hahó
ígértem, hogy ma jelentkezem, jöttem is.
Köszönöm a nagy drukkokat mára, aranyosak voltatok! Én az enyéimet átküldtem Navinak és Rodinának.
Vayacon, kitartás! Nincs messze a 25-e! A május van messze, gondolj erre és mindjárt közelebbnek tűnik!
Rodina, lehet, hogy láttunk, hogy sikerült? Most olvasom! Akkor mennek a nagy-nagy drukkok!
Janka, nagy gratula, jó lehet már így tudni, el is hiszem, hogy megkönnyebbültél
Navared, szupper hírek, aztán bankba rohantunk, de még ott is nektek szorítottam!
Persze, semmi baj, hogy elmondtad előttem, várható eredmények voltak...
Legközelebb is elmondhatod, de akkor már csak jóhírekkel jövök
Heni, én sem bírtam már a végén inni, és azt csináltam, hogy lehet kapni fokhagymás pirítóst, a chipsek között van, minizacsis, minidarabkákkal. Abból pár szem, és garantált szomjas leszel, ittam is utána ahogy kell
Sajti, kerestünk, de akkor még nem voltál ott. Aztán meg már nem volt idő, mert felpörögtek az események!
Most olvasom, nekem kicsit magasabb volt a nyálkahártya, de egyébként ugyanezekkel a gombócméretekkel futottam
Hajrá, sikerülni fog!
Hát, Macsek, az akkor-ott egy elátkozott szoba volt! Sajnos ma se Katának, se nekem nem sikerült.
De majd a következő körnél
Muzsi, azt mondták most, hogy csak a 3. lombik után csinálnak komolyabb vizsgálatokat, akkor megnéznek egy csomó mindent… állítólag…
És képzeljétek ki ült mellettem a váróban! Navared! Rögtön felismert, mert vittem egy csomó újságot. Vicces volt, akik látták, nem mertek belőle venni, de ahogy jöttek újak, rögtök vették. Amikor lementünk Sajtit keresni, láttam, hogy egy csomóan olvasták lent.
Jó kis társaság jött össze fent, Kati, Navi és párjaik nagyon aranyosak voltak, jókat nevetgéltünk. Ahogy egy orvosi váróban illik.
Én most majd kicsit háttérbe húzódom, mert májusig nem fog semmi sem történni ilyen téren, majd jövök a nagy kérdéseimmel időnként, meg a drukkjaimmal. Tehát itt leszek az éterben, szemmel tartalak benneteket, ezért csak nagyon ügyesen!
Angival meg Katával meg majd májusban!