :roll: :( :?

Kép
Kép
szintus

Szintus!

Az Uzsoki kórházban 5 nap a standard...illetve 4 annak, aki délelőtt megszül...de gondolom nem lesz olyan szerencsém :(

Na, megyek eldőlök...azzal is telik az idő (húúúú, mekkora ellenségem most :? )meg addig sem kell senkihez szólnom :oops: /mármint nem rátok gondolok :wink:! /

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Pammut, köszi a tippet, de már csak hazaérkezés után olvastam. Igaz hogy Müller van Esztergomban is, de sikerrel jártam a melltartóboltban. Tiszta pamut, magyar termék és 2 ezer Ft volt. Szerintem ez nem vészes ár. Rendeltem még egyet, mert csak egy volt nekik, azt sógornőm pénteken elhozza. Hazafelé bementünk anyósékhoz ebédért, sógornőm még telerakta a kosarat paprikával, paradicsommal, felvágottal, csokival. :lol:
Szegény nagyfiúnak persze fölébredt a kicsi, naná hogy ma reggel nem úgy ébredt ahogy szokott és tök nyugtalanul aludt el. Biztosan érezte hogy elmegyünk, pedig totál nyugodt voltam, igyekeztem hogy ne vegye észre. De boldogult, csak azért sem hívta át a mamát. :lol:

Szintus, nekem jól van a sebem, ma 10 napos. Dokinéni nyomkodása után ugyan kicsit érzékenyebb volt, de egyébként rendben van. Sétáltam is egyet a fehérneműbolttól a kórházig, aztán föl gyalog az elsőre. Tulajdonképpen jólesett, nem nagyon voltam kint az elmúlt 3 hétben. :roll:

Kattkat, az elesésekkel tessék vigyázni!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Eszter! Nagyon ügyes vagy, szép lett a játszószőnyeg. Fel a fejjel és tényelg próbáld meg a bimbóvédőt, hátha...

Zuzmooo! Szorítunk, hogy pörögjenek az események és hamar megszülessen a kis babucid. :wink:

Csináltam barackos pitét és képzeljétek ez még nekem is sikerült :lol: Büszke vagyok magamra, bár készítés közben volt egy kis hiszti. :oops: Olyan izé vagyok ma, meg Zsolti is totál feszült. Nem tom mi van. Biztos front jön. :roll:

Kattkat! Uhhh, vigyázz magadra, nem kellene, hogy összetörd magad itt szülés előtt... :shock:

bellerreni
Eger

Szülés: hát valamikor régen, amikor nem voltak kórházi gyorsítószerek, voltak asszonyok, akik napokat (!!!) vajúdtak. Most azt gyanítom, nekik is magzatvízelfolyással indult a szülés.

Zuzmoo: jaj nagyon drukk neked.

Mellbimbóvédő: jó ötlet, de még várok a szoptanítra. Addig csak annyit akarok elérni, hogy ne szokjon le rólam. Inkább nyammogjon, rágja szét, csak maradjon meg rajtam. Esténként szoktam magamra tenni 1-2 órára, akkor elfogadja, cuppog rajta, gondolom kortyol is néha, mert hallom, hogy nyel. Egyenlőre ezzel próbálom fenntartani az érdeklődést.

Jah, vérzés: szal tegnap megjártam a nőgyógyit. A szülés után még 3 hetet véreztem. Aztán egy hét szünet és tegnap újra elkezdtem. Mivel gondolataim nagyon lefoglalja ez a tejmizéria, ezért meg voltam győződve, hogy ez már a menzeszem. Rákérdeztem, hogy lehet e ilyen, erre ijedten küldtek a nőgyógyira, mert hogy ilyen soká vérzek és hogy újra indult, lehet, hogy méhlepénydarab maradt benn? Na para ezerrel, aztán rongyoltam be kórházba, ott tök kedves dokker fogadott, és mondta, hogy azért 6 hét a gyermekágy, mert addig teljesen normális. Sőt, az is, hogy olykor kimarad és utána újra indul. Sőt, az is normális, hogy 8 hétig (!!!) vérezzen valaki. A szoptatásra meg azt mondta, hogy attól lesz tej, ha szoptatok, semmi mástól. Felesleges inni teát, köményt, homeos, egyetlen a titok: szoptatni. OK, feltöltődve mentem haza, erre Bulcsú baba már el se fogadta a mellem. Újabb összeomlás…

esty

Eszter, a naggyal én is nagyon megszenvedtem. Bimbóvédőt adtak ugye a kórházban, aztán otthon állandóan levegőt nyelt vele, így maradt a fejés és cumisüvegből kapta. Cicit látni sem akart. 6 hetesen aztán megpróbáltuk újra, akkor rá is kapott, de nem tartott sokáig a lelkesedés. Úgyhogy vártam megint és végül 10 hetesen sikerült rászoktatni a meztelen cicire. Oké, nekem rengeteg tejem is volt, tehát nem volt mutatvány kifejni és üvegből adni. Nem mondom hogy ne próbálgasd cicire tenni, csak azt hogy ne add fel. Látszólag tök reménytelen helyzetből is van kiút.
Tényleg nagyon szép a játszószőnyeg!

Más:
Nagyfiú teljesen fel van háborodva hogy nekem alszik az öccse, neki meg felébredt. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csajok! Pihenőszék ügyben lenne valakinek ötlete?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni, szegénykém! Teljesen megértelek, hogy nem szeretsz egyedül lenni. Nekem ugyan itt van Bori, de még ha beszélne is, nem igazi partner ilyenben. Ilyenkor marad a telefon... :oops:

Csuppancs, tök ari lehet a nagyfiad, majd fényképezd már le őket együtt, mi is had lássuk, milyen ügyes!

Eszti, ha nagyon nyugtalanít a dolog, válassz a tanácsadók listájáról valakit, s hívd fel, lehetséges, hogy többet tud segíteni, mint én. Némelyiküknek nagyon komoly képesítése van (IBCLC).

Benettke, kitartás!
ktc

Csuppancs! mire gondolsz? vagy csak átugrottam a kérdésed?? :oops:

Kép
Kép
ronci

Csuppancs!

Mi a pihiszékünket a vaterán lőttük, de ma találtam a kika honlapján is, itt:
http://www.kika.com/hu/termekek/m/babaknak/otthon/hintazo-hordozok/16612881/hintazo-hordozo-5006/
Szerintem (ahogy a neten nézegettem az árakat) ez jónak tűnik, és ilyen árért még játszóhíd is van rajta. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát csajok, szegény Zuzmó is megszenved rendesen ezért a babáért :?
12 órája van bent lassan.
Ha valakinek van kedve, szerintem szívesen venne egy kis bátorítást meg léleköntést sms-ben!

Ezt írta legutóbb.

[quote][ írta:color=darkblue]"Eddig gyenge, hatástalan de őrülten fájdalmas fájások. Kb 30 perce EDA a barátnőm lett. Azóta fájások rendeződtek. Totál ki vagyok merülve, remegek."[/color]

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat küld el a telcsiszámát zuzmonak és írunk neki.

Ktc tudsz küldeni telefonszámot hogy kit hívjunk?

zarja

kattkat!
én írtam neki délelőtt.. lehet mindjárt küldök rá még egyet.jaj szegény.. nem véletlen, hogy én inkább a fájásos verziót szeretném inkább...tudom, nem kivánság műsor, de....

Kép
Kép
ronci

A dula nekem azt mondta hogy teljesen mindegy mennyire van a szülő nő kimerülve bekábítva a kitolásnál teljesen fel lesz ébredve:D kitolásnál és a születésnél lesz a legkipihentebb az ember lánya:-)

Ez így is volt az Eszternél.mikor a Bulcsú megszületett és berongyoltam a szülőszobára akkor teljesen éber kipihent volt.de még 2óra múlva is gyalog akart lemenni a gyerekágyra.
A szülésznő szolt rá,hogy na ne máááááá:-)

De a liftben azért már összeset aztán meg tele rókázta a kukát:D:D:D

Szóval nincs más hátra Zuzmó mint levegő be jó mélyre és lassan ki:-)

jobban izgulok mint a férje:-)

zarja

Ronci, pihenőszéket vennék a fiatalúrnak és tanácsot, ötletet szívesen vennék.

Kakti, köszi, megnézem.

Szegény Zuzmoo, tényleg nagyon megszenved. Nem hiába mondják hogy az a xarabb verzió ha a magzatvíz folyik el. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Nem tudom, mennyi időm lesz netezni, úgyhogy előbb írás, aztán olvasás. Ezen a lapon látom, hogy zuzmoo nagyon küzd, szorítok érte ezerrel. Nekem az oxitól megafájásaim lettek, túlmentünk a referenciatartományon, közben elmúlt az EDA hatása, a végén már hánytam a fájdalomtól. Rermélem, őt nem gyötrkik meg ennyire.

Lara, gratulálok!

Hannával szokjuk egymást, nagyon édes baba, viszonylag keveset sír, rengeteget alszik és ma már 80 ml-t szopott. A tejem mennyisége elég változékony. Amikor épp nem éhes, de már érzem, hogy feszül a cickó, akkor fejek és odaadom neki később. Ma megtanult babapohárból inni, úgy döntöttem, nem kap több cumisüveget. Kicsit félek, hogy egyre nagyobb az igénye és nem tudom, hol van a határ. A védő azt mondta 120 ml/kg/nap mennyiséggel számoljak, mint szükséges folyadékigénnyel, úgyhogy most jegyzetelek és számolgatok bőszen. Hát ennyi folyadékot én bizony nem adok neki :roll: Minden kaja után csuklik egy csomót, Ti is tapasztaltok ilyesmit?

A vérzésem nem túl sok, olyan, mint egy mensi utolsó napján. A hasi seb tök szépen gyógyul, a hazajövetel másnapján én pakoltam ki az összes cuccot, teszek-veszek a lakásban, gyakorlatilag nem akadályoz semmiben, néha bőr húzódik kicsit Vasárnap megyek varratszedésre.

Rólunk ennyit, most visszaolvasok.

Kép
juci-77

Képzeljétek, az én drága férjem délután, mikor kivitte anyósomékat a vonathoz, hazafelé hozott BigMackót! :) Mit kettőt! Egyenesen 4-et! :)

Juci!
Tök jó, hogy jelentkeztél! Az meg mégjobb, hogy ilyen jól viseled a csaszi utáni nyavalyákat. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.13 18:05-kor.
Vendég

Szegény Zuzmoo. Szorítunk ezerrel!

Hát ha lehetne akkor én is inkább a fájásos verziót választanám, mint a magzatvízfolyásost... :roll:

Eszter! Ne add fel az a lényeg. :wink:

Juci! Tényleg jó, hogy így bírod magad. Csak így tovább :wink:

bellerreni
Eger

jaj már megint újraküldte a telefon az üzenetet...
Vendég

Juci,sztem felesleges írnod a kajákat. Csak frusztrálni fog,h nincs meg a mennyiség. Hannán látod majd,h eleget eszik-e. Ha bealszik kaja után,ha nem sír és tömködi a szájába a kezét,akkor nem éhes. Elég fürdés előtt mérni. Ha rendesen gyarapszik,akkor tőlem fényevő is lehet,csak hízzon
Vendég

Csuppancs Én is Vaterán vettem pihenőszéket. Én nem ragaszkodtam ahhoz, hogy rezegjen. Viszont hintáztatható ill. stabilizálható. Támlája, lábtartója külön-külön állítható. Az állítójára kérdezz rá, ha használtan veszed! Az enyém ABC-design és egy kicsit nehezen kezelhető. Ha aludna benne a manó, tuti felébredne, mire átállítanám :( . Még fontos a levehető, mosható huzat, a legalább 3 pontos öv meg a hordozófül. Külön jó, ha van hozzá jázszóív. A Vaterán és a Teszvesz-en is van bőséges kínálat. Egy márkásabbat is vehetsz pár ezer FT-ért. Mondjuk a baba olyan féléves koráig jó, szerintem felesleges újat venni.

Mi a márkája annak a magyar szopis melltartónak? Jónak hangzik.

Szegény Zuzmoo. Szorítunk.

Én meg most éppen azon parázok, hogy a hétvégén NE szüljünk. A hófúvástól járhatatlanok az utak, hiába takarítják :shock: .
pammut

Pammut!

Én Stella melltartót vettem:
http://www.minimano.hu/termekeink/mamatermek/fehernemu/stella_szoptatos_melltarto.html

Asszem, 95% pamut, és 5% elasztán. Nagyon jó. És 100E-ig van. :) Azt viszont nem tudom, felétek merre lehetne keresni... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csak most tudtam jönni, mert egész nap itt voltak anyósomék és sógorék Debrecenből Leventenézőbe :)

Ügyes fiú volt, tök jól viselte a tömeget meg a zajt :)

Eszter: több dolog miatt is együtt érzek veled. Ne légy negatív, te egy pozitív csajszi vagy, rendezd a gondolataidat, ne fogjanak ki azok rajtad. Figyusz, én is itt pánikoltam a tejcsi miatt tudod, állandóan dilemmáztam, hogy vegyem-e elő az üveget vagy sem, tegyem-e le a bimbóvédőt, mi van ha attól nem szopik rendesen, ciciből meg baromira fájt. De úgy döntöttem, hogy nem adom fel és nem hagyom, hogy a pánik eluralkodjon rajtam (ha nekem 3 gyerekes anyukaként is vannak félelmeim, nem csoda, hogy neked első szülőként ezek hatványozottak) Tegnao egyszerűen elhatározam, hogy mellre teszem és kész, ha kell összeszorítom a fogam. Ki is esett a szemem elsőre, de aztán szépen bedugtam a kisujjam a szájába, hogy ki tudjam húzni a roszzul bekapott bimbóm és addig csináltam ezt, míg végre jól rákapott. Ennek pedig annyira megörült Levi, hogy szépen evett is.
Próbáld ki te is, hátha Bulcsi is rákap az ízére.
Vérzés: még én is vérzek, egy-egy szopi után újból beindul a friss vérzés.

zuzmooo nak én is írtam, remélem már a vége felé közeledik, eda azért helyre tudja rakni a dolgokat, legalább lerövidíti a vajúdást, hogy nem arra koncentrál, hogy hogyan bírja kia fájásokat.

Szoritunk nektek zuzmooo
stephie

sziasztok!

Én is írtam Zsuzsinak, sajnálom, hogy ennyire megkínlódik - én is a fájásos induló verziót választanám, de nem kívánságműsor :(

Megvolt az utolsó terhesjóga, meg a Tesco-járás, meg a családi ebéd, elfáradtam, de most egész jól vagyok - a sok járkálástól mondjuk eléggé bekeményedtem, meg kezdem érezni a hátfájást, a keresztcsontot, meg a szeméremcsontot, amit eddig nem...

Berci nem mozog ma túl sokat, remélem, csak azért, mert egyre kevesebb a helye... :? Mintha az elmúlt pár napban nőtt volna a hasam - remélem, ez inkább a baba, és nem a háj :)

De mi még nem szülünk, úgy nézem.

A nyugat-Magyarországi hóhelyzet elég durva, elhiszem, hogy ott nem akaródzik útnak indulni!

boruska

Köszi Kakti. Még a postával együtt is olcsóbb, mint egy Triump v. Anita. Csak jó lenne próbálni :wink: .
pammut

Én tegnap hentestokányt főztem nyami nyami:-) az volt már is .
holnap meg hús levest és még nem tudom mit kéne főzni lesz:D:D:D

szegény zuzmó csak túl van már a szülésen.szorítunk neki nagyon.

zarja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?