Sziasztok!
Én is úgy látom, hogy a topikunk kezd feléledni! Lehet azért mert már elég sok kérdés, és sok dolog történik velünk!
És én is örülök neki, hogy sokat "csacsogunk"!
:) Ma reggel én is ráálltam a mérlegre, és +5 kg-val mutat többet, mint a terhesség legelején!
Azért örülök neki, pedig nem válogatok a kajában. A kedvencem a Burger, a MCDonalc és a KFC, persze anyukám főztje előtt! Isteni leveseket és főzelékeket tud készíteni!
Bár most beteg szegény, elkapott valami hülye náthát, de tegnap esete már jobb volt a hangja amikor beszéltünk telefonon!
Én kedden megyek a védőnőhöz, megint hallgatunk szívhangot, annyira várom már!
Aztán szerdán 18:15-re a dokihoz, ott pedig újra láthatjuk Kendrát!
És képzeljétek, lassan elkészül Kendra falvédője, a párnája már kész. Amint megérkezik fényképezem tesóm kicsinyít és már dobom is fel nektek!
Szintén interneten rendeltem!
Majd lehet ötleteket lopni!
:D
Csöpplány!
Remélem ma már jobban vagy! Egyél sóban vízben főtt krumplit, sok folyadékot és kekszet! Meglátod jobban leszel! Balázs baba reméljük mindebből semmit nem érez!
És én is osztom Kriszta véleményét, hogy lehet nem ízlett a srácnak az előző napi kaja! Egyszer éjszaka én is így voltam - bár nem néztem vissza a vacsit - , de alig aludtam és nagyon-nagyon sz...ul voltam! Házi szalámi, azt hiszem nem is kell többet mondani!
Azóta rá sem bírok nézni, és még a gondolatától is rosszul vagyok!
Kriszta!
A viszketésről csak annyit, hogy szólj a dokidnak, mert utalhat rossz máj működésre is! Nekem a hasam szokott viszketni és a bőröm nagyon szokott feszülni, és felhajtottam magamnak a legjobb krémet ami létezik erre azt hiszem. Maderlove - lehet nem így írják - has krém. Terhesség idejére javasolják, megszünteti a feszülő érzést és a viszketést + felveszi a harcot a terhességi csíkok ellen! 100%-ig természetes anyagokból. Az ára igaz nem valami pénztárca-barát, de én úgy döntöttem, hogy ha tényleg olyan jó, akkor megéri! És tényleg olyan jó!
Nadina!
Én is örülök, hogy a cukrom jó lett, és remélem a doki is ezt fogja majd mondani szerdán!
MagneB6-ot én csak 1-et szedek, mert félek, ha tényleg szükség lesz rá, akkor meg nem fog használni semmit, mert már marék számra szedem! Szóval a dokim is azt javasolta, hogy maradjunk a napi egyben, amit este kell bevennem! Te mikor mész dokihoz?
Már én is várom az enyhülést, nagyon elegem van ebből az időből! Most nálunk éppen éppen 1000-rel fúj a szél, és minden ami tegnap locsogott, az mára megfagyott. A kutyáim csak úgy csúszkáltak amikor levittem őket! Nagyon kell vigyázni, én is majdnem elcsúsztam. Bár idén egyszer már eldobtam magam!
További szép napot! Vigyázzatok Magatokra!