Sziasztok!
Ircsi, szép a poci!
Évi, nagyon jó a lehetőség, kapva kapj rajta!
Tündi, megértem a szúrást, nagyon sokat feküdj utána, akár egy hetet is, ha megteheted, de 4napot biztosan, aztán pár hétig semmi emelgetés, cipekedés! Mennek a drukkok!
Kora reggel megjöttek az eredmények Mensmentisből, én zselé vagyok hozzá, nem értem, kivéve a cukrot, ami szerintem brilliáns
IR-ről gőzöm sincs. Megmutattam a körzetinek - még a "nemszeretemnek" -, szerinte nagyon jó. Mivel tudjuk, hogy orvosa válogathatja a kielemzést, megnézhetitek, hátha van hozzáfűznivaló. Sajna a Mensmentisben külön belgyógyász-endokrinológus "tudja" kielemezni az eredményeket, ők nem adnak referenciatartományt bizonyos értékeknél... Ezt azért elég nehéz elfogadnom, mert egy csomó pénzbe kerül már alapból a vizsgálat, ráadásul lehet, hogy egyáltalán nincs szükséged arra, hogy ismét sok pénzért elmondják, hogy rendben vagy!
Glucose terh. 0perc 5.46 mmol/l ref.: 4.10-6.00
Glucose terh. 60perc 8.54 mmol/l
Glucose terh. 120 perc 5.37 mmol/l ref.: 3.30-7.80
Insulin terh. 0perc 15.02 mIU/l ref.: 2.60-24.90
Insulin terh. 60perc 82,82 mIU/l
Insulin terh. 120 perc 51,81 mIU/l
Jövőhéten azért elmegyek az Sztk-ba, mert MM-ben endóshoz áprilisra (!) van időpontom (ha más emberkét választok, akkor is március közepe szabad már csak, milyen már?!). Ha minden okés más dokik szerint, akkor lemondom.
Ja, házidoki is megjegyezte, hogy fogytam... haladok, bár elég lassacskán.
Puszik