Új privát üzeneted érkezett!

Már nagyon unatkozom itthon,fekve+pihenve!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Decemberben meg a munkát untam már!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi,
el a google-tól :evil: :D . Tényleg álld meg!
Nálunk most is szakad, ráadásul még a szél is fúj :roll:

Angyal,
10 sejtes? Az szuperjó :D . Drukkolok neked nagyon, pihenjél sokat!És ha hiszed, hogy sikerülni fog, akkor úgyis lesz. Semmi kósza gondolat, ok?
És ez persze Gabinak is szól :D !

Kocsi :arrow: :evil: , áááá, ne is mond. A terv az lett volna, hogy motorbiztosításra íratjuk, mert apának van egy robogója és ott nem változott volna a biztosítás. Utána is jártam,minden ok lett volna, a motort se nézték volna meg, csak az autót. Az a h***** f**** ( már bocsánat, de ez a véleményem róla) nem ment bele!!!! Sőőőőt, abba sem, hogy a mi autónk biztosítására legyen megírva a lap, hanem ragaszkodik ahhoz, hogy anyósom autójára legyen :evil: Na, itt már anyós is kiakadt :evil:
Most milyen ember az ilyen? Megmondták, hogy csak a károsult autót nézik meg, de ő köti az ebet a karóhoz :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
ranita1979

Ancsuka :?:
Lucuzs :?:
Ti merre vagytok :?:

Kép

Kép
ranita1979

Gabi :!:

Nem lesz szükség a fagyibébikre, és kérle ne olvasgasd a google-t :wink:

ET után már 3 nappal nem feltétlen muszáj állandóan feküdnöd, egy kicsit sétálgass a lakásban, hogy a vér megfelelően áramoljon a méhedben :!:

Én csak ma és holnap fogok feküdni, majd utána apránként, a takaritást kivéve csinálni szeretnék sok mindent, persze nem emelgetve és hajlongva :!:

++++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Igen elég szép a 10 sejtes, de sajna a pozitiv gondolatok nem minden esetben jelentik a sikert is.
Anno nyáron nagyon az voltam és mégsem sikerült, most lazábban fogom fel és talán meg is kapaszkodik ez az egy kismanóm :wink:

Lányok segitsetek :!:

A multkor Bettikém megirta, hogy tegyek be vonalzót, ugy is csináltam, és mégsem jelenik meg,

Mit rontottam el :?:
Vendég

Közben látom, hogy sikerült csajok :wink:
Vendég

Tudom, hogy a pozitív gondolat nem jelenti minden esetben a sikert. De a negatív gondolatok viszont nagyban hozzájárulnak a sikertelenséghez. Szerintem.

Kép

Kép
ranita1979

ranita :!:

Teljesen igazad van, de mint irtam nyáron nálam pozitivabb embert nem lehetett elképzelni azt mégsem sikerült.

Most azért fogom fel lazábban :wink:
Vendég

Angyal!
Sétálgatok wc-re,konyhába,fürdőbe........Ki se bírnám,ha legalább ennyit nem tehetnék.Meg ma már melegítőbe vagyok,eddig pizsibe voltam egész nap :lol:
Végre látjuk,h te is hol tartasz :lol:

Ranita!
Próbálom a kósza gondolatokat elhessegetni :lol: Nagyon igyekszem.

Kép
cukigabi
Budapest

Szuzy
és ez a progiszuri az ismerősödnek nem csak egyszeri alkalmas volt beülti után ugye :?: Utána minden nap kapta úgy értem :?: :!:
A műanyag csillagok látszanak nappal is, de nagyon jól mutatnak mert színesek (meg leköti a baba figyelmét is sztem :wink: ), majd dobok fel minyá egy nappali képet róla, csak még le kell kicsinyíteni.
A matricás csillagok nappal szinte nem is látszanak. A műanyagokat pillanatragival kezdtem ragasztani, aztán kb. a 10. csillag után el is fogyott a ragasztó :roll: a többit palma tex-el nyomtam, szépen meg is fogta őket. Az jó mindenre :wink:
A hőd nagyon frankó :D

Zsu
örülök a jó eredménynek...akkor már hangosan is:
Kép Gondolom, milyen boldogok lehettek most :!: :wink:

Ranita
nálunk is folyamatosan esik, ugye somogy megyébe mondta a legtöbb havat, piros riasztás van, meg miden...mondjuk ennyire azért nem kellett volna, mert van össz-vissz vagy 20 centi hó (még talán egy kicsit túloztam is) :lol: Régen volt, hogy fél méter, egy méter is esett, nem volt semmi, most meg esik 5 centi, azt megáll az élet is :lol:

Angyal
rettenetesen szorítok az 1 kis embrikédnek++++++++++++++++hogy megtapadjon Anyucijába :wink: Nagggyon jó a vonalzid :lol: :lol:

Cukigabi
ne googlézz :lol: (bár én beszélek :lol: ).
Zárjátok el a gépet egy hétre a szekrénybe :P
Utána akarok a dokinál kérdezni ennek a progiszurinak igen, mert attól tartok az első menet azért nem tudott megtapadni, mert nem volt elég progi....bár ki tudja :?: Mert ott volt halvány pozi tesztem (4 féle teszt, és mindegyik halvány volt, de aztán egyre csak halványodott)

Többieknek pusszantás :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Itt a plafon nappal Szuzy:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Az nagyon jó ha sétálgatsz a babukád/id/ hamarabb meg fognak tapadni :wink:
++++++++++++++++++++
Ma meg holnap még hálóingben fekszem utána már csak szabadidőben fogom tölteni a napjaimat :wink:

Betty :!:

köszike, örülök, hogy teszik a vonalzóm :wink:

Nekem most az egyik barinőmnek javasolta a doki a progi szurit, de sajna az országban nem lehet kapni, ugy tudom, hogy futárral szokták behoznatni Mo.-ra, Ausztzriából vagy Svájcból.
Remélem, hogy sikerül kapnia, az összes fellelhető ismivel, dokival felvette a kapcsolatot.
Vendég

Betty :!:

Nagyon szupi a plafon :lol:
Vendég

Betty!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a gépet elzárni?Soha!!!A gépemért ölök és nem válok meg tőle,egyenlőre :lol: :lol: :lol: Majd,ha már lesz más akiért ölök :wink:
Azt hiszem sürgősen csillagok után kell néznem. :)

Suzy!
:?:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Ki babáztam magam, Tesókámmal és az imádott unokaöcsémmel voltam délután...kellett már a lelkemnek egy kicsit :wink:

Gabi
Te csak feküdjél, pihenjél, sétálgass, hallgass a Lányokra, tedd, amit a szíved diktál :!: :wink:

Betty
Köszike a nappali fotót is, nem is tudtam, hogy ezek színesek :!: :wink:
Igen, nem egyszeri volt a progi szuri, ha jól tudom a terhesség 12. hetéig kapta :!: :roll:
Sztem mindenképpen kérdezz rá :!: ez egy jó öti lehet :!: :roll:

Angyli
Nagyon, de nagyon szorítok Neked és a kis béjbidnek, hogy kapaszkodjon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Édi a vonalzid :!: :wink:
Jó pihit Neked is drága :!: :wink:

Többieket csókoltatom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!! :lol:

Ma nagyon jó kedvvel ébredtem!Nem tudom miért :roll:

Suzy!
Vasárnap én is voltam babázni :lol:

Angyal!
Mai drukkjaim babócának++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többieknek pusz
Ma egy kicsit felpöröghetnénk :!:

Kép
cukigabi
Budapest

Jo reggelt Baratnöim!!

Megyek visszaolvasni, van mit :wink:

KépKép
gyancsi

Angyli- Gratula a csodaszep 10 sejtes kismanodhoz :D :D :D Babatapaszokat utnak inditottam :D Pihenj!!Jo a vonalzid!! :D

Ancsu- Hany naponta kell menned szurit beadatni??

Lucuzs- Tegnap megvolt az inszem????

Zsu- Gratula a 4mm-es kibabatokhoz :D :D

Suzy- Hat a vereket hozom el a rendelökböl, amiket a dokik levesznek a betegektöl.....Mar volt H1N1-es verem is, öröm volt szallitani :? :D A höd egyszerüen meseszep :D Nagyon szoritok....+++++ :wink:

Kamilla- En is, en is akarom tudni, hogy hogy vagy, hany babad van stb...Gyere es meselj!! :wink:

Ranita- Nalunk is baromi sok ho esett, mar kezd egy kicsit elegem lenni belöle :evil: Tavaszt akarok, napsütest, kiülni a kertbe :wink:
Ez mekkora egy tusko ez az autos :shock: Na de ne felj, visszakapja meg az ilyen az elettöl!!!

CukiGabi- Hogy birod a pihenest???Ez a szar az internetben.....En is minden honapban megfogadom, hogy nem keresem magamon a jeleket, de aztan valahogy nem akarom, de meg is megtesztem.....Pedig nekem raadasul tök ugyanolyan jelei vannak pirinek is.....Es meg is minden honapban megetetem sajat magam :D Na de nalad Gabikam mas a helyzet....Mert nalad mar tuti laknak a pocakodban :D

Betty- Nagyon kiralyok a csillagok igy vilagosban is :wink: Kerdezz ra szerintem is a progi szurira, abban tuti több a hatoanyag!!Ha tenyleg itt kint lehet csak kapni, szivesen viszek haza ha megyek!!!

Hat en ma reggel teszteltem egyet, 11 dpo-n vagyok elvileg, termeszetesen negativ......De nem vagyok elkeseredve, hisz 2 het es megyek haza :D
Tegnap jöttem haza este a melobol, gondoltam kiveszem a postaladabol a leveket......Hat megint jött egy gyorshajtas büntetes Csabinak, 160 euro, AAAAAAA :evil: :evil: :evil: 50 helyett 90-el ment a kisdraga :shock: Mondtam neki, hogy azert ez egy kicsit sok vazze :? Hat nagyon remelem, hogy most mar tanul belöle, bar a vegen mar jopofaskodtunk, mert oda van irva, hogy 84 ora a sitten es azzal kivalthatja a 160 eurot :D Azt mondta ma elsüti bent a fönöknek, hogy jövö heten nem lesz par napot, mert be megy es leüli :D

Ma jönnek tesomek, 2 baratjaval meg a nagyobbik kisfiaval, szegeny gyereknek azt "mondtuk", hogy elromlott a szamitogep, mert mindig azzal akar jatszani es az otthoni gepet is mar parszor kinyirta, ugyhogy a hetvegen nem lesz gepünk, de vasarnap mar tudok jönni, ha elmentek :oops: :roll: :wink: Jo szemet vagyok, mi?? :D

Na most megyek befelyezem a lakas takaritast, rend rakast, aztan boltba kell mennem, meg fözni.....

Pusszantas mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Kép

Gabi
pörögni akarsz :?: :lol:
De látod, most nem vagyunk sokan, talán majd délután sikerül..
Örülök, hogy jó kedvvel keltél :D

betty615

Gyancsi
okéka, de azt hiszem Svájból hozzák azt a szurit...esetleg oda is át tudnál ugrani :?: :lol: :lol: :lol:
(majd megkérdezem, még korán sem biztos, hogy lesz ilyen szurim)

Büntetés nem semmi :shock: jó drága lett. De ha a párod leüli, az csak pár nap, és ingyé megússzátok :lol: :lol: :lol:
A gépet én is elzárnám akkor a helyedben, sztem ez abszolút nem bunkóság :wink:

Többiek, merre vagytok :?:
Puszilok mindenkit :!:

betty615

Gyancsi!
Hát párod nem semmi!Enyém tanult a második csekkből. :?
2 hét és kezdesz te is,tök jó,h mindíg lesz kiért drukkolni :lol:
Nem vagy szemét!Igazad van a géppel kapcsolatban :lol:
Jó takarítást és vásárlást neked!

Betty!
Hát igen,ha én itt vagyok mindíg pangás van. :o

Nálunk havas eső szakad :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Drágáim!

Most nem vagyok a helyemen, mert egy másik klinikán vagyok, de tudok írni :!:

Én nagyon vacakul érzem magam, lehet, hogy bujkál bennem valami, iszonyúan fáj a fejem, pedig már vettem be fájd. csillapítót, de nem használ, úgyhogy be veszem a vízhajtómat is egy újabb csillapítóval :evil:
Lányok napok óta annyit eszek, hogy magamon is meg vagyok lepődve és annyira nem is az édesség, hanem szinte jöhet minden :!: :roll:

Gabi
Örülök, hogy jó a kedved, maradjon is így :!: :wink: unatkozol drága :?: írj nekünk valami jó kis süti recepteket, de valami ne túl bonyolultat légyszi :wink: ha van kedved persze :!: :lol:

Ancsi
Nem semmi büntetés :shock: lehet most már otthon is büntibe kell állítani a kedvesedet :?: :lol:
Sajnálom a nega tesztet, de még bármi lehet, amíg nincs piri :!: :roll:

Betty
A múltkor írtad, hogy a férjed színtévesztő :!: akkor jogsija sincs :?:
Piri elhúzott már :?:
A szoba nagyon tetszett a férjemnek :!:

Többiek :?:

Drukkjaimat küldöm már, akinek kell+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Nálunk az eső esik :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
sima "b"-s jogsit kaphat így (nem teljes színtévesztő, csak bizonyos árnyalatokat kever) piros-zöld színtévesztő egyébként.
Csak mikor páv-ra akart menni, na oda nem engedték ez miatt. Tehát megkülönböztetett járművet nem vezethet.
A hőd állat :!: :wink: Drukkolok neked, a csodababához :!: 8)

betty615

Betty- Ha piros-zöld szintevesztö akkor hogy vezet???? :D :D :D Bar igazabol tök mindegy, mert a piros ugy is felül van a lampan, a zöld meg alul, nem???? :D :D

Suzy- Remelem mulik a fejfajasod, ez a hülye idöjaras az oka szerintem, egyszer ho esik otthon, egyszer meg az esö, az nem normalis :roll:

Gabi- Akkor a te parod okosabb az enyemnel.....Az enyem semmiböl sem tanul.....Tegnap is nezett, hogy de hat ö nem is :D
Na de mar gondolkozom valami fenyitesen.....Hatha az hasznalna :roll: ...Mondjuk akkor most nem kapja meg a Tv-t amit akart ( bar akkor magammal is kibaszok, mert en is szeretnem :D ), vagy most egy darabig akkor nem pokerezhet a neten penzben ( bar ezt is szoktam en is :D )......Mivel lehetne egy kicsit megfenyiteni??? :roll: :wink: ....Az a baj, hogy amugy meg nagyon rendes, nem csinal semmi olyat amit akkor most büntiböl megvonhatnek :D Marad az ejnye-bejnye :D

KépKép
gyancsi

Sziasztok :!:

Suzy :!:

De jó volt Neked, hogy tegnap babáztál egy kicsit :wink:

Köszi a drukkot Érted is megy ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hiszem, hogy a babó miatt vagy ennyire éhes zsinórban és a fejfájásod is tőle lehet :!:

Örülök, hogy jó kedved van én is szoritok nagyon Értetek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Valóban nagy a pangás, de nem érhetünk mindig rá, hogy itt legyünk :D

gyancsi :!:

Köszi drága :D
Pihenek de állandóan nem fekszem, olvasok, netezek, kajázom, iszom a folyadékot, annyi a különbség, hogy nem emelek és nem hajolgatok :wink:

Most hivott az ember hozza nekem a finom halat, mert amit a piacon csinál az ismim az nagyon finom és tudom, hogy friss :lol:
Nyomom a fehérjét befelé, a reggelim elég érdekes volt, pörköltszaftos kenyér savanyu kápival és banános-turós turmix.
Eddig még nem ment a hasam de ha beindul sem baj,közel van a WC :D :D
Ma már nem hálóingben vagyok felkerült a szabadidő, ebban érzem magam jól :wink:

Már csak 2 hét és 3 nap nagyon-nagyon szoritok Érted+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

sziasztok!

Kicsit el voltam, dokihoz mászkáltam, hol tp. intéztem, hogy uh-ra kértem papírt vagy épp injekcióra mentem és nem volt nagyon időm jönni. Viszont minden nap gondoltam rátok.

Zsu, szívből gratulálok, azt hiszem már lehet!!!!!!

Angyal, az nagyon jóóóóó, kívánom, hogy minden rendben legyen. Megértem amit írtál pont így éreztem én is az inszemnél, hogy ez most tuti sikerült és tessék lassan a második lesz. Hinni kell, hiszen fontos, de túlzottan szerintem nem jó beleélni magát az embernek mert nagyon pofára esés lehet, én egy napig élő halott voltam, fu de sz@r érzés.

Gabi, nyugi van és ne nézelődj, TILOS!

Suzy, a teát nem egészen értem amit írtál, mert én lehet kipróbálnám..., de azt írtad meg kell várni a mestruáció végét vagyis a vérzés végét és csak utána lehet inni 15napig de akkor már a ciklus 20. napján leszek, vagyis a tüszőket hova növeszti 20 naposan? vagy én vagyok ennyire sötét? :oops: :shock:
nekem a ciklusom 25-29 között szokott lenni, a mesi 5 nap, vagyis a 6.napon elkezdem a 15napig akkor az már a 21napon leszek mikor befejezem, és lassan már a mesi jönne meg. Segíts nekem légyszi, tuti valamit én olvasok már megint félre. :oops: :? :? A hőd nagyon-de nagyon jó.

Ranita, jól megjártátok, de fel a fejjel ettől már szebb dolgok lesznek. A merionál most jutott az eszemben, hogy a múltkor olyan ari voltál és lefotoztad nekem a tűt, köszönöm. Nekem az azért nem jó mert én izomba kapom nem pedig bőr alá, azért izomba mert 2ampulla és állítólag nagyon feszítene simán bőr alá beadva a két szuri egyben.

Betty, én még mindig azt mondom ez mese szép... és milyen jó, hogy nem sima fehérek hanem vannak színesek is.

Ancsi, a ciklus 5.7.9.10.11. napján majd a 12.napon vagyis kedden uh-ra megyek. Megint gyorsan ment ? ejj-ejj :lol:
Én mindig is utáltam ha valaki nem tartja be amit be kéne és ebből lehet a nagy .........., így megértem totál amit mondtál neki, hogy "vazze" :twisted:

Ez a szuri csajok a progeszteron ha jól írom, mennyibe kerül kint Ausztriában? És ott csak simán bemegy valaki gyógyszertárba és megveszi? Mert nekem van egy ismim aki ott dolozik és ha nekem majd kell tuti megteszi, hogy utána néz, csak jó lenne konkrét tényeket mondani neki, hogy hol és mennyibe kerül.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok!

Gyancsi,
nega teszt :evil: . Na majd az inszem :D .
Nem bunkóság, ha elzárod az sz.gépet, én is azt tenném. Sogornőm lánya is mindig elcseszi anyóséknál, ő meg nem győz rá költeni :evil: .
Gyorshajtás :arrow: anyós is most kapott egy csekket 30ezerről :? . Már nem tudjuk, hogy sírjunk e vagy nevessünk :x .

Lucuzsnak hétfőn lesz az inszem.

Betty,
enyém apa is színtévesztő, neki is csak b-s jogsija lehet.

De ő ilyenkor nem a színeket nem látja , mondjuk a pirosat vagy a zöldet. Hanem mikor orvosi vizsgálaton mutatják azt a könyvet, amin ilyen foltok vannak és abból kell kivenni valamit, na ő azt nem látja. Csak foltokat lát, aztán kész.

Suzy,
hát a fejfájás az nem jó :cry: . Viszont a hőd széééép :D
Képzeld, nekem elmúlt a fejfájásom és igazad volt, tuti a szuritól volt, mégpedig a decától. Hétfőtől kapok felet, aznap még fájt, aztán azóta nem szerencsére :roll: .

Ancsuka,
ja, arra nem emlékeztem, hogy kettőt kapsz és hogy izomba. De az a pici tű mennyivel barátságosabb, nem??? Én meg sem érzem, ha belém megy :roll:

Gabi, Angyal,
nektek meg folyamatosan drukkolok, sokszor eszembe juttok ám :D

Kép

Kép
ranita1979

Mi meg megjártuk már a dokit, Hanna beteg lett, csúnya piros lett a torka :cry: . Annyian, de annyian voltak ( cigányok főleg), azt hittem sose kerülünk sorra. Olyan büdös volt ,a gyomrom már kifordult Kép
Hétfőn a farsangra elmehet, de csak akkor, ha nem lesz lázas, kedden meg vihetem vissza.

Lucuzs,
te merre jársz? Elkészült Bogi jelmeze?

Kép

Kép
ranita1979

ancsuka :!:

Na látod pontosan emiatt nem élem magam bele semmibe de ha sikerülni fog nagyon örülni fogok neki ha mégsem, akkor pihi azt majd lesz valahogy de egy jó darabig tutira nem lesz babatéma.

De bizom a legjobbakban :wink:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ranita :!:

Mielőbbi gyógyulást kivánok Hannának :!:
Vendég

Ranita!
Jobbulást Hannának!
Köszi a drukkot!

Ancsu!
Én sem élem bele magam,csak reménykedem!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita
az enyém férjem is azt a kínai könyvet nem látja, mert abban ugye színárnyalatok között vannak a betűk, számok, és szinte nulla :? de mondjuk én mindig kiröhögöm, amikor már a 6. oldalnál tart, és 6-odszor mondja, hogy segíts :lol:

Gyancsi
vegyél egy bordásfalat, kösd oda jó szorosan, majd hozd be az ostort, és büntesd meg :lol: :lol: :lol: :lol: talán abból érteni fog :lol: :lol:

betty615

Sziasztok! Én se tűntem el, csak átálltam olvasó üzemmmódba, most valahogy ez kell nekem. :roll:

Olyan sokmindenre akartam reagálni!

Angyal! Gabi! Babaragacsok mennek nektek!!!! :lol: :lol: :lol:

Ranita! Hannának jóbbulást! Szegény, látom ő is sokat beteg, múltkor hányi, most meg ez.
Bogi 2 hét betegeskedés után most a héten volt oviban, de ma már megint csurom nátha és köhög. :evil:
A farsang megvolt, a jelmez is meglett! :lol: Rakok majd fel képet! (a szobaképpel együtt)

Betty! Igazán nagyon ügyesek vagytok, ami a szobát illeti!!! :lol: Csodaszép!!! Hamarosan életet is visz bele nektek egy babó!!! :lol: :lol: :lol:

Suzy! Iregyléreméltó a görbéd! :lol: Drukk!

Most ennyire futotta tőlem...

Puszi Mindenkinek!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs!

Köszi a drukkot!
Várjuk majd a képeket!

Kép
cukigabi
Budapest

Lucuzs!
Hétfőre már most megy++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Pár kép nektek :D .

Hóangyalom
Kép

Hercegnő (alatta ruha van, azt nem nézzétek, ja és épp durcázott :D )
Kép
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Majd a szobájáról is teszek fel :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Na, itt is vagyok, csináltam gyorsan képeket. Mint írtam elég pici a szobája és zsúfolt, majd ha jön tesóbaba, akkor Hanna költözik :D

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
nagyon édik a képek a kislányodról :D igazi hercegnő :wink:

A szoba is nagyon tetszik, nagyon jó az az ágy is, amibe a neve bele van vésve :D szuper Kép Kép

betty615

Ranita, nagyon jó Hanna szobája. Látom hasonló a játék gyűjteménye mint Vivinek :lol: :lol:
A beszélő pónit egyből kiszúrtam.
A ruhája meseszép, nagyon szép lesz egy igazi hercegnő.
Jobbulást kívánok neki, és minél előbb gyógyuljon meg azt kívánom.

Vivi is nagyon beteges volt ahogy elkezdte az ovit, de valami történt mert amióta itthon vagyok az nyár eleje 1*volt beteg szó szerint, meg a hétvégi 1 napos náthája. le is kopp-kopp-kopp

Angyal, reméljük össze jön most és lehet folytatni a "babatémát". Zsu már elkezdte, reméljük mindenki folytatja a példáját.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ranita!
Hanna nagyon szép hercegnő!!! :lol:
Nagyon jó az az ágy a nevével.

Kép
cukigabi
Budapest

Na akkor a tartozásom:

Napocskám:
Kép

Kép

És a szoba:
Kép

Kép

Kép

Bocs a képek minőségért :oops: , de valamiért egy hete ilyen gáz képeket készít a fényképezőgép. :evil:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita!

Hanna csodaszép abban a ruhában!!! :D :D :D
És a szobája! A bútort apája készítette? (jól emlékszem, hogy ilyesmivel foglalkozik, ugye?)
Rengeteg játéka van! :shock: :lol: Bár lehet Boginak is van ennyi, csak nálunk a 90%-a a nappaliban van, hogy egy térben legyünk egész nap. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs
Rettentő édes a kislányod 8) nagyon ari :!:
És a szoba :o full jól néz ki :!:
A színek is, meg minden....micimackóék..imádom őket :lol: :oops: :lol: :lol:
(én is ilyen bordűrt szerettem volna, de nem kaptam, maradt a sima macis)...nna , de majd a függöny micimacis lesz :lol: :lol:

betty615

Lucuzs
egy kérdés, vagyis kettő :lol: kimaradt:
A fal magában ilyen hullámos :?: Mármint ilyenre csináltátok meg :?:
Az alsó rész tapéta :?: Vagy hogyan van :?:

Húúú, füllentettem, ez már 4 kérdés :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty! A fal nem hullámos :oops: , csak a fényképezőgép szar. :evil:

Az alsó rész tapéta, középen bordűr, fent festés. :D Én imádom!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jah, értem :lol:

betty615

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Hozzám megérkezett a takony kór :evil: taknyom, nyálam szinte egyben, jól éreztem Én a napokban, hogy bujkál bennem valami, már tegnap este szarul voltam, nem is jöttem, aspirin c-t ittam és az sokat segített, mert megindult a takony és már kevésbé fáj a fejem, de ettől függetlenül jól vagyok és sokat gondolok Rátok és drukkolok, ahogy csak tudok :!: :wink:
Nem vagyok lázas, nem szoktam az lenni, talán úgy 5 éve voltam utoljára ilyen állapotban :!: :roll: a férjem reggel jött a munkából és kérdezte, hogy " a táskákat tudtad, hogy nem a szemünk alatt hordjuk :?: ", nagyon kedves volt hozzám :lol:

Remélem Mindenki jól van :?: :!: :roll:

Puszika

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Ez a színtévesztés azért nagyon rossz lehet :!: Én azt hittem, hogy B-s jogsi sem lehet :!:

Angyli
Érdekes kajákat ettél, nem lettél rosszul az összeválogatást illetően :?: :shock:
Hogy érzed magad :?:

Ancsu
Kapod még a merional-t :?:

Ranita
Hanna hogy van :?: gyógypuszik mennek :wink:
Nagyon édik a képek Hannáról és a szobájáról :wink:
Szép a konyhád is és a szobai dolgok, Én nagyon szeretem a fenyős dolgokat :wink: Hanna ágya...annyira ötletes, tetszik :!:
Gondoltam egyébkánt, hogy a hormontól fáj a fejed :!: örülök, ha már nem kínoz :!: :wink:

Lucuzs
Nagyon édi a lánykád és aranyos a napocskás jelmeze :wink:
tetszik a szobája is :!:

Gabi
Hogy érzed magad ma reggel :?:

Mindenkinek köszönöm a hő dicsit, remélem lesz is belőle valami :wink:

Zsu
Veletek mizu?

Kép :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó hétvégét kívánok mindenkinek!
Végre magamnak is lehet már! :lol:

Suzy!
Gyógyulj meg mihamarabb!Te párod se semmi! :lol:

Lucuzs!
Te lányod is nagyon édi.Szobája meg tökre tettszik :lol: Micimackóékat én is szeretem.

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?