Angyli- Gratula a csodaszep 10 sejtes kismanodhoz
Babatapaszokat utnak inditottam
Pihenj!!Jo a vonalzid!!
Ancsu- Hany naponta kell menned szurit beadatni??
Lucuzs- Tegnap megvolt az inszem????
Zsu- Gratula a 4mm-es kibabatokhoz
Suzy- Hat a vereket hozom el a rendelökböl, amiket a dokik levesznek a betegektöl.....Mar volt H1N1-es verem is, öröm volt szallitani
A höd egyszerüen meseszep
Nagyon szoritok....+++++
Kamilla- En is, en is akarom tudni, hogy hogy vagy, hany babad van stb...Gyere es meselj!!
Ranita- Nalunk is baromi sok ho esett, mar kezd egy kicsit elegem lenni belöle
Tavaszt akarok, napsütest, kiülni a kertbe
Ez mekkora egy tusko ez az autos
Na de ne felj, visszakapja meg az ilyen az elettöl!!!
CukiGabi- Hogy birod a pihenest???Ez a szar az internetben.....En is minden honapban megfogadom, hogy nem keresem magamon a jeleket, de aztan valahogy nem akarom, de meg is megtesztem.....Pedig nekem raadasul tök ugyanolyan jelei vannak pirinek is.....Es meg is minden honapban megetetem sajat magam
Na de nalad Gabikam mas a helyzet....Mert nalad mar tuti laknak a pocakodban
Betty- Nagyon kiralyok a csillagok igy vilagosban is
Kerdezz ra szerintem is a progi szurira, abban tuti több a hatoanyag!!Ha tenyleg itt kint lehet csak kapni, szivesen viszek haza ha megyek!!!
Hat en ma reggel teszteltem egyet, 11 dpo-n vagyok elvileg, termeszetesen negativ......De nem vagyok elkeseredve, hisz 2 het es megyek haza
Tegnap jöttem haza este a melobol, gondoltam kiveszem a postaladabol a leveket......Hat megint jött egy gyorshajtas büntetes Csabinak, 160 euro, AAAAAAA
50 helyett 90-el ment a kisdraga
Mondtam neki, hogy azert ez egy kicsit sok vazze
Hat nagyon remelem, hogy most mar tanul belöle, bar a vegen mar jopofaskodtunk, mert oda van irva, hogy 84 ora a sitten es azzal kivalthatja a 160 eurot
Azt mondta ma elsüti bent a fönöknek, hogy jövö heten nem lesz par napot, mert be megy es leüli
Ma jönnek tesomek, 2 baratjaval meg a nagyobbik kisfiaval, szegeny gyereknek azt "mondtuk", hogy elromlott a szamitogep, mert mindig azzal akar jatszani es az otthoni gepet is mar parszor kinyirta, ugyhogy a hetvegen nem lesz gepünk, de vasarnap mar tudok jönni, ha elmentek
Jo szemet vagyok, mi??
Na most megyek befelyezem a lakas takaritast, rend rakast, aztan boltba kell mennem, meg fözni.....
Pusszantas mindenkinek!!