Új privát üzeneted érkezett!

Hibernia!
Sajnos nem tudok neked segíteni, mert én Pestre járok és a Kútvölgyi a kórházam! De hátha valaki benéz, és tud majd neked segíteni! :) Mikor jössz haza? Vagy már itthon is vagy?

Kép

KépKép
ercsikati

Hát ma este ha minden igaz, már otthon alszom. :)
Várom, de idegesít is, hogy millió dolgot kell elintéznem, nem tudom, hogy lesz idő mindenre. :?

hibernia

Sziasztok!
Társulhatok?
Szabadkáról irok, Vajdaság. Most vagyok 26 hetes, ha minden igaz, május közepén bújik ki a kismanó. Aki fiú :)

Kép
dixus80

Sziasztok!

Annyira arik vagytok! Köszi a tippeket...ez jó kis "játék". Eddig s lányok vezetnek... :lol:

Egyébként hihetetlen, de már a magzati korban meg lehet különböztetni a babákat az arcvonásuk alapján... Nem egyformák!

Nekem a terhelésesre azt mondta a doki, hogy egyek meg otthon 1 zsömlét 2dl tejjel és utána 1 óra múlva menjek vérvételre... Egész baráti. Nem tudom min múlik, hogy kinek mit kell innia... Az első két gyereknél nem is kellett mennem ilyen vérvételre...

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Sziasztok Kismamik!

Üdv az új tagnak is! Dixus, találtatok már nevet a kisfiadnak?

Mi a hétvégén megint jártuk a bababoltokat :-)
Megnéztük azt a Cam-es babakocsit, mert nekem nagyon tetszett, amit itt ajánlottatok, vagyis vettetek. Nagyon.nagyon jól nézett ki és találtunk bordó-fehéret. Gondolkodunk még rajta picit, mert egy kissé drága sajna. Találtunk egy nagyon jó babadiszkontot Zuglóban a Nagy Lajos király út 112-ben. Szombaton is nyitva van 6-ig, és szerintem ott minden kapható egy helyen, ráadásul jóval olcsóbb, mint eddig bárhol, ahol nézelődtünk. Eladók is segítőkészek. Azt hiszem ott fogunk vásárolni, de még mindig nem vettünk semmit. Viszont most már lassan tényleg el kell kezdeni a beszerzést.

KépKép

KépKép
nadina01

Amúgy Ti hogy vagytok ilyen nagy hidegben, meg hóban? Én valahogy nehezebben viselek ilyenkor mindent.....bár lehet, hogy azért, mert már kezd elegem lenni ebből a havazásból, már jöhetne a tavasz :?
Nekem a legújabb bajom az hogy ha oldalra fekszem már úgy se kényelmes, mert mintha a bordáimat nyomná a bébi. Fáj, szúr és így sehogyan sem tudok szinte hosszú távon feküdni. Nem tudom ez lehetséges-e, elvileg odáig még nem érhet fel, aztán ki tudja...elég óriásira nőtt már a hasam....majd megpróbálok fotót feltenni. Akivel találkoztam jógán kismama, ő 34 hetes terhes és nekem szerintem nagyobb a hasam....

Szép napot nektek! Végül is a nap süt! Akár jó idő is lehetne, ha a rengeteg havat leszámítjuk...

KépKép

KépKép
nadina01

Hibernia, neked jó repülést! Meddig maradsz itthon?
Sajna én sem tudok segíteni doki ügyben. De telefonon biztos mindent elmondanak. Azért majd jelentkezz a sok teendő között, és csak lassan, mert itthon nagyon jégpálya minden járda és néha az út is.

KépKép

KépKép
nadina01

Még azt megírom nektek, hogy sikerült bejelentkeznem 4D-s uh-ra a Genesis-be, vasárnap megyünk kettőre. Már nagyon várom! És csak 10500Ft lesz, azt hittem kicsit több.

KépKép

KépKép
nadina01

Hibernia:monor itt van a közelben.Nem tudom hogy ott mi a módi,de nálunk cukros lötyi van.Nekem a nőgyógyászom adta a beutalót,én hozzá járok terhes gondozásra.Egyébként jó utazást,és kellemes itthon töltött időt.De tényleg óvatosan az utakon.

Dixus:szia,grat a babóhoz,mesélj magadról,hogy jobban megismerhessünk.

Ercsikati:a Kútvölgyit nem privatizálják március 1-től?Ha jól hallottam akkor fizetős lesz.

Nadina:ha olcsón akarsz babacuccokat venni,akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi üzletet:
www.katibababolt.hu
Magyarország legolcsóbb bababoltja,ha újonnan akarsz vásárolni.Itt van Vecsésen,én ott vettem a babakocsit.Nagyon kedves és segítőkész az eladó.Itt vecsésen háznál lehet nézelődni,de Pesten van egy szaküzletük.várjuk majd az infókat a 4d-ről,és persze a képeket is.

Én holnap megyek nőgyógyászhoz táppénzes papírért,és megnézetem a méhszájamat is.Csütörtökön meg megyek védőnőhöz meg megyek a cukker eredményért is.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok !

UV mentes barnítás

UV Mentes barnulás egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ez által alakul ki a természetes gyönyörű barna bőr. Hasonló folyamat játszódik le amikor egy almát kettévágunk és kitesszük a napra amely órák alatt bebarnul.
A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos. A bőrt nem érik káros UVA vagy UVB sugarak.
A DHA bőrfelületre juttatását követően a kívánt barna szín kb. 2-3 óra alatt érhető el. A barnulási folyamat körülbelül további 6 órán keresztül tart. Az eredmény kellemes sötét árnyalat. Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában csupán 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválását követően kezd fakulni.

BARNITÓ PARTY KISMAMÁKNAK

Hívj meg magadhoz 5 vagy több kismamát vagy barátot,egy barnító partyra ! A 6.fő te leszel és te barnításod ingyenes + ajándékod egy doboz desszert .
A barátaid fújása 3200 Ft /fő
Ha ügyesen szervezitek akkor a társaság mindegyik tagja lehet befogadó és akkor jár neki az ingyen fújás!
A party ár csak 5 vagy több fő estén érvényes !
( Ha kevesebben vagytok akkor személyenként
a fújás 4500 Ft / fő )
Az ár Budapest területén belül érvényes !

Elérhetőség :
Kőszegi Tímea +36-30-636-9287
www.testbarnitas.com
testbarnitas@gmail.com
20200310173350

Sziasztok!

Nadina!
Szuper, hogy sikerült bejelentkezni! Örülök! Aztán várjuk ám majd a képeket, a kis Grétáról! :) Nagyon kedves mindkét szonográfus csajszi bármelyiket is fogjátok ki! Szerintem élvezni fogjátok! Kivel mész?

Csöpplány!
A Kútvölgyi már most privatizálva van, de július 1-ig még a TB támogatja a szüléseket. Szóval még beleférek. Bár már hallottam olyat is, hogy márciustól már a CTG-ért is fizetni kell! A helyzet az, hogy napról napra változik a kórház helyzete! Nem tudom még mi lesz, annyi biztos, hogy én még a TB támogatott szülésbe beleférek! :)

Legyetek jók!
És úgy örülnék, ha végre fellendülne a topik! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Csöpplány, nagyon köszi a bababolt tippet, szerintem hétvégén meg is látogatjuk. Majd írj, hogy mi volt a nőgyógyásznál.

Ercsikati, mindenképp próbálok majd fotót feltenni. Már nagyon várom a vasárnapot hogy menjünk a 4D-re. Férjemmel megyek, ezért is jelentkeztem be hétvégére, mert ő sajna hétközben állandóan dolgozik. De itt szerencsére rugalmasak, hogy még vasárnap is nyitva vannak.

Megyek ma be a munkahelyemre elintézni a szabijaimat. Nincs nagy kedvem hozzá. Rosszul vagyok már a tömegközlekedésen... Eddig nem nagyon látszódott a nagykabátban a hasam, így még ha rosszul is voltam nem igazán adták át a helyet. Most kíváncsi leszek...persze nem vagyok egy hisztis liba, aki nem tud pár megállót állni. De azért a 7-es buszon kb fél órát nem igazán bírok végigállni. Úgy, hogy közben a busz száguldozik, pattog, az utasok meg tolonganak... :x
Próbálom nem stresszelni magamat előre :lol: Mehetnék kocsival is, de a belvárosban meg a parkolástól vagyok készen, főleg, hogy inkább hókupacok vannak az autók helyén, és hát sajna nekünk nem dzsippünk van, mert szerintem csak azzal lehet néhol parkolni...

Szép napot nektek!!!

KépKép

KépKép
nadina01

Dokilátogatás:kicsit felhúztam magam.Kértem sorszámot,hálisten nem volt előttem senki.Behívnak.Csak asszisztens nő volt,és közölte hogy ma nem lesz a doki,ezért nem tudja se a táppénzes papíromat odaadni,se megvizsgálni.De csütörtök délután menjek le és szóljak be,és soron kívül be fognak hívni.Hát remélem is.Így ma kelhettem korán,mehettem le a nagy hidegbe a jó nagy semmiért.Így majd csütörtökön megyek reggel a cukker eredményért,onnan a védőnőhöz,onnan majd délután vissza a nőgyógyászatra.Nagyon jó lesz.Még szerencse hogy párom nővére,5 percre lakik a védőnőtől meg az sztk-tól,és a két látogatás között van hol meghúznom magam,nem kell hazajönnöm aztán megint vissza.

Ercsikati:éértem,akkor te még a szerencsésebbek közé tartozol,remélem hogy a ctg-ért se kell még majd fizetned,vagy nem kell sokszor menni rá.

Nadina:igazán nincs mit,érdemes benézni.Én valószínüleg ott fogom megvenni ami még hiányozni fog.

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nem szeretem ezért ezt a nyitott topikot,mert mindenki mindennel beír.Legalább is engem valamilyen szinten zavar,hogy feljövök és ezeket látom.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Üdv, Dixus.

Nálunk most nincs semmi különös. Koleszterinem magas, de majd jövő kedden megyek dokihoz, biztos mond majd erre is vmit. Pl. hogy ne egyek zsírosat. De jó vicc, végül már semmit nem ehetek. Kiscsajommal sokkal jobb volt a vérképem. Nem hiába, öregszem. Pedig csak másfél év telt el azóta.
Engem a nyitott topik főleg az miatt zavar, hogy olvastam már egy-két elég durva írást, és így nem is merek nagyon semmi olyat írni. Meg ahogy ez a májusi is indult... Csak az első két oldalt olvastam, aztán úgy döntöttem inkább megnézem mi a helyzet a végén. Szóval ilyenek miatt nem szeretem, és tényleg voltak már durva beszólások, vannak akik itt élik ki magukat.
kriszta15

Sziasztok!
Megérkeztek Kendra ajtajára a betűk és Malacka!
Gondoltam feldobom Nektek! Remélem tetszik majd!
Akit érdekel írjon privit és dobom a csajszi mail címét! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ma se tudtam túl sokáig ágyban lenni....ez az alvás nekem már egyre szarabbul megy :?

Ezek szerint senki sem akar uv mentesen barnulni....
8) 8) 8) Pedig biztos viccesen néznénk ki így tél közepén nagy hassal csokibarnán...

Ercsikati, ezek a malackás betűk nagyon jópofák. Én elkérném az elérhetőségét a lánynak, aki készíti, kösszi. És látom már ki is ragasztottátok, tök jó!

Kriszta, én is olvastam ennek a topiknak az elejét...elég vicces. Sajna nem lehet zárttá tenni, pedig jó lenne, mert engem is zavar az ilyen mindenféle durva beszólás, meg reklámozgatás....
Az ismerősöm a magas koleszterinre halolajkapszulát szed. De abba nem vagyok biztos, hogy ezt terhesen is lehet.

Csöpplány, reméljük holnap már tényleg nem kell várnod a dokinál. Ilyenek ezek....Majd írd meg mi volt az eredmény.

Én voltam tegnap a munkahelyemen a szabikat intézni. Sikeresen beküzdöttem magamat tömegközlekedéssel :D és még ültem is. Jutalmul vettem egy tök jó kismama-felsőt leárazva 2ezerért, jó nagy, úgyhogy még akár végig is jó lesz.
Munkahelyemen mindenki a hasamat fogdosta :lol: furi volt :lol:

Ti szoktatok kávét inni? Olvastam olyat, hogy 1 kávé/nap nem káros, viszont olyat is hogy semmi koffeint ne, még fekete teában se....mi az igazság? Mert én mostanában néha innék...

KépKép

KépKép
nadina01

Szép jó reggelt!

Bár lehet, hogy már valakinek ez nem reggel! :)

Nadina!
Átküldtem Neked a címet! Remélem sikerül üzletet kötnötök! :) Még nem ragasztottuk fel, a padlón lett lefényképezve! Szerintem szuper! Eddig akinek mutattam, mindenkinek nagyon tetszett! Holnap Malackás ágykilépőm érkezik postán, nagyon kíváncsi vagyok arra is, hogy milyen. A koffeinről csak annyit, hogy én a terhesség előtt sem ittam kávét, és most sem iszom. Néha-néha 1-1 pohár tea lecsúszik, de azért figyelek, hogy ne egész nap azt igyam! :) A szénsavassal viszont vigyázz, mert nagyon felfúj. Azt viszont amióta tudom, hogy kisbabánk lesz nem iszom. Na jó, nagyon ritkán, de akkor állati jól esik! :D:D Örülök, hogy sikerült elintézni mindent a melóhelyen, és az meg pláne öröm, hogy a 7-es buszon még ülni is tudtál! Na próbáltad volna ezt a malőrt meg mondjuk 6?:30 és 7:00 között! Szerintem nem ment volna! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Hibernia:én Monori vagyok!
A vérvétel úgy működik,hogy a védőnő ad beutalót a laborba,azt a vérvétel előtt le kell pecsételtetni a nődokival,és utána mehetsz a laborba!A cukrot neked kell megvenni a patikába,és ott kikeverik,és előttük kell meginni!
Nekem nem volt annyira vészes!
Ha tudok még segíteni,írj nyugodtan!
Szia!MOncsi

Kép
kevemoncsi
Monor

Syastok!
Remélem nem veszitek tolákodásnak,de megtaláltam ezt a topicot és szívesen csatlakoznék Hozzátok :D
Én is májusra várom (05.19) a kisfiamat,első baba,úgyhogy van ám izgalom :roll:
A kávéról csak annyit írnék,hogy nekem nagyon alacsony a vérnyomásom ezért kifejezetten ajánlotta a védőnőm a NAPI 1 adagot.Szerintem nem okozhat gondot.
Megdöbbenten olvasom,h ahány kórház,annyi szokás a cukorterheléses vizsgálattal kapcsolatban.Durva!!Szerencsére már túlestem rajra múlt héten,nem volt vészes... :?
Remélem nem zavartam,szép napot mindenkinek :D
Kép
mayday

Ercsikati, nagyon köszönöm priviben az infókat. Majd a malackás kilépőről is küldj fotót, biztos az is jól néz ki.

Mayday gratula a kisfiúhoz! És köszi a kávés infót. Lehet néha fogok inni egyet egy nap, ha nagyon nyomott leszek. Ma már mostanra feléledtem végre :D
Írj majd még bővebben magadról. Akkor ezek szerint a cukros eredményed is teljesen jó lett, ugye?

KépKép

KépKép
nadina01

Nadina köszi szépen,én is gratulálok a pici lányodhoz :D És persze mindenkinek a jövevényhez!!!

A cukros vizsgálatnál minden jó lett,csak az a semmit nem evés-nem ivás kimaradhatott volna az életemből... :?
Egyedül a vasam igen alacsony,a vas tabletták ellenére.Múlt héten kaptam újat,bízom benne,hogy ez már használ,mert ha nem,akkor szuri a terhesség végéig...na azt tényleg nem szeretném :(
Ahogy hallom más kismamáknál is gyakori a vashiány.Hm?
Kép
mayday

Sziasztok!

Kriszta:a babáért mindent.Az orvosok is csak azt akarják,hogy ne legyen semmi baj a terhesség alatt.Tényleg nagyon rossz,hogy szinte azt se tudja az ember hogy mit szabad enni és mit nem.

Kávé:nekem a védőnő azt mondta hogy napi egytől semmi baj nem lesz.Úgyhogy én megiszom a napi egyet,mert imádom a kávét.Azt viszont bevallom hogy ha iszok akkor picur sokkal aktívabb lesz.Mondjuk én inkább csak tejeskávét iszok,mert úgy szeretem.

Szénsavas:nagy Coca-cola függő vagyok.És meg is iszom most is.Kérdeztem a védőnőt,azt mondta attól semmi bajom nem lesz,csak akkor a kávéval óvatosabban,mert a colába is van koffein.

Szia Moncsi!
Doki:holnap megyek délelőtt védőnőhöz,meg nőgyógyászatra.Holnap lesz meg a cukker eredményem is,majd este hozom az infókat.

Ercsikati:nagyon jó ez a matrica dolog.Ha nem probléma ellopom az ötletet,én is csinálok ilyet.Szeretek kreatív lenni,holnap veszek is temperát! :lol: Csak nálunk Micimackós lesz.

Nadina:grat hogy sikeresen el tudtad intézni a dolgokat.Amikor én is megyek valahova,mindig a pocakomat nézik az ismerőseim,meg a melótársak,és mindig kérdezik hogy szabad-e.Tényleg fura :D :D Ezek szerinte azért te is felnézel még ide :) Gyere te is ide gyakrabban.Vannak újak is.Jól jönnek a beszélgetőtársak :P

Mayday:üdv közöttünk.Mesélj magadról!Hogy álltok a készülődéssel,holmik,ruhácskák?Hol fogsz szülni?Cukoreredményed megvan már?Egyébként szerintem se volt iolyan vészes,bár én a második pohárnál majdnem kihánytam.(nem vagyok édesszájú).Ha nem lett volna benne citromlé,szerintem tuti visszajött volna.

Mi ma tettük fel a lebegő polcot,amin a plüssök lesznek,meg feltettük a gobelin képet is amit csináltam Balázsnak.Már egész babasarok hangulata van a szobának azon részének. :lol:

Na mára ennyi,majd holnap jövök az infókkal!Pussz

KépKép
Kép
csöpplány

Üdv az újaknak!

Voltam dokinál, minden oké, 850 gramm a babó, jó nagy. :lol: A méhszájam zárt, piha-piha. Viszont eltiltottak a sok sétától. :( Mondtam, hogy van, hogy napi 3-4 órát gyalogolok, állítólag az túl sok, miután keményedek is. :? Kaptam mg-t rá.
Ja és van vmi fertőzésem, azért volt a bő folyás. :cry: Kaptam rá kúpot, iszonyú, utálom. :(

Mazsolita: A mi fiunk olyan fiú, hogy az hihetetlen. Elképzelhetetlen, hogy lány lesz, annyira fiús az arca. :lol: Én ez alapján a tapasztalat alapján mondtam, hogy a tiétek lány. :)

Nadina: Hétfőn megyek vissza, pont egy hetet maradok. A szülésig már nem akarok jönni, szegény babó tök kivolt leszálláskor. :( Úgy sajnáltam. :(

Kávé: Én egy tejes kv-t szoktam inni / nap, porkávéból. Mostanság szoktam vissza, mert jól esik... Néha kólát is iszom, kb egy decit / alkalom, nem volt még baj belőle... Én is azt olvastam, hogy ennyi belefér. (Ja és a csokiban is van koffein, szóval ha vki nem akar sok koffeint adni a babónak, figyeljen a teára, kávéra, csokira is.) Ami a szénsavasat illeti, én imádom sajna és hálistennek nem fúj fel. :lol: Az első 12 hétben pl sima vizet nem is tudtam inni, csak szénsavasat... Most már jobb, hol ezt iszom, hol azt.

Mi ma voltunk a Genesisben, tök jó volt. :) Kértük a képeket cd-n is, az plusz 1.500 Ft volt - nem erre gondoltál, hogy drágább a dolog? (Az alap 10.500 Ft - de az csak egy nyomizott kép + a dvd, nálunk meg készült 71 kép és abból jó pár jó lett hálistennek...) 45 percig voltunk benn. A végén már sajnáltam kicsit szegénykémet, hogy ennyit kukkoltuk, remélem nem volt kellemetlen neki.

csöpplány: Köszi, vigyázok. :) Szegény, én is dühös lettem volna, ha a doki nincs benn... :? :?

Kevemoncsi: Köszi!!! Pont ma voltam cukkervizsgálaton. Jó volt. Simán megittam a cukros vizet, kb egy negyed citromot csavartam bele, még kicsit ízlett is. :lol: A 2 óra iszonyú uncsi volt viszont... :?

Mayday: Én sorbifer durules-t szedek vaspótlásra, csak ajánlani tudom. :)

hibernia

Sziasztok!
De jó látni, és olvasni, hogy ennyit csacsogtok! :) Szuper! :)

Csöpplány!
A nevek és Malacka nem matricából, hanem dekorgumiból vannak! :) Ha csinálsz Te is ilyet, akkor ha készen van, dobj fel pár képet, hogy lássuk milyen is lett! :) És persze nem gond, hogy "ellopod" azért dobtam fel, hogy hátha ötletet tudok adni másnak is! :)

Nadina!
Még szép, hogy infózok! :) Remélem sikerül neked is valami klassz betűket szerválni! :) Remélem ma már megérkezik a kilépő is, és akkor dobok fel képet arról is! :)

Hibernia!
Igen, arra gondoltam, hogy azért drágább, de ha mondjuk mész legközelebb, akkor már csak 10.500,-Ft, ha viszed a cd-t, mert arra újból ráírják a képeket! :) És szerintem sem érdemes otthagyni! :) Ki volt a szonográfus? Emlékszel a nevére? És naná, hogy kérünk képet!

Mayday!
Üdv. Köztünk! Reméljük, hogy a "kezdeti" nehézségek ellenére, ez a topik jól fog működni, és bízom benne, hogy egyben maradunk, és hogy még jönnek újak is hozzánk! :) A vas eredményed mennyi lett? mert az nekem is kicsit alacsony!

További szép napot Mindenkinek!
Nálunk újra esett a hó! Kb. 5-8 cm-es friss hó hullott! Azt hiszem ez már nem kellett volna, de inkább most, mint márciusban! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Látom nem csak én vagyok a korán kelős mostanság :D Jó, hogy már ennyit írtatok.
Nagyon köszi a kávés infókat, most iszom is egyet, rámfér. Éjszaka felkeltem vagy ötször, vagy mert állandóan pisilnem kellett, vagy mert a bébi rugdosott nagyon :shock: Fura, mert éjszaka eddig még ennyire nem ugrándozott. Azért remélem túl gyakran nem csinál ilyet mert akkor mikor alszom?
Nálunk is lehullott egy pár centi hó, pedig én már csak az olvadását várom...
Látom már sokan túl vagytok a "cukros bulin". Én jövő héten megyek csak. De már profi vagyok tőletek a dologban szerencsére, simán menni fog :D

Csöpplány, ügyes vagy, hogy Te tudsz ilyen betűket csinálni. Majd tényleg küld róla képet, ha kész. Meg várjuk a dokis eredményeket is.

Hibernia, majd, ha tudsz tegyél fel fotót az uh-ról légyszi. Bizti nagyon édi. És milyen jó nagy már a kisfiad. Már én is nagyon várom a vasárnapot, mi akkor megyünk a Genesisbe. Örülök, hogy nektek is így tetszett. És akkor árban is így kalkulálok, az az 1500Ft még belefér, főleg, ha tényleg annyi képet tudnak csinálni.
A leszállás az is lehet, hogy pont tetszett a babónak, nem? Ti itthon szülsz, ugye? Akkor mikor repülsz megint haza? A harmadik trimeszterben is lehet még repülni?

KépKép

KépKép
nadina01

Mayday, szerintem a vas sok mindenkinek hiány ilyenkor, én legalább is ezt hallottam. Barátnőmnek, aki 30. hétben van, azt javasolták, hogy esetleg ha több húst, tejet és sajtokat próbál enni, akkor az is dobhat a dolgon. De persze mellette szed vasat is.

Tényleg erről jut eszembe: Ti szedtek terhes vitamint még?
Én a Femibiont szedem, de már csak 2 naponta. Dokit meg is kérdezem jövő héten, hogy ez jó-e így. A védőnő javaslatára csökkentettem az adagot.

KépKép

KépKép
nadina01

Csak gyorsan jelentkezem,mert nagyon fáradt vagyok,egész nap úton voltunk,most értünk haza.

Védőnő:+1 kiló megint,így a majdnem 6 hónap alatt 5 kiló jött fel.

Doki:minden rendben van,méhszáj Cx.:2000.Szívhang is oké.Viszont vizeletet megint vinnem kell,mert valahogy nem ért el a Laborba.Legalábbis nem kapták meg.

Majd teszek képeket a betűkről amikor meg lesz,most teszek fel egy képet amit én csináltam Balázsnak,gobelin.

Vércukor:éhgyomri 3,7 terheléses 3,4.Azt mondták nem baj hogy alacsonyabb a terheléses,annyit jelent hogy a szervezetem ennnyire jól lebontja a cukrot.

terhesvitamin:nekem a védőnő azt mondta 2-3 naponta egy szem jót tesz.
Mára ennyi,majd holnap megpróbálok aktívabban válaszolni.

Kép Macis kép

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!
Szép jó reggelt Mindenkinek!

Nálunk ismét behavazott! :( Már a hátam közepére sem kívánom, de hát ez van, nem nagyon tudunk mit tenni!

Csöpplány!
Szuper, hogy leírtad a cukros eredményt, már csak azért is, mert nekem dettó ennyi lett a cukrom! :) Szóval most még inkább megnyugodtam! :) Ha kipihented magad gyere és mesélj még! Szép a goblein, ügyes vagy!

Nadina!
Nekem az előző dokim azt mondta, hogy minden nap egy Femibion 400-at szedjek be. A mostani doki azt mondta, hogy kétnaponta egyet! Szerintem a Te dokidat kérdezd meg, mert csak ő az orvos, és ő tudja, hogy mit hogyan kell szedni! Én ezen kívül szedek még napi 1 MagneB6-ot, és szintént kétnaponta egy vas tablettát! Te milyen bogyókat szedsz?

További szép napot!
Majd még jelkezem! :D:D

Kép

KépKép
ercsikati

HaliHÓ Mindenkinek :D

Köszönöm a vasas tanácsokat,élek velük,remélem használnak,mert nem szertnék szurit... :?

Mi tegnap álltunk csak neki a babaszoba festésének,de csak a plafont tudtk(narancssárgára),sajna a falra való szín még nem jött meg :evil: Amúgy világos kék lesz.
Babakocsi,pár ruci,cipőcske,még csak itt tartunk a vásárlással,mivel csak kedden tudtuk meg biztosan,hogy fiú(4d),és hát addig nem mertünk nagyon semmit venni.De most belehúzunk :wink:

Csöpplány!Marha klassz a goblein, azért is mert s.k. :D
Nekem a cukrosom 4,4 és 4,9 lett.Amúgy én se vagyok édesszájú,de a colát én is imádom főleg mióta terhes vagyok :lol:
Mit ne mondjak,irigyellek az 5 kg miatt,rám eddig 13 jött,pedig soha nem voltam hízékony...Ez van,majd lemegy.

Ercsikati!Sajnos nem tudom mennyi a vasam,itt van előttem a leletem,de nem tudom melyik a vas :?
Beleolvastam a topic elejébe,tényleg voltak érdekes dolgok :roll:

Nadina!Én Elevitet szedek,napi 1-et.

Hibernia!Gratula,tényleg nagy a baba!Azt nem mondták,hogy kb mennyivel fog születni?A miénk most 783g,és 3100-3200 gra becsülték a születési súlyát.

Tényleg Csajok,van olyan akinek már csordogál a teje?Mert nekem már lassan 2hónapja...Néha kellemetlen tud lenni :cry:
Na,ez jó hosszú lett.Szép délutánt Mindenkinek 8)
Kép
mayday

Kép Bálint baba

A keddi 4d-s kép :D :D :D
mayday

Sziasztok!

Mayday, Bálint baba nagyon édi!!! Jó nagyon ez a 4D-s uh, hihetetlen, hogy mennyire jól látni a babákat már rajta!
A hízás nálam is kicsit több a kelleténél. Bár pontosan nem tudom, mert a fogantatás előtt hormonkezelést kaptam és már akkor elkezdtem felszedni a kilókat. És nem is nagyon méregetem magam, mert abszolut nem érdekel a dolog. Majd leadom utána. De kb. én is olyan 12 kg plusz körül tartok.
Akkor ezek szerint már ti is kezditek a babaszobát. Én úgy döntöttem mi csak áprilisban csináljuk és vásárolni is csak majd akkor akarok. De lehet, hogy nem bírom ki addig és már előbb beszerzek pár dolgot :D
Tejcsorgás nálam még szerencsére nincs. Viszont néha tejszagot érzek magamon.... nem tudom honnan jön :shock: Persze az is közre játszhat, hogy én még mindig olyan vagyok, mint egy vadászkutya és minden szagot már messziről kiszimatolok....

Ercsikati, én is a Femibiont szedem, de majd jövő héten a nődokit megkérdezem, hogy akkor végül is mennyit szedjek. Ezen kívül csak Béres magne b6-ot szedek, de abból változó, h mennyit. Doki szerint, ha keményedik a hasam, akkor 3-szor 2 szemet egyek. Na ettől olyan hasmenésem van, hogy ezt nem lehet több napig enni. ha nincs baj, akkor 1-2 szemet szedek naponta. Vasat még nem szedek, mert rég voltam már vérvételen és akkor elvileg még jók voltak az értékek. Jövő héten megyek vérképre, akkor majd kiderül.
Ez viszont tök jó, hogy nektek ennyire jó a terheléses cukros vérkép! Gratula hozzá!

Csöpplány, nagyon jó a goblein! Ügyi vagy, hogy ilyeneket tudsz! Majd várjuk a fotókat a betűkről is. És a cukros eredményed is tök jó! A súlyod miatt meg irigyellek. És az is szuper, hogy a dokinál is minden rendben volt. De hogy a vizeletet hová tudták eltüntetni...

Nekem is már nagyon elegem van a hóból, nálunk szerintem megint esik.... :x

Azért szép napot mindenkinek! Állítólag jövő héttől talán enyhülés lesz! 8) 8) 8) Várom!!!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Lemaradtam, mint a borravaló.
Üdv, Mayday.
Azt hiszem sikerült eldönteni a nevet, Ádám lesz a kicsi. Úgy tűnik, hogy itt jó sok fiú lesz, bár nem számoltam össze. Na azért most ezt az oldalt visszanéztem, Grétát és Kendrát láttam és még talán Zsebibaba, a többiek fiúk.
Akartam már kérdezni, hogy Ti nem viszkettek? Én már az elejétől kezdve. Akkor azt mondták, hogy lehet, hogy magas a cukrom (nem volt az) vagy a hormonok, és mondta a doki, hogy baba szappannal fürödjek. Egy kis időre elmúlt, de jó ideje újra viszketek.
Apropó, elnézve a cukor értékeket, az én 6,3-as értékem elég magas Csöpplányéhoz és Ercsikatiéhoz képest. Na de jövő hét kedden megyek dokihoz, azt hiszem már ideje lesz több szempontból is.
Megyek, mert csajom nemsokára ébred.
kriszta15

Sziasztok!

Nem irok sokat,mert irtózatosan rosszul vagyok.Tegnap hajnali 2kor kidobtam a vacsit a folyosóra,ma meg semmi étvágyam,folytonos hányingerem van,ráz a hideg,lázam és hőemelkedésem az nincs hálistennek,viszont megy a hasam is.

Köszönöm a dícséreteket.

Nagyon aranyos a Bálint.igazi kis fickós.

A súlyom miatt a védőnő is nagyon megdícsért,azt mondta szép kiegyensúlyozott a terhességem eddig.A vérképembe is csak egy csillag lett,az is minimális lemaradással a határ alatt.

Megyek lefekszem pihenni,majd ha jobban leszek,jövök.
Sziasztok,jó csacsogást,kezd éledezni a topik,ezt már szeretem! :)

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány, jobbulást kívánok!
Nekem is volt a kislányommal ilyen kb. 22-23 hetesen. Végighánytam az éjszakát, aztán szerencsére másnap már semmi bajom nem volt a gyengeségen kívül. Nekem akkor szerintem a paprikás szalámi tett be.
A súlyod tényleg dicséretre méltó, irigyellek is.
Pihenj sokat!
kriszta15

Sziasztok!
Én is úgy látom, hogy a topikunk kezd feléledni! Lehet azért mert már elég sok kérdés, és sok dolog történik velünk! :) És én is örülök neki, hogy sokat "csacsogunk"! :):) Ma reggel én is ráálltam a mérlegre, és +5 kg-val mutat többet, mint a terhesség legelején! :) Azért örülök neki, pedig nem válogatok a kajában. A kedvencem a Burger, a MCDonalc és a KFC, persze anyukám főztje előtt! Isteni leveseket és főzelékeket tud készíteni! :) Bár most beteg szegény, elkapott valami hülye náthát, de tegnap esete már jobb volt a hangja amikor beszéltünk telefonon! :) Én kedden megyek a védőnőhöz, megint hallgatunk szívhangot, annyira várom már! :) Aztán szerdán 18:15-re a dokihoz, ott pedig újra láthatjuk Kendrát! :) És képzeljétek, lassan elkészül Kendra falvédője, a párnája már kész. Amint megérkezik fényképezem tesóm kicsinyít és már dobom is fel nektek! :) Szintén interneten rendeltem! :) Majd lehet ötleteket lopni! :):D

Csöpplány!
Remélem ma már jobban vagy! Egyél sóban vízben főtt krumplit, sok folyadékot és kekszet! Meglátod jobban leszel! Balázs baba reméljük mindebből semmit nem érez! :) És én is osztom Kriszta véleményét, hogy lehet nem ízlett a srácnak az előző napi kaja! Egyszer éjszaka én is így voltam - bár nem néztem vissza a vacsit - , de alig aludtam és nagyon-nagyon sz...ul voltam! Házi szalámi, azt hiszem nem is kell többet mondani! :( Azóta rá sem bírok nézni, és még a gondolatától is rosszul vagyok!

Kriszta!
A viszketésről csak annyit, hogy szólj a dokidnak, mert utalhat rossz máj működésre is! Nekem a hasam szokott viszketni és a bőröm nagyon szokott feszülni, és felhajtottam magamnak a legjobb krémet ami létezik erre azt hiszem. Maderlove - lehet nem így írják - has krém. Terhesség idejére javasolják, megszünteti a feszülő érzést és a viszketést + felveszi a harcot a terhességi csíkok ellen! 100%-ig természetes anyagokból. Az ára igaz nem valami pénztárca-barát, de én úgy döntöttem, hogy ha tényleg olyan jó, akkor megéri! És tényleg olyan jó! :):D

Nadina!
Én is örülök, hogy a cukrom jó lett, és remélem a doki is ezt fogja majd mondani szerdán! :) MagneB6-ot én csak 1-et szedek, mert félek, ha tényleg szükség lesz rá, akkor meg nem fog használni semmit, mert már marék számra szedem! Szóval a dokim is azt javasolta, hogy maradjunk a napi egyben, amit este kell bevennem! Te mikor mész dokihoz?

Már én is várom az enyhülést, nagyon elegem van ebből az időből! Most nálunk éppen éppen 1000-rel fúj a szél, és minden ami tegnap locsogott, az mára megfagyott. A kutyáim csak úgy csúszkáltak amikor levittem őket! Nagyon kell vigyázni, én is majdnem elcsúsztam. Bár idén egyszer már eldobtam magam! :)

További szép napot! Vigyázzatok Magatokra! :):D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Ez az idő engem kikészít. Most úgy fúj a szél, hogy megint ki se megyek ma. Pedig már kicsit unom, hogy 2 napja nem tettem ki a lábam a lakásból, de nagyon hideg van nálunk.
Szerintem emiatt sem tudtam aludni, szinte egész éjszaka rugdosott a bébi a hasamban. Ilyen még nem volt. Remélem nem azért csinálta, mert esetleg valami baja van. Szerencsére holnap megyünk uh-ra és legalább megnézhetem, h minden ok vele.
Lehet, hogy én kicsit paranoid vagyok, de szerintetek az nem lehetséges, hogy annyit mozog, hogy esetleg rátekeredik a köldökzsinór? Ha ez hülyeség, akkor írjátok ám meg nyugodtan, de én pont ezt is álmodtam....

Csöpplány, remélem már jobban vagy! Pihenj sokat! Nekem is volt pár napig hasmenésem, és a főtt krumpli teljesen helyretette. Kitartás!

Kriszta, szép nevet találtatok nagyon! Ádám nekem is tetszik. Nálunk is felmerült, ha fiú lenne.
Nekem is csak a hasam viszket, de arra akkor keresek Ercsikati féle krémet :D

Ercsikat, anyukádnak jobbulást! Akkor Te is nem sokára mész dokihoz. A védőnő is hallgat szívhangot? Nekem még nem csinált ilyet. És mivel? Gondolom nem ultrahangon. Bár nekem nagyon ritkán kell mennem hozzá, legközelebb 2 hét múlva. És utoljára decemberben voltam. Mondjuk ő volt nálunk januárban, de akkor csak megnézte hol lakunk, hová fogjuk tenni a gyerkőcöt, stb.
Honnan szoktál rendelgetni ilyen baba cuccokat? Én felregisztráltam a vaterára, egyszer rendeltem is egy kismama övterelőt, ami nem túl jó. Utángyártott és már kezd is tönkre menni...És a vaterán is a legtöbb termék agyonhasznált, már több ismerősöm panaszkodott, hogy nem azt kapta, ami a képen volt.

Jó hétvégét mindenkinek!!!
Vasárnap megyünk kettőre a Genesisbe, aztán majd megpróbálok fotót feltenni én is.

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Nadina, nem tudom, hogy lehetséges-e, hogy a nagy mozgásban rátekeredik a köldökzsinór, de tegnap este az ágyban pont én is azon gondolkoztam, hogy mi van, ha azért rugdal annyit, mert szabadulni próbál. Nekem még az elején a hólyagomat rugdosta sokat, aztán megfordult, tegnap este viszont megint a hólyagom kapott egy csomót, máshol nem is éreztem. Ennek viszont az lett a következménye, hogy elalvás előtt ötször kellett kimennem.
Nekem az a rossz, mikor mások mondják, hogy így vagy úgy fekszik a baba, én sose érzem, és a kislányomnál se tudtam, hogy fekszik. Én ehhez kevés vagyok:(
Az tuti, hogy krémeznem kell magam, csak az a baj, hogy az egész testem viszket.
Elkészült a kaja, úgyhogy megyek enni.
kriszta15

Nadina!
Nekem a védőnőhöz általában 2 hetente, de legalább akkor kell mennem amikor megyek a dokihoz előtte, mert megnézi a pisit, hogy minden rendben van-e vele! :) A szívhangot mini Dopler-rel hallgatja, kicsit bénázik szegény mire megtalálja, hiszen látni nem látja, de amikor már megtalálta, onnantól kezdve szépen lehet hallani a szívét! :) Egy fiatal csajszi a védőnő, az elején nem nagyon bírtam a fejét, jól össze is vesztem vele, aztán azóta helyre állt a rend! :) Ezeket a cuccokat a vateráról rendelem, vagyis én megnézem a Tesóm meg leüti nekem, aztán onnét már én intézem a dolgokat! Előtte mindig megbeszélem a párommal és a tesómmal, hogy mit szeretnék rendelni, és a tesóm - mivel ő nagy vaterás - rámondja az Áment. De egyébként mielőtt megveszel valamit olvasd el az eladó véleményeit, és szerintem abból egy csomó mindent ki lehet szűrni! :) A kispárnáról már mondjuk van képem, ha sikerül akkor feldobom Neked! Ja és ha kell a címe átpasszolom! Tényleg a másik csajjal felvetted már a kapcsolatot? Én úgy döntöttem, hogy egy csomó Malackás dolgot készítettek vele Kendra szobájába! Már csak ki kell választani a sok Malacka közül a legjobbakat! :) Természetesen Grétáról kérjük majd a fotókat! :) Tuti élmény lesz! Tervezitek még, hogy szülés előtt mentek? A krémet pedig az Auchan-ban vettem, a pipere cuccoknál szokott lenni egy elkülönített rész - külön kassza, külön kosár - na ezek a jobb cuccok ott vannak. De lehet még kapni a Brendonban és a Kenguru Gold-ban is! Legalább is a net ezt írja, de én csak a Brendonban és az Auchan-ban láttam! De többet megtudsz róla a www.boldogmama.hu oldalon! :) Motherlove hasbalzsam! Nekem bevált! :)
Gréta szerintem nem azért mozog annyit, mert a köldökzsinór rátekeredett a nyakára, szerintem csak pusztán jól érzi magát! Kendra is éjszaka kikészített. Néha olyanokat rúgott, hogy azt hittem kiszakad a hasam! De egyben olyan klassz érzés! Szóval ne agyalj ilyen dolgokon! :)

Na jó hosszú lettem! Bocsi! :oops:
További szép napot! Ja! És a szél tényleg fúj itt is! :( Úúúútálom!

Kép

KépKép
ercsikati

Kriszta!
Ez lemaradt! :( Bocsi!
Ha az egész tested viszket, akkor szerintem ne kísérletezz krémekkel, inkább szólj a dokinak, mert ez tényleg gáz is lehet! De reméljük, hogy semmi baj! Nem váltottál mosóport, vagy öblítőt? Mert annak is lehet ilyen hatása! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Amint ígértem, már itt is van! :)
Remélem Nektek is tetszik! :)

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Ez a párna nagyon cuki!
Egy-két kérdés: mennyi volt, mekkora, mennyire puha, mosható vagy ez csak a huzata? Miket lehet még csináltatni?
Nálunk nincs gyerekszoba, ráadásul külön fogunk költözni Ádival, mert nem fogunk elférni, úgyhogy a betűk nálam nem játszanak, pedig azok is tök jók.
Tomival mosok már nagyon régóta és kétféle Lenor öblítőt használok. Még az elején mondtam a dokinak a viszketést, akkor mondta a baba szappant, mások meg a magas cukrot, utána picit elmúlt, de már jó ideje újra. De majd kedden mondom újra a dokinak.
kriszta15

Most csak egy percem van! :(
Megérkezett a falvédő képe is, valószínűleg kedden már a kezembe is vehetem, de gondoltam feltöltöm Nektek addig is! :)
Nekem nagyon tetszik!
És ígérem jövök amint tudok, és válaszolok is! De most rohannom kell. És! Lehet pocakfotót is tudok feltölteni, ugyanis van új tényképezőnk, akarom mondani Fényképezőnk! :)

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Nagyon megállt most a topik! Mi van veletek lányok? A 7végén senki nem aktivizálta magát? Ejnye! :):D:D

Kriszta!
A párnát még nem kaptam kézhez, majd talán holnap! Ma adja fel a csajszi! Igazából majd akkor tudok róla többet mondani! Most annyit, hogy ez nem huzat, hanem párna! Az áráról meg nem mondanék semmit, mert mást is rendeltünk, és így az ára nem annyi volt, mint amennyire meghirdette. A falvédőt is Ági - a csajszi - készítette, a Mi elképzelésünk alapján! Beillesztek Neked egy linket, itt megtalálod az eddigi munkáit! Amennyiben tetszik valami, vagy fel szeretnéd venni vele a kapcsolatot, akkor szólj, és priviben írom Neked az e-mail címet, meg a nevemet, mert rám kell hivatkozni, és akkor be tudja azonosítani a dolgokat! :D:D
Link:
http://picasaweb.google.com/lucaagi

Holnap mész dokihoz, de jó! Én holnap még "csak' a védőnőhöz, aztán szerdán a dokihoz! Már alig várom, hogy újra lássuk a Mi Drágaságunkat! Meg a doki előtt el szeretnék még menni falfestéket nézni, meg kikevertetni valami igazi csajos színt! Addigra a falvédő is megérkezik, és akkor már tudni fogom milyen szín kell a szobába! Aztán ha a festék megvan, akkor kezdődik a "buli"! :)

Jövök még! További szép napot Mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Voltunk tegnap a 4D-s uh-n! Nagyon jó volt! Bébi nagyon édes, izgett-mozgott. Főleg a kezeivel kapálódzott és mutogatott :lol: :lol: :lol: A pofija is szép formás, és már kicsit duci. Ásított is közben meg mosolygott. Teljesen el voltunk tőle olvadva. Férjemnek is nagyon tetszett, nem gondolta, hogy ennyire jól fog látszódni minden.
Szerencsére minden rendben volt vele amúgy. Viszont a magzatvíz több az átlagosnál. Ezért is lehet ekkora hasam. Kicsit aggódom emiatt, főleg, hogy néztem a neten, hogy ennek mik lehetnek a következményei.....hááát nem lettem nyugodt, sőt! Úgyhogy még jó, hogy megyek holnap a védőnőhöz, csütörtökön meg a cukros vérvételre. Aztán meg nőgyógyász.
Amúgy a baba fölötti helyet mérte meg, ez alapján nézik. 8 cm-ig még elmegy a dolog, nekem 7,6 cm volt. Ráírta azért a papírra, hogy "Magzatvíz több az átlagosnál" Olvastam, hogy ez ugyebár csak egy pillanatnyi állapot, függ attól, hogy épp mennyit ivott a bébi, és mennyit pisilt. Viszont nekem egyre nehezebb a levegővétel, mert nyomja a hasam a tüdőmet. Vagyis ezt érzem, és olvastam olyat is, hogy ilyenkor kórházba fekvés.....szóval igen aggódom.
Képet nem tudok egyenlőre feltenni, mert túl nagy, próbálom lekicsinyíteni.
A szonográfus nőci nagyon jó fej volt, kb. 40 percig ultrahangozott és közben folyamatosan a babához beszélt :D furi volt. Csinált 83 fotót, azt is kértük, kinyomtatott egyet és megkaptuk a dvd-t, ami alatt még zene is van. Ez volt így 12 ezer. Úgyhogy én is csak ajánlani tudom ezt a helyet.

KépKép

KépKép
nadina01

Ercsikat, nagyon jó ez a falvédő is! Meg is néztem a cuccokat, amiket a csajszi varr. Most egyenlőre el kellene már döntenem, hogy milyen kiságyat veszünk majd és attól függ, hogy mik lesznek a kiegészítők. Mert igazából amit kinéztünk az színes kiságy, szuper, csak az ára miatt gondolkodunk rajta.
És köszi a krémes tippet. Utána nézek, és veszek mindenképp.

Állítólag jön a jobb idő a héten! 8) 8) 8) Már nagyon várom.

Szép napot nektek!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Sikerült kilábalnom a betegségből,úgy ment végig rajtam mint a gyorsvonat :lol: Remélem vissza se jön.Viszont párom még mindig beteg,folyamatos hőemelkedése van,de elment dolgozni.De a lelkére kötöttem hogy ha rosszul érzi magét vagy ha 38 fölé megy a hője,akkor iszkiri haza.Most idegeskedhetek egész nap.

Ercsikati:nagyon édesek a cuccok.Érdekes én is ezt a micimackót rajzoltam a B betű mellé a Balázs feliratnál.Már a festésnél tartok,ha kész lesz dobok képet.Ez a legédesebb a micimackó amit láttam neten.

Nadina:grat a z uh-hoz!Várjuk a képeket természetesen.Mi is ide fogunk menni majd a 32-34 hét környékén.Remélem akkor még szépen bele fog férni a kis bucija a képbe és nem fogja magát annyira takarni.

Én nem viszketek még hála istennek,viszont nagyon száraz a bőröm.Főleg a combomon,meg a melbimbó környéke.Balázs megint két napja nem túl aktív de előtte megint olyat bulizott odabent hogy azt hittem szétszakadok :lol: Lehet hogy még mindig másnapos? :lol: Nektek mennyit mocorog a babátok?Pocakkal hogy álltok?

Utólagosan is mindenkinek boldog Valentin napot!!Remélem mindenkinek jól telt.

KépKép
Kép
csöpplány

Nadina!
Remélem a próféta szól belőled, és tényleg már a jó idő köszönt ránk! Már annyira várom! :) Tegnap esete majdnem dobtam egy hátast, mert senki nem sózta le az utat, és kicsit ideges lettem! :twisted: Fogtam a 10 kg-os útisót és én szórtam fel. Na reggelre már frankón lehetett közlekedni! :)

Csöpplány!
Örülök, hogy minden rendben! :) Nálam Kendra változóan mozog, de nem hagy ki egyetlen napot sem, hogy ne rugdosson! :) De annyira jó! Mindig aktívan érzem, és a hasam már egészen jól hullámzik, és a távirányítót is egy-egy célzott rúgással le is tudja rúgni! Mi is tervezzük még 12x a 4D-s Uh-t de még nem tudom mi lesz belőle! Én már a szerdát várom, hogy a dokinál újra láthassuk! :) Te mikor mész újra dokihoz?

Kép

KépKép
ercsikati

Én múlt héten voltam dokinál meg védőnőnél is.Dokihoz majd jövő hét kedden megyek a táppénzes papírért,és valszeg csal szívhangot fogunk hallgatni.Védőnőhöz meg majd márciusba vagyok hivatalos :lol: Nekem még nem hullámzik a hasam de egy-egy hevesebb mozdulata nagyon jól látszik.Nekem se hagy ki egy napot se,csak valamikor alig alig mozog.Vagy csak nagyon gyengén.12szer akartok menni még 4d-re???uh nekem majd csak a 28. héten lesz,a kötelező.Az már csak 2 hét,remélem kibírom! :D

Tavasz:tegnap előtt madárcsicsergésre ébredtem,tegnap meg napsütés volt egész nap.Remélem ezek már csak jelentenek valami jót! :D

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány!
1x akarunk még menni 4D-re! Kicsit elírtam! :) Bocsi! :)
A dokit úgy értettem, hogy nőgyógyászhoz mikor mész? Vagy neked ő adja a táppénzes papírt? Nem egészen értem! :oops: :oops:

Kép

KépKép
ercsikati

igen,nekem a nőgyógyász adja a táppénzes papírt.Amikor megtudtam hogy babát várok,rögtön kérdeztem hogy hova kell mennem,meg milyen papírt kell intéznem,mert így nem akarok tovább dolgozni,és azt mondta hogy akkor ő kiír táppénzre.Azóta is ő írja.Háziorvosnál még nem is voltam.

KépKép
Kép
csöpplány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?