Új privát üzeneted érkezett!

angyi, nem támogatott minden intézmény és igen, így még van 5 támogatott lombikom. Támogatás nélkül gyógyszerekkel együtt 4-500 000 Ft körül van,attól függ melyik intézmény és milyen protokoll gyógyszerek, stb.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sting drága, nyugalom. Minden oké lesz!
Lehet, hogy nálatok nem is ez a gond, de jobb megnézni.

Én a sikertelen lombik után, sírtam és sírtam. De rájöttem, hogy az nem megoldás. Ezért kezdtem el szó szerint saját magam kivizsgálását. Az volt a fura, hogy mindig azt mondta a dokinő, hogy milyen szuper hormonértékek, mnyh stb. 8-ból 8 megtermékenyült és mégsem sikerült. Na ekkor gondoltam, hogy itt nem csak az összeférhetetlenség a gond. És szerintem el is találtam a dolgot.
Sajnos van, hogy nekünk kell utánanézni dolgoknak. De ez szerintem nem csak a BMC-nél van így, a többi intézetnél is ez a gond.

Muzsi, én itt a fórumon rendeltem egy lánytól 100 Ft/db volt. (olyan amit a BMC-ben használnak inszemnél)
Fogamzás oldalra kell menni, ott az LH ovulációs és 10-es érzékenységű teszt topik és esthajnalcsillag a lány. Előre utaltam az összeget és küldte postán.

Nálunk nem volt sperma gond, de azért a párom szedte a FER14-et ezt több orvos is mondta, mielőtt a BMC-be jöttünk. Szerintünk nagyon jó volt (eredmények miatt), de egy kicsit drága és csak a neten lehet rendelni.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Fer14 nem csak neten rendelhető, a honlapjukon említett referencia helyeken van, legalább is a Teréz Patikában (1067 Budapest, Teréz Krt. 41.) biztosan van, mi ott vettük.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Megjöttem:lementem a patikába vettem körömvirágot.utánna telóztam BMC-be:nos véleményem szerint valami új tündérke vehette fel a telót mert nem volt hajlandó az értékeimet kiadni!
fel akart kapcs DOKIMHOZ de úgy döntöttem majd személyesen.már a múltkor is ki akartam kérni de olyan sokan voltak nem akartam senki idejét pazarolni....

Kép
sting1982

Sajtinak:szuper eredmények :lol: :lol: :lol: :lol:
sok sok pihi és puszka neki :!: :!: :!:

Kép
sting1982

Helló!

Dorka!
Köszi az édesítő tippet. Nekem porból van a Süssina, és folyékonyból is van, de annak nem emlékszem mi a neve. Szeretem mindegyiket, csak túróval nem jön be igazán egyik sem. Lehet a túrót utálom már? :wink: :)

Angyal!
Köszi a híreket Sajtiról, küldöm a babaragacsokat neki ( is meg magamnak is na meg neked is) :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Küldtem pü t.

Sting!
Nyugodtan kikérheted a leleteidet, adnak belőle másolatot. Telefonálj oda, hogy mikorra mennél érte, én is így voltam, mikor felkerestem az endokrinológust, és vittem hozzá a leleteimet!
Ne izgulj, bizti minden rendben lesz, de ha megírod kielemezzük itt neked!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Én szerencsés vagyok, nekem K2 ügynöknő egyből odaad minden lelet másolatomat amint meglát a pultnál.

Sajti mennek a babaragacsok Kép
vörösmacska

Angyalka!

Remélem a laptető elűzte a szkep pedet :)

heni77

Henikém:köszis :lol:
nekem a nőci 5napot mondott hogy annyival előtte szóljak oda :roll:

Kép
sting1982

vörösmacska:szerencsés :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Hencsi: ment a válasz..

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Hencsi: én Macsek varázslásaiban bízok :D

nem hozott nekem még soha szerencsét ez a tetű laptetű :D

Kép

kiss angyal

Nah végre csend van 8) ))

Heni,
De rendi Attila. Na akkor javaslom h white családot egyél sokat sokat.

Woody,
Nagyon szívesen.
Vonalzód hol van ?

Angyal,
30 perc az már nagyon jó teljesítmény :lol:

Janka,
Használj valami képszerkesztőt, ahol lekicsinyíted, vagy küld át nekem mailben és átszerkesztem majd visszaküldöm Neked.
Aham néztem a linket, hát nonsence ennyiért venni. Úristen.
Ja hogy nem kerültetek sorra a HP-ban, sajnálom.

Muzsi,
„büdös kölök” szerinted tanult a tegnapi esetből ??? ÁÁÁÁ ma már megint úgy mászott fel az ágyra, de leszedtem !!! ja és az egész szobája habtapi !!! előbb azt szedte fel, tök nyugodt vagyok, igen tök nyugodt vagyok…. :!: :roll: :shock: :? 8) :lol: )))
Mondjuk neki a kistesót, meg simizzük a pocakomat, hát Marci egyelőre a köldökömet birizgálja meg ha tehetné ugrálna rajtam, és ráülne a pocakomra. De általában rötyög a dolgon.
Szerintem nem érti h miért mondjuk a hasamra h baba és rá is azt h baba.
Szívesen az infót.

Vaya,
Remélem minden rendben van.

Sajt,
Köszönjük h üzentél, pihi és vigyi Magatokra.
Millió cupppppa.
Kamionnyi ragacs elindult Hozzád.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

[quote="kiss angyal"]H írta:kiss angyalencsi: én Macsek varázslásaiban bízok :D

Én is, abban is :)

De amúgy semmiben :) :) :)

Csak még a fekete macska babona, meg péntek 13, meg......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heni77

Nov 13 péntek volt, már előre paráztam....
Rácsuktam a saját :shock: kezemre a kocsiajtót, most kezd leesni a lila-kék-zöld körmöm :x

Aggódok is mindig, nehogy az Utróval bentmaradjon :shock: :lol: :lol:
De egyszerűen másik ujj, nem esik kézre :oops: :oops:

Ahogy Ati is mondja, különben nagyon suta vagyok :wink:

heni77

Kubu!

Kösssz a tippet white családról. Inkább, mint a black család
( kismamavitamintól kivagyok idegileg reggelente, csempeeffektus kezd bejátszani :) )

egy darabig jó volt, most csak minden másnap iszom

Húh ez jó kódolt üzi lett, de a régi fórumosoknak érteni kell :oops: :lol:

heni77

sting, ez tuti új nőci, az elején nekem is bénáztak, tényleg az a legegyszerűbb, ha szólsz, hogy mikor mész és addigra lemásolják amit kérsz. Lehet, hogy csajszi félreértett és azt hiszi, az összes leletedről akarsz másolatot. Na az tényleg eltart egy ideid, míg másolgatják.

kubu, ti életetek is kezd mozgalmas lenni, jókat rötyögtem fiadon :lol: :lol: :lol:

heni, neked mennyi az inzulinod, hogy ennyire szigorú diétát nyomsz?

sajti, megy a so-sok ragacs, te csak pihengess :wink:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka!

Tavaly nyáron derült ki, akkor a 120 perces 191 volt
Októberben 99, most januárban meg 103 aszem.

Tied?

Nekem a cukorral is komoly gondjaim voltak
120 perces nyáron 10
okt 6,5
jan 5,2
és erre kurva büszke vagyok ám!!!!

Diéta + 2*850 Merckformin!!!

SEMMI BŰNÖS DOLOG NEM JÖHET SZÓBA, max néha 1-1 túró rudi, de most a túró miatt nem kívánom!!!!!

heni77

Babe te hol vagy?mizus nálatok?

Kép
sting1982

Heni:neked BMC-ben is mondták hogy gond van az Ir -rel?
vagy cukorral?

Kép
sting1982

heni, Óóóó :shock: ez tényleg sokk és nagyon szépen lenyomtad így értelek, hogy nagyon oda figyelsz. Nekem cukorból csak a 60 perces volt kicsit határérték felett. Az inzulin 60 perces volt 70 körül, a 120 perces meg valahol 30 körül. Most már cukor mindegyik 3-4 körül, inzulin meg visszament 30 körülire. Nekem is megy gyógyszer meg torna, mikor nincs stimu. Diétával nem vagyok olyan ügyes mint te, de azért próbálok rá figyelni. Mikor nyáron elkezdtem és nyomtam befelé a sok zöldséget még ment is mert jó meleg volt, bár egy idő után már nyuszinak képzeltem magam, de most télen fázom, annyi zöldségtől, muszáj olyan kaját is ennem,ami melegít.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Még nem olvastam vissza, most önzőzöm, és leírom, hogy velem mi volt ma:

Szóval, rólam... most nemrég jöttem meg a BMC-ből. Ma vagyok a 2cn-on. Vettek vért, és kiderült, hogy a napi fél Bromó elég, mert nagyon szépen levitte középértékre a prolaktinomat. Aztán a doktornő meguhuzott, és 8 kis tüszőcskét látott, az endom 5 mm-es volt. Szóval holnaptól Merionalt kell szúrnom, de csak 2/3-t. Majd csütörtökön kell visszamennem a következő uhura, akkor derül ki, hogy mikor lesz az 5. inszem. Számításaim szerint 24-én lesz az inszem.

Ja, és S ügynöknő nem lesz a jövő héten.
Most gyorsan visszaolvasok!
Köszönöm a drukkokat!
Én is küldöm a drukkjaimat akiknek kell!

rodina74

Kubu! Átküldtem, megtennéd, hogy átszerkeszted!
Köszi!

Janka

Kép

Kép
janka78

Zsu_ Merre vagy? Jó lenne hallani felőletek, ha már nem taliztunk csütörtökön. Hogy vagytok, émelygés, ilyesmi?

Janka

Kép

Kép
janka78

Janka,
visszaküldtem, remélem sikerrel fel tudod tölteni.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Helló!

Sting, igen már ott is kiderült, mert iszonyú magasak voltak az értékeim!!!!

Rodina!
Ezek szupi hírek, gratulálok.
Igen, nekünk is mondta az Í T I ( ET) után, hogy nem lesz jövőhéten ott az eredményhirdetésemnél! :shock:

Sajnálom nagyon, de végülis mindegy melyik doki mondja el a jó hírt, nem? A lényeg, hogy a biológus is ott legyen!!!!!! :wink:

heni77

Kép petezsák

Sziasztok Csajócák!

Küldöm a megígért 6 mm-es petezsákról a felvételt :P

Kubu: Nagyon köszönöm, leírnád melyik programmal csináltad?

Janka

Kép

Kép
janka78

Sziasztok Lányok!
Erre tévedtem már!Szerintem már elis felejtettetek!!!
Jól olvasom Sajtinak beülti van?Nagyon szurkolok neki!!!

Drága Stingem:Ne mérgelödjél!!Hannyadik inszemed volt??Amugy remélem jól vagy???
A többiekett is puszilom!!
Annyi uj van már itt!!
Én meg ugy jártam hogy mondták hogy magas a tsh csak nem gondoltam hogy ennyire és véletlen meg láttam hogy 14egész valamennyi volt és az nagyon magas az 1,2höz.És akkor ugy döntötünk hogy nem megyünk tovább.El mentünk az Endrologushoz és meg mondta hogy 1,2nél nekem magasabb nem lehet mert idegen anyagként véli és kilöki a szervezetemböl.Most voltam vérvételen és 3.36ra le ment.Mult honapba nagyon rosszulvoltam 14napot késet és utána ömlöt.szoval szörnnyü volt!Járok már elég régotta természetgyogyászhoz és azota jól vagyok van egyik oldalt cisztám és görcsöl is és annak kell kitakarodni onnan és most meg probáljuk Spontán!
Mindenki vigyázon magára!!

Kép
rózsa11

Janka!
Bocsika! Azt hittem Nóra vagy Norina a Norcsi rövödítés. A képen pedig olyan helyes, szép arcocskája van a fiadnak, hogy azt hittem csak kislány lehet! De nem, ő egy angyal arcú kisfiú!

Woody! Heni nektek külön köszönöm a bíztatást!

IR-ről: A Másik topikban ahova írok, van egy édes kis ZT-m. Ő 170 cm magas és talám most, hogy hízott kicsit 52 kg, és IR-e van. Szóval a kiló nem függ az IR-től, sajnos! Azért mert valaki vékony, attól sajnos még lehet túltermelése! Én is a 164 cm-hez 62 kg vagyok, igaz nem vagyok vékony, de túlsúlyos sem.

Egyébként nekem anno Woody segített, hogy nem jó a terheléses inzulinom, pedig a BMC-ben azt mondták, hogy jó. Ha valakinek az éhgyomri érték 4-5-szörösénél magasabb a 120 perces, az már inzulin túltermelés. Csak nagyon nehezen bírom a Meforalt. Még egy hónap után sem tudtam beállni a 3*1-re!
Már azon gondolkodom, hogy valamilyen másikra le kellene cseréltetnem! Járt már valaki így?

Sajt!
Küldöm a babaragacsokat!

rodina74

Sziasztok Lányok!

Gondoltam írok, főleg mert Navared érdeklődött a zugolvasókról :)
Jó kis csapat gyűlt össze, sokan vagytok/gyunk, de ez így szuper :D
Minden új kismaminak nagyon gratulálok!!!!!!!!
Nyomon követem az eseményeket, de mivel velünk semmi nem történik baba ügyben, ezért inkább a háttérben maradok (egyelőre)
Majd május könyékén szeretnénk a BMC-be menni.
Addig is Mindnyájatoknak petenövesztő+mny vastagító drukkjaimat küldöm, a babásoknak pegig egy virtuális poci simit :D

Puszi: Angi
angi81

rodina, a súllyal úgy függ össze, hogy aki eleve túlsúlyos és IR-es, akkor ha fogy, általában lejjebb megy az inzulin is. Aki eleve vékony, annak pont ezért nehezebb levinni az inzulinját, mert náluk ugye további fogyás nem tanácsos. A gyógyszernél nekem Meckformin Retard-ot írtak fel, ez elnyújtott hatású és ettől kevésbé van rosszul az ember. Kérdezz rá a dokidnál, nem csak egy féle gyógyszer van erre, lehet másikkal is kísérletezni.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Navared:mi volt ma az u.h-n :?:

Kép

kiss angyal

Jajj, annyi mindent szeretnék írni és mindenkihez szólni, de most nincs időm... :( Majd éjjel vagy reggel...
Hétfőn újra mehetek uh-ra, hormonszintem alakul, mnyh-m okés, tüszőcskék növögetnek, hétvégén még adunk az "érzésnek" és úgy néz ki szerdán punci :lol:
Úúúúúúúúúúúgy örülök!!!! :D
K@rva sokat kellett várni a vv eredmény miatt, de találkoztam Miezával, ill. Katival/Katával, aki csak olvas minket lelkesen. Nagyon édes pofa mindkettő, de sajnos egyiköjüknek sem sikerült :cry: :cry: :cry: (Bocs Mieza, h. helyettet írom ezt le, bár te már tegnap is tudtad, h. nem siekrült, ezért bátorkodom :oops: )
Az egész délelőttött végigröhögtük a fentiektől függetlenül...
Köszönöm a drukkokat, a'sszem most már tuti a leszívás, de tessék még rám gondolni :D

Angi, örülök, h. bejelentkeztél!

Rodina, téged is láttalak, amikor felköltözött S. ügynök, csak későn vettelek észre, mentél is az öltöző/vetkőzőbe, aztán meg gyorsan elspuriztál :cry: de örülök, h. kezdhettek!!!

Sajtit elment megkeresni a fórumos kommandó, de még nem volt ott, viszont S. néni élénken érdeklődött, h. csak nem inszemre jöttünk mindhárman???? :lol:

Majd ha visszaolvasok még reagálok, de most lépnem kell!
Addig is mindenkinek bazinagy cuppanós a pofijára!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajok!

Nagy gratula Muzsinak és Zsunak és Jankának!
Janka nagyon helyes a 6mm-es petezsákod. Én is…….én is…….

Olyan sokat írtok mostanában, hogy alig tudom követni, de olyan jó olvasni, hogy beindult a babaeső.

Vörösmacs sajnálom, hogy nem sikerült a petik megtermékenyítése, de 2 hét gyorsan elrepül. Nagyon szép cicád van.

Heni küldök egy kis babaragacsot, a túróhoz meg kitartást, a végére már én is megutáltam, de a cél érdekében mindent meg kell enni.

Lukácsné, hogy repül az idő. Lassan már meg is mozdul majd. Sokat gondolok rátok, vigyázz magatokra, ne vidd túlzásba a melót.

Kiss angyal nem elkenődni, én úgy emlékszem Mariann sem érzet semmit az eredményhirdetés előtt még semmit, mégis sikerült neki. Bár látom már jobb kedved van.

Sajt megy a gigamega drukkkkkkkkkkkk és a babaragacs!

Rodina gratula a jó hírekhez.

Navared nagyon szorítok, hogy rendben menjen a leszívás.

Dorkabab küldök cisztaüzőt!!!!!!!!

Nekem is küldhetek cisztaüzőt. Elkezdtük szerdán a fagyis lombikot, de a bal petefészkemben van valami. Nem tudta megmondani a doki, hogy ciszta-e vagy endo. Majd 18-án kell menni, és akkor talán kiderül. Lehet, hogy nem is csinálják meg.

Kiss Angyal ezt a képet neked küldöm:
Kép

Puszi Mindenkinek! :lol: :lol:
mako30

Dorkabab, Vayacon, Woody köszi az infókat, már át is küldtem nekik!

Azért az valahol furi, hogy meddőségi központokban nem csinálnak összetettebb vizsgálatokat. Szal ha már egy pár amúgy is legalább egy éve próbálkozik, akkor azért vmi csak lehet a háttérben. Azt értem, hogy nem csinálhatnak meg mindenféle vizsgálatokat, de azért biztosan vannak olyan betegségek, amelyek jellemzően a baba elmaradását okozzák...

Sajti, millió ragacsanyag neked és a 3 szép kis virágnak!!!Nagyon szépek lehetnek! :)
Angyal, köszi az infót, neked is küldjük a beágyazódást segiitő manókat!

Kubu, hm, a kis kópé, akkor nem hagy elmagányosodni... :) Mondjuk lehet nem engedte volna el magát... Persze meg tudom érteni, hogy nem vártad ki a dolog végét.

Heni, meg biizz a Zsuzsanna névnapban is!!! :)

Rodina, hát ez remek hiir!

Janka, hejj de szeretnék én is egy hasonlót jövő héten!Gratu hozzá! Mikor kell menned legközelebbi uhura?

Rózsa, szoriitunk, hogy a spontánkodás meghozza a régenvárt babust!

Angi, májusig is csak jókat nektek!

Navared, nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgok!Természetesen folyamatosan gondolunk rád és a tüszikékre ,a mnyhádról nem is beszélve!!! :) Minden ok lesz!

Mieza, remélem a körülményekhez képest jól vagy!!Mikor kezdhettek újra?

Mako, hát nagyon szoriitok, hogy minden rendben legyen és visszakapd a babusokat!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Szóval:ha telózók hogy kérek másolatot az ir ről akkor mikor személyesen megyek csak úgy odaadják?vagy ez hogy van?????

Kép
sting1982

mondanom kell hogy miért kell?doki bele egyezése kell?

Kép
sting1982

Helló Csajszik!

Rodina:hurrá!!! De jó, h indul a mandula! És a fél Bromónak is nagyon örülök, elég abból minél kevesebb. Tényleg, voltál tőle rosszul? Én egyáltalán nem. Sz. ügynök írta fel neked is? Nekem egy egészet kell szednem.

Janka: icipici cuki pontocska, de gyönyörű!

Heni: hajrá túró! Nekem ma gyümölcs napom van, mit nem adnék egy kis fűszeres túróért...

Navared: de nagyon örülök neked!! Hát, az én hitem is sokat erősödik ebben a kezelés folyamatban... :D

Sajti, Angyal: nagyon szurkolok nektek is!

Képzeljétek, a szív doki azt mondta, mehet tovább a baba project! :D
Azt mondta, ma estétől lehet kezdeni, vagy még addig se várjunk.

Macsek: szóval akkor lehet h együtt kezdünk kb 10 nap múlva? De jó lenne!

Kép
lujzici

hahó

ígértem, hogy ma jelentkezem, jöttem is.

Köszönöm a nagy drukkokat mára, aranyosak voltatok! Én az enyéimet átküldtem Navinak és Rodinának.

Vayacon, kitartás! Nincs messze a 25-e! A május van messze, gondolj erre és mindjárt közelebbnek tűnik!

Rodina, lehet, hogy láttunk, hogy sikerült? Most olvasom! Akkor mennek a nagy-nagy drukkok!

Janka, nagy gratula, jó lehet már így tudni, el is hiszem, hogy megkönnyebbültél :D

Navared, szupper hírek, aztán bankba rohantunk, de még ott is nektek szorítottam!
Persze, semmi baj, hogy elmondtad előttem, várható eredmények voltak...
Legközelebb is elmondhatod, de akkor már csak jóhírekkel jövök :lol:

Heni, én sem bírtam már a végén inni, és azt csináltam, hogy lehet kapni fokhagymás pirítóst, a chipsek között van, minizacsis, minidarabkákkal. Abból pár szem, és garantált szomjas leszel, ittam is utána ahogy kell :D

Sajti, kerestünk, de akkor még nem voltál ott. Aztán meg már nem volt idő, mert felpörögtek az események!
Most olvasom, nekem kicsit magasabb volt a nyálkahártya, de egyébként ugyanezekkel a gombócméretekkel futottam :lol:
Hajrá, sikerülni fog!

Hát, Macsek, az akkor-ott egy elátkozott szoba volt! Sajnos ma se Katának, se nekem nem sikerült.
De majd a következő körnél :)

Muzsi, azt mondták most, hogy csak a 3. lombik után csinálnak komolyabb vizsgálatokat, akkor megnéznek egy csomó mindent… állítólag…

És képzeljétek ki ült mellettem a váróban! Navared! Rögtön felismert, mert vittem egy csomó újságot. Vicces volt, akik látták, nem mertek belőle venni, de ahogy jöttek újak, rögtök vették. Amikor lementünk Sajtit keresni, láttam, hogy egy csomóan olvasták lent.
Jó kis társaság jött össze fent, Kati, Navi és párjaik nagyon aranyosak voltak, jókat nevetgéltünk. Ahogy egy orvosi váróban illik.
Én most majd kicsit háttérbe húzódom, mert májusig nem fog semmi sem történni ilyen téren, majd jövök a nagy kérdéseimmel időnként, meg a drukkjaimmal. Tehát itt leszek az éterben, szemmel tartalak benneteket, ezért csak nagyon ügyesen!
Angival meg Katával meg majd májusban!
mieza

Sting, nem kell megindokolnod jogod van bármelyik leletedhez, az a tied, de ha megnyugtat, nyugodtan mondhatod hogy endokrinológushoz mész és kellenek az eddigi leletek

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Navi!
Hol ültél? Hátha emlékszem rád! De kár, hogy úgy elhúztam! :oops:
Csak siettem le, mert még várni kellett a prolaktin eredményemre, és még utána hívott be lent a doktornő. Negyed 12-kor jöttem el.

Janka!
Ez a legszebb 6 mm, amit eddig láttam! :lol:

Lujzici!

Örülök, hogy jól vagy, és mehet a babaprojekt! Most akkor spontánkodni fogtok vagy kezditek az inszemet?

A Bromotól nincs semmi bajom. Azaz történt valami érdekes. Este veszem be lefekvés előtt a bromót!(Persze lefekvés után nehéz lenne :roll: ) Másnap reggel kocsival megyek a kolléganőmhöz, egy olyan úton, ahol nap, mint nap járok. És az egyik pillanatban arra eszmélek, hogy valami történt, mintha kiesett volna jópár másodperc, és hirtelen azt sem tudtam hol vagyok. Még hangosan ki is ejtettem: Hogy hol vagyok? Mit keresek itt? Kellett néhány másodperc mire kitisztultam! Na, azóta nagyon be vagyok tojva, mikor egyedül ülök a kocsiba és vezetek. Azóta éneklek a rádióval hogy járjon az agyam. Nem tudom mitől volt ez, szerintem a bromótól, a párom szerint az inzulinomtól. nem értem, a bromót akkor már 8-9 órája vettem be, aludtam rá, reggel pedig már vagy másfél órája fent voltam. A mettől nem hiszem, hogy lehetett, hiszen reggeliztem, kávét ittam, bevettem a metet! Szóval csak ennyi.
Örülök, hogy jól vagy, és mehet a babaprojekt! Most akkor spontánkodni fogtok vagy kezditek az inszemet?

Mieza! Te hol voltál? Navival beszélgettél?
LÁnyok, aki nincs megjelölve az iwiwen és szeretné, hogy megjelöljem, küldjön privit! Mert így mieza én is meg tudnálak nézni, és legközelebb én is felismernék már valakit!

Mot eset le, hogy kik voltatok azaz vagytok! Az átellenes sarokban ültetek, és hárman kimentetek, majd hamar vissza is jöttetek! Közületek valaki a sorban mögöttem is állt a párjával, míg vártunk a recepcióra reggel. Ő volr egy barna, alacsony, vékonyka, mosolygós lány.
Hú, ezt tárgyaljuk ki. a jól emlékszem, hogy volt egy rövidebb, sötét hajú lány, és egy hosszabb hajú, aki hátul összefogta a haját. Ha jól emlékszem, csak két lánynak volt ott a párja!

rodina74

Mieza drága ölellek, de örülök, hogy nem olyan letört a hangod. Én még annyira bíztam Kép. Katit is nagyon sajnálom. Azért kérlek gyere néha, mert ha nem, akkor nagyon-nagyon fogsz hiányozni!!!!!

Navi, ez marha jó!!! Kép Hajrá puncijóóóó! :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy alakulsz :D , de ez azért már nekem elég brutál hosszúnak tűnik, úgy őszintén hány forintot böktél magadba ebben a menetben? Anyám! Tüszőnövesztő: Kép

Janka, szép a pöttyöd!!!!!Kép

Heni, Angyal, Sajti babaragacs: Kép

Rodina ez tuti jó, hogy kezdhettek. Hajrá szurkák! Tüszőnövesztő: Kép

Olyan jó, hogy szépen mindenki előjön a zugból. Olyan jóó hallani felőletek !!!!
Mako - reméljük nincs sem endo sem ciszta és mire mész nem lát a doki semmit. Mennyi babád van a hűtőben? Cisztaűző: Kép

Lujzi csúkoltatjuk a szívdokeszt, babaprojekt START!!!! Szuuuper!

Kubu köszi a z infókat az őssejtlevételről, megfontolandó. Büdös kölök :lol: :lol: :lol: infarktust kapsz gondolom :shock:
vörösmacska

Na menek fürcsizni, mindenkinek szép hétvégét!
Kép
vörösmacska

Lányok, volt már valaki rosszul a fogigátlótól. Tegnap óta mióta szedem, egy csomó kajától jön rám a hányinger :shock: Direkt külön szedem a többi gyógyszertől, hogy ne vesszenek össze, de eddig egyik sem volt rám ilyen hatással :(

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorkabab!
Én voltam rosszul fogigátlótól, bár az legalább 10 éve volt! Már az a gyógyi nincs forgalomba, de lehetnek olyan hatóanyagok, amit nem bírsz!

rodina74

Na csak ideértem, de még mindig nem olvastam teljesen vissza, csak :oops:

Rodina, igen azok voltunk... én voltam a hátul coffolós barna :D, mieza a rövid barna, Kata pedig a pici, hosszú hajú barna :lol:
Lementünk Sajtit keresni, de még nem volt ott, aztán vihogtunk és nagyon komoly témákról beszélgettünk tovább :D Mindhármunknak ott volt a párja is, csak Miezáé nagon olvasott!
Hát elég ijesztő ez az emlékezet vagy időkieséses sztori :shock: remélem, nem lesz többet!!!

Macsek, kb. 115.000 eddig a szurik... de a múlt alkalommal is 12 nap volt a stimu, és úgy néz ki most is annyi lesz... Hát evvan :roll:

Mieza, annyira akartam írni neked vmit, de nem jut az eszembe... talán majd ha kialszom magam, már 5 óta fent vagyok és hát nem bírom túl jól az alvásnélküliséget... :(

Kata, örülök, h. megismerhettelek, azért majd ha lehetőséged lesz rá, gyere, várunk szeretettel!!! És kitartás, TÜRELEM, ugye Mieza? :wink:

Janka, gyönyörűséges a sztárfotó, mennyiért adod el a Best-nek??? :lol:

Mako, hát akkor mégis ért valamit az érdeklődésem, előbújtatok a rejtekhelyről :D
Nagyon remélem, h. ti is kezdhettek, űzd el a cisztát!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> :twisted: >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Lujzici, aranyos vagy! Hinnünk kell, mást nem tehetünk és ez az egyik kulcs a sikerhez... :D

Majd reggel, ha fel bírok kelni, folytatom!
Még jön egy szures, aztán döglés... :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

hátul copfolós :lol:
nagon = nagyon

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hahó!

Rodina, írtam püt.
Képzeljétek, hogy engem a bromo teljesen kiütött, fogalmam se volt, hogy hol vagyok, mi van. Olyan voltam napokig, mint aki be van állva. 2-3 perc múlva reagáltam, nagyon lassan beszéltem, meredtem magam elé.
Főleg reggel, délután ahogy ment ki a hatása, újra pörgős lettem.
De pl. este bevettem és 5 perc múlva aludtam. És a lehető legmélyebbre. Egy csomószor vitt be a párom fürdőkádból, wcről, konyhaasztal mellől.
Kértem másikat, a Norprolacot, amit csak akkor szedhetek, ha a Bromo ellen van indok, pl. hogy nem bírtam.
Ezt emiatt nekem elég szépen támogatják. Szerintem érdemes lenne rákérdezned, ha nem is ennyire durvák a tüneteid, de azért sosem jó, ha kiesik pár perc az életedből!

Aranyos vagy Macs, persze, hogy jövök, mindig itt leszek ha nagydrukk kell majd neked!
Nagyon letört voltam, de aztán azóta már jobban vagyok, hogy a lányokkal fent nevetgéltünk. Biztos fogok még pityeregni, de most olyan erőt kaptam tőlünk :D Köszönöm lányok! Meg ugye nem tünhetek el sírdogálni, hisz annyi mindenkinek kell itt szorítani és hátha én is hozzájárulhatok egy-két babához, jóhírhez :lol:

Hátul copfolósNavi, aludd ki magad és aztán jusson eszedbe!
Ja, a párom még eléggé le volt törve, de mostanra már őt is felvidítottam!
Aha, türelem, türelem, meg lehet ebből egy csomó mindent tanulni is… aha….
mieza

Ezt az oldalt ismeritek?

Nekem elég sok segítséget nyújt, jegyzetelek is bele, meg elég hamar ki tudom számolni, hogy mikor kell májusba visszamennem :)

www.ciklus.hu
mieza

Na, megyek aludni, hosszú és elég ronda nap volt. HOlnap 13-a, remélem szebb lesz.

Boldog szülinapot Kata és Navi párja!
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?