Új privát üzeneted érkezett!

különben jobb, ha viszonylag hirtelen történnek a dolgok, mert én ma már kínomban beraktam a csomagba olyan cd-ket, hogy az egész szülészet egy emberként fog menekülni hajtépve :)
egy kis dark jazzt a hallgathatatlan fajtából, meg némi idegőrlő elektronikusat
pedig eredetileg nem akartam vinni zenét

Kattkat

Kép
kattkat

Halihó!

Gratulálok Ildinek és Larának!

Zuzmoo!

Szorítok neked! Én ugyanígy jártam és éreztem a fiam születésénél...kiírt időpont előtt 17 nappal...semmi előjel...folydogáló magzatvíz...nuku fájás...tele feladatokkal a következő napokra...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Lányok!

Mi az amit csak az utolsó pillanatban tesztek be a csomiba? /telcsi, töltő, fényképezőgép, papírok...van még valami???/

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

én kb ugyanezt + homeos bogyók

Kattkat

Kép
kattkat

Évi: meddig vártál a fájásokra?
zuzmooo

Én még a tisztasági csomagot is csak most raktam be.
zuzmooo

Na, letusoltam, Szabi kiirtotta az őserdőt, fájás nincs. Doki mobilja kikapcsolva :(
zuzmooo

Most azon gondolkodok, hogy felhívom anyát... de mi a fenének idegesítsem, okosabbat ő se tud mondani és elég ha mi nem alszunk éjszaka, nem?
zuzmooo

az én dokimnak van titkos mobilja. Hátha a kórházban tudnak ilyet. Vagy próbálj smst küldeni
Vendég

Szerintetek lefeküdhetek aludni? Vagy inkább kövessek el minden trükköt a fájások érdekében? Szívem szerint az előbbi....
zuzmooo

hát ha tudsz aludni... Ha begyorsul a dolog,úgysem tudod átaludni. Ha meg reggelig nincs semmi,legalább nem leszel mosottszar. De indulásra kész legyél,ha sietős lenne!
Vendég

Na, én is így gondoltam. :D Egyébként álmos is vagyok.
Írtam SMS-t a dokinak, de gondolom majd csak reggel fogja látni, mikor visszakapcsolja a mobilját.
Jó éjt mindenkinek. Ha van valami írok :D
zuzmooo

én minden szopinál olvasok
Vendég

Zuzmoo!

Ha még olvasod... Mi szinte azonnal (na, jó egy kis "tökölés" után :arrow: persze én húztam az időt) mentünk a kórházba, mert a dokim azt az utasítást adta már korábban, hogy ha folyik a víz indulás! Szóval én nem vártam a fájásokat...meg nem is jöttek még jó ideig a kórházban sem...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Jajj Lányok!

Beleolvastam az Uzsokis topikba...kár volt :(

Helyzet: felújítják a kórházat...decemberre ígérték, hogy kész lesz...persze azóta sincs...így most "ideiglenes" helyen van a szülészet és a gyermekágyas osztály...nincs fizetős 1-2 fős szoba :cry: ...így külön wc és zuhanyzó sem...meg szobában látogatás sem...csak a huzatos folyosón üldögélés...szóval gagyi az egész, ahogy van :evil:

Így majd max. napi 1/2 órát láthatom talán Zétit, ha Apa behozza...

Már ettől vagyok teljesen kiborulva, hogy 5 (!) napot kell majd ott töltenem...ilyen körülmények között :cry: Ha tudtuk volna, hogy ez lesz inkább kifizetem a Telki tarifáját, de ez ugye most már késő bánat :cry: :cry: :cry: Megyek álomba sírom magam...

Ja, még valami:

Bea!

Te nem aggódsz azon /is/, hogy Kristóf hogy fogja elviselni nélküled azt a pár napot míg kórházban leszel? Te hogy fogod bírni?

Szintus!

Nálatok ez hogy volt?

Nóri és többi többgyerekes anyukák!

Bár nektek már idősebbek a "nagyok" megviselte őket Anya hiánya? És titeket az övék?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Na, kezdődik az olimpia és én is itt vagyok! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

én is itt.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Melyik csatornán megy a megnyitó? mert akkor lehet rámozdulok!
Hú, micsoda baba dömping lett itt hirtelen, front van?

Kép
Kép
ronci

Zuzmoo! remélem írsz, ha indultok!

Kép
Kép
ronci

Lara!!! gratulálok a kis Lénához! irigylem a gyors szülésed, nagyon!

Kép
Kép
ronci

én is itt! :-)
Vendég

Ronci!
Talán már megtaláltad, de m2!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én a eurosporton nézem :lol:

Kép
Kép
ronci

Nóri! szopcsiztok? én meg nem tudtam vissza aludni 1óra óta.. pedig napközben direkt nem alszok, meg hulla is vagyok, mégis... :cry: hogy vissza fogom még sírni ezt, hogy bezzeg mikor aludhattam volna! ugye? :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!
En is itt. Mar vagy masfel oraja, de nem akartam irni, mert abban biztam, hogyha nem kezdek el kommunikalni, akkor visszater az alom a szemembe. Kristof forgolodasara felebredtem kettokor es nem tudok visszaaludni.
Ugy gyulolom magam. :twisted:

Ronci!
Igen, fogunk meg sirni. Mert most "onszantambol" vagyok ebren, nem tudok aludni, de igy is zug a fejem a faradtsagtol. Viszont hamarosan akkor is kelni fogunk, amikor tudnan aludni es fizikai fajdalmat fog okozni a felebredes, megmozdulas. Legalabbis nekem anno igy volt. Es meg piszok mazlista is voltam, mert hamar ataludta a gyerek az ejszakat.

Zsuzsa!
Bizom benne, hogy tudsz egy kicsit aludni es hamarosan szep fajasokra ebredsz. Anno nekem harom ora telt el a viz elfolyasa (nekem sok folyt, nem szivargott) es az elso fajas kozott. Abban a harom oraban csak kemenyedett a pocim, talan neha a derekam fajt.
De utana szepen beindult, nem volt okom panaszra.

Lara!
Gratulalok a babalanyhoz es a szep, gyors szuleshez! Tenyleg nem szorakoztatok sokaig! :D

Viszont egyre jobban kezdek parazni, mert ugy latom, hogy a tobbedszer szulok csak potyogtatjak ki a babatokat. Nekunk a tavolsag es a kokusz miatt tobb idore van szuksegunk. Ne vajudjak ket napig, de azert az ilyen 2-3 oras villamszulest is el kellene valahogy kerulni... :roll:
Vendég

Benettke!
De igen, borzasztoan aggodom. Bevallom oszinten, hogy nekem ket napja azon kattog az agyam, hogy egyetlen porcikam sem kivanja a szulest. Kussoltam egyenlore a paramrol, de egyre erosebb, nem mulik.
Ugy kezdodott az egesz, hogy szerda reggel mentunk ctg-re, en felmentem, Feri lent maradt Kristoffal a kocsiban. Es biztos, ami biztos gondoltam, hogy elkoszonok tole, mert ha barmi van es bent fognak, akkor mar nemtok lejonni hozza.
Basszus, kegyetlen volt. Majdnem bogtem, csak azert nem, mert inkabb rohanasba kezdtem.
Azota fel orankent eszembe jut, hogy nem akarok elkoszonni a kisfiamtol, nem akarok a korhazban lenni harom napot, nem akarom, hogy haromszor nelkulem aludjon es hogy csak fel orakra lassam latogataskor. :cry: :cry:
Mert o meg baba es szuksege van ram.
Kicsit ugy erzem, hogy cserben hagyom. Merthogy a korhazas resz is rossz lesz, de kesobb is kevesebb idom fog ra jutni. Vagy a picire nem fog.
Oh basszus, nagyon nehez, igazabol semmi ertelme errol beszelni, mert az ejszakai bogesen kivul mas eredmenye nincs meg, ezen igy is, ugy is tul kell lenni, mar nem lehet visszacsinalni a dolgokat. Meg nem is akarom.

De teny, hogy ket napja nem igazan akarok szulni. Az eszem sugja, hogy kellene (a korabban vazolt kocsi-dolog miatt), a lelkem meg most eltolna a szulest ameddig csak lehet, hogy meg tobb napunk legyen harmasban. De egy ilyen gondolat utan meg lelkiismeretfurdalasom van a picivel szemben, mert ugy irtam rola, mintha valami csaladi beke megbonto betolakodo lenne, kozben meg nem, hiszen mi akartuk hogy jojjon.

Nah, inkabb befogom most ezt a temat, mert megoldas lenne es folyamatosan csak ugralok a ket gondolat kozott.
Vendég

hát nem mondom,h nem tudnék aludni! Bezzeg szülés elött. A fél karomat adnám egy éjszakáért! :-) ha evett,elemi erövel robban ki belőle egy nagy adag fos. Hurrá! Pelenkacsere. Pedig éjel azt nem szoktam... Na megyek alszom,mert hatkor következő müszak! :)
Vendég

Bea! ez is ritka, hogy valaki lassabb szülést akar! De tény, hogy jó kis villámbabáink vannak, de mondjuk volt 2maratoni is..

Kép
Kép
ronci

Jó éjt Nóri!

Kép
Kép
ronci

Big Mac!

Most hozzad szolok! Jarulj elem! :lol: :lol:

Komolyan mondom, ez nem er. Agyba-fobe BigMacrol irogattok, mintha o is a forum tagja lenne. :evil:
Hat kell az eszembe juttatni???
Foleg ugy, hogy assem tudom hol van a kornyeken Meki, raadasul hiaba voltunk ket napig Pesten, hiaba hataroztam el, hogy enni fogok, de nem lett belole semmi, mert amikor meki kornyeken jartunk, akkor mar mindig tele volt a bendom???
Raadasul most olyan ehes vagyok, mint a farkas, mivel a tegnapi iszonyatosan finom ebedet (semmi extra nem volt, csak fincsi rizibizi rantott gombaval es rantott karajjal) nem sikerult abbahagyni (ertsd: megebedeltem, majd ahanyszor az edenyek kornyeken jartam ettem egy kicsit), ennek koszonhetoen keso delutan visszajott minden, amit tegnap megettem.
Utana meg azert nem ettem semmit, mert mar nem mertem.
Magyarul halal ehes vagyok az ejszaka kozepen, ti meg mindenfele BigMacrol irogattok.

Nah, az tuti, hogyha most ramjonne a szules tuti meki fele vennenk az iranyt amennyiben nem ket percesekkel kezdenek.
Erdekelne is engem, hogy Feri izgul. :D
OK, nem beulnek megenni, utkozben zabalnek. Ugy is jo.
Szoval ha lesz a hiradoban, hogy baba szuletett az M3-as bevezetojenel levo meki mcdrive-ja mellett (mert mondjuk oda tertunk be, mikozben Kristoffal haladtunk anyosek fele), akkor tudjatok rola, hogy en voltam.

Nah, most lekocogok, iszom egy tejeskavet, mert tenyleg nagyon ehes vagyok. Meg mar a fiamat is kezdi zavarni, hogy a feje mellett kopacsolok a billentyuzettel.
Vendég

Nah, most elkepzeltem, ahogy beszol Feri a mcdrive-s hangszoroba:
"2 BicMac lesz, az egyik menuben fantaval, valamint forro viz es tiszta torulkozo, ollo a koldokzsinor elvagasahoz. Jah, es az uditobe NEM KERUNK JEGET!" :lol: :lol:
Vendég

Hát az én férjem alszik, int a bunda, pedig mellőle írok, illetve az ágyból nézem a tv-t is.. bár nem bánnám, ha el tudnék aludni...
nekem meg ég a pocim..ettem vagy 2renniet, de még jobban ég. lehet csak kell ennem is valamit... :cry:

Kép
Kép
ronci

Én kiköltöztem a nappaliba a kanapéra - az ágyamban a két kutya fetreng szerintem. :)
És én is BigMacit akarok! :)

Bea!
Szerintem ti kb. egy távolságban vagytok 3 mekitől: A Pesti úton a tecsó előtt kicsivel, a túloldalon van egy, a vecsési market central mellett és az M3 bevezetőjénél. De a Margitba menet ott van a Budakalászi is! :wink:

Reggel jönnek anyósomék, Apa megy ki eléjük a vonathoz. De negyed 9-kor nem lehet BigMackót kapni!!! :evil:

Nekem este úgy fájt a pocim, hogy csak na... Nem tudom, hogy jóslók voltak-e vagy csak a csajom mocorgott ezerrel, de rendesen visszafelé szedtem a levegőt...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hahó

én se tudok aludni, ez rémes....ha fekszem, folyton jósolgatok...
meg nekem is jár az agyam, hogy lesz....én is a villámszüléstől parázok...mindenki biztat is, hogy a 3. már kiesik :roll: :roll: hát csak még előtte a két kölköt le kéne passzolni, plusz beérni...
a másik meg hogy hogy fognak boldogulni itthon amíg én nem leszek itthon... a 3 pasi....már előre látom mi fog várni :roll: :lol:

Lara
Gratulálok Lénához:) én is fiúra tippeltem pedig:)

Zuzmoo
drukkolok nagyon!

én is éhes vagyok.....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Na, véget ért a megnyitó, megyek, visszafexem kicsit Apa mellé.
Amúgy nagyon durva balesetben meghalt az egyik 21 éves (szánkós) olimpikon tegnap egy edzésen!

Zuzmooo!
Hajrá nektek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Achtung! Achtung!

Zuzmooo írt:

Fél5-kor ömleni kezdett a magzatvíz, úgyhogy inkább bejöttünk a kórházba. Már a szülőszobán vagyok. Fájás továbbra sincs.
Méhszáj majdnem teljesen kifejtve, 2 ujjnyira nyitva. Ha beelőznél, szólj és írok másnak.:)

Szorííííííítuuuuuunk!!!!!!!!!!!!!!

Na most visszaolvasok, látom termékenyek voltatok éjfél óta :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Akkor a reggeli bandának küldenék egy számot
(„...és mindenkinek, aki szereti...” :lol:):
http://www.youtube.com/results?search_query=beyonce+single+ladies&suggested_categories=10%2C24%2C23%2C22&page=6

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

megint kaja... Szoritok Zsuzsának!
Vendég

Szerntem én vagyok az egyetlen példány itt, akinek a BigMac szó hallatán nem indul meg a Pavlovi reflexe :lol:
De hát nekem könnyű, én nem eszem állatot.
Ellenben egy falafeles szenyót be tudnék nyomni most a Szerájból, hagyma nélkül.

Kattkat

Kép
kattkat

Egy kicsit nem figyeltem és a cicám kisajátította a szopipárnát. Ő a kiskifli benne :)

Kattkat

Kép
kattkat

Tudom, hogy hülyén hangzik, de én már attól is elszomorodom, hogy a macsekot itt kell hagynom pár napra, amíg szülök, hát még ha lenne egy gyermekem...
Nagyon együtt tudok érezni Veletek!

Benettke!
Ez az Uzsokis felújítás meg...
Sajnálom! :?

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat:
hasonlóképp érzek a kiskutyáimmal! :)
Gondolom Neked is olyan a maccs, mintha a gyereked lenne. Nekem olyanok a zebek. Minden nyekkenésükre felébredek. Most majd 3 gyerekem lesz. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zuzmoo: én csorgó magzatvízzel hajnalban még gyorsan lekönyveltem az elmaradásom, és elkészítettem egy elszámolást. Ezek szerint mindenki még gyorsan gyorsan befejezi a melót csorgó magzatvízzel. Kapsz a kölöktől egy kis haladékot.

Szorítok.

Katkat: nem tom hol áll a szülés, írj egy smst Zuzmoonak, lazuljon el, engedje el magát és koncentráljon erősen arra, hogy elengedje a babát.

esty

Hahó!!

Lemaradtam Zuzmoo indulásáról, hát nem semmi! Nem elegáns így beelőzni a túlhordósokat :)
Rájöttem a trükkre: nem kell akarni szülni, és akkor majd jön :)
Nagyon szorítok! Nincs új hír?

Látom volt nagy kukorékolás hajnalban, én ehhez képest aludtam, mint a bunda.

Sajnos tegnap nem öltöztem fel kellőképpen, úgyhogy meg vagyok fázva, taknyos vagyok meg fáj a torkom, blöe... Meg kéne gyógyulni hamar, elég elesett vagyok - tolom az echinaceat, hátha rendbehoz.

Ma még van egy utolsó terhesjóga alkalmunk, a szülőpozíciós-lihegős fajtából, apja nagyon várja, jól szórakozik rajta :) Aztán Tesco, aztán a szüleimnél ebéd, úgyhogy fel ell kötni a gatyát.

boruska

Eszter, megírtam Zuzmónak az előbb:)
Én nemsokára megyek nst-re.Nem tudom meddig fogok ott szüttyögni, mert 7végére nem adnak időpontot, hanem vadásznom kell valakit, aki hajlandó a gépre csatlakoztatni.
Ha ír Zsuzsa, majd továbbküldöm Nórinak(ha már/még nem lennék itthon).

Kattkat

Kép
kattkat

Kakti!
Igen, nekem is olyan a macs, mint neked a kuttyogók.:)
Velem alszik, velem fürdik, még a slozira is utánam jön, lényeg, hogy abban a helyiségben legyen, mint én.

Kattkat

Kép
kattkat

Na, micsoda élet az éjszakában.

Gratula Larának és Léninek! Ez nagyon gyors volt!

Szorítok Zuzmoonak. Még a reggelimet se csináltam meg, pedig azzal szoktam ide telepedni.

Benettke Nekem a nagyobbik fiam 20 hónapos volt, amikor a kicsi megszületett. És épp beteg is volt. Pillanatok alatt "átnőtt" Apára, mert ilyen kicsinek szüksége van egy biztos pontra. Mikor bejöttek a kórházba nem nagyon foglalkozott velem. Én készültem erre a verzióra is, ezért nem ütött szíven.

Bea Én pont az ellenkezője voltam, a kicsi annyira kitöltötte a gondolataimat, hogy nem fájt az a pár nap, amíg bent voltunk a kórházban. Otthon meg majd egy teljesen új életrendet kell kialakítanod a két kicsivel és nem lesz lelkifurdalásod, mert nem fogsz ráérni :D .

Judy Nagyszerűen fog boldogulni a 3 férfi otthon, majd meglátod. Amolyan racionális férfi módra. Ne féltsd őket! Meg fogsz lepődni, hogy bizonyos dolgokat még jobban is megoldanak, mint Te, csak másképp... :lol:
pammut

Jó reggelt! Nem bírtam ki, hogy ne nézzek be, izgulok Zuzmoooért! Hajrá!!!!!!!!!!!

Kattkat,
leírom, nekem mi van kispapíron, amit be kell tennem indulás előtt még a csomiba (ezt minden kórházas ctg-s uh-s alkalommal megteszem, hogyha hozni kell utánam a csomagot, ne férjecskémnek kelljen keresni. Aztán itthon meg szedem elő. Bár most már zacsiban hagyom, hogy ne kelljen összekotorni a lakás különböző pontjairól).

Szülőszobás csomiba:
- homeós bogyók
- orbáncfű olaj (gátmasszázsolaj)
- Nasivin (orrvérzés esetére)
- Ventolin (hülye asztmám miatt)

Gyerekágyas csomiba:
- Lactacyd
- orrkenőcs (légzéskönnyítő és szintén orrvérzés esetére)
- vitaminok
- turbuhaler (asztma)
- paracetamol tabletta
- mellápoló olaj

Nem tudom, okosabb lettél-e ezektől...

Benettke és Ananácska!
Bori itthon hagyásától nekem is rossz érzésem lesz, szerintem az lesz a legnehezebb az egészben! Találtam cikket "Egyik pici, másik kicsi" címmel, hamarosan beszkennelem, küldöm gmailra, hátha van benne valami biztató.

Ja, gmailon csináltam pár címkét (babafotók, pocakfotók, cikkek stb), nézzétek meg, oda áttettem pár levelet, hogy könnyebb legyen megtalálni. Ha rosszat csináltam, szóljatok, s visszaállítok mindent.
ktc

Végre valakinél olvasom az intim szappant! :)
Olyat én is készítettem a csomiba! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Újabb hírek Zuzmóról!

[quote][ írta:color=darkblue]"Méhszáj ugyanolyan. A max. fájás eddig 66.
A dokim Sopronban. De aki átvett jófej és mindent magyaráz.
Most kötöttek be vitamin és antibio. infúziót. Az oxival még csak fenyegetnek, de mivel lassan 12 órája folyt el a víz, valszeg nem úszom meg."
[/color]

Kattkat

Kép
kattkat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?